Нова ТВ уволни Цветанка Ризова

Цветанка Ризова вече няма да работи в Нова телевизия. След като предаването й "На четири очи" бе изместено в програмата от "Всяка неделя", от медиата й подготвяли сутрешен блок. Накрая обаче разбрали, че Ризова води преговори с други телевизии.

Обратно в новината

Коментари - Нова ТВ уволни Цветанка Ризова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предаването на Кеворк беше хит като замисъл. Той беше достатъчно предвидлив и си го патентова. Че е агент на ДС не го прави лош журналист - напротив камунистите събираха най-доброто от най-добрите. Малко се опазиха. Та лоши журналисти са И. Гарелов, Коритаров и някои други! Цветанка я гледах всяка неделя и намирах, че има много ПРОБОЙНИ както по избор на гостите, така и по начина по който водеше предаването. НО .... завръщането на Кево и то под егидата на Иван и Андрей е ПЪЛНА ГАВРА!!

Браво, браво, И "НТВ" ще последва съдбата на "БТВ" - ще бъде запратена след чалга каналите. Едно добро предаване се заменя с "Всяка неделя чалгата на ДС"!

Браво на Нова. Взели са, самовлюбеният доносник Димитър. Чудно ми е по кого ще плюе сега след като лелята на Костов умря, а пък Богомил Бонев за последно са го забелязали на българо-швейцарската граница. Ако от Нова успеят да откраднат и Мадам В. от Бареков, ударът им ще е в десятката.

Ризова,рабрахте ли защо са изчезнали Циклопите ? -Защото неса си отваряли очите на ЧЕТИРИ !

абе не и беше там мястото..да се маха само се слагаше на герберите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...и да сложат някой, дето да се слага на бесепедерасите? Тогава сигурно ще се успокоиш и ще си много доволен, нали другарю?

наи накрая една хубава новина

А бе хора, Цветанка има ли силикон в джуките ????

И на друго място, около очите?

Не знам ама седи така все едно някои и е вкарал един в човката

Ооо,най-после. Има някой физиономии, които са много неприятни макар и гостите в предаването понякога да си заслужават. Дано скоро да изчезнат и Ана Цолова,Виктор и онази Бенатова от бТВ. Просто лицата им са неприятни.

Съгласен съм. Няма вечни предавания, и без това станаха прекалено много тези говорилни. А що се отнася до нашите "прима" журналисти, така и не разбраха, че публиката гледа предаванията заради гостите. А те всячески се стараят да говорят повече от тях и да привличат вниманието с някаква си псевдо компетентност, като се почне от цената на чушките до последните разработки на НАСА. Та не са ли ги учили, че първо правило при интервю е да не задаваш въпроси, на които може да се отговори с ДА или НЕ?

На нова ще и отива един такъв елементарен доносник като агент Димитър.Рейтинга и все повече пада,след като махнаха Коритаров за известно време и Милен Цветков.Цветков го възстановиха но Ризова едва ли ще се върне.

явно НТ го е закъсала в битката си с БТв, че да покани този отмъстителен, заядлив, износен и зъл агент на ДС Димитър. Да заложиш на толкова долнопробна гмеж е скандално, но неползотворно. Излиза, че БТв колкото и да ми бяха неприятни с изцепката по време на акцята по защита на Витоша, ИМАТ ПОВЕЧЕ СТИЛ И МОРАЛ.

давай ризова към боковата телевизия тв7!!всички бокови фенове там!!голям смях,кой ще има по-дълък език,бареков,кулезич ,ризова,правилно казват ,че кокуренцията поражда "качество"!!

+100!

ТВ 7 - най добрата телевизия.

Кево да бъде продуциран от хамстерите? Достойнство не му ли остана?

Кеворк е добър журналист, но защо се е захванал с тия малоумници, досадници и лигавници иван и андрей. Такива като тия двамата трябва завинаги да изчезнат от екрана. Независимо кой на кого е майка, каинчо или каквото там беше.

Не знам за Ризова, от време на време я гледах ,но от Гала направо ми се изприщиха очите.Не гледам въобще и 1 минута от нея.

- Точно пък на Гала е най-якото предаване.

А ТЕЗИ НЕГРАМОТНИЦИ ОТ ГАБРОВО, АСЕНОВГРАД И НЕЗНАМ ОТ КЪДЕ СИ ЗАЩО ОЩЕ ГИ ДЪРЖАТ??/КАТО СИНОВЕ НА ПРИЯТЕЛИ, ЛЮБОВНИЦИ И КАТО МИ СЕ ЗАЛИГАВЯТ СУТРИН ОТ РАНО ТА ЧАК ДО 9 ЧАСА, РОШАВИ, ЛИГАВИ И С НЕГРАМОТНО ДЪРЖАНИЕ!!!

