Цветан Василев от Белград: Няма да се върна доброволно

Банкерът Цветан Василев се появи днес в районното полицейско управление в Белград, където трябва да се подписва всеки ден, и говори пред журналисти.

Обратно в новината

Коментари - Цветан Василев от Белград: Няма да се върна доброволно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са ти паричките?-В торбичките. Къде са ти торбичките?-Под очичките.

Вижте тази противна мутра. Вижте този архаичен странен външен вид - нещо средно между алкохолик и дребен шмекер. Този тарикат открадна 306 милиона лева директно, не като Борисов с неговите Спартани, пълни с чували пари на стойност 8 милиарда лева. Вместо да го гръмнат, за да ни спестят народни пари за съд, този тип се гаври с цяла нация. Това е морала на новата частна инициатива - престъпна, крадлива, антинародна, антидемократична. Василев е символ на разпада на дясна България, олицетворение на всичко лошо и просташко в държавата, която се крепи на мафиотски структури. Страната върви към нещо много, ама наистина много лошо. Но се орасяваме, че в бъдещите безредици крайната десница отново ще се възползва, за да коли и беси не криминалитета, а подземието да се разправя с народа си. Така е на Балканите - опората на феодализма в наши дни.

орешарски от бсп и станишев нещо са много тихи почти незабелижими

а доган просто е табу

а останалите много ли са забележими?

Абе хора, че всичко е нагласено - ясно, че е театър и това, което ни представят в момента - ясно, че парите ги няма и освен от нашите данъци няма откъде да дойдат - ясно. Ама кажете ми поне един от всичките ни политически "звезди" на който вие лично бихте си оставили парите/имуществото да ви ги пази и да разчитате на него? Ми то и един няма, без значение какъв. Дори ако някой луд хакер вземе да намери някъде по офшорките сметките и да ги прибере, за да ви ги върне - на кой да ги остави за да си ги получите? ГЕРБ, БСП, ДПС, РБ, Атака, прокуратурата, съда, БНБ, може би отец Николай с ролекса? Просто не може да е толкова зле, какво значение има какво става с този или онзи...

обикновен мангал но все пак образован........

Какво политическо убежище,бе?Напиваш се,като винкел,на площада биеш един шамар на първия срещнат сръбски джандар така,че да му фръкне фуражката.Правят ти дело- докато тече делото,няма кой да те върне в България.Ей, банкер си, а трябва акъл да ти давам.

тоя мангал е лапнал 5 млрд. и кусур.тия мангизи са някъде.ако ги върне в ктб ще я спаси.ако сърбия не го върне няма ес за нея.ето рецепта за спасяване на ктб без бюджетни средства.

Ама защо си в Сърбия, щото са приятели на братушките ли??? Знаеш къде да ходиш...

Василев, от кой и от какво те е страх? Ако някой те заплашва кажи му името, явно не е Пеевски, а някой друг. Кой е той? Май няма такъв и единствено те е страх да не влезеш в затвора, където между впрочем ти е мястото. Какво да питаме Орешарски и Искров като ти беше шеф на КТБ?

Да имаш банка е много сериозен ангажимент! Някои да ти крои шапката и да не си подготвен,такива да си ги нямаме! Или си банкер от класа ,или си подлога на някой и друг управлява!

Банкери от класа..... с някои изключения.Едни завързаха навън и нещо им гърмяха по къщите, други ги думнаха,като патици насред София.

Пускат ни пързалката,като го превръщат в гръмоотвод и съдейки по настроенията тук, опеделено успяват.Отстрани тези,които задигнаха парите хихикат и потриват ръчички.Най добре е да де установят хихикащите и парите да се отнемат и върнат там,където им е мястото.И за да не стане това, те са си сложили един скъпоплатен за нас, но евтин за тях бушон.Това е според мен истината.

Супер! Този невинен! Политиците виновни! Айде бе:)

Бонка, много си лековерен.И той , и политиците са инструментариум на онези,които извъртяха този номер.Ти не разбираш ли,че той не може да върне тези пари дори и да иска,защото парите са в други хора,които сега мислят как да му затворят устата?

кои са бе? Извънземни, на които им трябват милиардите на българските вложители?????

Не са извънземни- имената,банковите им сметки ,сумите " спестени" пари " и банките в които депозитари ни ги даде в един диск самата Меркел и каза- вижте бедни кьорчовци къде са ви паричките и направете необходимото да си ги върнете.Ние казахме НЕ, не искаме да си ги върнем.Ясно ли ти е,младежо?

Време е да си отвори устата най после този бизнесмен и да изкара всичките кирливи ризи на тези, които му скроиха този курвенски и подъл номер. Време е да лъснат насраните задници на ДПС и разни други граветиращи покрай Дуган ,,личности". Трябва и да излязат на яве най големите кредитополучатели и вложители. Много интересни неща ще излязат на светло според мен. КАЖИ СИ БЕ ВАСИЛЕВ! НО ПУБЛИЧНО! НЕКА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛ СВЯТ ДА РАЗБЕРАТ, КОЯ Е МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ.

