Убиецът от Цалапица задържан в Нидерландия, но пуснат заради законов пропуск

Срещу 30-годишния Рангел Бизюрев е повдигнато задочно обвинение за жестокото убийство на 24-годишния Димитър Малинов

Обратно в новината

Коментари - Убиецът от Цалапица задържан в Нидерландия, но пуснат заради законов пропуск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е с това вече изкопахме дъното. Разбирам тоя да беше от ранга на Брендо та с фалшиви документи да избяга. Нямаше и да питам как е станало. Обаче някакъв подплашен заек дето се размотава с истинския си паспорт да го хванат и да го пуснат, щото закона ни бил калпав ??? Аве нали вие само с това е занимавате бе тъпанари ? Всеки Божи ден гласувате и преправяте закони, така че печатницата на Държавен вестник не може ви смогна. То ако не беше това, нямаше да имате оправдание за съществуването си. И кво излиза, че от много работа сте пропуснали точно това...да ва и в комисиите и юристите прости !

Робско законодателство за раята в кенефа на европейската общност. Ще ни наложат такива закони заради илюзиите на няколко престъпници в парламента, че ще могат да ни застрелват по улицата заради оплаквания в Португалия или Андора, където никога не е стъпвала неподозиращата жертва, оказала се случаен конкурент на някой оттам. Няма никакво европейско законодателство ако то не се гласува в българския парламент. Парламент, който май държат на трупчета именно чрез отложени обаждания от НАП или Андора

вижда се колко са грамотни нашите "парламентарни любимци". сегашните. виждат пропуск, но нямат време да го коригират. но пък имат възможност след всеки месец работа да си дават по 1 месец почивка. имат възможност и да си увеличават заплатките. сегашните депутати.

Ние го изпускаме, те го пускат...

Гледам коментарите и вече съм убеден че путкиновците не само че не четат,ами и като четат неразбират какво пише! Не Нидерландското(ЕС) законодателство ами българското(което още функционира по комунистииски модел) е сбъркано! Другия път подръжниците на ушанките четете,четете и пак четете и тогава коментирайте!

ти като четеш, какво рабра? Това е такава плиткоумна информация, че нищо не се разбира. Каква е причината че не са го задържали повече, ми българския закон не е читав. Ако беше холандски интерес, щяха да си изреват джендърските наркомански очи да си го искат. Дали има съмнение, че роднините на убитото момче, трябва да го намерят и ......?

На такива, като тебе, постоянно им трябва някой ,,путин" с когото да се оправдавате!

На такива, като тебе, постоянно им трябва някой ,,путин" с когото да се оправдавате!

Голем боклук си!

Пореден панелен идиот! Има убийство, вероятен извършител, установен и задържан, но пуснат поради "либерални" особености на западното общество и то в държава, регистрирала и партия на Педофилите! Кое не му е ясно бе kрeтен!?

Нагледен пример каква кочина е ЕСЕС! Няма общо законодателство, няма единни решения, но нашето законодателство не отговаряло на изискванията... На кои изисквания?! Когато и да се разпадне тази воняща кочина ЕСЕС все ще е късно!

Изчезвай съм руската кочина, да се радваш на благините и, чебурашке!

Ти въобще....прочете ли,за какво иде реч.....тъпак

Чемодан,вокзал,масква. Ако обичаш , осводи ни от болшевишкото си присъствие. В масква те чакат с отворени обятия. Там нема ЕС , там е рая.

Няма законов пропуск! Има некадърност!

Случаен пропуск. Не че са корумпирани или некомпетентни, просто грешка човешка.

холандия-това е най долната сбирщина на Европа.

Държава, която от години има проблем с бягащи от правосъдието, не е променила закона, с който ги връща обратно пред съда. Обаче закони, които са в интерес на посолствата се гласуват и приемат за един ден. Чакаме момента, в който Козяк ще има интерес българите да спрат да се избиват помежду си безнаказано. Успех!

РАЗБИРА СЕ ЧЕ Е НАРКОМАНСКА НАЦИЯ МАЙКАИМ ДА ЕБА, КАКТО И САЩ И НИДЕРЛАНЦИТЕ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ НАРКОМАНИ НЕЩАСНИ. И САЩ МРАЗЯ И НИДЕРЛАНЦИТЕ ДО ТАКАВА СТЕПЕН ЧЕ НЕЗНАМ

Прасни един руски 'крокодил' и ш'се оправиш.

