Убиецът на Милен Цветков поиска свобода, адвокатът му внесе молба в съда

От 15 до 20 години или доживотен затвор грозят 21-годишния Кристиан Николов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той не познава гнева божии,дано го накаже той.

Какво стана с този няма ли да го накажат вече той е убиец

Хайде, осъждайте го този, какво има да се проверява още. Срамота е господа, съдии! Срамота!

Внасянето на обвинителния акт. Искат разпити отново на свидетели и отвод на експерти. Всичко с цел да минава време. Ето това е справедливост според българското правосъдие и законотворци. Вратички докрай за отрепките.

Няма такъв нагъл изрод като този надрусан лай*ар. За такива като този трябваше да имаме смъртно наказание.

Вие го пуснете ...та да се надруса и да убие още хора . А пуснат ли го и срещу парична гаранция..." гаранция" съдията не е взел пари.

е подал молба да го пуснат, че иска да се върне, ама казва ли ти някой? Какъв съвпъдък!

Леле мале, голямо писане на този обвинителен акт голямо мотане, голямо мислене как да се отърве убиеца. Мамчето яко се е ракешило.

Ти отне около 20-30 години от живота на друг човек, щото кара друсан, тъпак нагъл. Сега е редно да отнемат едни 30г. от твоя живот, да поживееш в панделата.

Дано да изгниеш в затвора копеленце гадно

Ако обещае да се включи в протеста...

Престъпниците са в правителството!

Даа , фарса започна .

Защо пита съда? Да попита роднините. Да им каже, абе хора аз съм разглезено наркоманче което уби Милен. Какво ще кажете да ме пуснете на свобода и аз в замяна ще дръпна една линиика за добрите дела. А мама ще ми купи нова кола че тази не ме кефи.... Бахти изродчето нагло...

Копеле мръсно, свобода за тебе след 30 години! Сега да ти пръснат халката в панделата!

Мама ще му уреди и там живот по-добър от този на мнозина на свобода.

Властта знае ИСТИНАТА за УБИЙСТВОТО на М.Цветков - същата вечер е предстояла полемика по ТВ в предаване на журналиста, засягаща Борисов с някакъв остров в Гърция, така, както "Плевнята" си закупи "скромна" вила за 700 000 евро в Санторини...Много от Вас са чули факта, че се говореше усилено "Има ли Борисов закупен остров у комшиите ни Гърци ?" Лично аз не мога да го гледам вече и на снимка този корумпиран тип, камо ли по телевизията !! Така, че това копеле - убиеца - има и наглостта да иска и свобода дори ?! Двамата свидетели - мадамата и приятелят му също гузно са избягали от колата му, ровейки преди това да търсят "НЕЩО" в колата му !! За мен това е чисто убийство - със 100 км. в час и забележете на видеото, че стоповете му не светнаха нито веднаж ?! Беше абсолютен таран - като "камикадзе" върху колата на журналиста !! Това е моето мнение, то не е меродавно за другите, така, че си помислете...

по резултата от съдебния процес ще разберем истината, вече се започва с оневиняването.....

Некадърен и нагъл троле? Хайде тогава да те питам, ч властта в лицето на прокуратурата иска да осъди това наркоманче. Опозицията в лицето на съда, се опитва да го измъкне. Дали да припомним майката на това наркоманче с кого е близка? Дали да припомним съдията от съюза на съдиите на кого е?? Ей гаврите с мъртвите продължават.

на гешевитурата работата ѝ е да обвинява по презумпция. И ако обвини читаво, тогава съдът отсъжда. Ако не обвини читаво, тогава гешевитурата не е внесла сносни доказателства, които да издържат пред съда, ясно ли ти е?!

що за заглавие - поискал свобода??????? Аз пък искам МЦв да оживее. Свободата на малкия келеш не е отнета от никого, той си я профука!

Ако изрода- убиец все още може да разсъждава, не трябва да иска да излиза от пандиза, защото ще бъде изпратен там, където той изпрати Милен.

Този изрод да стои в затвора, защото излезе ли от него може да бъде пребит с камъни.