Човека няма как да каже, щото му е мил живота и на семейството му. А че това беше един голям цирк, е ясно на всички. Само че билетите за него са много скъпи.

Ако Василев си отвори устата нищо чудно да го видим след някоя и друга седмица облечен в оранжева туника , на колене някъде в Сирийската пустиня, а зад него един маскиран дхихадист от "Ислямска държава" с наточен нож в ръка.

спестяванията на нашите родители, изчакаха 20 години децата на тия хора да спестят пари и отново се прави същата схема. Как да вярвам повече на финансовите експерти /светила/,които доскоро твърдяха ,как нашата финансова система така е променена ,че това от 96 година е НЕВЪЗМОЖНО да се случи.Уверяваха ни колко всичко е стабилно и как са защитени нашите пари.

Така , както си я подкарало, селско първеню, алчно и не особено интелигентно, най-вероятно ще се върнеш в дървен костюм . Не виждам как при толкова "приятелчета", с които си се оградил, ще ти се разминат съчмите.

Явно нивото на коментиращите тук е долу-горе на нивото на селски овчар от 20-те години. Абе хора, толкова ли сте тъпи??? Ако Цв. Василев искаше да отмъкне парите, той би го направил много лесно. Първо щеше да изнесе и осигури семейството си. Щеше да изнесе парите тихомълком. И най-накрая би се изнесъл също толкова тихомълком, и нямаше и да чуем повече за него. А в случая той беше "изненадан", и стоеше като плъх в стърнище. На по-умните им е ясно, че това е сценарий, но не негов. Той е само "пешкира", дето трябва да изгори. Как според вас се крадат 3-4 милярда??? И защо, независимо кой е на власт, парите на държавата и политиците, стоят в тази банка? Откъде Веждито взе 2 милиона, че да ги скъта там? Той да не е Микеланджело. И как се дават лихви от 8% В нормалните държави е 1-1,5%. Ето там търсете отговорите, и бъдете сигурни-накрая ще се разбере, че Цветанчо е само пешка, а царят е някой друг (други). Най-много да последва съдбата на други "видни" банкери и личности от прехода.

че има и по-умни българи, които пишат тук. Сигурно има и други разумни коментари, но тези около вашия наистина са овчеглави. За всеки средноинтелигентен човек и за професионалистите в Бг и навън е ясно, че целия този цирк е скалъпен от някоя власт и оръжие имеюща шайка в оглозгана българия , само че никой не иска да я посочи, а народа да й скочи и наистина да я опуха с голямата гега. Остава само надеждата, че рано или късно всяко престъпление излиза наяве и всеки си по;учава заслуженото. Ако не той, децата му! Защото никой нищо не е занесъл със себе си на Оня свят!

Българино, ще се опитам да се представя на ниво над "селски овчар". Василев се измъкна именно тихомълком, не го е правил през парадния вход.Медиите дори месеци наред твърдяха ,че е в Австрия и къде ли не,без грам потвърждение на тези си "новини" в противовес с елемантарните журналистически практики. Изразяваш съмнения дали е осигурил семейството си,но дори майка му каза ,че "гладен няма да остане". Дали той е пешкира ,който трябва да изгори е отделен въпрос , но бъди сигурен че има как да се откраднат 3-4 милиарда.Ето ти един жокер -попитай за т.нар. ценни пратки някой запознат с банковата дейност в РБ. Но пък цинизмът на Василев няма аналог - да говориш ,че няма да се върнеш в БГ, когато друга държава решава къде ще ходиш ти , е повече от грандомания и един вид откъсване от реалната действителност.

Като излязъл от филм на Костурица е тоя! Леле мале ,на какви банкери се доверяват вложителите в България! И после ривът!

Ако Цветан Василев има достойнство, ще се върне в София и ще се защитава. Жалко, че се изложи като банкер и като човек. Може лично да е богат, но е създал една пирамида за собствено облагодетелстване на неговите фирми.

тоя боклук прилича на сръбски циганин!

А бившият му дебел приятел на прасе.

айде сега бг бюджета да се бръкне с 4 млрд. за гар. депозити,пък после следв. прав. да вдигне данъците с по 5-10% да видиме как тоя мангал го нафърфори на всички.

ВЧЕРА ГЛЕДАХ ПО СИ-ЕН-ЕН НА ЖИВО В СЕНАТА , КАК ДЪРЖАВНИЯ СЕКРЕТАР ДЖОН КЕРИ ДАВА ПОКАЗАНИЯ ПРЕД СЕНАТСКА КОМИСИЯ ОТНОСНО СИРИЯ И ИРАК И СИТУАЦИЯТА .... ТОЙ МНОГО ЯСНО КАЗА ЧЕ БЪЛГАРИЯ , ГЕРМАНИЯ И ИТАЛИЯ ДОСТАВЯТ ОРЪЖИЕ НА ОПОЗИЦИОНЕРИТЕ В СИРИЯ И КЮРДИТЕ В ИРАК .... ..... БАНКАТА НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ПЪК ДЪРЖИ СМЕТКИТЕ НА ВОЕННИТЕ ЗАВОДИ :))))

Булгаристан няма от де да вземе оръжие, че да продава. така наречените "военни" заводи отдавна не призвеждат нищо.