Ти като си праснал - си станал още по-тъп крокодил, даже си гнусен.

Най-големият законов пропуск е отмяната на смъртното наказание.

Живеем в Империя на Лъжата. Честните и съвестните са смачкани, за сметка на убийци, крадци и измамници. Вижте само какви са новините

Вемето не им стигнало да направят поправката или просто е по-угодно за бизнес партньорите и спонсорите на предизборни кампании? Иначе имат време да се дърлят за глупости като спиране на автомобили с руска регистрация или подобни неотложни проблеми.

Пали за ПутяРаша чакат те с руската регистрация там

Сложи си аларма на телефона, да не забравяш повече да си приемаш медикаментите

Бате, за репресията над руснаци, разни непроучени препарати, ембаргото над стоки и суровини, третополови и тем подобни развратници, т.нар. европейско законодателство е координирано и строго спазвано, обаче за престъпници от всякакъв тип е плаващо и неуточнено хахахахахахаха евала !

Тези холандци с тяхната корумпирана съдебна система не заслужават да са в Шенген!

Абе говно малоумно, ти неграмотно ли си? Не заради холандската, а заради българската система е пуснат. А Холандия е една от основателките на Европейската общност. България влезе по милост, и трябва да бъде изгонена от там, защото не заслужава да бъде в общност с цивилизовани държави.

ама надали

или да си разширят пазарите на собствения боклук?

Иди ги цункай по наркоманския гъз.

Точно обратното...заслужават, защото Шенген е помия...

ДО ЖИВОТ ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ЗАМЕСИНИ. А не да ги крият и пускат след някои друг месец. Млади и добри хора си отиват за глупости. Колко станаха вече убитете в България?

"се издирва с европейска заповед за арест, е бил задържан в Нидерландия през септември, но е освободен,..." И какво общо има тука българското законодателство, след като е издадена европейска заповед за арест? Според умнокрасивите бил пуснат в Холандия, щото не бил извършил там престъпление. Явно умнокрасивите не са чували нито за Интерпол, нито за Европол (която междудругото е със седалище в Холандия). Ми той и Путин не е извършил престъпление в Холандия, но искат да го съдят в Хага. Логика на умнокрасивите

Ганьо отскоро е и специалист по европейско право.

Тъпанари. То им е написано, че има българска заповед за арест в еврейския съюз, скапаните холандски наркомани са пуснали убиеца да си ходи по живо по здраво. Тия пак само по България плюят. Кои закони се координират в тоя лайнарски съюз ? А ? Май само тия, които се отнасят до репресията над руснаци, монопола върху съмнителни препарати за човешкото здраве и правата на третополовите.

По важни са въглищарите и 55 годишния багерист, които се страхува за работата си

Важни са! Почти 90 хил. души ще бъдат пряко или косвено лишени от доста добре платена работа! В района на Старозагорско, Сливенско, Ямболско и Хасковско! А ти си смешник, който не знае това!!

Абе съгласен съм, ама в останалите професии те гонят като куче и нито ти предлагат 36 заплати, нито питат как си, гладен ли си, нещо трябва ли ти. Така че да не реват много!

Ако на всичките 90 хил. им се раздадат по 36 заплати - достатъчно за 3 години, и ако масовата заплата сега е 1250 лв, както твърдеше един от тях, или хайде да е малко повече - средно по 50-60 хиляди на човек, то това ще струва на държавата около 5 млрд лева. От същия порядък са парите, които се очаква да получим от ЕС като компенсация. И какво следва? Че тия твои работещи (изключвам шефовете-милионери!) просто ще имат две-три платени години да се уредят на друга работа? Че кой друг е получил такава възможност? Къде бъркам?! Не може да ме бъркам нещо, щом са толкова надъхани, ама къде греша в сметките? Някой може ли да ми отговори смислено и без тъпи лозунги за милото ни Отечество?

нали знаеш, че ако няма ток 90% от "останалите професии" също ще останат на улицата?

