Василев: Готвеха ми нещо като на Мишо Бирата

Банкерът Цветан Василев призова Румен Радев да разсекрети стенограмите от заседанията при Росен Плевнелиев за КТБ, за да стане ясно кой какви позиции е заемал.

Обратно в новината

Коментари - Василев: Готвеха ми нещо като на Мишо Бирата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали това е края на политическата мафия тясно обвързана с криминалните групировки или на поредния десен проект? Ако не друго е края на поредните излъгани надежди на поредното загубено поколение. А ГЕРБ се чудят и не разбират наказателния вот - та нали те обещаваха да наказват виновните крадци за предишните банкови фалити - оказаха се част от безнаказан нов банков грабеж

Защо Радев да разсекретява стенограми от консултации при президента!Ами нека г-н Василев каже това, което знае.Защо иска от чужда уста народът ни ДА чуе нещо, а не от неговата уста?Ако е водил на отчет коя кога и с колко е забогатял в политиката-да го каже ясно и да не мълчи.Сещам се, че когато фалира "Балканбанк" мисля, че беше 1995-96 г.никой не плака толкова много, както сега плакаха за банката на Василев.От тази банка ще проплаче българския народ, а не вложителите в нея.Нашият народ после ще погасява тези 3 млр.лева, които Борисов взе като заем, за да се плати на вложител до 200 000 лв.,ако спестяванията му са били над тази сума.Това е големия проблем за народа ни, но той пак трае и мълчи.А Василев да не задава въпроси и задачи на президента, а да проговори!

В Б-я няма един нормален журналист , който да каже този господин, какъв го играе. Очевидно има чужда политическа подкрепа (демек е агент на високо ниво на чужда-ди служби. Но чий? Ако беше просто криминал, до сега да е в затвора. Силата която създава пирамиди в Б-я от 1989 г. до 2015 (последната май бе в Дупница) е антибългарска служба, защото това не е по силите на един или двама тариката. Дано не сме я избрали пак на миналите вече избори, щом господина се позовава на Радев

За да има толкова ботове да пишат срещу Василив ей така без информация, значи в думите му има истина от която много хора се страхуват да излезе на повърхноста! Ами ако се окаже прав

Това, ККК е типичен трол, научил нова думичка "ботове". Василев драги е типичен "Фараон", истината за такива субекти е враг номер едно. Колко е честен, ще ти кажат вложителите (балъците).

Дълги години жената на Сашо Диков- Аня Пенчева беше на хранилка в КТБ. 50 000 за нея, 50 000 за синът й и т.н.Как няма Диков да търчи в Белград

ВЯРНО!!! Поръчкови интервюта!! Прочетете вестник ТРУД- многодобра статия. Цветан Василев действа като престъпниците- едно към едно!!!

Абсолютно вярно! Василев говори пълни лъжи. Няма нищо вярно в твърденията му. Лично го видях как изнасяше чували с пари от КТБ. А в. Труд няма нищо общо с кръга Пеевски. РАЗБРАХТЕ ЛИ ОВЦЕ!

Има българска поговорка:"Кога пили пяли, кога плащали-плакали". Цв. Василев докато крадеше заедно с Пеевски и пееше с Искров му беше хубаво, като стана тяхно мюре изведнъж "прогледна", че са крадци...и всички/например Борисов/ са му виновни. Защо, бе Василев? Нали КТБ беше фалирана при Орешарски? Защо обвиняваш Борисов? Защото Борисов не поиска да заеме страна в аферата КТБ? Всеки трябва да отговаря за действията си/кражбите/лично. В тази връзка: сегашното ти сдружение с Иво Прокопиев, Ченалова и платените журналисти/Кулезич и Диков/ ще те зарежат, когато спреш да им плащаш милиони... Жалък крадец. Спри с просташките интервюта! Ела в България, ако имаш документи докажи, че си прав, ако не - понеси наказание за това, че измами милиони българи.

Ех, Руми много бързо и Вие осъдихте едни и оправдахте други! То затова институциите на българските съдилища и прокуратура са се амортизирали от неупотреба. "Правораздаването" на управленците ни е само то телевизията!

бързо, бързо скрихте новината...браво....

