Вицепремиер: Скандалът ”Пеевски-Василев” е водевил

В държавата става водевил, става една грозна история, така Цветлин Йовчев определи войната между Делян Пеевски и Цветан Василев.

Обратно в новината

Коментари - Вицепремиер: Скандалът ”Пеевски-Василев” е водевил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БАРЕКОВ да върне в банката които взе за кампанията си!

Не водевил Овчев - трагикомения е цялата държава и мутрите , а най-комични стъе ти и тъпия ти главен секретар

И като са го сложили министър да не би да е БАН,че му цитирате глупостите-водевил е смешна история,малка ,лековата комедия с музикален съпровод,така че не може да се говори за война,грозен сблъсък и т.н.-забавна комедия,нещо като вазовите чичовци -Варлаам Копринарката и Селямсъза,макар и не толкова симпатични,а кой подава музикалния съпровод-тук вече г-н министърът да каже в конкретика

Всичко в тази страна е водевил. Орешарски става премиер в правителство подържано от БСП, въпреки че преди това е бил от другата страна на барикадата при политическия противник СДС. Йовчев става вице-примиер в правителство подържано от БСП, въпреки че преди това е бил от другата страна на барикадата в администрацията на президента, издигнат от политическия противник ГЕРБ.

съжалявал за много неща но специално за Бадемов и пасмината около него.., определено никога:)

премиера каза че управлението им е буферно/ то пък един премиер/ т.е. бутафорно, заместника му казва че е водевил, а Сергей къде е...

Йовчев, ако това е водевил, кажи кои са сценаристите и режисьорите! Кажи кой разпореди държавните фирви да изтеглят авоарите си от КТБ! Кажи кой разпореди проверка на подуправителя по начин, който излезе първо в медиите и преди БНБ да влезе в КТБ! Кажи си какви поръчки изпълнявате и кой ви ги дава! Кой? Кой? Кой? Иначе ще си останеш един треторазреден лаладжия!

Цветлин Йовчев, не съм забравил, че беше началник на кабинета на президента, един месец преди изборите напусна заради "частен проект". в предизборния ден избухна скандала с Костинбродските блетини, който впрочем предстои да се разнищва. Разсипването на МВР като структура си е "лично постижение" на Цветлин. Да не забравяме, че и Цветлин, и главното ме секретарче, са креатури на ДПС. Въобще, Йовчев не е никакъв източник на достоверност, по-скоро обратното.

Прокуратурата се доверява на анонимки и разследва. А защо не разследва Доган, когато Бойко Борисов от трибуната на НС заяви, че е поръчано убийството му? А за тия двамата на снимката - омбусманът тази сутрин каза, че четири поредни правителства са създали и наливали в банката на Цветан Василев.

Честито на всички търпеливи българи ! Най-накрая държавата се РАЗПАДНА, благодарение на комунисти, цигани и психари !!! Да ни е за урок ТЪРПЕЛИВОТО ни чакане, да се НАКРАДАТ, ДА СЕ ОСЕРАТ и сега те да си живеят по хасиендите, а ние да духаме какво???......!!!

....да духаме от трите най-дългото!

Пичове, само на мен ли се струва, че тези на снимката са визуално и душевно противни?

Ама,че снимка... това е БЪЛГАРСКИЯТ ЕЛИТ!

Йовчев, да беше си стоял при прездента, но нали си мислиш, че всичко става със сила и че силата е в бсп , сега ще бъдеш безработен бсп член.

комунистите са крадци и убийци не е водевил, а трагедия

в този водевил ние измираме без мед.помощ и образование

От една година ни занимавате с най-престъпната групировка БСП,ДПС и Атака.Цаца,жив ли си?Излез на светло,както след т.н.Костинбродска афера.Разкрити сте с Бареков,не се крийте!Всичките сте престъпници и само,Народен съд може да ви търси сметката.Докарахте страната до трета национална катастрофа.Тази партия и сателитите и,трябва да бъдат изхвърлени от политиката,заеманите постове и никога повече да не се връща.Крадци,родоотстъпници,пополисти.Да се освободим и да заживеем като европейци.Тези са за Сибир,а не да търсят спасение в подножието на Алпите!

Не знам какви са ви целите, но ПРЕКАЛИХТЕ.

Бсп е водевил с трагични последици за България.

"Не можем по медийна публикация да образуваме проверка, лаконичен бе обаче Йовчев. "... ами да си знаем тогава кога и как ще образувате проверка.. като се случи ли ? Толкова пък да са ни без капацитет министрите - не вярвах !

Йовчев, знам, че четеш, водевила е от миналия Февруари, когато свалихте правитеслтвото на ГЕРБ. Ти си част от него, какво се правиш.