Пак лозунги - нямало да има ток. А как имат гърците? Нито въглища, нито АЕЦ, а си имат за всички острови, даже и с 8 къщи на тях. Бобовдол работи изцяло за износ, по селата е пълно с малки изоставени преливащи язовири, ама няма кой да ги пусне в действие вместо да се нижат жици през била и оврази. Никой не си слага фотоклетки на покрива, а всички чакаме на Марица Изток. В днешно време решения има, но желание - не!

Дъртаците, дайте работа на младите!!!

на красивите и млади швестъри, които не знаят каква е идеята на Олимпийските игри?

Те дерективите отдавна са подписани , та и те са много заблудени. Само им удължават сгонията

Е, как да ни пуснат в Шенген? Те ни хващат убийците, които излизат през българска граница все 1 че няма контрол.

А ся елата ма фанете за уя българско правосъдие

Иначе холандците с големи претенции към българскота съдебна система,а те горките пускат убийци на свобода

Не умееш да осмисляш написаното ли? Проблемът е нашето законодателство (Нидерландия настоява да си го оправим за да влезем в Шенген)! Необходи ми са поправки! Реално въпросният не е направил престъпление в Нидерландия! Стопляш ли вече?

и край! Някой обясни ли как точно? Ило пак пропаганда? Защото аз на западняците не вярвам. Все доброто ни мислят и затова от добро нямаме промишленост, животновъдство, скоро енергетика няма да имаме. От нетен износител ставаме нетен вносител. Идваха приватизираха и затваряха? Това ли им е хубавото на западняците?

А наши лизачи на часа им издпълняват подобни искания.. Трябва скрита реципрочност!

Слез на земята и си прибери вересиите!

"Според българското законодателство европейската заповед за арест, издадена от прокуратурата, не подлежи на обжалване в съда, както реши наскоро Съдът на Европейския съюз. " НИЩО не сте обяснили с това изречение!???

ДА ТИ ГО НАПИШАТ , КОГАТО ПРУКОРОР ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ , НЯМАШ ПРАВО ДА ОБЖАЛВАШ В СЪДА И ЕВЕНТУАЛНО СЪДА ДА Я ОТМЕНИ -- ТОВА Е ПО БЪЛГАРСКИЯТ ЗАКОН В МОМЕНТА - НАД ПРОКУРОРА САМО ГОСПОД , ТОВА СЪЗДАВА УСЛОВИЯ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ И КОРУПЦИЯ

Къде в Нидерландия!??

ЕВРОГЕЙСКО ПРАВОСЪДИЕ !!

Холандците го хванали, свършили на нашите кретени работата.. но те пак се оакали и престъпника на свобода. Жалки сме.

но времето не стигна да поправят пропуска. Като не стига времето да бачкат извънредно, достатъчно пари вземат все пак. По принцип де. То е ясно, че въобще не им пука.

Набеден за убиец набедени за помагачи , малко като оня дето уби журналистката в Русе

не им стигна времето да оправят нашите закони, ам им стигна времето да обслужат краварските и усраинските интереси.

Калинка,милицонер,калинка,милиционер-България.

Ама иначе, за третополовите правата са ясни, нали ? Тая мафиотска организация е само за събиране на пари и преразпределянето им към олигархията, налагането и монопола на разни твърде съмнителни препарати на фармамафията (фармацията е нещо различно от фармамафията) и ненормални идеологии. Ако беше нещо читаво, немаше да ни приемат и да обикалят като лисици около Балканите, а англичаните да напуснат.

убиецът няма да бъде арестуван и ще се разхожда на свобода? Приключихме с казуса така ли? Става ли изобщо нещо от тая клоака Блъхария ли не?

Я, пак от б ъ л г а р с к и я етнос, а!

Е добре де нашите да си оправят баките. Дано да не му изгубят следите. Няма ли подписка нещо?

Браво! Прекрасна Промяна! Нямам търпение да ви дам и кметове!

Проблемът е известен на народните представители и дори обсъждан в предишни парламенти, но времето не стигна да поправят пропуска Но за сметка на това ще почиват ЦЯЛ МЕСЕЦ покрай изборите. После цял месец покрай Нова година И накрая "не им стигна времето"

Най после някой депутат цъкна минус

Егати законодателствата!