Камион се вряза в коледен базар в Берлин (снимки)

Камион се вряза в тълпата на коледен базар в Берлин тази вечер. Има убити и много ранени.

Обратно в новината

Коментари - Камион се вряза в коледен базар в Берлин (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъжно за всички неразбрали за какво става дума и кои дефакто стои зад всеки атентат. Кои го изпълнява е въпрос на избор от страна на поръчителите. А всеки атентат се извършва с благословията на МОСАД, МИ6/6/7,ЦРУ,КГБ и сродните им подразделения всички до едно служещи на масонски зидарчета, темплиерчета и прочие, и същите инфилтрирани от тези дето се имат за Илюминати и се изживяват на уникални тарикати дето могат да ни манипулират на база напреднало и скрито от хората знание. Уважаеми илюминиращи, всичко е ясно, играта ви е ясна, а вие сте осветени. И да се правите на дръж ми шапката и да се зъбите е все тази. Разкрити сте. Осветени сте. А и на вас ви е ясно, че в тази квантово-холографска реалност щом тайното стане явно, то губи силата си и ответните мерки?кармата му/ го застига с лихвите по най-неочакванния за него начин.

Са от умерената опозиция!

Да подадем и другата буза! Да излезем с цветя и свещи! Да приемем още незаконно преминали от невоюващи мюсюлмански страни! Няма да сте лоши и нетолерантни европейци и да отмъщаваме я??

ще прикрият престъплението на пакистаница и пак по поръчка на меркел.Гремански гражданин е видял пакистаница да слиза от камиона бягайки преследвал го е 2 км.Полицията обаче няма достатъчно доказателства?Може би ще стигнат до заключението че поляка е карал камиона дори и мъртав?Може би няма да допуснат че терористите за двама? Един който е убил поляка и друг каойто е карал камиона?Бог да прости невинните жертви! Амин!

Никой не може да ме убеди в това, че в центъра на Берлин няма камери за видеонаблюдение ! Как тогава извършителят е неизвестен ?

Не виждам причина меркел да не управлява отново - нали ? Толкова направи за хората ... от изтока ...

меркел няма марално право да се кандидатира повече за канцлер и да тласка европа към гражданска война46182

Камионът е бил отвлечен от пакистанец или авганистанец, убит от полицията при опит да избяга! Е Меркел още турци, арабески и цигани приютявай, но не ни карай и ние да правим същото! Това не са хора, а вредни хищници, неспособни за приобщаване и тровещи нормалният живот на обикновените граждани!

Ням ад ани навести, защото ти си заминаваш от този свят.

ганювци подли,не се радваите на чуждото нещастие(знам,че подлоста ви е национална черта),терора скоро и вас ще ви навести,скоро и ви ще сте мишена на радикалния ислямски терор,тогава да ви видим как ще ходите с гол гъз срещу рязания

Това вече сме го чели, напиши нещо смислено. Относно подлостта, всеки един българин ще ти каже без колебание коя дошла от изток народност води по подлост и напада с нож в гръб.

Два терористични акта. извършени по коренно различен начин. И двата не са в България. а родните руско-съвтски мекерета приветстват единия и реват на умряло за другия. В Берлин са загинали невинни хора. Не колкото в Ница през лятото, но даже и да останат 12 пак е много. В Турция е убит послнник на държава-агресор. Той самият със сигурност има някаква вина - просто е много близо до Сирия и най-вероятно участва в координацията на действията на Русия. И какво се получава? Вместо съчуствие към жертвите в Берлин родните руско-съветски мекерета злорадстват. И в същото време страдат за висшия руски номенклатурчик, когото са рзстреляли. разстрелял го е човек, който ясно е обяснил на всички защо го прави - заради намесата на Русия в Сирия. Но комундетата са си комундета - те повтарят като папагали това, което им диктуват от Кремъл. И поредния червен боклук лайньо радев ще ни бъде държавен глава. Боже пази България! Че не остана кой друг.

Това не е злорадстване, а безсилие и надежда, че вече Германците ще се събудят и ще изметат зомбитата, дето им натресоха тези орки. Но едва ли... А относно агресора, не съм изненадан, че за теб е агресор. Нормално е за застъпник на ИД и Ал Кайда, като теб

"Kanzlerakte" до 2099 година ще действа. Поради това не се надявайте, "че вече Германците ще се събудят и ще изметат ...". ФРГ е учредена на 24-ти май 1949 г., три дни след издаването на "Закона за канцлера".

Германци, хващайте оръжието ! Смърт на циганската ислямска сган ! 88

Меркел уакбар.

Що за кретени сте? Що не кажете една добра дума, да изразите съчувствие? Путлерастията е страшно нещо!

Камион евроубиец, и газова цистерна килър.за..ха

Подаръците на Меркел от Африка.

Атентаторът май бил малолетен "бежанец" и не могат да го съдят, толкова за сълзливите снимки с деца.

Уважаеми , Нужна Ви е терапия , интензивна ! И последваща поддържаща медикаментация ! P.S. Злоба и простотия не са лечими !!!

Добро утро и на Вас :)

Е... при тебе, вижда се, не е подействала...

Бабата в панделата заедно с джихадистите и там да упражнява на живо интеграцията.

Добре съветва полицията да се заобикаля коледния базар в Берлин, ама не ще да е достатъчно. Както върви, зада оцелеят, скоро германците ще трябва да заобикалят не само базара в Берлин, ами и цялата Германия, че и Европа! А днес в Дира само вицове: 1.Спецполицай, свързан с Гюлен, убил Карлов. 2.Меркел жали загиналите на базара в Берлин. 3.Анкара скърби за убийството на руския посланик. А и за Хитрино пишат, че цистерните се пукат при движение със 78 км/ч.

Само две неща са безкрайни Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.