Тоя Василев е много нагъл. Окраде квото можеше, а сега се прави на по католик от папата. Добре, че няма трета част от това интервю, че ми писна от бръщолевенията му

Този господин,вместо да пише най добре Държавата да го призове и осъди,а не да казва какво да се прави,да си понесе отговорностите които е извършвал.Действане трябва!

Много си наивен, брато! Ако, искъха да го осъдят, нямаше никакъв проблем. Службите щяха да го доведе по пижама в София от Белград! И тпй щеше да каже, че сам е пристигнал! Но, в докиументите, които той е депозирал при задграниични нотариуси, който да се отворят при определени обстоятелства със сигурност има неудобни улики, не към Орешарски и левите, а срещу Пеевски, Цветанов и Борисов - най-вече! Все пак кражбата на 4 милиарда е невиждано голяма за мащабите на Европа, дори! Ако, не са намазали от тези пари задграничните ни опекуни, аферата, скоро ще блесне, но ако са ще се потули! Май,-най-вероятен е последният вариант.

това дърто вмирисано л...но Диков кой го слуша. Диков колко ти пусна Василев. Интервюта - вместо да го съдим задочно, ама нали преид това прокуратурата трябва да си свърши работата - ха-ха-хо-хо. По-смешно и по-корумпирано нещо от нашата прокуратура - НЯМА.

...........да отрежем дебелата свинска опашка на властта, която расте и дебелее - КОЙ ЩЕ НИ СПАСИ ?Със сигурност май няма кой.

someone

то и в сърбия може да стане.

Дори и в американската мафия е така-някой изпързалян проговаря .... ако не са го утепали де.Мустака затова е завързал за Сръбско.

Радев според мен е поредния Жельо Желев и напразно се надява на него. То България май само Желевци е имала за президенти.

Излиза,че Мишо бирата не е починал от естествена смърт?!

Както винаги, подобни новини изчезват от сайта. Излиза, че никой в тази държава не се интересува от истината.

И на мен това ми направи впечатление - изчезнала е от първата страница. В същото време тсм стои новина за някаква булка разпоретина, която гепила парите и избягала с кума. В тази държава всеки гепи и бяга.

Заради алчността на няколко човека в тази държава, заради слугинската роля на държавните институции, добави Василев. И ти си играл, щом си позволил това да се случи! Ти си знаел през цялото време и си мълчал, значи си съучастник!

Когато грабеше с ортаците си Б.улката Б.еглец и Пеевски, пиеше и пееше с Искров, а сега орева ортълъка че грабителите го ограбили.

По-тъжното е, че престъпникът проговаря и посочва и другите престъпници; в цял свят се радват, когато мафиот проговори, защото с негова помощ ще осъдят и другите. Но тези, срещу които говори са на власт; просто не виждам как Борисов, Пеевски, Цацаров сами ще разрешат да ги разследват ...

Всичко си е по български: Мутрите владеят ситуацията, народа блее.... а тези, които са изритани от глутницата започват да вадят един по един документи, които са крили, за да се защитят след време. Само трябва двама-трима да вкараме в затвора и след това всички ще се изпотрепят да предават документи, но де го тоя буден народ? А пък Бойко, че си е страхливо и крадливо копеленце си е ясно... "големия" мъж ходи с по 10-ина бодигарда охрана, за да не го гръмнат тези, на които е правил мръсотии... явно си знае, че е за трепане мутрата му с мутра.

Смях в залата.Нищо ново не казва то и за слепия е видно и ясно, че без астивното участие на силните на деня няма как да се източат 5 милиарда.А на въпроса къде са парите отговорът е един разделени са между тях а народа чрез бъджета ще ги изплаща. И тези хитреци отново ще застанат пред нас да ги избираме та да продължат да стават още по-богати и народа още по-бедет. Стига толкова да ги изметем всички алчни и грабливи политици. Време е.

защо не го екстрадират сърбите. Ама трябва да гледате интервюто.

къде да го гледаме интервюто ?

В предаването на Сашо Диков. Можеш да го гледаш от компа,Сашо качва там предаванията си.

...сглобяваме всичко: шведски сглобки, ченгеджийски сглобки и т.н.

Цецо, хайде стига се кри. Откога те чакам да вечеряме в Ада. Половината ВИС и СИК сме се събрали. Отпусни се малко.

