Топ адвокат: Мутренските времена не са си отивали

Мутренските времена у нас не са си отивали. това каза адвокатът Людмил Рангелов в коментар на убийствата от края на миналата година и началото на тази.

Обратно в новината

Коментари - Топ адвокат: Мутренските времена не са си отивали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е в Европската уния...Жалко че малко хора се усещат все още в какво блато е заглобена България. Но и това ще мине. Сгромолясването му ще бъде грандиозно.

Е, те са в разцвета си, вече 9 години ни управлява кабинет начело с мутра от бившата СИК!!!

мутрите не ги отстранява съдебната системаи Темида, а ги отстраняват други мутри. За съжаление. ЕС е един параван за кражби, но и това ще е до време. Строителство значи - еврофондове, далаверка. Дай боже всекму.

между двата случая може да има връзка, може да са свързани с бизнес

Правилно! Така е! Всички го виждаме. Опитай се обаче да го обясниш на оная тъпа клявка от ГЕРБ Десислава Атанасова. Това е толкова тъпо и ограничено, че два дни да му обясняваш, пак няма да разбере за какво му говориш. Според Борисов, всичко е цветя и рози и проблем няма никакъв. Нищо че всеки ден има убит човек, а войната по пътищата не спира.

не само не са си отишли, но и се стабилизираха с идването на власт на Мутрата от Банкя.

Людма дай малко по-малко говорене пред камерите и микрофоните и повече работа в залата, какво ще кажеш а?

Ха ха ха - товарищ Путин отстрелва герберастите :)

Нали си имаме премиер мутра.

Илия Павлов-БКП(ДС).......... Братя Галеви и сестра Мая Манолова - БСП(ДС)............. Доктора - БСП(ДС)................ Фатих-БСП(ДС)................... Кюлев- БСП(ДС)................. Луканов-БКП(ДС)..............

Пак не си си пил хапчетата тази сутрин!

2001-2005 2009- Ей тоя дето е бил в правителствата той е общото.

Организирана Престъпна Група за Голямо Европейско РАзграбване на България. Това си избрахте, това ви се случва. Време е да се напълнят затворите с крадци, мутри и услужливата им калинковска администрация дето им прокарва кражбите, проектите и ги прикрива. Смешна мутренска дилема - шенген, председателство....

На тези избори много хора бяха отвратени от ГЕРБ и номерата им. Ако помниш вторият им мандат пак завърши със запек. Лично аз реших и за пръв път тогава въобще не гласувах. Наистина се надявах на промяна... поне в инерцията на масата. Но накрая ни информираха, че отново имали най-много гласове... Та не знам ние ли си ги избрахме или ни ги избраха. Все ми се струва, че е второто.

Ами да не са си отминали само си сложиха костюми.

Топ адвокати,топ следователи,къде е топ министъра на тази скапана и проядена от престъпления държавица?Къде се е скрил?При монича ,топ комарджията,пиши му "речите"за 11.

Е как да си отидат мутренските времена, след като ни управлява мутра, специално излъчена за целта от мутрите в сянка?

И мутрата не иска да признае, че младите хора напускат страната заради такива като него.

Илия Павлов, като имаше охрана, не го ли убиха? Излишен разход. Нарочат ли те, край.

Чудесен бизнес климат и свободна пазарна икономика по руски образец.

нали сме членове на ЕС бе, дори председателстваме! От къде го измисли това или тайно Путун вече е в ЕС и неговия наместник тук е Бойчу! Хеххехе голем смях 11 години от както сме в ЕС, а ви еповтаряте че хем сме добре, ама хем сме под шапката на Русия!??

Мутренските времена не са си отивали. Това го разправям от години на тези, които ми казват че прехода е свършил. Свършване не е имало. Само методите за контрол се смениха. Но ако не сработят пак се връщаме към старите похвати.

И то топ мутра.Имал "бизнес"в 30 фирми? Доста обстреляха,но много има още.Колко века ще се чистим от тях? Държавата е напълно унищожена,нарциса прочел една книга,друг няма равен на него.

Над 80 фирми.

излезте на с нас на 11ти на протест срещу тази шайка. Време е за оставка!

И ще дойде на власт кой?? Имаше много енергия за протести през зимата и лятото на 2013, тогава беше златният момент за промяна. Какво стана на изборите през май 2013 и октомври 2014?? Възпроизведе се статуквото, това стана. Политиците са представителна извадка на обществото, това имаме, това заслужаваме. Така че всеки да си наляга парцалите и да допринася с каквото може за тази страна, а не като направи нарушение на пътя и бутне 20 лева на катаджията да се оплаква колко е корумпирана държавата, или като си хвърля цигарите и опаковките където му скимне да обвинява държавата колко било мръсно и общината не чистела. "Не народ, а мърша" е казал големия Петко Славейков още преди 150 години.

