Кола се вряза в протестиращи в Шарлотсвил - САЩ

Най-малко един човек е загинал и 19 са ранени, след като автомобил блъсна група протестиращи в американския град Шарлотсвил в щата Вирджиния.

Обратно в новината

Коментари - Кола се вряза в протестиращи в Шарлотсвил - САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Белите Американци трябва да тръгнат от тия които създават САЩ. А това са англичаните и французите, които избиват индианците... После взимат работни животни от Африка- неегри. Обаче тия работни животни в един момент почват да търсят начин да има права колкото истинските американци... Няма как да приравниш Работно животно- крава, кон, неегър с собственика му- белия англичанин или французин... А след 1945 г, когато САЩ станаха най- силната страна в света заради атомните бомби, всякакви арабски , китайски и африкански Шпиони тръгнаха да влязат в САЩ... Всички тия просто трябва да си ходят обратно в Африка и Азия...Преди 60 г, В България имаше един ЗАкон за Защита на Държавата... И начина да се защити държавата е че се приемат Деца, наследници на американец да бъдат САМО деца родени от бели американци, произхождащи от Европа..А иначе, всякакви богаташи, ако искат нека спят с различни арабски и африкански куурви, ама тия са пълни с зарази като - СПИН и Ебола, но децата им не трябва да се допускат в САЩ.

негрите не знаят че трябва да се сърдят на себе си а не на белите! едно време собственните им племенни вождове са ги продавали по корабите за роби !

не знам кои нормален човек със всичкия си ще одобри този паметник. все едно в батак да има паметник на турски султан, понеже еди кои си одобрява случилото се там и да не му нарушим правата.

По-голяма глупост не можа да измислиш. Паметникът си е на американска територия, а генерал Лий е национален герой. Точка. Който се обижда, да се връща в Африка.

Американците през 18-ти и 19-ти век решават, че ще си вземат роби от Африка (не, че не е имало бачкатори, но робите са излизали по евтино). Същите тия бели маймуни сега се сърдят, че размножаващите се като зайци бивши африканци правят каквото си искат. Каквото си надробиш - това ще сърбаш!

В България циганите да не са били роби, че сета са множат и си правят какво си искат? Важното е да се плюе Америка. За тролове трябва да се изисква поне малко интелигентност.

Харесва ми израза "бели националисти", въпреки че това бели отпред си е излишно. Едни националисти могат да бъдат само бели! Един черен винаги си гледа собствената далавера и не може да застане зад никаква национална кауза ( освен ако не са му дали пари да се прави на "националист" ) . Черният може да бъде само расист! Противно на това което постояно ни внушават по-големи расисти от черните няма. Същото се отнася и за нашите цигани . Тези от тях, които са го осъзнали се мъчат неистово да избягат от произхода си. Спомнете си за безчетните пластични операции на М.Джексън в опитите му да прилича на бял човек. Едни глупави постъпки, които му костваха живота. Защото ако придобиеш самосъзнанието на белия човек и се разграничиш от клоаката на расата си, на никой нормален бял човек няма да му пречи , че цвета на кожата ти е различен . Спомням се едно интервю на чалгаря Азис в което той казва : " Т.н. интеграция е една измамна фикция. Тия хора не можеш да ги интегрираш. Целта в живота ми беше да се махна с всички средства от тях и да не приличам на тях !" И колкото да не ми харесва това, което прави, трябва да признаем, че е успял ! Простотиите са ясни, те са част от рекламата му, но когато иска да говори на сериозни теми го прави интелигентно без проблеми и няма никакви цигански акценти в говора му .

Те такова е било и 30те години на миналия век. Едни си върнали държавата и веднага от ляво и от дясно ги награчили ,колко са лоши.

Де що има бял човек взе да му писва от безобразиятя на чернилките. Съжалявам, че звуча расистски но и у нас и по света де що има насилствени престъпления 80 % от извършиателите вси со от боята

Който прави майданите в други държави, рано или късно получава в своя държава хубав майдан. Надявам се, че Нуланд успя да направи курабийки.

Скоро да идва Ким и стяга реда във лудата Кравария - за три месеца со кротце, со благо, со малце кютек, ще направи фащагите като пружинки!

кимчито ша дойди и ша та оправи изотзадзе, ни са тривожи, дрОгаре! :)))))))))))))))))))))))))))

Левите боклуци се превъзбудиха с парите на Сорос и бият мирни демонстранти, а медиите наричат мирните демонстранти "бели националисти". Медиите са съучастници на престъпленията на Сорос и ако продължават да лъжат, ще си изгубят и малката аудитория, която им е останала.