Водевил в който, Йовчев, козирува и изпълнява?!-Я кажи Й-овчев, защо беше арестуван подуправителя на Бнб?-Кой заповяда?

Този Йовчев само заблуждава. Защо не каже нещата с истинските им имена. Станишев е свързан с кооеративна банка (кръга около нея), а Доган/Местан около Пеевски. Битката е икономическа и въпросът е кой кого. Стана ясно, че Доган спечели тази битка и Станишев трябва да избира между евродепутат и затвора. Защото Доган му каза така.

Припомнете ни как мъжагата, мутрата Борисов се зареваваше на трибуната на НС как го били поръчали от ДПС. И как в резултат на това и до днес го пазят двадесет телохранители за сметка на нас, редовите данъкоплатци.

Тоя много тъп бе? Щели сме да съжаляваме за Орешарски? И тоя тъпанар е министър на МВР?

Кадее мазния бюрек??Каде,каде е!!!Кой сега ще плаща на тези мили българи по площади и зали????КСои бяха тези "достойни хора"дето го изпратиха в БРюксел????Сега няма защо да се сърдим!!!

Ма Офчев, ма нали ти първи почна "водевила" като прати ченгетата да арестуват "за опит за убийство на Бейб" ония тримцата честни "бизнесмени" и то след "достоверен" сигнал от "престъпната мрежа" (Прокопиев, Пръмова, Плевнелиев-Борисов и Доган)?

Йовчев и ти и Пеевски,Василев сте едни ла.на затова е така в държавата.

ти , аз и останалите дето пишем тук къде бяхме???????????????

вкъщи седяхме и псувахме защото ако излезнем ние 20-30 другите ще си кажат тия пък лумпени какво искат,е там е проблема не сме единни като гърците например а всичко е п.тки в държавата с извинение, да ходят на гей-паради мъжете и това е

абе, йовчев, сериозен мъж изглеждаше, а ква биииииииииииип излезе! ама така е то - външния вид винаги лъже

Как може да занимавате всички с тия двамата? Да се избият, още по-добре! А на Василев банката кво ни интересува, няма да е първата докарана до фалит.

За Сотир Цацаров не съм съгласен. Той с неговите публични акции срещу банката, има вина за случилото се с нея. Не знам какво очаква да открие в клон на банка? Можеше да разследва тайно, ако има за какво. А това да се довериш на Престъпната Мрежа, е леко казано странно. Те са първопричината за случилото се с банката. После идват Пеевски и собственикът. Някой може би трябва да им сложи охрана, че не е изключено след такъв номер, някой да иска да ги гръмне. Интересно ми е, кой стои зад тях? Реформаторският Блок не смее да се обади. Има и други варианти. Всяка банка която държи пари при себе си, губи от тях. Затова ги дава за заеми, за да печелят. Което при срив на доверието и почване на неочаквано теглене, води до загубата на ликвидност - налични в момента пари. Ако БНБ ги купи изгодно, дори може да спечели от заемите. Лошото е, че ако има какво да се разследва, това е работа на прокуратурата, а тя е част от проблемът.

Преди година беше шеф на ДАНС, днес си преседван за заплаха за убийство и от Австрииските служби и от българските-- НЕМА ТАКЪВ КАТАРАЗИС ДРАГИ ДАМИ И ГОСПОДА !!!!

Става водевил, защото актьорите са самодейци и са без образование. Такива като Борисов, Цветанов, Пеевски, Василев във всяка нормална държава ще са нощни пазачи на складове най-много.

Този министър защо се прави на девойка? Естествено, в че държава, която се управява от престъпниците от КДС (и той е от това змийско гнездо), ще стават грозни неща. Как пък никой от тез идиоти няманикаква фантазия,ь а повтарят все един и същи сценарий? Явно школата им не търпи импровизации.

Колко пъти по най-смешни начини Б.Б. твърдеше, че са го поръчали и ще го убиват? (поне, според професионалните му претенции, би трябвало да е по-наясно с тези неща!) Който твърди, че КТБ се източва - ад го докаже. Да, но няма банка в света, която при досратъчно раздухана паника да устои на другото източване - на вносителите си.

Затова ББ си купи ново Ауди -бронирано за рождения ден . А за източването на Булгартабак - нали всеки месец се правят баланси, отчети и т.н. проверяващите е трябвало да подават сигнал. А също и проверяващите на КТБ - виждало се е с просто око, че раздаваните кредити надвишават приходите депозити.

Едно нещо ме впечатли особено в изказването на Йовчев: "...който дава сигнал за източването й, той трябва да го докаже, а не държавните органи". Това е епохално откритие! Значи, ако станете жертва на пръстъпление, например убийство, кражба, грабеж - трябва да издирите убийците си, да докажете вината им и да предадете папката с готовите обвинения на Прокуратурата, а те само да преценят ще вземат ли подкуп или ще пуснат така делото на Съда.

