Убиецът от "Люлин" се оправда със страх за живота си, съдът не му повярва

Според магистратите, спорно е само обстоятелството за причините за убийството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, ако беше някоя мутра да гърми заря и някой българин го беше намушкал, сигурно паметник щяхте да му вдигнете ... А за коментарите дори не знам какво да кажа, на кой пречила зарята, защо да не си гърми който си иска в колкото часа си иска и да не остава няколко хиляди човека, включително деца да си почиват. Няма проблеми, тук всеки иска да може да прави каквото си иска, само докато някой друг не направи каквото си иска - тогава се крещи "КЪДЕ СА ЗАКОНИТЕ, БЪЛГАРСКА РАБОТА". Убиецът е за затвор до живот, а тези които гърмят когато си искат и викат на околните "ЕПА НИЕ НА КОЙ ПРЕЧИМ" и те са за затвор.

Поредната история в България, къде "добри" няма и жертвата се превръща в насилник и обратното за едно мигване на окото...

Да мре сириеца !!! А другите да бягат обратно към Турция !!!

Като знам какви сме расисти, най-вероятно люлинци са го провокирали, псували и заплашвали, но не са очаквали да им извади нож. Сега най-лесно е да се оправдаеш с чужденеца. Ако беше чужденец, щеше да е виновен циганина, ако не беше циганина, щеше да е негъра. Ама бай Ганьо никога не е виновен.

Като не си бил /а там, не говори.

да коли, ако пияните хюмнета не гърмяха? Нямаше!

Навремето през 90 те. Винаги носех в мен "нещо" за самозащита. Май отново трябва да нося, особенно поради факта, че същите хора управляват страната в момента.

Може да не е лош човек, но факта, че е наркозависим го прави непредсказуем дори и за самия него. Това обаче не го прави невменяем, така че е редно да си понесе наказанието - реакцията му е била абсолютно несъизмерима с причините, които са я провокирали.

да еба и бабаита страхлив , значи те е било страх за нищожния ти живот от фойерверки ли , да не си куче бе да еба майкати и боклука мръсен .

Посред нощ много ли е приятно да ти правят заря под прозорците? Има си норми, но и тия като моторжиите. Не им съчуствайте на нарушителите, да ги страх какво може да им се случи. Идва един по-луд и ги насира.

И к'во? Да ги изколиш ли като пускат заря?

Бесило за тоя Педал грозен Зъб за зъб Око за око Зъб за чене Боклука мръсен

Има ред първо причина и после следствие. Педалът не е само тоя, останалите са също виновни педали. Да би мирно седяло не би чудо видяло - поговорка.

Каквото повикало, такова се обадило!

Едните лумпени си правят заря, нищо че е забранена, другите лумпени ги колят ... Мила, родна картинка! По селата е същото, но там се борави с брадви!

Селяндурчо не помисли ли че са подавани сигнали че тоя е агресивен и луд.Че многократно е събарял хора на земята БЕЗ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ дали е възрастен млад и т.н.Включително и заплахи за убийство

Той ли е карал лумпените да нарушават обществения ред и да тероризират живеещите с идиотското си празненство? Между другото, пускането на фоерверки, в градска среда, е забранено и от противопожарни съображения, както и от опасения за живота и здравето на трети лица.

Не знаех че, кучета и котки могат да се изявяват в ДИР БГ.!?Заря та заря,погубен е човешки живот,копрофили мръсни!?!?

dimankaf

Денис просто не е сам в главата!

Аби пуснете го момчето да си се върне в квартала.... утре може заради някое парко място да се расърди барем заколи още някой и да освободи квартала от навалицата....

И без причина да нападне както и досега

Какъв е бил убитият и какво е правел.Въпроса е че са подавани многократно сигнали че е агресивени си е бил на свобода.Тиктакаща бомба Можеше да е малко дете можеше да е всеки.Просто е търсел повод да го направи

Има значение какъв е бил и какво е правел. Както имаше значение и при Плъха.

Плъха ВЛИЗА в неприкосновена собственост и човекът се защитава. Този първо притежава оръжие, второ е навън. Какво е трябвало да направи: звъни на полицията, че едни ми пречат заради фойерверки, а не да се прави на Господ. Заслужава доживотна присъда. Точка!

И оня доктор е можел да звънне в полицията ама е решил да се саморазправи.

а ако мишката влезе у вас докато ти, жена ти и децата ти спите? И докато си сънен, знаеш ли какво е решила мишката да прави у вас? Хич няма да го бавя. Намерил е каквото е търсел. Кой знае колко хора е разплакал!?!?

Сега вместо да харчи пари на данъкоплатеца, мушнете му две дози хамерикански ваксини и един БУСТЕР и го пуснете по живо по здраво. До две седмици присъдата ще се е самоизпълнила!

Викаш цели цивилизован свят взе да измира... Ама крият и статистиката показва, че мрат такива като нас, дето все сме тарикати и все разазбираме повече...

