Убиецът на българина в САЩ - бивш таксиметров шофьор

Мъжът застрелял сънародника ни, след като го закарал на адрес

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да прочете Валентин с квадратната глава Радев дето с powerpoint утрепа престъпността как се издирва и задържа.

В хАмерландия е масово явление да се отстрелват хора на случаен подбор , при тях това е залегнало в бита още при създаването на държавата. Там самите полицай избиват всеки ден маса народ по улиците без причина и определена цел , само за да всяват страх и респект. Така че всеки който живее там трябва да е психически готов за такъв момент , просто е въпрос на време да се случи.

Хапчетата, човече!

Типичен американски реднек! Някой друг му е виновен!

Пишеш коментар, после изчезва, после се оказва че се вижда през смартфон, но не се вижда през компютър. Натискаш реплика, отварят се 2 полета за коментари, но само едно ще се появи когато потвърдиш. Огромни, гадни картинки заемащи целата страница. АБЕ ДИРЕ, ТОЯ ДЕТО ВИ Е ПРАВИЛ НОВИЯ САЙТ ПИЯН ЛИ Е БИЛ ???

Американскита полиция бързо действа, защото знае, че онзи пусне ли си брада и си купи шапка, край!

Очакваше се. След бившите бойци в Ирак и Афганистан, в Щатите най-опасни са бившите таксиметрови шофьори. Страдат от посттравматичен стрес и ако не въртят геврека по 12 часа на ден превърта и почват да колят де кого срещнат, но най вече българи. Последният факт още не е обяснен от английските учени поради липса на финансиране на проекта, заради Брекзита, който пак според атглийските учени бил КГБейската дипломна работа на Путин, който пък... в следващия епизод

Are you talking to me...?!

Дядото

Потърси думичката "сарказъм". Ако можеш да четеш.

Гледайки снимката на убиеца и четейки информацията от статията , ми се струва че става дума за предумишлено убийство породено от расистки подбуди ( омраза към чужденците ) ! Почти съм сигурен че и това не му е първото убийство , но за това си има полиция която ще разследва , а нашето момче е просто случайна жертва , можело е да е всеки друг чужденец - Просто малшанс !!! Има неща във външният вид на човек , които издават неговата : безчуственност , жестокост , склонности към насилие и т.н. !! Този от снимката , ако е истинският убиец - определено е такъв тип !!!!

Дир, днес създавате весело настроение с тънък хумор ;) Всъщност къде се намират северът и югът на една кола? Някой си разстрелян не почива, а загива. Починал може да се каже за човек, кротко и мирно умрял в леглото си от естествена смърт - болести, напреднала възраст. Ако таванът падне върху него, тогава вече е загинал.

Бързо пипат там полицаите, не си губят времето.

бързо пипат, ама момчето си замина. Ако бяха пипнали предварително, нямаше убиеца да се разхожда из Флорида на свобода. И момчето щеше да е живо.

Всъщност прав си ! Човека си е живеел американската мечта, и ей така му е скимнало да застреля нашето момче. Освен това е спестил цели 20 долара, като не му е платил !! Все пак е демокрация !

Смърт на американските боклуци и браво на американската полиция! Ако беше Радев си представям колко време трябваше да мине!

Да дадем дипломатическа нота на САЩ, да платят репарации.

Великата Америка!!!!!! Оставка веднага да поиска Нинова......

И убиецът не се е самоубил при Нови Искър? Не може да бъде.

Разсмя ме :)))

cheeseus

О, браво, вече цензурирате и коментари, които доказват неграмотността на редакторите ви! Поздравления, точно така се прави качествена медия! И 111-то място по свобода на словото ни е много.

Вместо да инвестират в обучението на персонала, те харчат пари за ТВ реклама и търкат неудобните коментари...

Само, защо "ВЕЧЕ"!?!?!?

cheeseus

"Българинът почина, след като бе застрелян няколко пъти в неговия ван." – Редакторката прави ли разлика между глаголите "застрелвам" и "прострелвам"? Пък за сложнотии от рода на разликата между минало предварително време ("Ванът на Филип е бил обoрудван с камера") и преизказно наклонение ("Ванът на Филип бил обoрудван с камера") май най-добре да не питам...

"...след като бе застрелян няколко пъти в неговия ван." Могат да те "прострелят" няколко пъти, а не "застрелят". Давам този безплатен урок на журналиста! А, иначе жалко за човека. Случая показва, че няма значение къде живееш, изроди има навсякъде!

Сайтаджията дето се мисли за журналист е застрелян, по рождение.

Как го прави?Как го правиш? Товарищь радев,вот как !

ама трябва спешно да се прегледаш, че ще ставаш и по зле!

Аз също се питам Вальо Радев как го прави.