17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Западът съвсем полудя. Човек трябва да е много тъп, че да седи там.

Естествено Хасан ще стреля. Тъпата сервитьорка му сервирала свински шницел и това го раздразнило......

Встрани от новината е, но ако имате възможност - посетете въпросния ресторант. Ще се насладите на отлична храна и най-вкусния виенски шницел! Нищо общо няма със съседните ресторанти. И си отделете време за чакане на маса - ние се редихме 30 минути на опашка на улицата :-)

То според тоя и древните гърци са били "говеда", щото " “ За мъртвите или добро, или нищо, освен истината” – изречение на древногръцкия политик и поет Хилон от Спарта ...

Глупости! Някой просто е тествал нови фойерверки. Живейте спокойно европейци. Истинското забавление още не е започнало.

убйство?Посред бял ден в центъра на голям европейски град където има много полиция!Абе тия ни вземат за големи шарани.

Абсолютно нормално. Знаеш ли колко украински и руски банки има във Виена? А зад тях седят едни мили и любезни момчета...

ти ако си наемен убиец точно там ли ще стреляш и да те видят хиляда човека и още толкова камери?

Терористът - ням, останалите - глухи!!! Нищо не казват за Аллах Акбар!!! Нещо гнило има в тази новина!!!

Абе то нищо не е терористичен акт бе ... Как ...то няма кой да извърши такова нещо...

Май вече като става о.иране на запад не смеят да говорят за т.рор. Току виж и дойде алтернативата на Германия след това.

Защо тук може да се коментира , а под статията за племенника на Гала не може? Все става въпрос за стрелба и убит

щот им е ясно кви ше са коментарите.... и са ги махнали, че дан се излагаме пред чужденците.

Най-добре под статиите за загинал или починал да няма коментари. Българинът ще излива помия със страшна сила. Той си е говедо.

Бареков да не е бил наблизко да е пазарувал...ауууу

Във Виена по историческиям център има доволно количество руски мафиоти. 90% от продавачките по магазините са рускини, но само за парлама. Не съм чул кои са убитите, но е твърде вероятно да са с руски имена.

Е, преди минутка написах същото, НО - гледам тебе вече са те украсили с минуси! МНОГО Е ЛЕСНО ДА СЕ КОМЕНТИРА ВИЕНА, АКО НЕ СИ БИЛ ТАМ, А И ТИ СЕ ИСКА ДА БЛЕСНЕШ С НЯКОЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО ИЗКАЗВАНЕ!

???

Убитите са от Черна гора, членове на мафиотски клан. Няма общо с масов терор и Аллаху Агбар

Няма данни за терористична атака ,защот нападателят само тето викал алах абкар !

Няма я, ако имаше веднага Штрахе щеше да излезе по телевизията с още по-строги мерки против миграцията.

Отворковци, терориста стреля на оживено място по много хора, да го видят, да вика, да си осигури девиците в рая. Само, че девици няма защото Бон Скот ги е овършал вече.

Това за Бон Скот много ми хареса, жив и здрав. :-)

Някой вероятно някой е разчиствал сметки, не е стреляно на улицата по случайни хора както в Страсбург. Във Виена живеят много руски мафиоти, които живеят по тия места. Какво по-добро време за гърмене от Коледа, навсякъде фраш, потъваш и нека да те търсят.

Вие исклесяците пак ли лочите пустата помия бе

Случайно Путин да има нещо общо с руската мафия, че се пениш толкова? Карай по-леко, празници идат, ядене, пиене, може и третото, ако дигаш самолета.

Как няма да е опасно, вижте какво пише отзад - Домби.

А нещо за атентата в Германия днес?

Дира нямат репортери по света бе момче, абонират се за някоя агенция и преписват втора ръка.

Може и да е някой скъп гост, сега е времето на коледни базари, струпване на много хора, пътувания, рай за изроди.

Не е за смях, шибаните тъпанари от ЕС и ЕК вкараха милион потенцуални терористи в Европа и сега берат кървавите плодове на безумната си хуманност, точно както и ние със циганите. Никаква хуманност към нецивилизиваните, те ни презират.

Още не ясно кой го е направил. В Австрия десни са на власт, мислиш ли че няма да раздуят случая?

Я се коригирай - берът ги обикновенните хора. Тия еврог-айчовци сетт и се чешат по макарите.

Гадно е да говорят за хуманност, при положение, че ония не проявяват никаква хуманност към други. Още след Кьолн някои би трябвало да се замислят, струва ли си да ги пускаш и да рискуваш всичко. Пък те продължават "мисията" си по спасяване и интегриране. Страшно е вече.

Май пак познах, а?:    2018-12-20 20:57:59 az #ЛибераленКрах (нерегистриран) Наскоро външният министър на Австрия заяви, че няма доказателства за руско участие в цирка "Скрипалиада". В тази връзка очаквам "радикализиран ислямист" или "лице изпаднало в амок" да се развихри около Коледа в Австрия...

"Има стрелба! Има стрелба!" - евроГейските ценности!!! Ами ако не искате "Има стрелба! Има стрелба!", викайте "Хайл Хитлер"!!! Иначе честичко ще чувате "Аллах Акбар"!!!

Виж сега Глупако, в Австрия все още има австрийци живи свидетели на терора на бай ти Хитлер, който накрая се оказа първия евро-джендър, при това страхливец. Мангустите сега не да коментирам.

нещо си се объркал за Хитлер джендъре! Провери в нета как е посрещнат Хитлер и армията му! Страдали са джендъри като теб!

"Умнико" изтриха ми отговора!!! Ако те интересува обади се в редакцията!!!

джендър-страхливец е каддафи, саддам, милошевич, чаушеску. ВСИЧКИТЕ СА СЕ ПРЕДАЛИ ЖИВИ В РЪЦЕТЕ НА ВРАГЪ. ДА ГИ ЕБЪТ И УНИЖАВАТ. Фюрера гълта отрова и се застрелва, щот отравянето не дава статут на патриот. и дава точни указания как да изгорът телото му, за да е недостъпен за врагъ! Саддам например си го разпитваха,разпитваха....сичките под него бидеха предадени по 20 пъти пред врагъ. апа каддафи направо си го биха и изнасилиха за удоволствие. Щом пращаш хора на смърт, требва да можеш да умреш, но дан се предедаш жив на врагъ.

сега ще чакаме по някоя от националните кабеларки да изпълзи някоя българка била в епицентъра на стрелбата и да се шитне във фейса колко е голяма

Cool, a!