Убиха българин в Англия заради Шампионската лига

Венцислав Маргинов е нападнат на улицата на връщане от бар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извършено е най-тежкото криминално деяние.Още един български гражданин е убит във Великобритания.Имате памет.Такива престъпления бяха извършени и в България.Запомнете,че англичаните не ви даряват с мила усмивка а подло и нагло ви се смеят в лицето. Ако някой българин,български гражданин започне сам да преуспява не го проваляйте а застанете зад отечеството си.Бихте били силни и уважавани само когато сте заедно!

Очевидно в Англия е много лесно да бъде убит бял човек от Източна Европа. Цветнокожите и мюсюлманите са ги превзели поне столицата Лондон както и Париж за съжаление се самопоробили доброволно.

Много съжалявам за този човек, освен че изглежда доста симпатичен, но цял ден нямах достъп и не можах да изкажа съчувствие на семейството, дано се завърнат в България.

И то зарад ритане на кълбо.

Прекарал повече от 6 месеца в Англия знае за какво става. За останалите кибици Англия е все още люлка на аристократизма защото гледат много филми. Действителността в днешна Англия е съвсем различна!

Отдайте го като ,,жертва на тържествата,, по случай Откриването на Втория фронт! Потомък на държава от Тройната ос.

Бритсвине

Абе , в Англия хулиганството почти е ликвидирано , там ежедневно има мачове с над 40 хиляди души и всички ходят децата си , после пият в единия същи бар и инциденти няма. Тук за един мач от 20 хиляди на Ботев -Локо /толкова там се събират на стадионите във втора лига /се мобилизира и блокира половината държава , полиция имаше чак от Бургас, и пак имаше пребити в София. Явно човекът е имал лош късмет.

много важно.. тия тъпи футболни фенове само това заслужават..

JUDES

Всички роби от колонниите (провинциите) на Римската Империя са мечтали да отидат в метрополията Рим, като са мислели, че там ще станат свободни. Всички роби на Рим, а по-късно и в Англия и в Америка са мечтали да станат слуги на патрициите за по-лек живот и са презирали останалите роби а даже са презирари свободните „варвари“. Англосаксонците, това са днешните наследници на Римската империя. Изсмукват соковете на целия свят, а покорени и роби си мислят, че са много велики.

Ако човекът, за голямо съжаление, не беше издъхнал, за нападението срещу него щеше да се говори като за фалшива новина.

в това бананово арабско гето, остатъците от хора са превърнати в беззъби вечно пияни полуживотни.

Попитай синовете на Мартинов защо е отишъл да работи в Англия,а не в любимата ти Русия,където всичко е прекрасно. И направи справка колко от милионите българи,заминали да печелят в чужбина са предпочели руската кочина. Току виж просветнало нещо в плиткия ти мозък,промит с русофилска пропаганда.

Този аргумент частично е несъстоятелен. Качеството на държвите се определяло от притока на българи натам... Колко българи са се изнесли в Япония, примерно? Значи там хептен е кочина.

толкова си малоумен че не е лесдно да ти се обясни.В Русия има визов режим и условия за прием на чужденци.Между другото обаче там работят и живеят 1 270 000 хиляди грраждани на ЕС и Северна амарика , в това число около 30 000 българи.А според ООН -Русия е втората в света държава по брой входящши мигратни през последните 15 години.Факт.

това че една банда от махалата или няколко по умни са отишли да берат ягоди и мият чинии и да живеят като роби по 5 човека в стая , не отменя факта че тази държава Англия е превърната в гето , поради факта че до преди 80 годин само, смучеше от колониите си.Като секна смученето остана една държава джудже и превзета от бившите си колонии .Там дори остаъците от бели англичани имат сериозни проблеми с бедността.

И защо политизираш тази трагедия?С тая Русия си посрахте,жалко бедно злобно племе от комплексари

По един ,,дървен,, за майка ти и сестра ти ,И в Русия ходехме, НО - организирано!

Футбола е дебилска работа. Не познавам нито един интелигентен човек, който се вълнува от футбол. ...ама нито един... Говоря за интелигентен, а не с висше от стопанската академия в Свищов.

Какво, не те ли приемат в стопанската академия в Свищов? Пробвай в ПУТКА, за там шансът ти е по голям.

