Убилият съпругата си Орлин Владимиров поиска домашен арест, съдът му отказа

Според обвинението има опасност подсъдимият да извърши ново престъпление

Обратно в новината

Коментари - Убилият съпругата си Орлин Владимиров поиска домашен арест, съдът му отказа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Га не е циганин го снимат в цял ръст, га е циганин, снимка няма.

Умен, способен мъж, който се остави една лека жена да му съсипе живота, така е, който слуша долната глава, плаща скъпо!

Как не те е срам, кретен?!

За наглостта да иска домашен арест след такова жестоко убийство,трябва към бъдещата присъда да се добавят още 5 години.А охранени свине ,които изкарват убийци на свобода,там Господ си знае работа

Тоя милия ,ангелче небесно, само дето това е убийство по особено жесток и мъчителен начин . И....възниква въпросът "Дали пък нарочно не е омотал жена си,че да предизвика особено мъчителна смърт?" Хайде са гние където му е мястото и стига с тия смекчаващи вината обстоятелства за всеки извратен злобар.

Никаква промяна на мярката за отклонение!!!! А я променят, а излетя от Т1. Аман от комплексирани мъже! В затвора му е мястото, ако е възможно за вечни времена.

по-скоро роднините на жертвата би трябвало да искат домашен арест, а не убиеца. аз примерно не бих бил съгласен ако някой посегне на най-близката ми роднина след това някаква си там полиция и съд да ми ограничава правото да се докопам до извършителя. от къде на къде някакви си чужди хора ще решават какво е по-добро за убиеца? пускайте го под "домашен арест" и да си получи заслуженото.

Ти си голям нинджа бе. Толкова ли си убеден в способностите си? Да не се окаже, че като се докопаш до убиеца, няма ти да си заклания после? Айде малко по-кротко и смирено го давай. Аман от форумни супермени.

Мишок,ако убият детето ми рано или късно убиецът ще бъде наказан.После и до живот да лежа.А недей забравя,че с пари всичко става.

Както го описват то ще излезне неумишлено убийство и ще се отърве с едни 12-15г. Ще работи на компютрите в затвора и за едни 10г. макс ще излезне.

Добре де, оказва се че жена ти е боклук. Изритай я от дома си и това е. За чий я душиш? Вярна - там има общи собствености ама като си кадърен ще се оправиш. А боклука ще си остане боклук. От опит го казвам. Апартамент и оставих, после си купих два пъти по голям. Тя си продаде нейния, проигра всичко на бинго и взе че умря. Стари истории.

Смърт чрез разстрел и даго дават по телевизията за назидание на другите.

Да де ама какви мотиви ще има да трепе други? Тук има лични проблеми между съпрузите довели до агресия и убийство.

Може да поиска да утрепе баща си защото е единствения свидерел.

Е баща му е още в ареста.

Наказанието трябва за бъде само доживотен затвор.Съда не трябва да има право да преценява

Това обаче не е предумишлено убийство, а убийство в състояние на афект.

Бъркаш, гласил я е доста време. Имал е план да убие и една от приятелките й, която е решил, че й влияе зле.. Трябва да си доживее в затвора, не в психиатрия. Баща му е същия психар, трябваше да го оставят да си доболедува в затвора и него.

Колко съпруги има този, че да извърши ново престъпление!

На света има безброй жени и щом е убил една жена, при това законна ъпруга а майка на дететот му, с още по-голяма лекота може да убие всяка друга жена. Бил млад, бис с долър статус. Обеството какво го грее, че той е млад и има добър статус? Убива ли? Убива. Е, пак ще убие, не се съмнявайте.

По тази логика, всички са за затвора, включително и вие!

Що за малоумен коментар.

Пази Боже, да ти се падне ковра в къщата!

злобна мъжка кобро!

Пази, Боже, дъщеря ти да се омъжи за психопат!

Тоя да благодари, че има пулс още - за разлика от жена му.

Я, пак се оказа, че не е циганин, а?

нещастен боклук, заслужава да гние в затвора до живот

"Орлин се нахвърлил на Евгения, душил я с ръце, а жената припаднала. Владимиров помислил, че я е убил и омотал четири пъти главата й във фолио" За да омотае главата й, значи е имал съмнение, че е жива, и съзнателно я е доубил.

неосъждан, млад гражданин с добър социален статус. E, убил жена си, ми негова си е била, убил си я. т.е. според адвокатина мило домашно дело. Кво се бъркат тея там съдии.

Този изверг, вместо да благодари, че не отиде на дръвника, иска домашен арест. Възмутително. Явно, че близките на жертвите трябва да вземат правосъдието в свои ръце.