ЗАЩО АМЕРИКА НАЙ-ДОБРАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА.Ми защото е така.И що е така бе?Дали винаги е било така?Ми не винаги е било така.А как ли е било преди?Ми както е тук сега.И как е станала таа метаморфоза.Ми по най-простия начин.ГАТ Е НЕМАЛО СПРАВЕДЛИВОСТ,ОЩЕТЕНИЯ СИ Е СВЪРШВАЛ РАБОТАТА САМ.И тогава хората са разбралЕ че е ПО-ДОБРЕ ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ ОСИГУРЕНА ОТ ОБЩЕСТВОТО ОТ ТВА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ ОСИГУРЕНА ОТ ПОТЪРПЕВШИЯ.Е да ама за таа работа-ИНДИВИДА САМ ДА СИ НАМЕРИ СПРАВЕДЛИВОСТА СЕ ИСКА ЗДРАВ ЗАДНИК НА ПОТЪРПЕВШИЯ.Българите имат ли здрави задници.Ми немат.БГ имат РАЗПРАНИ ЗАДНИЦИ,РАЗПАРЯНЕ ПОЧНАЛО НА 9 СЕПТЕМВРИ 1944Г И ПРОДЪЛЖАВАЩО И ДНЕС. Да ви обясна ли кво ше направи следващи съдия на който му предложат кинти след като знае че на тоа преди него дето е взел кинтите са му пръснали задника...Сега разбрахте ли що америка има най-справедливата съдебна система.Ако на 10 "полицаи" в БГ предложиш подкуп 11 ше го Фземат(ХАХА).Ако на 10 полицаи У америка предложиш подкуп ЕДИН МОЖЕ И ДА Фземе.И ше си НАЙ-ГОЛЕМИЯ КЪСМЕТЛИЯ НА СВЕТА АКО ГО УЦЕЛИШ.Щото ако попаднеш на некой от другите ...А бе НЕ ПРЕДЛАГАЙТЕ ПОДКУП НА ПОЛИЦАЙ В АМЕРИКА.... ЗАЩО ИСКАНЕТО НА ПОКУП ОТ БГ ПОЛИЦАИТЕ НЕ Е ИНКРИМИНИРАНО.Защо такова действие НЕ Е ОБЯВЕНО ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ...Кой требва да го направи тва.Законодатела...ЗАЩО ЗАКОНОДАТЕЛА НЕ ОБЯВИ ИСКАНЕТО НА ПОДКУП ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ...ХАХА.И не ми казвайте че у америка не е така.Щото е точно така.

... предлагането на подкуп в България е инкриминирано. Знаеш ли колко са търкали нара за подкупи? Друг е въпросът, че не се говори много-много за това. Колкото до правосъдната система на Америка - ами явно нещо и куца, щом имат най-много затворници на глава от населението, и са стигнали до там, че за неизпълнение на полицейска заповед могат да те застрелят като куче или просто, защото са се усъмнили, че имаш оръжие. И никой няма да им търси сметка. А знаеш ли защо? Защото всеки куку може да се разхожда с оръжие и се е стигнало до там, след доста полицаи в чували. Та ... в Америката да не си болен или да не се случи да не ти е ден, защото живота няма много-много стойност. 15 000 всяка година умират от инциденти с огнестрелно оръжие. How about that? Хич не ми ги хвали янките, защото това, омешено с наркотиците и свободното носене на оръжие сред подрастващите плюс масовата нищета и масовото живеене от чек до чек е огромно бреме.

Прав си, но мнозина не го знаят.

