Убиецът на бременната в Косово сложи край на живота си пред очите на полицията

35-годишната жена в деветия месец беше застреляна в сряда вечерта от бившия си съпруг в двора на гинекологичната клиника в столицата Прищина

Обратно в новината

Коментари - Убиецът на бременната в Косово сложи край на живота си пред очите на полицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хистанбулската на шиптетитр

Отишъл е при девиците. Или не?

не знам какво животно трябва да си, за да убиеш бременна жена.

мъжко, какво

с чужди трагедии! Поне около коледа затрайте малко, че пък вие напоследък нещо много заобичахте трамваите и ги подгонихте с джипките - където ги свърнете, и бу-ух, прас, право у тех! Не сте разбрали правилно изказването на Мария-Антоанета. Не е казвала като нямате хляб, да се дрогирате, а да ядете пасти. Ако и това не щете, яжте си един друг баберките. Абе що не идете за Нова година у македония, там ще ядете...и бой. Нали сте все отбор юнаци? Идете там да се репчците и остроумничите, че и те като вас - повредени българи и тотални аутсайдери.

Невероятен комплексар и боклук. И сега във въпроса се пита - толкова ли грозна и противна е била тази жена, че НЕ Е ИМАЛА ИЗБОР и се е хванала с психопат? 90% от мъжете нито ще бият, нито ще тормозят жената до себе си. Като се хващате с някого, мислете поне малко - колкото и да протестирате няма как всички хора да станат добри, да бъдат читави. Трябва и вие малко да филтрирате.

Не съм чак толкова много запозната с темата, но доста често такива идиотизми извършват разни невзрачни мъжленца, нерядко добри момченца, мамини синчета като Викторио например, или оня капут дето застреля мацката от Европол и най-лошото е, че предварително няма индикации, че тоя нещастник е толкова сбъркан. Това го научаваш, след като се хванеш с него, тоест вече си влязла у капана. Тръгваш да излизаш от капана и копелето те очиства, защото е пълен капут! А тоя как е и рязана карабина, съвсем си е е.ало мамата! :(

Вй това се дължи на щатите те са виновни ! А сега всички врякащи откачалки от нпо-тата да заповядат тук и истерично да врещат !

от кое нпо си бе мамата ти паганска