17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.. не е толкова трудно да се извадят от нотариатите сделки с недвижимости за последната година с участието на възрастни хора като продавачи - щото старците може да са разбрали, че не са собственици на имотите си, когато е дошло време за тазгодишното плащане на данъците ..

Да проверят клетките на мобилните оператори в отцепка-радиус 500-800 метра от мястото за последните два месеца и да привикат всички, които са били в района на разпит.

Стрелят и разчленяват само мутри,които денонощно са гледали "Кръстника" и се правят на италиано благородно бандито.Сигурно са им задигнали голем апартамент в идеалният център и сега пускат картички от техно име..... все едно,че се радват на испанското море и ги хранят тамошните социални.Я някой магазини са им задигнали с фаршименто документи- това е масова практика, я апартамент, а може и парцели за строеж.Кой роднина ще си трепе наследодателя, да не е луд.

чудя се може ли да изчезне някое семейство и околните никога да не разберат, че е изчезнало - вие колко често проверявате къде са ви съседите, къде са се преместили, кои хора вече живеят в жилището им, какви документи имат за собственост, и прочие? никога, нали, мисля че е напълно възможно да изчезне цяло семейство, някой да им вземе всичко, което имат, и никога никой да не види проблем в това

Много издиша цялата тая история. Първо никой не си е направил труда да разбере тея хора български граждани ли са изобщо? Ако са граждани на РБ от кой етонс са? И ако са български граждани от кой регион на България са? Възможно ли е да са бежанци от "Сирия" ? Не са ли чуждестранни туристи убити с цел грабеж? Изобщо работата на сегашната полиция е да седи и нищо да не прави. Но пък може да бие демонстанти на воля.

и най-вероятно са живеели като един Тарзан и една Тарзанка - нито са пазарили, нито са имали съседи та никой не забелязал отсъствието им ?! Това може да се случи само в България и в краен случай някъде в пустините на Африка, но за второто място се съмнявам !

Стига се връзвахте на простотиите на мюлюцията. Какви роднини, това са идотските бръщолевения на пулюцинерите - съчиняват си фантасмагории за да не вършат работа и да шашкат хората.

Моята версия е- децата и внуците в чужбина,плащат на някой да гледа родителите им.Ако имат деменция в повечето случаи няма как да говорят с тях.

Все някой щеше да забележи липсата им а като даваш пари за гледане все ще поискаш да ги видиш при сегашните технологии..

Два месеца е лапкал пенсиите им... лесно ше го намерят.

Ако не ги обявят няма и как да ползват евентуално някакви блага от тях за туй нещо поредното ви съчинение много издиша....Няма как да изчезнат от където и да е двама души и никой да не забележе така че се понапънете и поработете както трябва...

Сигурно роднината(син, дъщеря, брат и пр.), който ги е убил и транжирал е казал, че роднините му отиват да живеят в друго село. Най-вероятно ако са пенсионери, и парите им се превеждат по сметка, пощаджията, както някой по-долу предположи, не знае изобщо за тяхната липса. Със сигурност убиецът е техен роднина/познат. Обикновено при подобни случаи роднините разфасоват жертвите. Имаше такива случаи в столицата(не един), не помня в Люлин ли беше или в Красна поляна. Син беше разфасовал баща си и го хвърлил в контейнера...

Luna0102

Роднините не прострелват в главата. Роднините ако стигнат до там да убият, използват ножове, а ако имат оръжие стрелят където дойде. Този който е застрелял и двамата в главата, не го прави за първи път. Да ни е честит серийният убиец по американски образец. Дано го хванат скоро.

Какво пречи роднината да е убивал и преди? А ако е специалист, знае, че изстрелът в главата е почти 100% равен на смърт.

Luna0102

Нищо не пречи роднината и преди да е убивал, но когато убиваш роднина го правиш под афект или планувано с омраза, а това означава че не можеш да се контролираш за да се целиш в главата.

Кофти времена: Свинете измряха от чума (дали?)... Разстрелват и транжират старци (защо ли?)... Олицетворението на българина днес (трудно различим от Бай Ганьо преди 100 години) Георги, пардон Жорж Ганчев, взе че най-после гушна босилека...

Роднина мой - враг мой!

За мен има две версии: 1. Старците са се нарадвали на хубав живот и са помолили някой да ги отърве от него. 2. Някой грижещ се за старците роднина не е издържал на напъна и е решил да отърве и тримата от мъките.

По точка 1 Просто спираш да ядеш. Кат ти донесат кибапчето- не го ядиш. Само на вода за около 20 дена и си готов. По точка 2 Спира им кибапчето. Само на вода за около 20 дена са готови Няма бидони мидони, няма контролен в главата, няма Хускварна

Като гледам много страдаш и се мъчиш, нормално за фен на митето благоев, та отърви се!

Дядото

Аватарът ми има толкова общо с Димитър Благоев, колко ти с нормалните хора.

обзалагам се че е поредното циг-а--н-с-к-о издевателство. Положението е страшно хора. Те са същества без съвест и без пречки .

Дори да са ликвидирани от роднина, никой ли не е забелязал, че са изчезнали?

Най-малко пощаджията, че не се подписват всеки месец за пенсията. Или личния лекар, че не са идвали за месечните рецепти. Да се провери първо в тези две институции.

Какви институции на тази територия?

демокрация.

Мдаа...то по комунистическо изобщо нямаше убийци и то масови. Лозенския удушвач например. В Раша и сега има подобни уроди и на всичкото отгоре ги хващат само случайно, ако е направил ПТП например и катаджийте му отворят багажника. Ти си егаси и жалкия съветски трол.

заради Чекатило Русия(краят на СССР) постави аквариуми в съдилищата. Украйна също ги има. В тях стоят обвиняемите в съдебната зала. Априори осъдени. Това го НЯМА в САЩ.

Каквото и да е, мюлюцията няма да го открие. Най-много да нагласят някой клошар за извършител.

Другият вариант е да са самотници, останали без роднини и някой туземец да им е видял сметката, за 5 лв.

Тия, дето убиват възрастните за 5 лева не си правят труда да скрият жертвата, а надали имат и пистолет.

Не ще да е за 5 лв..... За имоти ще да е работата.

Без обявена смърт нищо немогат да придобият:(((((Според мен е поредната партенка на разследващите това от което нищо не разбират...