Убиха с чукове, тояги и ножове близо 300 крокодила във ферма (видео)

Крокодилите били убити като отмъщение заради загинал мъж в развъдник

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази статия не може да е вярна.Коркодилите са едни от най-свирепите убийци.Захапят ли започват да се въртят така разкъсват жертвата и няма спасение.Как се убива крокодил с един нож и тояга?Кожата им е супер дебела с един нож не може да се пробие.Да не говорим,че ако животното е заплашено може да се гмурне под вода и да стой там.Пълни глупости Дида.Вече съвсем пишете глупости.

По-голямо зло от човека няма на тази планета. За другите още не знам.

Тъпунгера влязъл във фермата да дири баба си …растения щял да бере …. Ами ако утре някой друг глупендер реши да влезе в зоопарка и там ли ще трябва да избият всички животни ?! Ами сега да вземат да избият тези тъпи селяни, защото животните не са виновни, че някакъв олигофрен не мисли сам за своята безопасност.

"...при условие, че те не смущават хората в района. За това е необходимо да бъдат обезопасени околните терени, а това явно не е направено." А, в статията пише, че туземеца е влязъл във фермата да бере някакви растения! Е, няма как да спасиш някой от собствената му глупост!

Именно!

Така се прави с необезопасените ферми, ако беше в Бг най-много да се съберат десетина човека да протестират в центъра на селото.

Има надежда БГ да се оправи ако Цецка Цачева изяде някой индонезиец и дойдат ония с чуковете и тоягите.

Недейте така, ша сбъркаме развъднико с циганската маала!

Те пък за един човек те там се размножават като в Китай

Няма ли БХК да се застъпи за правата на крокодилите?!

бахти примитивите..

А нашите примитиви, които не искат да имунизират животните и избиват хиляди в здрави стада?

Интересно как едно време братовчедите на тия с чуковете не смееха да влизат в чужда собственост, а и тук, и там, правят каквото си искат, после държавата ( фермата ) виновна. Ами или четеш и се образоваш или ходиш да береш между крокодилите ... Дарвинови работи...

комунягите в България - сърп и чук!

А предателите и нацистите в България ги чака бесило.

как се трепе крокодил с нож/чук?! Още повече близо 300 крокодила! Тези манговци как не са дали фира ми е много чудно

Това е комично.

Само аз ли ще кажа, че крокодилите са гадни същества... Хубаво са ги утрепали. Змии, крокодили - под ножа. Радвам се.

жена ти, като си отвори устата....езикът и излиза навън излиза се раздвоява. Само така си обеснявам синдромът ти към влечугите. На български змия се пише - ЗЪМЯ. Тя е положителен герой в народните вярнания.

"Фермата има разрешение да развъжда крокодили, но при условие, че те не смущават хората в района. За това е необходимо да бъдат обезопасени околните терени, а това явно не е направено." Е, кое не е направено? Бай мангал, без да има работа, влязал у фермата да си "бере" нещо... И крокитата го схрускали... Къф го дириш там, бе, бай мангал? После крокодилите виновни.

Много акъл разпръскваш! Сигурно си член на менса

Диви примитиви!

Заразени били с африканска чума и за оправдание бутнали един местен бедняк.Затова не са изкормени и мариновани.

Тук режат дървета, там крокодили. Дивака възприема всичко около себе си еднозначно, само като добро или само като лошо. Друго, освен черно и бяло, примитивното същество не различава.

Тези са неандерталци като нас. Добре че и другаде имало прости хора, а не са само в Б-я.

Прости идиоти, точно с такива като тези се напълни и София

е село, вече няма кореняк софиянци! Но такава съдбата на провинциалните градове!

Такива тъпи цървули и потурковци като теб напълниха града и го обезобразиха за да прилича на тях самите!!!

Тази ферма е за крокодилско месо и кожа, рано или късно всеки крокодил отива под ножа. Местните по природно Хан Крумово право са раздали справедливост. В крайна сметка територията е на селяните, никой няма право да развъжда усойници, мечки или подобно. Проблема е че бизнесмена терикат е искал да мине тънко при диваците, да е инвестирал малко по-справедливо в двойна триметрова бетонна ограда, плюс охрана, селяните щяха да са доволни, бизнеса да върви, крокодилите дебелеят за клане...

И какво са виновни крокодилите? Че ще убият цели 292 крокодила! Лошо животно е човека! В случая индонезийците са виновни, че не са обезопасили мястото. Сега за дето са убили 292 невинни крокодила божи същества, да убият и 292 индонезийци за да отмъстят, или поне да ги вкарат тия 292 индонезийци в затвора за доживотен затвор!!! Лошо животно е човека!!!