Момче,не се представяй като инженер...С тоа акъл дето го носиш и за портиер не ставаш ...Та колко са търкалЕ наровете за подкуп в БГ казваш...Хаха..Ако тва дето го разправаш за наровете е верно милиционерите щеха ли да си ИСКАТ ПАРИ ДИРЕКТНО,както го прават."Инженрче" чувал ли си крилатата фраза:"И КАКВО ПРАВИМ СЕГА"...изречена от милиционер на пътя.А бе "умнико",преди година или две имаше неква проверка за искане на подкуп от "полицаи" на пътя.Проверка от вътрешните служби у мвр.Не помна точните числа,НООО,ПРОЦЕНТА на "съгласилите се да приемат...""УМНИКО" БЕШЕ ОТЧАЙВАЩ.Та да си чувал нещо за теа дето беха СЪГРЕШИЛИ...Ми аз лично нищо не съм чувал... Дааа,"а вие що убивате негрите"...А бе русссскиййй до кога бе с тоа тъп номер бе... "Умникоооо",задавал ли си си въпроса КАКВО АДЖЕБА Е ПОЛИЦАЯ.Полицая е закона.И СЕКО НЕЗАЧИТАНЕ НА ЗАПОВЕД НА ПОЛИЦАЙ Е ИЗПРАВЯНЕ СРЕЩУ ЗАКОНА.Освен ако според теб тва е дреболия...хаха..."ама все пак вие що убивате негрите". А тва следващото нема смисъл да го четеш щото с акъла дето носиш нема да го разбереш.Става дума за нещата които стават сега с негрите и за така наречения "расизъм".КРАЙНИОЯ ИЗВОД е че ТВА Е КАМПАНИЯ НА ЗАИНТЕРЕСОВАНИ СРЕДИ В АМЕРИКА ДА СЕ ПРЕДИЗВИКА АНАРХИЯ.Ако требва да се прави аналогия с предишни събития ТРЕБВА ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ 1929Г И ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ТЕА СЪБИТИЯ..."Умнико" нали ти казах че нема да Фденеш,но ти не се тревожи.За акъла с който си написал твоите "преозрения" тва е съвсем нормално...хаха

Аз лично съм много любопитен как прокуратурата, ще докаже ще умишлено го е убил. Защото ако не го докаже съда ще трябва да го пусне. За да го е убил умишлено, ще трябват мотиви, доказателства. Това че е бил дрогиран нито е мотив нито доказателство за умишлено престъпление.

Умишлено е деяние в правният контекст всяко деяние, което се извършва със преднамереност, а именно: Келеша се е надрусал умишлено, от там насетне всички последствия са следствие на първоначалният акт на надрусване, който е умишлен

ОТ НК Формата на вината е умисълът. Убийството може да се извърши както с пряк, така и с евентуален умисъл. 3. По съображения за по-пълна и ефективна наказателноправна защита на човешкия живот са предвидени много и различни квалифицирани случаи на умишлено убийство. Те са изброени в чл. 116 НК и могат да бъдат обособени в четири групи – отнасящи се до пострадалия, отнасящи се до субекта, отнасящи се до метода на извършване и отнасящи се до субективната страна на убийството. Трябва да докажеш, че той се е надрусал с цел да убие Милен Цветков поради някакви причини (които трябва да се докажат) Ако беше непредумишлено щеше да е съвсем различно и вече да е осъден и да лежи.

като ви кажат че сте дебили.

Самият факт, че сядаш зад волана след употреба на подобни вещества вменява умисъл. Седнеш ли зад волана пиян и надрусан като хипи ти вече имаш УМИСЪЛ за това, че можеш да извършиш тежко ПТП. Достатъчно го бавят малкия лъжльо - преди беше казал, че е бил взел "хранителни добавки". Зададох въпроса, а сигурно и от следствието са му го задали - я да каже откъде ги е купил тия добавки, че да си купят и те!

Колега, тук всеки си пише свободни съчинения. Отворете НК и ми кажи по кои точки от закона ще го съдят и как прокуратурата ще докаже това. От НК Формата на вината е умисълът. Убийството може да се извърши както с пряк, така и с евентуален умисъл. 3. По съображения за по-пълна и ефективна наказателноправна защита на човешкия живот са предвидени много и различни квалифицирани случаи на умишлено убийство. Те са изброени в чл. 116 НК и могат да бъдат обособени в четири групи – отнасящи се до пострадалия, отнасящи се до субекта, отнасящи се до метода на извършване и отнасящи се до субективната страна на убийството.

за убитите по пътищата , и те ли са убити ненасилствено та и за тях да няма съд ? Наглостта българска няма граници.