Други са му обирали банката, а той стоял и гледал!? Направо да си каже, че и той е бил в заверата, но са го прецакали!

Ясно е, че от 10 години Мафията ни управлява и в лицето на Пеевски, Цацаров и Борисов беше завладяла медиите, съдебна и изпълнителна власт, и отърване от нея може да има само чрез румънския вариант!

ще бранят това да не се случва. Иначе ще трябва да строят спешно нови затвори, защото сегашните са малки.

не затвори ,викай снайпериста и багериста ,СПЕШНО Е ! не се ли нагледахте на 27 годишни цирк и театър ,струващ 100 милиарда евро минимум ?

Кой румънски? Чаушеску ли?

Радев като встъпи в длъжност и ако наистина е независим, би трябвало да има воля за разкриване на истината за КТБ. Особено пък ако се стигне до осъдителни присъди срещу държавата по обвиненията от Оманския фонд и от Василев, то моралната отговорност за разкриването пада върху Радев, не затова, че това е негова работа, а защото той има доверието..

Радев - независим? Не го ли чухте как говореше, че щял да взаимства от румънския опит за борба с корупцията? На следващия ден нищичко не помнеше за това, ама вече мислеше, че най-хубаво главният прокурор да го бил посъветвал ... явно на "честта на пагона" през нощта са му били два шамара като на паленце да внимава какви ги дрънка. От Радев не чакайте нищо.

ЦВ започва да говори и ББ-Т, ЦЦ и шайка започват видимо да се изнервят. Кой знае утре какво може да каже? Засега само загатва някои работи и нещата не се избистрят, а напротив - облаците се сгъстяват. ББ е в оставка и няма кой да го покрива. А ЦВ знае много и документи има да го докаже. В Сърбия е, мамка му и прасе, там полицията не дреме и не се ослушва. Как да го поръчаш?

У нас всеки смята, че друг е виновен за неговите неуспехи. Ако е управлявал добре банката, тя нямаше да фалира. А имотите които има и животът който е живял, у нас се постига само с голямо крадене.

Ала-бала портокала, и глупости на търкалета ...

Ако при фалита държавата беше поканила няколко големи банки да изкупят КТБ естествено с държавна помощ - като пари и като административна и законодателна помощ дали нямаше да се спестят поне половината от хвърлените за гасене на мутренския грабеж милиарди. Ама май целта беше и милиардите да се хвърлят и активите на КТБ да се изпарят. Е успяхте господа държавници. Някъде ви викат мафиоти, а у нас ви викаме държавници. От уважение, щото ние тъй не можем да крадем като вас.

всичко казано от Василев. Който не е гледал снощи...да гледа на запис интервюто... има много неща които ще ви стреснат. Афера снощи веднага реагира поради едно интервю ... и то също показва някои мръсни неща. Отврат.. Василев не е светец,но останалите...за тях нямам думи.

не бях прав - Василев не се кандидатира за президент - но все още е в играта... хляб и зрелища общо взето.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Абе къде е Баце? Да не е отишъл на границата да строи бунгала? Хахахаха

Кой ял - ял, кой пил - пил. Вятър пари не връща. Чакайте мафията наричаща се у нас държава да събере каквото е останало от активите. Може да дочакате видовден на кукуво лято. Ще се замерят с документи, а най-лошия вариант, е че народа се прави на наивен като мисли за виновен само Цв. Василев. Такава пладнешка кражба да мине през всички институции и един да е виновен. Хайде моля. Времето тече, активите се губят, следите също. Въпреки, че съм инженер , а не икономист от първия ден на скандала си знам, че тихото спасяване щеше да струва по-малко и като пари/народни заеми и като сеири ама и по-малко щеше да се разграби от това дето е останало. Как грозно си измиха ръцете с човека, ако и да е той най-виновния.

Цветан Василев се скри. После тихомълком опоска каквото можа- Петрол, Дунарит, хотели по морето. прехвърли си имотите на подставени лица, изнесе си парите и сега плаща на политици да събаря правителства. Това също са престъпления!!!

Спокойно бе, Цецко. Те пак са ти го приготвили същото като на Бирата. Цял народ чака да оповестят, че работата е свършена. Не че ще се върнат парите, но е някакво микроскопично възмездие. Страхувай се и гълтай хапчета. Боклук!

