Светът осъди зверствата в Сирия, Дамаск отрича да носи вина

Светът осъди убийството на над 100 цивилни, между които 32 деца, извършено от сирийската армия в град Хула.

Обратно в новината

Коментари - Светът осъди зверствата в Сирия, Дамаск отрича да носи вина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арабската пролет цъфна и изчезна, Либия Тунис, Мароко, Египет.Сега на прицел е Сирия, ще унищожат невинни деца и млади хора, за да се доберат до петрола, тези хищници-капиталисти!!!

Възможно ли е цялата военна машина на една държава да не може да се справи с наемни убийци.?Да след като запада и САЩ ги въоражават, извършват атентати и промиват мозаците на хората по света обвинявайки в всички грехове законното правителство! Това е гавра и цинизъм в името на алчността!!!

Поредната изфабрикувана лъжа с цел манипулиране на общественото мнение за действията на Асад. Ясно е, че ЗАПАДЪТ спешно се нуждае от враг с който да започне война и си търси ПОВОД като демонизира Асад. Надявам се Русия и Китай да успеят да озаптят полуделите политици на Запада. А истинската цел на ПОДЛАТА кампания срещу Сирия е ИРАН, а чрез него КИТАЙ и РУСИЯ.

А кога светът ще осъди геноцида над Българският народ или ние не сме важни?

сър

Огледай се и ще разбереш,че такава държава няма.

Всичката инфо от Сирия е от вида "една жена каза"... оттам подемат медии, дори такива с претенции за сериозни и, в крайна сметка, легитимират една (вероятно) тлъста лъжа с политически средства: осъждане на зверства от някои силни държави, че и ООН. А ние вярваме ли? Поне имаме право да се усъмним... Лично на мен ми се струва по-вероятно зверствата да са извършени по поръчка от външни наемници и вътрешни продажници!

Янките и европейските им колониални джуджета така и не разбраха, че не са "светът"...

Простите янки и техните европейски куклу на конци така и не разбраха, че не са "светът"...

А знае ли се кои са убийците? Специалните сили на Сирия или влизащите от Турция наемници?

Не ни занимавайте с дреболии...от 6-та степен нагоре ши обаждате

като е осъдила да вземе да си плати необходими суми и да си ликвидира контингента от олигофрени.

За тази така наречена опозиция отдавна е ясно, че е сбирщина от престъпници финансирана и поддържана от Израел. Подозрително бързо изглежда реакцията на един съмнителен инцидент откъдето и да го погледнеш. Явно има добра координация, все пак следващата цел не чака - Иран. Там тези днес нали откриха неиндетифицирани молекули от обогатен уран.

32 мъртви деца... До няколко месеца Асад ще увисне на бесилото.

Ирак по ква ли причина го нападнаха преди 20 години ?