Цветанов: Няма да допуснем мафията да диктува туристическия бизнес

Няма да допуснем организираната престъпност да диктува туристическия бизнес, заяви в Бургас вицепремиерът Цветан Цветанов, попитан от журналисти за това кой е евентуалният наследник на Димитър Желязков-Очите.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Няма да допуснем мафията да диктува туристическия бизнес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господин началник на МВР-то, я да си припомним за кого казаха, че е"мутра облечена в Армани"?

Мафията/Олигархия,чрез проекта си наречен ГЕРБ Управлява Родината ни вече 3 години !!!? За какво говори този бивш служител от 7 отдел на ДС(7 отдел,следене и елиминаране на враговете на БКП), и настоящ Бърз Милионер !?

Човекът има предвид другата мафия, по-малката мафията в опозиция и си мисли, че ние ядем доматите с колците и не знаем кой кой е в държавата. И ЦЦ - тата, и ББ са си ганкстери от всякъде.

ВСЕКИ МИЛИЦИОНЕР-СКИОР !

ГЕРБ=ТИМ=КДС=ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ В БЪЛГАРИЯ

Струва ми се, че имате яка цензура напоследък - ДИР.БГ

Естествено че няма да допуснете някой друг да взема парите и да не ви дава колкото искате...До вчера бяхте дружки със същите дето днеска наричате мафия и си мислите че хората ви вярват..Защо ли другите обикновенни хора не си закупиха по 6 апартамента за 4 години с трудовия стаж на родителите си, защо ли другите обикновенни хора не си направиха банки, не си натрупаха милиони???Ами цецко не са от мафията като вас...

Да вече знаем и ние как показвате на мафията че знаете за тях - първо ги залавяте после ги пускате на свобода т.е. те разбират че знаете за тях и какво са кроили и от страх от бате Цеци мигом се отказват от намеренията си.Ей така се работи в България,а балътци като Испанците събират информация и доказателства.

и какво точно да коригират по "ПРЕСТЪПНАТА ДЕЙНОСТ". Какви смешници сте само, политиците в булгаристан. Щом някой си извършва дзейност извън закона-престъпна, не е ли за затвора. В булгаристан - корекции, т.е вноски където трябва

Кого най-после някой журналист или управник ще каже нещо за (най-удачно- против) ТИМ???

това е единственото правителство което заявява че ЩЕ РАБОТИ ПРОТИВ СЕБЕ СИ.

Добре Бургас го оправихте ами Варна? ТИМ са най-големите мафиоти в България! Ами останалите градове? Ами шестте апартамента?

Колко по-нагъл трябва да си?

Коя е всъщност мафията, за която Цв.Цв. говори???

Нахални, по-нахални, най-нахални и нагли = герб...

МАФИЯТА СТЕ ВИЕ ПРИЯТЕЛИТЕ НА ЦЕКО МИНЕВ. Той е просто само един безмилостен олигарх.

няма да допуснем друга мафия,освен нашата!!

деер

23-ta година вече мафията си има държава!

най-малкото отнасяш затвор..поне 8 години