Жалко, че на са му го сготвили...На него и на всичките другарски, кредитни милионери..То се видяло, че друго възмездие няма да има, ами поне да ги сготвят..Но, и това няма

Плевня, спешно унищожавай всякакви улики, че лошо ви се пише !

За голямо съжаление е точно така както го описва Цв.Василев, а и те всички проговарят, когато няма вече какво да губят и са ги ограбили, така че вярвам на 100% на всичко, което казва. А за Цацаров го зная отдавна... Пеевски го е купил и за едни 100хил.лв. месечно си прави каквото иска, т.е. "неподкупното" правосъдие с малко, се оказва, че срещу големи суми няма нищо против.... Цацаров е поръчков прокурор, за мен това не е човек, а просто един кърлеж на обществото ни!!!

Абе прав е Цветан Василев! Сигурно ще изнесе още много истини. Но ние тези работи си ги знаем отдавна..... ТУК УПРАВЛЯВА МАФИЯТА!

би ни разкрила... поискал ли е някой банкова ваканция? За това наметка Гечев от БСП.

Този човек време е да бъде прегледан от компетентен доктор/малко са такива/ Умело използва времето не си играе и добре си живее, защо не върне парите и да млъкне завинаги.

при едни нотариуси има документи... Май скоро тия документи ще видяг бял свят.

Цветан Василев не приказва само пред медиите, както някои го обвиняват, а действа. Вече е завел 2 дела срещу държавата, отделно е подал сигнал за разследване в чужда прокуратура. Ако приемем, че под "мъж" не се разбира мафиот, то се изяснява и отговора на въпроса, защо като мъж не се върне в България, за да докаже истината. България е завладяна от руската мафия и е парцелирана на отделните и нейни политически представители. Военният министър е подслушван и му повдигат обвинение заради нарушени руски интереси. Какво да говорим повече! Само че поставят каруцата пред коня. Тръмп като спечели изборите, предположиха, че България вече е подхвърлена в лапите на руската мечка.

Колко милиарда пари ги няма след фалита на КТБ? Къде са тези пари? Защо не се покажат в детайли тези които са се облажили? Цветан Василев на порции съобщава по нещо и се крие в Сърбия . Няма справедливост и истина!!!!!

Като няма справедливост,как да се върне,да иде при Мишо бирата а може би и при Ваньо Танов ......

Преди си мислех, че да се спаси и да се фалира КТБ ще струва едно и също, само сеира и резила за пред света и за у нас ще са по-малки ако тихо се спаси, ама не. Сега съм убеден, че се взе по-скъпото за народа и данъкоплатеца решение - да се унищожи банката и да се разграбят активите. Това е нормално, когато държавата е слуга на мафията. Естествено се взе по-изгодното за крадците решение, да се унищожи банката, а активите преди да станат държавни просто да се откраднат с бавни и тромави процедури, а народа да се баламосва. Доста нагла шашмалогия. Сега в банка имам пари колкото за погребение и няма да им поверя повече. Във всеки един момент някой може да реши да си отмъсти на народа за референдумите и т.н. като катурне някоя и друга банка и я обере.

В едно съм напълно убеден-в цялата схема,зовяща се КТБ,Василев никога не е бил сам.Премного интереси,политика и мръсотия има в случая.И много замесени.От всякакви цветове.Защото парите нито миришат,нито имат идеи и цвят. Просто,за пореден път прее-ха българския народ.

...премиерът в оставка се закани да заведе дело за клевета...Нямало е събирач, лично Бай Х.у.й го е правел.

Обещали му, че ще му спасяват банката?Че здрава банка има ли нужда от спасяване бе, Цецко?Самолети, имоти в Швейцария, БотевЪ, телевизии...С чии пари ги издържаше бе, далавераджия хлъзгав?

Московска банка-Цветанчо от Белград-Румчо Клепоушков изплува,май?!

Как ли би се върнал Василев с нашата съд и прокуратура!? Преди няколко дни един син на "бизнесмен" уби пиян 3 души и го освободиха за 15 хилки. Е и аз да съм няма се върна, да не съм луд. Всичко което ще кажа ще бъде подменено и никой от вас няма и да разбере какво съм искал да кажа в съда.