бият и убиват хора заради различните им възгледи, незабавно да се сформира международна коалиция за възстановяване на демокрацията в САЩ

нека бъде под егидата на путлер и шойгу ?

Неграта получиха самочувствие при Обама, който наеба белата американска мама. Искат да променят историята и да зачеркнат от нея генерал Ли, който предвождаше армията на Юга, който не искаше да дава права на наглите негри. За съжаление ние нямаме такъв генерал патриот, който да поведе армията срещу разпасаните и вилнеещи цигани и техните покровители.

Режима в САЩ бие мирни хора... Етническо насилие в САЩ...

шъ си го префърлим...

наследниците на конфедеративните войници и офицери, скочиха срещу бутането паметника на генерал Ли, герой от Юга.Правилните протестиращи, подкрепящи Севера/янките: влязоха в стълкновение с неправилните потомци на робовладелския Юг.Паметника е поставен в университет през 1924 г. и спокойно си стои там, но пренаписвачите на историята 150 г. назад, изхождат от съвременните разбирания. Такива са и нашите български пренаписвачи, създали хибридната война срещу Русия.Причината е проста, но не е за прости хора. Това е нарастващата бедност в САЩ и ликвидиранвето на средната класа.богатите стават по богати.. Фалшивите медии започнаха да обминяват Тръмп, мче не е заклеймил южняците. Той обвини и двете страни. Но този процес започна още при Обама, а не при Тръмп. Икономическа е и причината за Гражданската война, а не борбата срещу робството.Новобогаташите като президента Вашингтон закупувал земята за центове и я продавал с 1000% печалба, скочиха срещу Англия на която трябваше да плащат данъци

комунизмът ще победи в най-развитите капиталистически държави

Войната срещо Англия и гражданската война са две различни войни. Ражданската е по- късно.

ВСИЧКИ,на 1-2 километра - ДА Е ДОВЪРШИЛА !!!

Събитие със силно изразен демократичен характер

Изтребете се, кравари ! Не сте ми необходими ! Даже напротив - идвате ми в повечко !

Кой Ви даде правото да наричате застъпниците на традиционните цивилизационни ценности "ултрадесни" бе неграмотници!?

Краварския тероризъм ни дава неограничени права

Долу ръцете от паметника на генерал Робърт Лий!

И откъде накъде някаква платена полуграмотна соросоидна сган от негра, цветнокожи и наркомани ще премаха паметник на генерала от Конфедерацията Робърт Лий?

ми той, май губернаторъ заповедал събарянето......тълпата само му пречи. и се появили ени пречещи на пречещите. майдан братчет.

Верно е, да знаете.  Краварите пак са първи?!?! В тероризма! Те го откриха! Те го издържат! Това е верен признак на гниене! Успех!

Сори, ама първата терористична организация в света е създадена в русия в средата на 19 век, драги.

Тия т.нар бели националисти там са креатура на Путин и са част от прокси войната му в случая със САЩ и тотално със свободният свят. Подобна фашизирана измет и в ЕУ е на руска хранилка: те мразят всички инакомислещо , демократични и свободни хора, бият и тероризирах бежанци и сеят неистини, страх и расова омраза. Но туморът е в Масква, злобното жуже сее тази болест по света

Нещо се прайш - чак такива тъпанари не може да има.

Има,има.Много сме,прости сме и го доказваме

"Комунисти" "демократи", "леви" "десни", това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента, дето им се връзват са престъпно прости. И "комунисти", и "демократи". Иван Костов, преподавателя по политикономия десен ли е? Моравата Пръмова, дясна ли е!? Сталинка - шефката СБ!? Бокова шефката на ЮНЕСКО!? Ам, Меркел!?!?!?

Платените куманяги те налазиха, ма виШ как разумните хора те оцениха и ти сложиха плусчетата.

Хапчетата.

Знаеш ли къде пращат ненормалните-разбери и тръгвай!

Знаеш ли къде пращат ненормалните-разбери и тръгвай!

Я дай малко по у лево!

Бели "националисти"!?!?!? От коя нация са!? Срещу кои "нации" са!?! Пълна лудница по тея "медии" с напушни, надрусани, алколохолизирани, обратни, неграмотни, малоумни... "медиависти".