Кеворкян е на светлинни години над Ризова, изобщо не може да става и дума за сравнение!!!!! Той е ерудит, образован, космополитен...., Ризова е една маргинална, при това доста необразована, и нетактична водеша - тя просто не даваше гостите й да говорят, прекъсваше ги най-безцеремонно.....

Кеворкян е най-обикновен лайнян доносник, а като журналист си е изпял песента отдавна.

Крайно време беше тази скучна и досадна водеша да се махне от екрана на Нова ТВ......

Що бе? Какво им е на герб бе?

С тези си глупости Нова се прости със зрителите си. Ще гледаме БНТ, напоследък стана много интересна през целия ден. Аз гледам нея и други без Нова. Като видя пък Г.ла ми става лошо!!!

Гала ми е много неприятна.

Най-после - доживяхме :)

и най-после махнаха "удобната".тая жена е отврат.просто в неделя едвам изтърпявах предаването и.въобще се питам да ли е завършила журналистика или изгорялата гимназиия.?дано си почите поне до нова година та и ние от нея.

в неделя едвам изтърпявах предаването... че теб биха ли те да го гледаш.....

Българска телевизия гледам много рядко и после винаги съм съжалявал като днес например- недоразумението Петя Дикова по БТВ.Според нея всички световни организации и правителства са се изказали в полза на Пу...те, защото те били мерило за свобода на словото!Не знам баща и на какво мнение е. И като се сетя за "чудото" Сашко на Катето Евро лошо ми ставаодобре , че е в отпуск сега.Има и други начини за осведомяване и прекарване на времето освен нашата "телевизия".

И аз го хванах тва недоразумение. Петето е толкоз тъпо горкичкото, че даже не може да бъде измерена глупостта и.

Че то по голямо недоразумение от Лора пък дали има?

Вие сте все убавци.

Кеворк - гадно и отвратително мекотело.Позор на нова телевизия.

ОТВРАТ. Двете боклучки Иван и Андрей и агент Димитър. Това ще надмине по воня и Карбовски. Но пък колкото по- зле толкова по добре. Тъй като двете келемета са големи почитатели на ББ, то и агент Димитър ще скача по тяхната партитура. Но тъй като куришките и Димитър са вкупом стократно противни от това ББ само ще губи. Тъй ще да дерзаят.

Май в НОВА съвсем са затъпели - да заменят Ризова за самозабравилия се грандоман Кеворкя и двамата тъпи клоуно-продуценти. По-голямо падение от това едва ли има.

Ако вие на нейното казвате "журналистическо справяне" значи наистина вече хората незнаят какво е това журналистика и какво е нейното предназначение като "четвърта власт"...

Неколцина души знаем, понеже сме прочели някоя и друга книга, но свивайки с готовност пръст на едната си ръка, за да изреждаме наши имена, заекваме и се отказваме! Защо ли?

Ако се договори с Канал 1 ще бъде идеално решение. И без това Канал 1 в момента е най-добрата публицистична телевизия. Всички други са чалга-напъни тип Бойко Борисов и ГЕРБ за гласа на масовия избирател, в случая зрител!

Ченгето Кеворкян пак се завръща да досжда на хората. Както Слави Трифонов му излиза пяна на устата да плюе ББ, така Кеворкян си развали прредавнето да плюе през цялото време Иван Костов. Стига вече, стига, не ми е интересно.

боли ме хаспела за таа кифла

Нямам телевизия. Гледам само Нова по нета: (Карбовски, Новините и Ризова) Имаше много силни предавания и е жалко, че я махат.

Отдавна не съм чел, по-приятна новина от тази! Дано Нова Телевизия се отърве от всички продажни, поръчкови журналисти!

грешка. точно сега ги набира.

Нейните режисирани предавания едва го понасях вече. Хубаво че ги спират.

Дай един пример на нережисирано предаване!

Трудно мога да дам пример...

Може би предаването на живо на Милен Цветков.

Кеворкян с продуценти "Иван и Андрей"! Някой се е избъзикал и с тримата... Голям ташак! Явно и Телевизията и те са огладнели и им е все едно какво им се забърква... Мърлячи...

по добре ризова отколкото кеворкян и двамата клоуни

малко по-малко зле не е "по-добре". всички цитирани са пелапейна.

Жалко.Това беше най-интилигентното предаване в българският ефир.Предаване без простотии и викове.Повечето от предаванията /например като на ИВан и Андрей/ приличаха на селски пазар ,където се пускат глупости безкрай.Дано Ризова води предаване в друга телевизия.