Кога ще канонизирате Цветков? Щото този свят човек явно е над закона, щом тука сто души се изредиха да ми обясняват наказателния ви кодекс?

Палитра от нарушения: употреба на упойващи вещества (което само по себе си е наказуемо), употреба на упойващи вещества зад волана, превишена скорост и удар в друго МПС без НИКАКЪВ СПИРАЧЕН ПЪТ - как изобщо може да му се размине? Иначе малко смешно: Ако аз се засиля и те блъсна с висока скорост, без да натисна спирачки - съм виновен. Ако се надрусам, засиля се и те блъсна с висока скорост - вече не е предумишлено :) Би следвало във вторият случай да съм дори по-виновен.

А на Цветков правени ли са му изследвания - и ако да, доколкосаверни. Същото важи за пича, когото пенсионираните тролове копнеят да тикнатв панделата,щото са импотенти, които не вдигат самолета?

Пуснат ли го, явно въпросът ще се реши по друг начин. Възмездие ше има, където и да го скрият. Запомнете го!

ДЕМЕК ДЖИХАД ЩЕ ИМА. ГОЛЕМИ ЕВРОПЕЙЦИ СТЕ СТАНАЛИ НЕЩО БУГАРАШИТЕ.

dyado Yotso gleda

Джо , по-добре да си стоиш в лимонадената държава и да удовлетворяваш Винету!

На Лимонадения Джо изглежда са сипали нещо в лимонадата. Точка!

Време беше даже се забавиха . и от там директно Терминал 2 - и след това ще хванете на босия цървулите . Както беше казал преди време един от затвора - "когато бягаш стигаш до там до където ти стигнат парите" , а МАМА има пари ;-)

тоя заслужава съдът да му даде абсолютната свобода - направо в космоса да го изстреля.

Подкупните съдии и прогнилата система ще го пуснат, ако не сега то след няколко месеца....

С какви очи такива хора искат да бъдат освобождавани, бе! Ако това се беше случило на този боклук, майката-милионерка как щеше да се чувства? Явно всичко е подготвено и, ако го пуснат, направо изчезва в чужбина. А депутатското синче и то ли се крие някъде? За подобни боклуци - не 20 - доживотна присъда, тук няма място за благородство. Пълно е с такива идиотчета и на пътя, и около нас, които затриват невинни хора без да им мигне окото. Искал да го пуснат...Наглост, та наглост! За над 10 години във властта, герб научи младежите на тъпа безпардонност, никакво разкаяние -типично по герберски.

Точно да ти сложа + и видях тъпотията за ГЕРБ. Тук първо няма място за политика и второ идиотите са на пътя и се чувстват безнаказани от 30 години, а не от 10. Ако искаме това да се промени трябва да се протестира за конкретни теми като тази, а не стани да седна.

майката на изрода е метреса на бсп-то :) типично по комунделски

Убиец се нарича човек, извършил предумишлено убийство. Айде стига юридическа неграмотност, господа и дами. ИМА ПРАВО ДА ВНЕСЕ МОЛБА. ТОЧКА. ТОЗИ МЪЖ Е НА 21 ГОДИНИ. ТОЧКА. В ЗАТВОРА ЛИ ЩЕ ГО ПРАВЯТ ЧОВЕК? ТОЧКА.

Ама и сред обществото няма място, точка.. И кво да го правим

и такива като тебе ДРУГАРСКИ СЪД ТИПАЖ нямат място в моето общество.

НЕ СТИГА, ЛАМЕРИ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ОБЕЗЛЮДЯВА - И С ЛЕКА РЪКА ХАРИЗВАТЕ ЕДИН ЗДРАВ И ПРАВ БЪЛГАРИН, ОЗОВАЛ СЕ В НЕПОДХОДЯЩО ВРЕМЕ НА НЕПОДХОДЯЩОТО МЯСТО - КЪДЕТО МОЖЕХТЕ ДА СТЕ ВИЕ ИЛИ ВАШЕ ДЕТЕ АМИ И КРЪВОЖАДНО ЛАЕТЕ ТУКА.

