Серия бомбени атентати в курорти разтревожиха Тайланд

В поредица бомбени експлозии в Тайланд вчера и тази сутрин загинаха не по-малко от четирима думи и десетки бяка ранени. Има задържани.

Обратно в новината

Коментари - Серия бомбени атентати в курорти разтревожиха Тайланд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еййййййй русофилски гадове ама колко бях сигурен че някоя филка ще обвини сащ за тези атентати!!!

Ей тая цялата статия е напълно безсмислено да се чете. Всичко е събрано в последните ДВЕ изречения със съвсем друга теза: "В южната част на Тайланд, близо до тази провинция, от години има конфликт с ниска интензивност против мюсюлмански сепаратисти. Той е причинил смъртта на над 5000 души от 2004 г. насам."

Конфликт с ниска интензивност - така наричат загубата на 5000 жертви от 2004-та насам. А*си пропагандата, голямо подпиране им правят на мюслитата.

Пак да ви кажа: Ислямът е най-мирната, кротката, милостивата религия на света. Хайде, останете си със здраве, пък аз да ида до касабата, че трябва да купя 100-ина кила амониева селитра.

Много постна инфо- германци,англичани от средна ръка са там на секс-туризъм, а и може някои наши дупетати и шефове да се разпищовили там сега,без семействата си разбира се- няма начин да не са пострадали някои,е по-добре от цунамито преди години.

Мамка му! Почивката на Малдивите ще ми скочи още. Май ще пробвам Сейшели таз година, а може и Мавриций...

Зарчето и австралиеца добре ли са? Да нямат стрес?

1. Кралят се казва Пхумипхон Адунядет 2. В класацията за най-дълго управлявали монарси е на 18-то място. Първи е кралят на Свазиленд.

Тия са много примитивни, добре че е туризма че да се поочовечат поне малко...

Елен Колева как е. И сериозно няма ли да кажете за българите там нещо.

имено там, защото в Тайланд пълно с руски туристи, от години руснаците почиват там и има много постояно живущи там руснаци. Бас хващам, че "миролюбивите янки" са се постарали и за това - да има взривовете там, където почиват руснаците.

Там има всякакви туристи, както имаше в Тунис, Египет, Турция и щеше да има в Сирия

Е много пр.грешки де, то бива бива ама накъде вървим.

В поредица бомбени експлозии в Тайланд вчера и тази сутрин загинаха не по-малко от четирима думи . . .. . да - как пък даже и след като им пишем не си поправят нещата, много зле е положението с тия статии и правописа

Сложете една сметка, да даряваме парички, за да си наемете редактор. Много печатни грешки, объркан словоред, срамота е!

Можеше и да е по-зле, защото в БГ не остава никой, да работи за мизените заплати, а БГ език сигурно скоро ще бъде само в новините в 17

ДИР-nick

Писането на български език не е достатъчно. ДИР се имат за сериозна електронна медия. Като такава не могат да си позволят правописни грешки и объркан словоред в почти всяка статия. Как да ги вземем на сериозно като имат средно по 2 грешки на ред?

Марихуаната е виновна!

"...не по-малко от четирима дуМи и десетки бяКа ранени" Алоу! Редакторите, спите ли?

да - като четеш и от трагична , новината става комична. Умрели са им димите на дир-а

десетки бяка ранени... Бяка??? Айде малко по-грамотно. Журналисти сте все пак.

четирима думи??? Големанов, или са четири думи, или са четири(ма) души. Ама едва ли са думи!