Серийният убиец Чарлз Менсън бавно гасне

Серийният убиец Чарлз Менсън, който излежава доживотна присъда, е прехвърлен от затвора в болница заради значително влошаване на здравето

Обратно в новината

Коментари - Серийният убиец Чарлз Менсън бавно гасне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-после и неговият живот се обезсмисли. Не му е лесно да го приеме. Убийците са сособена нагласа, че на тях им се полага всичко, другите могат да минат и без.

Освен САЩ иНАТО други серийни убийци няма и не е имало

"Сериен убиец" - най-наглата лъжа! Никога не е убивал, това че последователите му са дрогери, които извършват целенасочени убийства е факт. Поне едно интервю, който е гледал, ще разбере,че този човек има мисъл по-напред от повечето хора. Има също тонове четиво за "този звяр"

Винаги съм се чудил защо го наричат "сериен убиец", след като реално не е такъв ... самата му идеология е, че няколко убийства ще са катализатор на апокалиптична война, дори това, което са извършили не е самата "война", то и няма как да бъде - това са 4 убийства. Сериен убиец е нещо съвсем различно в моите предствави ... най-малкото е човек, който действа подредено ако не за друго, то защото вижда някаква логика в действиата си. Сектата на менсън са разни дроги и под негово влияние вършат дивотии, абсолютно разпиляно и без подготовка, както е при серийните убийци.

Като е имал мисъл по-напред от повечето хора и си е избрал да я използва по този начин - да промива мозъци на други, за да вършат убийства, значи си е готов да си поеме последствията - да го считат за сериен убиец и никога да не излезе от затвора. Сам си е избрал да е звяр - няма нужда от внушения колко е напред с материала.

Голяма мъка за този убиец!! Неговото място е отдавна в Ада!

И трябва да ни пука ли? Баси журналята прости.

ами позапалете го де.... разплаках се направо.... мъка мъка.....

за напълно невинните хора които също страдат от болести и от всякакви други злини и посегателства какво да кажем без вина виновни са

Горкичкия......аххахахаха

Заглавието като че ли се опитва да събуди съчувствие?!?... Което ме подсеща, че Новият световен ред е същият като стария, само че обърнат с главата надолу.

Комуна, комунисти, такава е етимологията на думата. Същността е винаги една и съща - убийци, терористи, крадци, мародери - изобщо целия спектър на злото. И продължава да има глупаци да им вярват и да гласуват за тях.

интересно! Какви са тези психолози, не знаят ли, че всеки комплексар се мисли за велик? А да отнемеш човешки живот е най-лесното, но най страшното и непростимо нещо на тоя свят! Откога отрепките станаха "интересни"?

Тъкмо се мислех от къде го знам това име и какво точно е направил. Той и още трима убили ...7 човека. Явно през 69-та миналия век това е било голям шок! Припомням си набързо, през последните десетина години, всички атентати, масови стрелби от психопати... борят на жертвите...начинът по който са избити... Този човек днес щеше да бъде един посредствен аматьор. Колко е подивял светът за половин век!

ТОВА Е МНОГО ВАЖНА НОВИНА

И бих добавил "изключително стойностна". Поне 90% от читателите живо са се интересували от живота и съдбата на човек, въдворен преди 50 години. Винаги се питам, кога ще почнат да се пишат позитивни неща.

Дойчевелето нещастно. Днес никой не е катастрофирал, не е убит, удушен, удавен наръган, обесен. Няма кръв, какви новини са това !? И се налага да рови дела отпреди 50 г., само и само да има някакъв картинен образ, който да сервира на своите читатели. Тежко е да си пропагандист. Тежко е да работиш против психиката на цял един народ, доказал през вековете, че има здрава психика.

""Тежко е да си пропагандист."" - подкрепям! Убеден съм че ти е много тежко! DW си има всеки ден статии за различни неща, за това което е дошло в дира питай тукашните редактори не на DW! Пресметни си сам колко си зле. Акъла ти е на същото ниво и в политиката.

stan_posta@

Съжалявам, че се засягате на тема Дойче веле, този светъл пример за демокрация и непредубеденост, виж ми окото. Само че за мен "дойчевеле" - с малка буква, е нарицателно за цялата кохорта продажни журналисти, последователи на западната антибългарска пропаганда. Чийто флагман е DW.

Не че нещо ама, ''смъртта е въпрос на време'', важи за 90% от 83 годишните;) Не че за всички останали не важи същото:)))

Явно е по-къс въпроса тука.

Ако важеше само за 83 годишните, ма мисля, че важи за всички - от бебета до столетници! В този смисъл - всички сме осъдени на смърт, но повечето хора на планетата не доживяват 83 години, както този тежък психопат. Емблематична фигура е, впрочем, направил е секта, бил е силно харизматичен и е промил мозъците на маса прост народ. Много рок, метъл и пр. "звезди" са му турбо фенове, та в този смисъл новината е направо ВИП.