Ти или си платен или си малоумен. Пожелавам ти така да те отнесе пиян шофьор на бетоновоз докато си чакаш в колата на светофара и после пак да говориш глупости. Ако можеш де, защото от оня свят никой май не пише във форумите. Пияни и дрогирани копеленца особено подобни мамини синченца трябва да получат заслужени мъки и наказание за олигофренията си. Най-добре би било смъртно наказание за подобна кретения като на този, но нали сме в ЕС и не може. Да караш пиян, дрогиран с коктейл от 3 наркотика в кръвта с над 100 км/ч в населено място е идиотия. Разликата между този и терорист с камион като оня в Ница е почти никаква така, че не говори глупости.

НЯМАМ ВИНА, ЧЕ НЕ ТИ СТИГА ПЕНСИЯТА, ТРОЛЕ. АЗ ИЗКАРВАМ ПАРИ ОТ ПРЕВОДИ - ЗАКЛЕТ ПРЕВОДАЧ СЪМ ЗА МВНР СЪС 7 РАБОТНИ ЕЗИКА.

SirBob

Пич, вземи се ограмоти малко преди да дрънкаш глупости. Убийство по смисъла на НК е лишаване от живот умишлено, само че умисълът има две форми: пряк и евентуален. Това, за което говориш ти е предварителният /пряк/ умисъл, обаче пропускаш евентуалният умисъл. Така че не се прави на юрист. Точка.

РАЗБРАХ ТЕ - Кога ще канонизирате Милен Цветков? четох доста за катастрофата . АРЕ СТИГА МИ СЕ ДРЪВЧИЛИ. ЧЕТИРИ-ПЕТ НК НА ТОЛКОВА ЕЗИЦИ СМЕ ЧЕЛИ НИЕ, ЧЕ И ПРАВИЛНИЦИТЕ ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА, ПИЧ! ИЛИ ЗА СВЕТЦИТЕ ТИВИВОДЕЩИ ТЕ НЕ ВАЖАТ!?

SirBob

Де го чукаш, де се пука - разбери, наказателноправните квалификации трябва да се правят точно, това не ти е селски мегдан да ми тарикатстваш на дребно. Вижда се, правото и мисленето не ти е сила.

Юридическа неграмотност, а? Нима не е записано в закона за движение, че не бива да шофираш ако си под въздеиствието на субстанция която влие на съзнанието?! Качил ли се е в кола знаеки какво може да стане преди вид, че е бил дрогиран? Да! Карал ли е с висока скорост знаеки, че може да предизвика инцидент? Да! Опитал ли се е да предотврати сблъсака чрез спиране или по друг начин? НЕ! Тогава при налице на тези фактори може да се отсъди, че е извършил предумишлено убийство след като е бил наясно с действията си! Да има право да внесе молба. Все пак това не му е първата и едва ли ще последната! И какво като е на 21 години?! Да не му прецакваме живота за дето е нарушил закона в следствие на което и умира човек?! О колко щедро от ваша страна. Като до сега не е бил човек може да се види дали в затвора ще е по добре!

SirBob

Именно - затова му обясних на онзи тапир, че говедото е действало при евентуален умисъл, който не изключва отговорността за убийство!

Случайно да сив час, че изследванията могат да бъдат менте? ЗА ДА БЪДЕ КАНОНИЗИРАНА ЕДНА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ЛИЧНОСТ.

До Лимонадения Джо Ама изследванията могат да бъдат менте?!? Много ми е интересно как при всяка подобна статия има такъв малоумник като теб , който да защитава извършителя и да се опитва да хвърля съмнения на ляво и надясно. И по какво съдите че изследванията Могат да са "менте"? Какво убягва на мен и на другите, че Вие да смятате, че всички грешат и този е невинен? На какво, на базата той млад!?

имаш много минуси и не си много умен.точка

МИНУСИТЕ ОТ ТЪПУНГЕРИ ПОНЯКОГА СА НАЙ-ГОЛЯМАТА ПОХВАЛА.