ФУТБОЛЪТ Е НАЙ-ВЕЛИКАТА ИГРА И ТВА, ЧЕ НА ТЕБ НЕ ТИ ХАРЕСВА НЕ ОЗНАЧАВА НИЩО! И ТИ СИ МИ ИНТЕЛИГЕНТЕН ТАКА ЛИ?

Може и да е велика игра, лошото е че събира утайката на обществото под името "футболни фенове" - наркомани, алкохолици, престъпни банди, всякаква друга измет. Виж се само с какви букви пишеш.

Събират се мнозинството от мъжете и между тях има всякакви - и най-висши, и най-нисши.

Предвид изказванията по долу заявявам: Тяхната мама ингилизка да е*а!!!

дори английските идиоти са се възмутили как некъв чуждопоклонник пее уоu will never walk alone .Това е все едно да видиш няколко англичани в някое българско село как викат пияни само лудогорец.

Дано тикнат в затвора мръсната рижа отрепка и неграците много да се забавляват с него

пак нещо важно е пропуснато да се изговори! -нападение с нож! айде, холан, не знаем дори в българската действителност, че само орките нападат с ножове. белите хулигани се бият, разбира се, но не вадят ножове... -българинът и синовете му са нападнати от глутница, защо само едната орка е изправена пред съда?!ами именно защото са тъмнозелени, те имат същите свръхправа и там, не само тук! да, скокът на престъпността в англия е чудовищен, особено в лондон, бирмингам, манчестър… въпрос безкрайно понижена трудност-КОИ ТОЧНО са "творците" на тази криминогенщина?! ама, нищо де-той брекзит ще реши проблема-ингилизите ще спрат европейския приток и ще си останата насеме с орките...наистина, много умно.

и ти каква мургавелка си, с 10 слънчеви бани по рождение, та затова избиваш комплекси

Айде да не ти търся примери на бели хулигани - убийци и на бели престъпници, които гарантирано са на върха на пирамидата. Както е и у нас - белите възлагат потъчки на по-тъмните обикновено. Изобщо да престанем да търсим вината все в другите и различните, че вече и ние като че ли се стремим да ги настигнем. Да ти припомня убийствата с нож в Борисовата градина и пред дискотека Соло? Извършени от не по-малко бели от теб вероятно (зашото не знам ти колко си бял).

Чист бледолик е бе, кретен, има му снимката в нета - рижа английска отрепка

И това кой ти го каза? Вадят се ножове най-редовно във великобритания и Ирландия! За разлика от България, там има закон забраняващ носенето на хладно оръжие с остър връх и дължина повече от 2.5 инча. Кухненски нож можеш да носиш само в чанта, опакован.

В България терминът "хладно оръжие" отдавна отпадна от всички закони. Единственото оръжие е огнестрелното. Всичко останало - тръби, бухалки, ножове, брадви, леки коли и т.н. не са оръжия, а средства, които могат да бъдят използвани при престъпления и тогава вече се гледа умисъл, обществена опасност и прочее. Реално, нашият подход е много по-логичен и издръжан, да ни се неначудиш...

Всеки знае че англииските запалянковци са едни от най върлите на света във всяко едно отношение.И принципно винаги без значение къде си при такива мероприятия човек трябва да е внимателен ,дет се вика ако не си подходящо облечен ,с неправилен цвят дреха може да ти навлече много неприятности в такива моменти.

върли! и зли! а кАк хапят само...

Не е възможно! Всички англичани пият чай, четат Шекспир и Дикенс и играят дартс! Няма такова нещо, като агресивен англичанин! Това е съветска пропаганда!

Намерил на кого да фенства - това са нация от колонизатори и убийци. Че и хляба им отишъл да яде...

а вашата "нация" как точно се засели на балканите? зс един преател питам

Ние, българите винаги сме били и ще си бъдем тук на балканите.

какво? Сериозно ли? Ако трябва да сме честни, прабългарите са се заселили на балканите претопявайки се взаимно с местните - траки, славяни. ... В крайна сметка това са факти. Да, много отдавна е станало, но щом ще се заяждаме за такива неща, нека сме обективни. То това е и причината да е тъпо да се говорят такива неща, защото почти всяка държава в някакъв период от съществуването си е била или е завладяваща, поробваща и т.н.

Прабългарите са създали държавата България, но никога не са били мнозинство. Горе долу са имали такава роля каквато са имали норманите /бивши викинги/ в Англия след като я завладяват през 1066 г.