И аз съм за смъртно наказание. Може с инжекция примерно да не е разстрел, като в Корея. Ама не може ти да раздаваш правосъдие и после да кажеш съжалявам. Кой си ти, господ ли си, какъв си? За един шум ще избиваш хора. Знаеме, че е гадно, ама тва ли е начина?

Глупости, този другият се правеше на алфа мъжкар постоянно, анаболен смъркан на бЕло, тренираше бокс или по-точно само се правеше че тренира бокс, махаше гащи из залата колкото да му излезе име, че е голям биткаджия. Ама си намери майстора, сега дай да роним крокодилски сълзи за нещо. И защо ?! Срещнали се двама идиота и си ги премерили, единият винаги побеждава. Победителят в затвора, победеният в гроба.

У нас масата вярва, че ако единият е злодей то другият е ангелче. Като по уестърните, добрият с бялата шапка и лошият с черната. А обикновено е точно както го описвяш - двамата малоумници си ги измерили и единият го извадил по-корав.

Защо лъжеш мазол!?!?Тука само комплексари се изявяват!!!!Мишки мръсни..

колко пъти си гласувал? защо бе отменено то? при грешка или политически поръчка ще върнеш ли човека?

Смятайте колко такива резани полумаймуни са се установили в България под прикритието "бягам от война" и "те наивните българи добродушковци ще ни съжаляват".

Този не е бягал от никъде. Резултат е от смесен брак, много преди да стане масово да се 'бяга' от зони на военен конфликт или по други причини. Проблема е, че е наркозависим, а такива има много, които не са от смесен брак.

в много случаи,веселбите след 22ч не спират,дори с идване на патрул. полицията е страна в триъгълника

Страна няма.Този е пълен психопат изрод който агресира в ежедневието си многократно.Вхпрос на време е било да убия някой

Време е да се върне смъртното наказание в България. И вместо да ги храним доживотно такива животни, един боеприпас струва само 0,90 стотинки.

колко пъти си бил в съд и съдебна зала? колко Сигнала си пуснал до прокуратурата за извършени престъпления? колко пъти си гласувал?

търсете причините. 1.не носете ножове,пистолети. 2.мисшете освен за свовт каприз и радост и за околните,има в траур, възрастни,болни,деца, домашни любимци,улични кучета и котки. в квартала имали клуб за дебат, взаимопомощ, психотерапия

Тези с мозък на червей,които защитават мзния си събрат.Да влязат в господарите във фейсбук и да видят клипчето с него.Пълен психопат е и са подавани множество сигнали за агресия.Айде които го защитават да се шбат в гз

Цитирам от клипчето Искаш ли да извадя едно мачете и да те наръгам

Психопат, тръгнал на саморазправа с нож срещу 10на човека, еми не е искал да убива човека а ножа е бил за ябълките от м-у блоковото пространство... Шибан психар ще ходи да ръга за да му е тихо! Звъниш на 112 през 2 минути и се оправят нещата аз как звъня и шума спира след 15-20 минути!!!

Сигурно има,,предистория,, Не е само зарята и веселбата.

И да има , тя с кво променя фактите?! Дори и другият да ти е налитал на бой, хващаш си пътя. Като се е направил на велик, сега да не хленчи, ами да търка наровете доживотно

Какво значение има за съда какво са казали приятелите на тоя, които даже не са били там, по време на инцидента? Взимаш нож, излизаш на вън и започваш да раздаваш правосъдие. Това си е умишлено както и да го гледаш! Да лежи говедото и толкоз! А на юнаците, дето празнуват с фойерверки насред жилищен квартал - батини, така не става! Хубаво е да се поставяме на мястото на другите. Дали ще е приятно на този, дето му се е родило дете, след три месеца някой друг като него да пусне фойерверки под прозореца му в 12 вечерта, ммм?

Кой крив кой прав е дълга тема. Едните пускали фойерверки и се правили на мъже и си го получили. При вариант 10 човека срещу тебе нямаш мног избор - или да бягаш бързо или да тръшнеш някой. Има едно правило - по добре трима (или 12 в американсия вариант) да те съдят, от колкото четирима да те носят. И няма значение колко си голям или добър биткаджия - на дистанция под 5 метра ножа в 99% от случаите печели дори срещу пистолет.

Ето това са противниците на фойерверките!

