Убиецът от Лас Вегас пратил $100 000 на приятелката си

Приятелката на стрелеца от Лас Вегас, извършил най-смъртоносното масово убийство в САЩ, увери, че не е знаела за плановете му.

Обратно в новината

Коментари - Убиецът от Лас Вегас пратил $100 000 на приятелката си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за да бъде много богат, без да има реален бизнес - това е следата която ще се проследи

Айде бе...не думай!

И аз като похарча голяма сума пари на хазарт, и на мен ми идва да стрелям наред.... За щастие не го правя (все още). Хубав ден на всички в ДИР-а.

Демокрация в действие!

loyola

ех тия конспирации! Къде го видяха този "таен" живот? И какво са се хванали с приятелката, само се чудят кого да тормозят... не е била там и не знае нищо! Какво й разнасят личния живот по медиите?!

Будала за тия пари можеше да има поне 10 000 филипинки по на 16, а не една на 62. През балкона от 32-ия етаж да беше ги хвърлил, по-добре, а и в Дир-а щеше да пише, та да коментираме пенсиите у нас.

Определено не е луд и ролята на филипинката тепърва ще се установява. Във Филипините ИД има много силно присъствие, така че твърдението им, че изрода е техен човек може да се окаже, че не е безпочвено.

Стрелецът е бил агент на ЦРУ и контрабандист на оръжие. За повече подробности потърсете 'Russia Identifies Las Vegas Shooter As CIA Arms Pilot As Israel Probes Stolen Weapons Flight To Nevada". Има интересни снимки вкл. на трупа му.

Малей, що джилезу за бране в тая стая.

с сигурност русия ще го индифицира и ще бърза да каже подобно, за да може да се оправдава като се окаже че парите му миришат на руско ако

"Съединените щати имат проблем с насилието заради огнестрелни оръжия.", а тук имаме проблеми поради ограничения достъп до огнестрелни оръжия.

Луд с картечница такива в сьщ ги има много

И там има луди и то бая

Каквото можал разплатил. Кому пари, кому - души!

Имал пари, пратил ...