и кого ще изберем ДОГАН

В нашата татковина, от времето на средновековието има проблем с организираната престъпност! Традицийте се коренят в народния фолклор, в който се възхваляват Хайдуците! Българите като се напият и подхващат песента за Делю Хайдутин ... Какво да очакваш от народ който е закърмен с песни възхваляващи Айдуци и сеещи омраза към Чорбаджии изедници! При такава демокрация, как да не изпитва носталгия народа по отминалия /Тоталитрен режим на т.н. Социализъм ...

си изтрескал...нямаш шанс за връщане в нормалното!

Това: "Какво да очакваш от народ който е закърмен с песни възхваляващи Айдуци и сеещи омраза към Чорбаджии изедници!' си е истината, болна и боляща. И тогава, и сега. Куманягите просто заеха мечтаното место на чорбаджиите, силово настанени. Но кату немът уменията за бизнес, и се стига до силово управление и мутри. Типично по куманиЗки. Я как деликатно са управлевали чурбаджиите тогава. Да сте видели силови методи преди 1945? Най-паче, щом им се налага да използвът силови методи, то значи и те самите знает, че немът народната поТкрепа. Куманягите визирам, не чурбаджиите. То си е слаТък плач, ах защо не сме аресвани и популярни, а защо, защо, защо ни се налага да трепим и газим, а още ни сме аресвани и уважавани??????

Хайдутин е различна дума от хайдук или айдук! Хайдук и айдук доста често се слага и на чорбаджиите изедници! Що е изедник чорбаджията по време на османското робство? Щото е тормозил собствения си народ за да слугува на турчалите! Та сега мутрата е същото нещо айдук чорбаджия! Все дено да кажеш на ангичанина че робин Худ е изедник или хайдук или айдук ще те смечкат цървул тъп хумне!

Смяна на поколенията.

Г-не в голяма грешка си.Утре като пристигне юнкер подкупния с него и светлото бъдеще идва. Като сме МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА какво търсим в ЕС?И те ли са като нас? Държавата ще се затрие,МУТРИТЕ ще останат.Това е бъдещето пред БЪЛГАРИЯ.

Когато си бивш сикаджия а друг сикаджия е премиер наистина няма логика да ходиш с охрана.

"Мутренските времена не са си отивали у нас"----да и се влошават! ...Тлъста СИКаджийска мутра----е министър-председател!

не казва нещо ново. Как ще си отидат мутренските времена, след като начело на правителството вече 10 години е топ-мутрата Тиквоча?

"Топ адвокат: Мутренските времена не са си отивали" Добро утро! Някой хора се събудиха. За съжаление пак ще заспят, до следващото показно убийство.

За едното добрютрю, адвоката вече е гушнал тлъст хонорар.

Как да са отминали мутренските номера, като начело на правителството е автентична МУТРА от сик....

Не само не са си отивали, а в близкото бъдеще няма и да си отидат. Мнозинството от българите вече харесват това статукво и биха направили всичко, за да го задържат, колкото се може по-дълго.

Напротив, мнозинството от българите не харесват това статукво. Харесват го една малка прослойка която се облагодетества от това статукво. (Те биха направили всичко за да го задържат. Защото владеят медии, силови структури, едър бизнес и направо цели отрасли от икономиката)

Пред "България он Ер" адвокат Рангелов свърза събитията от последните дни с отвличането на сина на бизнесмена Тони Златков - Адриан ... ТОНИ ЗЛАТКОВ ДЪРЖИ ГАРАЖА ЗА КОЛИ НА СИК В БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 1, 2 , 3 , 4 , 5 , 6 ... А ОТ ТИЯ КОЛИ СИК ОТСТРЕЛВАХА КОНКУРЕНЦИЯТА :))

е, как да си отидат, като стадото си избра за пореден път мутра премиер?!? явно си пада по мутрите и мутренските истории

Заркова по Нова...че не го чух цялото.

Адвокате, защо не споменеш и другата страна на монетата - как започнаха Тони Златков и Христов? От къде и какви бяха първите внесени от Златков коли? Как Христов от обикновен фатмак за три месеца се превърна в собственик на млекопреработвателен комбинат?