Питай Кунева защо от другата година Хари Потър ще се изучава в 5-и клас.

Сигурно се шегуваш...

Братя, леко се притесних, че около Козлодуй минават много тирове, камиони... Някакви коментари ?!

Вярвах в теорията, че Путин ще гази из Берлин за трети път в историята на Русия, а то се оказа, че децата на швабите ще ги смачкат!

Атентата беше"умерено опозиционен"

Само САЩ и Тръмп ще оправят нещата!!!

Пратете Бобко да разследва пол месец дали е карал с превишена скорост.

да не би да е шофирало "детето", което го пуснаха лсед като постави бомба и после пак го пуснаха след като постави втора, която не гръмна !?

Крайно време е християните на арабския п-ов да започнат да убиват по 10 радикални маймуни за всеки 1-н загинал от ръката на уродите!! С условието след като ги утрепят-да ги дават на прасетата да ги изядат!! Това трябва да се филмира и да се пуска за назидание на радикалните мюслита и техните фенове!! За всеки 1-н убит от маймуни човек, по 10 парцала и после на прасетата!!

Республиканец Дональд Трамп набрал более 270 голосов выборщиков, которые требуются для победы во втором этапе выборов президента США

минуса е в несвяст ХАХАХХА

някой труп на дете няма ли да има на първа страница, или за популяризирането на неислямските детски трупове не се плаща като за правоверните ? кенефаджии..

Новина от последната секунда ! СМЪРТ НА МЕРКЕЛИЗМА !!! Ликуй народе !!! "...Выборщики избрали Трампа на пост президента США Избранный президент США Дональд Трамп набрал необходимые 270 голосов выборщиков в ходе второго этапа президентских выборов, закрепляющие его окончательную победу..."

Окупацията на Европа от САЩ продължава вече 70 години. Страните от ЕС са в трагичната позиция на безправни васали на големия паразит САЩ. След освобождението от фашизма всички европейски страни попаднаха в зависимост от още по-страшен враг световната ционистка мафия. Гърция е само един малък пример.

Обама е пред пенсия и след Нова Година изчезва в забрава, Оланд е политически труп, Ренци изгоря, а сега и Меркел ще ги последва! Остава да се изгонят и малоумните от Брюксел и света да си отдъхне и поеме в Нова посока, не допускайки други идиоти да го водят за носа!

Достоверно е установено - Путин е карал камиона. После се е превърнал на заек и е побягнал. Когато почтените немски полицаи взели да го настигат, Путин се обърнал на огнедишащ змей, избълвал огън като СУ-34 на форсаж, и с рев изчезнал в небето. В североизточна посока.

Българското МВР съветва българските мъже да казват на благоверните си, че стотина джихадисти с ТИР-ове въртят около МОЛ-овете и коледните базари. Така хем ще спастрят някой лев за ракийца и кисело зелице, хем ще има мир вкъщи.

И няма да трябва да водят децата на море, ще си имат естествен тен

Западняците се оказаха уникално малоумни...позволиха на шепа изкуфели бабички и дядовци да им натресат тая паплач...

И поемат отговорност , ей така за разкош.

Да си приемат мигрантите от бившите колонии , както крадяха техните богатства.

А ? Ама КЪДЕ са сега Дойче Веледжиите да ни поговорят малко за умерените терористи и за кофтият човек Путин ??? Къде сте бе ??? Алооооо ??? Ха сега да Ви са ХАЛАЛ ВСИЧКИТЕ Обонгоподобни пришълци , барабар и с най-най- умерените такива ! И между впрочем - онзи 'Убавец от метрото НЕ Е Българин а ЧИСТ ЦИГАНИН ! ИМА значение , както вече е редно да сте го разбрали !!!

Един ден психолози и всякакъв вид учени сигурно ще си блъскат главата и ще се дивят, как огромни човешки маси в наше време са били превърнати в безмозъчни овце - нормални на вид хора, с образование, с пълен достъп до информация за света (ако си правиш труда да я търсиш, а не просто да включиш телевизора). Германците въобще не съзнават, че Германия е в състояние на ниско-интензивна (за сега) война - същата като в Сирия, просто там е по-интензивна. Невероятно ...

Че ще се чудят, ще се чудят, но само, защо не са били взети мерки, хората да се учат в училище как да мислят, а не как да повтарят. А тия, партенки дето ги четеш ти, не стават за нищо, само това ще ти кажа. :) Според тебе, как е възможно в страната на глупаците да се живее по-добре от страната на умниците? :))

всеки кове сам сатбата си......да си европейски демократ изисква жертви...

"САТБАТА"...купи си буквар

Сега в цяла Европа докато са празниците навсякъде,където има струпвания на хора трябва да има въоръжена охрана,защото ислямските уроди ще се опитват да помрачат празниците на европейските народи!!!! В Германия вече успяха...

Всички жертви трябва да тежат на съвестта на вещицата Меркел.Тя докара Европа до това положение.

Вижте, човекът е преживял културен шок - отишъл е да си купи овнешки пържоли с лук, те взели да му размахват свински суджуци пред лицето. Стига с тези провокации - коледни елхи, свински вурстове, разни леко облечени джадии( викат им "Снежанки"), всичко си има граници. Искаме шиш-кебапи да се въртят по улицата, дервиши да вият като вълци и вместо вино да се продава горещ салеп( много е ползователен за зъбите)!

Споко, 33 от твоите сънародници са се убили като са пили препарат за почистване на вани... Ако се гътват само до 5 на веднъж, дори не излизат от местните новини...

Екстрадиране на всички бежанци мюсюлмани от Европа дошли в последните 20 години,всички в Арабския свят и Африка,да се махат,не ни трябват тук!!!!!!!!!!!!!!!

Бог да ги прости