Както норманите са имали държавотворски функции, но са били малцинство, същата работа е и при руснаците - държавоността им е градена от "викинги", дето на руски им викат варяги, а на финландски - "рус". За българите е по-сложна историята, защото не са алтайски народ като примерно тюрките, ами са се въртяли напред-назад между Балканите и Волга от хилядолетия и аспаруховият клон е просто поредния епизод от тези неща. С Волжка България и Казан става още по-заплетено. Българите са голям народ, подобно на германците, които започват със западните германци - франките във Франция и стигат чак до Полша. Разните келти от Франция до Ирландия отдавна са натикани в ъгала от тях и са мартгинализирани.

"нация от колонизатори и убийци ...". Много точно казано.

Писна ми от подобни истории там и това беше една от причините да се прибера! Отвратително място е което се влошава със всеки ден. Скъпотия, простотия и тъпанарщина, това не е Англия от едно врем.

Един мой приятел англичанин емигрира от Англия и се пресели в Испания. Попитах го защо - каза "това вече не е моята Англия".

Едно време са си изхвърляли пикочта през прозореца на улицата!

А в БГ още масово ходите навън ......

Ето я и ежедневната статия за прогнилия еврогейски съюз. Так держать!

Много ли ви кефи да говорите на руски, защо не си заминете обратно за Русия, тук не ви искаме.

Намушкването /наричано от медиите у нас най-често наръгване/ е ежедневие във Великобритания. Простотията там е на всеки ъгъл.

Много е забавно когато някой, който никога не е излизал от кенефа да обяснява как е ТАМ!

Е за това се прибрах от UK-същите простотии като нашите ги има и там, само дето там са с "луксозна опаковка"....

За това по-добре да се гледат такива мероприятия пред телевизора и особено, когато се касае за големи клубове, където феновете са голям процент наркоманизирани отрепки,които живеят 3то поколение на помощи , а се бият в гърдите, че са горди британци.

Ами той "пред телевизора" го е гледал!!! Четете бе хора, пък тогава пишете!!!

Има се в предвид да се избягват места, където има струпване на "фенове".

Ами да напише какво има предвид!!!

Гледал го в местен бар. Нали се сещаш, че там баровете са на феновете и само да те видят, че излизаш от противниковия ставаш мишена.

Аз като на 48 години дърт ерген нямам синове и щерки на 28/30 години гледам децата ви сериозно са поотраснали вече на мойте набори и правнуци ще имате дори. Ама нали виждате и в Англия има демографска криза и ви завижидат че имате големи синове. Така е демокрация е искате я но ИМА И ГОСПОД И НАКАЗВА ЗЛИНИТЕ ВИ?

Ще си пукнеш с пълна мивка мръсни чинии и миризливи чорапи под леглото

ххаахха голям кеф тая новинка!

Хайде сега Герб да му поемат погребението в България.

беййй, бате, тва кат опениш търнаците от ГЕРБ ще трябва да поемат масрафа

Светът е едно много опасно място за живеене,

ще бъде по-безопасно

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ!!!!

Ако мислите, че тук наркотиците са проблем, идете в УК ... Там такива случки са ежедневие. Една от безброй многото причини да се прибера със семейството си обратно тук.

Уж българин, а фен на Ливърпул.....? Иначе лека му пръст. Това bg чуждо поклонничество ще ни унищожи. Ония фърляха играчки с бомби над София, а нашите отишли да им се кланят на отборите чак...

Това с бомбите-играчки над София се изтърка...Остана само в главите на про-ватниците...

Май четенето с разбиране се отдава само на малцина ! Как така за въпросната вечер Венци и синовете му участват в две сбивания като едно е фатално за Венци ! Българин е , но явно не е някой мирен фен който гледа мача и си тръгва !

Явно ти не си от малцината, на които им спори четенето с разбиране ;)

Селинджър !!!

Ингилизите са световно известни футболни хулигани. Да си беше стоял в България щеше да е жив!

БХК ще обяви убиеца за човек на годината и ще го поканят на парада да рекламира толерастки ценности.

Тежко на ония, които имат деца и ги излагат на смъртна опастност. В западните държави престъпността е в пъти по висока поради наплива на всякакви криминални типове от целия свят. За повечето от тях образованието и трудът не съществуват в съзнанието им. Единственият начин да живеят е престъпността.