Хе хе ами стига толкова изтърпя си наказанието и отсега нататък ще допринесе толкова много за цялото човечество, ще взема много дрога и опиати и по този начин ще допринесе за световният икономически растеж.

убийците на 2 милиона българи са на свобода а много от тях са на високи постове! а този е убил само един човек и то журналист! значи да го пуснат и да му дадат компенсация за причинени вреди!

Уредил се е да се пръждоса в чужбина още в първите 30 минути след пускането на свобода.

След като го пуснат, ще го оправдаят. Прокуратурата специално му втъкна "умишлено" в обвинението, за да не може да се докаже и да си излезе. С тоя герберски син на съседната седалка и точно след като свалиха предаването за лечебните фурми, някак ми намирисва работата. Не знам защо, ама на мисирките не им се случват такива работи. Пък журналистите, които раязследват и не са послушни, все някакви случайни инциденти им се случиха. Ту някой ще го блъснат, ту някой ще падне от Аспаруховия мост, може и някоя журналистка ей тъй без повод да я изнасилят и убият в парка. Нищо не намеквам, само ми станаха много съвпаденията. Защо един път не се случи на някоя мисирка от пик?

За лъжите които пишеш, за наглостта да използваш паметта на мъртвите за политическа пропаганда Господ ще те накаже. А затова че пропускаш на кого е син че шофьора, но пък изтъкваш пътника,.......

Въпрос:ТРЕБВА ЛИ ЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДА БЪДЕ ИЗКУПЕНО.Ако отговора е ДА следва Фтори въпрос:Требва ли ИЗКУПЛЕНИЕТО ДА БЪДЕ СТРАДАНИЕ.Преди да си отговорите помислете добре.Ако отговора е ДА следва въпрос:МЪРТЪВЦИТЕ СТРАДАТ ЛИ. Тук место за колебание нема.НЕ СТРАДАТ.Така че тоа идиот требва да живее.За това най-доброто място за тоа кретен НЕ Е ЗАТВОРА.НАЙ-ДОБРОТО МЯСТО ЗА НЕГО Е ЛУДНИЦАТА.При най-лудите-24 румсървис.След 2 седмици ше е по-луд и от тех.Не ми се мисли кво ше е след един месец.И така до края.От лудницата не освобождават предсрочно .Какъв е смисъла на всичко казано.Има ли некакъв смисъл.ДА ИМА и той е доста поучителен за много идиоти като този.ТОЙ СИ Е НАПРАВИЛ КЕФА ДА ПРЕЖИВЕЕ УБИВАНЕТО НА ЧОВЕК.Щом го е направил за него тва е било кеф.Има ли други идиоти като тоа.Разбира се. Е теа идиоти дето са като него не требва да си помислат да си достават тоа кеф.Като знаат кво ги чака,тва им желание вервам бъъързичко ше се изпари.Тва е смисъла на такова изкупление-ЧРЕЗ СТРАДАНИЕ.МИЛОСТ ЗА ТАКИВА НЕ ТРЕБВА ДА ИМА.А милен ше се почувства удовлетворен на оня свет

Това съчинение колко пъти ще го публикуваш из всички форуми и медии? Поне леко го промени, че ставаш смешен. Този е убиец и толкова. Няма що да ни обясняваш за мъртъвците. Кажи за децата на Милен дали страдат?

Тва че ти си едно тъпо говедо което не е разбрало и една дума от написаното не е мой проблем...Щом ти е смешно ...Тъпако задавал ли си си въпроса кво им е на лудите.Гот ли им е кофти ли им е ...Едва ли им е много приятно....Те страдат тъпако...Страдат.И ако тоа бъде Флуден и той ше страда до краа на дните си.И така ше изкупи вината си.Сега Фдена ли колко си тъп.Смешно му било на говедото.Ми смей се кво ми дреме...

То и Милен не иска да два метра под земята, ама кой да го чуе???

Лично Бойко Борисов ЗАБРАНИ на българският народ да се поклони, уважи и почете Милен Цветков в последният му земен път.

