$1 млн. награда за бивш полицай, който убива по списък

Властите в САЩ обявиха награда от един 1 милион долара за информация, която доведе до залавянето на бившия полицай от Лос Анджелис Кристофър Дорнър, който е издирван за три убийства и заплашва да избие още хора по списък, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - $1 млн. награда за бивш полицай, който убива по списък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Патриот! Желая му успех да доведе плана си до краен успех.

АЗ имам информация за един който изтребва цял народ........... Къде да дам информация........

Аз пък имам информация за цяла една пасмина, наречена "елит".

... и пееше пасторални балади за мира, справедливостта, морала, културата, спорта, семейния бит и премахването на всички останали форми на живот.

На негъра му трябва някакво оправдание, за неумението си да създаде семейство, мързела, криминалната среда на неговото детство и вероятно семейството му, което го е побъркало. Циганска работа...

Нелепо е да се коментера професионално една новина, но все пак, ние вървим по американските стъпки, целенасочено ... При човека се отключва режима "помогни си сам, защото няма кой друг да направи това". от писаното се вижда, че подавал сигнали за нередности, но никой не им обръщал внимание. Пише, че полицият в ЕЛ ЕЙ не се ползва с особено доверие. Тези два факта, ако са верни поне 50% са достатъчни за самоинициирани наказтелни акции. Ако пренесм у смисъла на горното у нас, не ми се мисли какво би станало. Засега ни спасява овчедушието, но и то е до време. Или гражданина, клиента ще стане номер 1, или после ще бъде подобно ...

Поразгледай цялата информация за случай в интернет и ще видиш, че е напълно прав. Опитал се е да промени фашистките методи на полиция. Не е бил конформист и естествено системата го е смляла и му е отнела правото на работа и достойнството. Само че за зла беда, този човек е тренирана машина за убиване и наказва системата както и се полага.

нищо ново под слънцето- това е прехвалената западна демокрация и свобода

Абе, деде - как успя да прескочиш оградата...

,,бивш военен трениран да убива,,. ??? че кои вав армята не го учат да ,,убива,,.!!!моге би е бил ,,неудобен,, за някои ,,мрасни,, полицаи!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тва платените червени дописници (и доносници - щото така сте почнали) сте уникални бре! Ще изкарате Бойко виновен и за взрива на Супернова от преди 400 години! Аз разбирам, че Партийното поръчение е свято и неприкосновено, но понякога трябва да се знае мяра!

Такъв човек е спешно нужен на България!!!! Предлагам ние да наддадем 2-3 милиона и да го вземем на работа в нашите служби! А имаме и списък за изпълнение, към 20-30 000 мафиота са в него записани. Бързо, да наддаваме, докато не са го купили в друг "футбулен отбор"! Това е много ценен кадър, колеги! Добре обучен, медотичен, дисциплиниран, целеустремен, мотивиран! Браво!

Без агентурно име, у нас не се приема за свестен човек?! Да не го хабим, ако е обикновен бандит?

Много филми гледате....

После да не поиска да стане премиер

Защо не, ако работи усърдно и неуморно, по график в полза роду

Има един недостатък - все пак е черен и ще се отличава в БГ, но ако работи нощем може да наддаваме

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ УБЕЖДАВАМ, че в дир.бг работят явно ученици от 1-ви и 2-ри клас! 1 млн. награда ЗА бивш полицай, който убива по списък??? Яно нито можете да четете, нито да пишете! Спорред заглавието излиза, че дават награда на полицая убиец!?!? Наградата е ЗА - - ЗАЛАВЯНЕТО- - на бившия полицай, който убива по списък! Много ви е трудно да пишете статии, които не са предварително напечатани от Позитано 20!

Че аз в твоя пост на прима виста виждам минимум 4 правописни грешки. И на кого правиш забележки тогава?

в твоя също

явно е идеалист- като е разбрал , че това не е неговият свят е решил да го напусне с огън.

Много ясно аз го подкрепям тоя луд ПОЛИЦИЯТА Е РЕПРЕСИВЕН ОРГАН особено в Хамерика!

деер

Ами да са мислели !!! Не си мислете , че на никой с оръжие няма да му писне и да започне да се разплаща с уменията си да борави с оръжие!!! А този , ако беше застрелвал само полицаи, без децата им, 100 млн да им предлагат на хората , никой нямаше да си помисли да го издаде!!!