Само в западните страни ли? На изток има една голяма държава, в която броят убийства отнесено към населението е 3.5 пъти по-голям от средния за Европа.

Комисията да ги постави под наблюдение за тази неконтролирана улична престъпност и футболно хулиганство. Да им помогне поне докат са в ЕС пък после ще търсят пътя сами в мъглата...

Промяната на етническия състав не прощава. Който има глава да мисли, а който има чувство за самосъхранение да се прибира.

Все имигранти и бежанци са ви в главата. Май не познаваш местните футболни фенове. Убеден съм , че и етническия състав не познаваш, ама важно да напишеш...…..

Ако си беше в България, сега щеше да е жив. Това го пиша винаги, защото нещастията на българи зад граница са по-чести от тези тук. Той дори може да е прочел и да го е пренебрегнал. Затова останалите бегълци, помислтете къде сте отишли, достатъчно е да се огледате в мултикултурната и хипер криминална кочина наоколо.

А дами са по-безопасни пътищата ни? Тук, в България всеки ден рискуваме на пътя.

Ако си беше в България, поне 3 пъти да е загинал в катастрофа, застрелян или пребит от цигани. Ако все пак е жив сигурно ще е инвалид или споминал се от лекарска грешка или от липса на пари да си плати за това или онова... Айде моля ви се...

Прибрах се от Англия преди години и не искам да стъпя вече там. Негрите и азиатците, ножовете ги нямат за нищо, а те скоро ще станат мнозинство.

И аз така

За сметка на това, бял да вземе законно пистолет за самоотбрана - никакъв шанс. Те и редовите им полицаи не са въоръжени, а само екипите в онези коли с кръговете и надписите ARV. Маймуните нямат такива скрупули и колят на поразия, щото за тях това е съвсем в реда на нещата. Тук циганите също може да носят разни неща, обаче няколкостотин хиляди сме законно въоръжени и е малко по-различно така.

Това е любима тактика на западняците, да нападат в гръб и да ритат нищо неподозиращи камериерки.

Ако се позачетете в историята на България, ще откриете доста случаи, в които именно наши - братя, съседи, славяни са нападали България в гръб .... Хайде стига тъпи пропагандни, безпомощно злобни коментари.

Дали извършителя не е от модерните британци с пакистански произход@

"Цялата територия на днешен Пакистан е част от Британска Индия до средата на 19 век."..... Модерните пакистанци викаш а ??? Пакистанци и Индиийци има там преди ние да се освободим от турско робство..... Тъпанар, а като ти гледам лайковете, то явно материала ни е наистина зле.

Добре де, хубаво обясняваш, не всички сме толкова умни по история специално, но не обиждай човека, че е ''тъпанар''. То нали знаеш (понеже си умен) правиш проекция на себе си. ОК?!

Е, и? Да не мислиш, че само ти знаеш история и си наясно какво е примерно Бангладеш? Това, че са имали колонии и "слънцето никога не залязвало" над империята им, не значи, че сичкуту сигани са имали право и възможности да пътуват до метропомлията, че и да се заселват там. Все едно да кажеш, че маорите и австралийските аборигени са налазили Лондон. Същата работа и с франсетата - северноафриканските беребери, араби и т.н. ги налазват едва след Втората световна и войната в Алжир. Преди това арабин в Париж е било екзотика, така както негър в София - има, но е необичайно.

Никой не ти говори за Британския Радж. Тук говорим за второ-трето поколение пакистански преселници, започващи от края на 60-те години, когато Харолд Уилсън е премиер. Много си се разпалил. Извинявай, че обидих братчедите ти. :D

Тука има една естрадна песен, наречена 'Негъра с колелото'. Тя е екзотична, защото преди е било ебсолютно невъзможно, да видиш негър с велосипед. Преди 3 години си пия бирата с един мой приятел и му викам .... ей Маркус гледай, гледай, негър с колело. Умряхме си от смях. След 3 Години това е обичайна гледка и чернокожите са навсякъде, на колела, коли, рейсове и самолети. Ужас, казвам.

Прощавай, забравих , че всички в Дир-а СМЕ расисти и мразещи различните етноси. Лек ден и мир на праха на човека.

И британците ли са анонимни ?

Затова българите не трябва да сме фенове на ингилизите, както и те не са наши фенове, още от Берлинския договор !

Ние и не сме фенове.