Йовчев, да знаеш къде изчезна барека?

тя работата с тези двамата е крининална и е работа на Йовчев да я разследва, може би ама надали!

Конфликтът Пеевски-Василев бил водевил... А следствие на този ,,водевил" се клати банковата система и пада правителството на държавата. Йовчев нормален ли е ??? И къде се крие Цацаров. Баламосват хората с банковия гаранционен фонд, който имал 2 млрд лева. А банката на Василев държи повече от 6 млрд. Или би трябвало да държи ... И как Цацаров допуска медиите на Пеевски да атакуват една частна банка и спестяванията на хиляди българи. И след това двамата херои се заплашват с убийства ... Драги Йовчев, ти си един объркан и неадекватен човек. Това не е водевил ...

...нещо си се объркал---казаха, че с "банковия гаранционен фонд" смятат да запушват липсващите пари в КТБ и че даже няма да стигнат и може да о -тарашат и "Инвестиционна банка..." Руснаците отказват помощ---така,че всичко ще платим ние---.от бюджета,че Пеевски Бареков са си правили кефа!!! Нали ви казаха --- тоя огромен харч на тия преди изборите---ще бъкне от някъде!!! Лошото е, че е на нашата сметка! ИСКАМЕ ДА НИ КАЖАТ, В ПРАВ ТЕКСТ---КОЙ--КОЙ--КОЙ точно ИЗТОЧИ КТБ???? Защо Прокурора мълчи??? Ето СТАНИШЕВ БЯГА В БРЮКСЕЛ---- НО, АКО Станишев сега ВЛЕЗНЕ в Европейските структури----с гадните си интриги --- ще унищожи и ЕС!!! Не водевил, а жива трагедия --- са комунистите и ДПС--- за България!!! УЖАС!!!!

МВР и прокуратурата са водевил. А по-точно са слуги на мафията

Проблема е че няма държава а има няколко олигарси и мафиоти, които си въртят държавата на синджирче. Народа много ги обича. раздават преди избори безплатно кебапчета и бира. Ами така де, кой ще ти даде иначе нещо без пари

А вие както винаги нито лук сте яли нито лук сте мирисали. Пълни демагози, лъжци и популисти. Сляп ли е този народ, глух ли е :(

тези, които "драскат" редовете в тези коментари, са се редили на опашката пред КТБ и сега оплакват изгубените си парички, плюят жлъч и отрова, защото - АМА ХИЧ НЕ ИМ ОТЪРВА!!!!!

За да реагираш не е нужно непременно да си засегнат лично.

БРЦК

"По казуса с КТБ, която е под особен надзор на БНБ, Йовчев посочи, че който дава сигнал за източването й, той трябва да го докаже, а не държавните органи. " И този дебил е "експерт" и вицепремиер. Работа на МВР и прокуратурата е да доказва престъпленията , боклук недоклатен.

ДО BRCK Някой май сънува времената на ДС и КГБ, дето с анонимни сигнали или по слухове имаше репресии на силовите структури. Май доста българи искат всеки в държавата да се занимава с анонимки, клюки и клевети.Това освен , че е пошло е и неморално! За да не е така всеки , когато подава жалба или сигнал за нещо трябва да прилага доказателството, което има. Иначе е КЛЕВЕТА !

БРЦК

Именно - прокуратурата да разследва дали сигнала е достоверен или е клевета. И да предприеме действия и в двата случая. Това е голяма банка , а не сергия на женския пазар.

ли беше сигналът за убийството на Пеевски - паднало в съда заради липса на доказателства???!!! Защо там се задействахте г-н министре??

Правилно и поради тази причина трябва час по - скоро да подадете оставки !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Нали "обичате" България ,тогава го направете !

отдавало се голямо значение.а нима не е за отбелязване,че един помияр може да насъска прокурора срещу една банка и да я съсипе.прокурора изпълни частна поръчка.в една нормална държава трябва да подаде оставка.не и тук разбира се.

може само да кажеш "sorry".

Коя дугарка от плевенско ще напише книжка под надслов " Как източвахме Булгартабак".Може и в съавторство с един верен другар от шайката ,както и задължително и с един наблюдател от прокуратурата. Последната да не се обиди, нали взема дейно участие през последните 25 години, като активно , наблюдава и пази.

Пуста тояга неокастрена!

Уважаеми господа от ДИР и медиите, хайде моля ви да спрете ежедневно да ни занимавате с тези мутри и шарлатани. Преди дни някои от вас писаха, че тези двамата разклатили държавата. Не знам дали тези двамата, могат да клатят държавата, но за да раздухвате в медиите непрекъснато за тях, е показателно, че се случва на вас. Лек ден.