Интересно какво е очаквал да се случи след като е влязъл при крокодилите.

Влиза мангал в къщата да краде. Трепеш го и после родата идва да се саморазправя. Същата работа ама с крокодили и индонезийци

колко жалко, че българите не са индонезийци.....

Циганска работа. Влязал бай мангау да бере тоя път не джилезу ами манджа и кроки го изял. После цялата рода отишли и избили крокодилите

първите думи от новината бяха смразяващи за миг, после се успокоих че били крокодили от папуа, а не пенсионери от монтана p.s. sorry, ужасно но факт при тези ежедневни бомбандировки от убийства и ужасии ..

А цацата? Кога?...

поредната уродщина, присъща само на човека - заглавието е повече от красноречиво.

Тия са на интелектуалното ниво на тъмнозелените у нас... И какво, сега на убитите крокодили много ли им е тъпо, че са ги убили за отмъщение? Или са гузни, или са бесни... Ужас, направо не знам!

Това се прай за назидание на останалите живи крокита. Мълвата шъ съ разнася от гьол на гьол, ама шъ я разнасят селяните, че не са останали свидетели крокита. Шапка им свалям на силните чуства, как са ъспели с тояги да потрошат крокитата и никой селтак да не потъне

всичко е въпрос на представяне. може (и не звучи невероятно) човекът да е берял до 'фермата' а в нея да са изтървали крокодили. Хората са се погрижили да не стават 'грешки' повече, но това е счетено като 'отмъщение към крокодилите'.. комедия.

Абе тия селяни няма ли как да се докарат в София и пуснат в т.н. "Народно Събрание" да си довършат работота, тъй и тъй са започнали....Нашите "крокодили" са къде, къде по-вредни и смъртоносни! Я вижте с колко е намаляла България благодарение техните усилия последните десетилетия! Индонезииските са просто невинни като дечица от отделенията сравнено с нашите!

Да бе ! Все някой друг да ви върши "мръсната" работа !!! А Вие , българите с таблетчетата в къщи на ракийка.... Ще чЕкате...

Животните нямат и не могат да имат индивидуални права. Само хората имат права. Хората естествено искат да запазят съществуването на животните, но не за сметка на собственото си такова.

И защо не могат да имат? Нали осъзнаваш че без животни, няма екосистема, няма и хора или предпочиташ да се храниш с химични съидинения на таблетки? Колкото хората имат право да са на тази планета, толкова иват и животните. Но рано или късно природата ще ни разчисти. Чакам с нетърпения този ден ;)

Тревопасните животни в природата какви права имат освен да станат плячка на месоядните? На тях как ще им опазим правата? Животните в свинефермата какви права имат освен да станат на салам? Пилците в птицефермата какви права имат освен да снасят яйца? Животните в частните ловни стопанства какви права имат освен някой да ги гони с пушка и да ги стреля? Не бъркайте животните с хората. Животните нямат права.

Кой ти каза че нямат права бе тапет?

Кви права бе? Тез крокита ги угояват за ботуши, както працетата и пилците по наште земи за манджа, гъските за пастет... както електората се поддържа жив, за да може да се дои и стриже. Техната съдба предварително е решена. Ама сега сигурно не стават за цървули, щото са им надупцили и смачкали кожичките

ухаааа колко месо!

Простащината и първобитността завладява света

- "местен жител влязъл във фермата за крокодили да бере растения". загинал се казва за достоен противник и умен боец - а тоя е прост и самонадеят идиот.

маймуната не е еволюирала по тия георграфски ширини...

Скоро и в нашия развъдник с 240 крокодила

Развъдник с 240 крокодила се нарича Конкурса Мис България, не Парламента! Там са 240 акули.

Барабар си тия 240 трябва да изтрепем и 90-те процента, че и те не стават за нищо.....само плюскат и серат.

..да отмъстиш на крокодил, защото е изял идиота, влязъл за събира трева във фермата...?! Малей... дебилите са не само у нас..

Така е, той сигурно не е знаел, че има 300 крокодила ... Но пък и онея защитниците, не е зле да ги пратят да вардят крокодили по фермите ...

Прав си, бачо! Държавата не е на мястото си, щом допуска развъждане на крокодили, извън конкурсите Мис България! Оставка на Правителството и да идват нашите...!

Ами всички са били под водата и са го чакали. Отде да знае. Пък и няма табелка "Пази се от крокодилите". Пък и не може да чете. Пък от цяла Индонезия, там намерил най-ценната трева.