но пък спах с майка ти въпреки това ;)

Много иска, на тоя за 30 години затвор ще трябва да му отворят поне още две дупки на гъза

SirBob

За тоя боклук специално трябва обосновано тежка присъда. Иначе ще се създаде усещането за безнаказаност, което и без това отдавна витае в българското общество.

За "пенделчето" МИЛИОНЕР,НАРКОМАН и УБИЕЦ - никакво пускане и възможно НАЙ-ТЕЖКАТА присъда !!!

Как не ви е срам бе! Е...ти хората, с какви очи утре ще гледате децата си и съгражданите си? Ай с...тир

s18252@

"От там уточниха, че тя е разпределена и се чака насрочване на заседанието, на което магистратите ще преценят дали да пуснат от ареста младежа или да го оставят в килията." СПОРЕД ПРЕДСТАВЕНИЯ РУШВЕТ !!!

Нали когато му искаха ДНК и да му направят психо оценка беше прекалено зает да бъде в килията си?! Тъй че за къде се е забързал да си ходи? Да си седи там поне 15 до 20 години!

може да е казал "Свобода или смърт", така съм съгласен :)

Гешев е замесен в много мръсотии и големи схеми, има поне 10 такива за които е разобличен, ама българинът пак се хваща за единственото нещо дето Гешев няма пръст в него... Личи си че сме необразовани дебили като народ. Ганьо така и не успя да се научи за 30 години как му работи държавата и съдебната система. За 30 години не успя да научи кое е важно и как, къде и кога трябва да се протестира за да бори държавата-мащеха. Нищо чудно че боклуци като Гешев са главни прокурори на България. Когато го избираха никой не знаеше какво става, никой не се интересуваше да излезе на протест срещу Гешев, а точно тогава имаше за какво да се протестира най-много. Сега вече е след дъжд качулка, Ганьо изтърва влака, сега се е качил на каруцта и си преставя че е влак. Ама не е влак. Гешев не е виновен в случая. Гешев не е отговорен за молба до съда подадена от адвокат на защитата, и тези които твърдите обратното - точно вие сте проблема на България! Дебили!

Никакво пускане на свобода, освен с краката напред.

1. Да му се даде още една Q седмица 2. Да му се дадат всички възможни наркотици 3. Да му се посочи като цел, Богът Слънце - Винету Първи Банкянски Тулупа.

Преди си коментирах, че всичко е ясно. Милен Цветков е починал от ковида. ;) Всъщност има и един добър ефект. Това спря тръгнала пропаганда за легализиране на наркотици. Реално може да спаси животи.

За сега спряха непрекъснатите статии и снимки за прекрасния живот, който води някаква си ковра, благодарение на краля на марихуаната. С ясното посляние: Продавайте марихуана и ще имате моя кралски живот. Тя явно забрави бързо самоковските картофи и съдбата им.

В тия 25 тома дали има изречение, че освен убийство на един невинен участник в движението е застрашил живота и на минимум 6 други невинни пешеходци, пресичащи на зелено в момента на удара? И то при утежняващи за убиеца обстоятелства, нарушавайки грубо правилата за движение, скоростта, дрогиран като талпа.

И още неща има. Поне десет Тома са с абсолютно безсмислени експертизи, направени след искания на адвоката и допуснати от съда. Допуснати от същите тия съдии, дето искат оставката на Гешев.

Убийството на Милен Цветков е на сметката на бандита Борисов и цял живот ще му тежи на съвестта.

А защо тогава майката на шофьорчето, дето го съдят в момента,изключително близка с тия дето в момента искат оставката на Борисов?

Каква съвест търсите,у БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦ,а ??? За него,ЛИНЧ - по американски тертип - ПО-ВИСОКО дърво и ВЪЖЕ.

Уловката е в "умишлено". Прокуратурата няма как да докаже умисъл. Това са договорили с адвокатите и с това ще се измъкне.

Защото се чакат едни пари,ако не стигнат се дават повече,ако и те не стигнат се дават колкото трябва! Така е в булГаристан....

Той е пълнолетен човек, т.е. отговорен за деянията си, надрусал се е яко с пълното съзнание, че качвайки се на автомобил става опасен за всички Което автоматично вкарва деянието в графата умишлено