бярно ли бе ,а да спомням си един неин събеседник където тои започна да води предаването а тя едвам успяваше да си поеме дъх за да отговори на парещите въпроси,Hикола филчев срещу Цветанка Ризова

Абе и аз съм го гледал това предаване, ама не разбирам какви са ти подмятанията!

Ако вие на нейното казвате "журналистическо справяне" значи наистина вече хората незнаят какво е това журналистика и какво е нейното предназначение като "четвърта власт"...

Няма какво ново да ни кажете 14, 49!. Просто теорията на знанието не се покрива с действителността и затова не са виновни хората, които, видиш ли, не знаели.

Ура! Нивото и беше паднало много. Вече не е подходяща за Нова ТВ. Ама едва ли ще се приземи тая надута гъска.

Огромно вдигане на нивото с Иван и Андрей - Кеворкян. Направо ми се завива свят от височината.

жалко за нова. да изгонят и Карбовски и да пускат кепенците.

Агент Димитър да не забрави Пинко и Инспектор Дюдю,барабар с фонда за паметниците. Егати!!! За пореден път ГЕРБ доказват че са ДС/2 главно.

Бе вас и от сън да ви вдигнат все ГЕРБ ви е в устата.Запазете плюнки и за следващия мандат.

Визирам "пътеводител на галактическия стопаджия", а "вогони" са една от най-неприятните раси в галактиката, не толкова зли колкотопроклети, дребнави, досадни и коравосърдечни.....и за нищо на света не позволявайте на някой вогон да ви чете произведенията си./да ви показва предаванията си/

а че това е точно описание на характера на българина,ах каква изненада,да не зная че съм"вогон"

Ами крайно време беше да си тръгне сама, но.....беше вече много баята.

ГЕРБ подсказва, че нещо с рейтинга не е добре и самолета пада. Ризова на друго място и преди изборите, Кеворкян в Нова. Здравите сили здраво ще пълнят главата на българите, какъв здрав избор да направят.

Вече сме гледали този филм, в който Димитър се караше на американска наблюдателка, че изборите били честни, а другарят Желев щеше да съди изборите и поиска изборите да бъдат признати, въпреки нарушенията.

Беше крайно време...толкова елементарна и суха, че няма накъде. Върхът на простотията и аматьорщината беше когато последователно покани разделените вече Светослава и Димитър Тадаръкови да се обясняват и занимават цяла България в централно тв време с личните си проблеми и кой бил по-виновен за раздялата им.

Ами, да! Тя се изчерпа. Иначе аз я харесвах доста дълго време, но потенциалът на всеки се изчерпва.

беше много добра напоследък. Може Би след като видя че след що годе приемливия Симеончо дойде това чудо ББ разбра къде е грешила преди това. Очевидно е преценила че въздухът в НТ се овонява и бяга.

На времето Кеворк събираше чрез всяка неделя пари за възстановяване на войнишките паметници. Граждани, предприятия, организации, всички даряваха с желание за запазване паметта на дедите. Последното което ми се мержелее в паметта е около 1,5 млн. лева-1989г. Та въпросът ми е какво направи Кеворкян с тези пари, при положение, че паметници не се ремонтираха? Отговор... надали!

кара CLS

толкова елементарна беше тази че се чудя как я търпяха толкова дълго. В неделя си беше мъртво време за нова тв.С тия устни по добре да се пробва във поп фолка-ще има по голям успех

То с "мухала" Кеворкян неделята ще цъфне, та и ще завържи!

Кой ще го гледа това ченге?

Това предаване се беше превърнало в сериал - едни и същи заподозрени по график. При условие, че връщат Кеворкян с ВН, да очакваме ли скоро и Карбовски да запее: "У-ВОЛ-НЕ-НИ-ЕЕЕЕЕ"?

Е кой вече помни Кеворкян и "Всяка неделя"? За какво е отново да бъде възроден старият формат със стари муцуни??! Той се бори, бори, плю, накрая успя на преклонна възраст да се върне отново на бял кон. Аман! Ще имаме ли някога нормална и динамично развиваща се телевизия?!

Това същество ми падна в очите, когато се сваляше пред Плевнелиев, като селска мома. Още беше министър. Такъв герой го изкара, а що не си направи труда да се срещне с десетки хора които той измами със заплащането, дето му работихме в Германия, във фирма "ИРИС". да се сети да види колкодела са заведени срещу него, ама не, то беше усмивки, хвалене, прехласване, абе въобще такива като тази ме карат да не вярвам в журналистиката. Ходи си при Бареков, там ти е местото.

Генчо ти ли си ве ? Я сам Мемет от Якоруда Помниш ме нали И аз имам да зимам пари от ИРИС

- Кутев, ти ли си бе?

Хитра, манипулативно политически пробивна,нагаждаща се....явно е за Барековата телевизия.