Ся ще пуснат родата по пързалката. Първо малко в кауша- през тва време родата да събере пари и злата. После вече по познатата схема- да ги занесат на определен адвокат или нотариус. После вече съдията го пуска както пуснаха австралийското кенгуру Вий от де мислите че Рашков с едната гола милиционерска заплата 600 лева се е сдобил с 19 имотя ? Е тва е врътката И ся щото ще ричете- ма не, то Рашков и Панов са АНГЕЛИ- ми не, ама миналата седмица пуснаха в Пловдив един дето април с БМВ джип утепа на околовръстното трима. Така се пестят пари за 19 апартамента с 600 лева гола милюцюнерска заплата един апартамент не мое купиш

Ей не се научихте че Рашков не е милиционер бре.Следовател беше. От министерство на правосъдието

ПИПО

Първо искам да кажа, че подобно убийсто не може да бъде оправдано по никакъв начин. Станалото станало, кой крив кой прав, ще се реши в съда. Второ, дали ти се е родило дете, дали си се оженил или развел, никой не ти е длъжен да ти търпи фоерверките и кючеците до никое време. Има си заведения, плати си и празнувай колко си искаш.

Дааааа.,на ареабеските им е в ДНК-то да колят с ножове...В КУРана им го пише....И празнуващите са били за бой,ама чак за колене - НЕ!Люлин става лека полека Джибути!

Изрод хайде сега доживотен мама ти наркоманска !

да е мислил тогава за дядо си. тия неща не се решават с нож, звъни се на 112

Че звънни на 112 някой път да видиш те как "решават" такива неща. Ганювците сте все големи разбирачи на чужд гръб.

Ако питаш мен, дядо му се е отървал и се моли да не го пускат!

А в колко часа са пускали фойерверките? И на мен ми е идвало да удуша ганьовците, дето хич не ги е грижа за другите!

В колкото и да е, това ли е начина-да убиеш човек? Да обвиняваш жертвата не ти прави чест.

Този на снимката не е на 24!

Абе и аз така си викам! Гледам пред блока 5-6 пияни и си викам: "-Мале! Как ме е страх! Тези сега като сляза долу да се сбия с тях и ще ме пребият. Защо ли не си взема един нож за всеки случай!".

на предишната снимка беше с обръсната глава, а на тази не.

Сега дали ще последва домашен арест ???????????

На всички е ясно че жертвата се е правила на мъж и си го е намерил

Има клипове на Ал Гъзи как блъска старец на земята и как заплашва друг човек, че ще го заколи с мачете.

Не е заради зарята, ако ще сто пъти да го повтарят журналистите. Заради заря, 2 минути, никой не прави въпрос. Но да ти думкат до 11 часа - за това много хора биха убили. Който не е го изпитал, не знае. Плюс унижението. Плюс заканите на "празнуващите". Добрата новина е, че сега поне няколко години в околните блокове ще се съобразяват другите мераклии за баровци.

Викаш на тоз съсед жена му фабрика... През ден ражда. Ти лично го познаваш.

какво съобразяване, на следващата вечер отново имало фойерверки, този път в памет на загиналия. Може и да е самоотбрана, но за убийство няма извинение.

_stankow

Да, четох, че е имало фойерверки. Но не е имало чалга, надявам се.

съда да си свърши работата този ще убие пак ако го провокират , да си пие успокоителните като е нервак

Не е заради зарята, ако ще сто пъти да го повтарят журналистите. Заради заря, 2 минути, никой не прави въпрос. Но да ти думкат до 11 часа - за това много хора биха убили. Който не е го изпитал, не знае. Плюс унижението. Плюс заканите на "празнуващите". Добрата новина е, че сега поне няколко години в околните блокове ще се съобразяват другите мераклии за баровци.

Викаш на тоз съсед жена му фабрика... През ден ражда. Ти лично го познаваш.

аз не ги разбирам така нещата. Да убиеш някого заради вдиган шум!? Че ние да не сме 12ти век? Има си полиция, телефон 112 - звъниш им на тях до дупка. Правиш им нормална забележка. така се гонят тия проблеми, а не "око за око"

_stankow

Taka e. Предполагам, че им е направил забележка. На домакина. Отива на площадката, звъни, обяснява. После в рамката на вратата се появява 32 годишният бивш боксьор и почва да "защитава" приятеля си. Да ви разкажа ли какво следва ? Какви приказки са ? Гледал съм го филма. И затръшва вратата. Но после му се налага да слезе на двора, за зарята. Там няма къде да се скриеш. И си го получава. Винаги си плащаш, когато унижиш друг мъж. Когато си мислиш, че юмруците ти дават право.

А, до 23 часа... Цяла вечер са думкали, врещяли, крещели, надули чалгата... Никой не би се ядосал за 1 час по голям шум...тъй като до 22 часа е позволено.

Доскоро размахва ножове и заплашва наред,с кулминация истинско убийство накрая, а сега запазва мълчание. Нагла отрепка с ислямски произход. При соца правилното наказание щеше да е дилема между върбите край Искъра и уранова мина. В сегашно Гейропейско време- максималната присъда - доживот. Оставен на свобода този ще е опасен и след 30 год.-вече е завършен психопат.

Генът си го тегли към....,,милване с ножове,,.

наложили му били най тежкото наказание - задържане под стража .

Човекът отдавна си е бил за връзване с бяла риза с доста дълги ръкави.

Бе младо момче пък главата му олисяла вече