Преди повече от 20 години докараха един банкер от Виена в чувал и багажник - после му направиха банка - ПЧБ и го сложиха за марионетка, та Василев, ако не дойдеш да си изядеш л*ната, ще се намери и за теб някой сърцат българин да дойде да те доведе, ей го де е Београд

Я па тоя! Кого заблуждаваш, преди 20 г. ПЧБ вече беше ликвидирана. Защо? По същите причини, като и ТКБ. Мутри и политици се съюзиха, вдигнаха шум и създадоха кредитните милионери.

Иначе този тарикат заслужава уважение. Отмъкна 5милиарда и 200 милиона от раята и се чупи. След време ще се изучава в учебниците.

Тоз пич, с тез торбички под очите явно добре си другарува с чашката.

искаме си ги обратно бсп на власт, заедно с доган и волен:)

Като му гледам физиономията ми прилича на един от братята ...мангасарян!

физиономията му е цвете в сравнение с дебелата мутра, в чиято защита пишеш

Василев и Пеевски казали - Всички вложители да духат супата, и пак да гласуват за бсп-дпс , защото те ще ги оправят.

Боклук Василев - върни парите на хората габровски мангал.Да ме прощават габровци защото са хубави хора.

А знаете ли коя е неговата съпруга - проф. д-р Антоанета Василева, преподавател в Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Защо никой не я запита защо мъжът й не се връща и защо замина.

защото и тя е крадла и рушветчийка - що кинти иска от децата

ВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА СЕ КРАДЕ В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО РАЗПРОДАДОХА ЗА СЕБЕ СИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ И ВЕЛИЧИЯТА ПОЧНАХА ВЗАИМНО ДА СЕ КРАДЪТ.

Бандитът Василев се изказа, винаги е бил мошеник.

PETZL

За съжаление със всеки изминат ден се убеждавам в едно а то е НЯМА ДЪРЖАВНОСТ ,то бива то може но един несретник злоупотребил с парите на хора ,общини и частни фирми прави цялата държава на посмешище.Жалко много жалко,и докато си седим и кротуваме такива ще ни ограбват и ще ни се смеят най-нахално.

Шефът им рече айде бе,пари нема действайте.

страх че няма да са вече на власт, ще няправят всичко възможно и турско за да фалират бг!

Еми какво чакате,хващайте се на стачки.

бе що се прайте на улави бре, една година добре облечени и нахранени хора се шляят по жълтите павета, бият тъпани и свирят на рояли, а после се чудиме къде са паричките

леле, ма те плюли по човечеца и човечетата, които ги хранели и им плащали носили плакати с обидни думи за тройката-доган пеевски василев, а ктб беше към мафията.......спираха платените пред транспаранта на ктб и свиркаха бая силно, а тя банката им плащала, как не са разбрали......милите те ей нямат свършване уродите в булгаристан на доган

несъмнено Цв. Василев е един много богат човек, но животът му не струва и пукната пара

Май вече не е и толкова богат...

Струва ми се, че толерантността на хората към Цв.В. е на изчерпване. Наистина, всички разбраха, че група мръ.сници, воглаве с ДП, с подкрепата на държавни институции (БНБ, прокуратура), се опитаха да го прецакат. (При това, без да им мигне окото за стотици хиляди потърпевши!). Но както по-долу орс бе написал, нека да не забравяме най-наивно, че Цв.В. бе част от същата тази мафия и днешните му врагове довчера му бяха приятели. Три месеца изминаха, но този човек няма никакво намерение да говори с имена и факти, да разясни на цялото общество какво се е случило. Ерго, той се опитва да се споразумее с враговете си, за да запази поне част от финансовата си мощ (т.е. за да остане част от мафията). За ограбените явно не му пука особено, както и на всички главни герои, забъркали тази невероятно мерзка история. Наистина един Пиночет ни трябва!

Единственият му шанс да оцелее е да разкаже... Ама не.... На какво разчита не е ясно...

грабители, отдавна да са извършили покушение над живота му!Най-вероятно, за сега ги спира обстоятелството, че той даде показания пред съдия във Виена, а сега и в Белград и има изпратени документи за КТБ в адекватните, по криминален и финансов ресор, европейски институции!?Всъщност, там отдавна знаят поименно тези, които се опитват да разграбват из КТБ!?На едни едри милиарди! Самият Василев, е много уплашен!Когато говори, пред чакащите го из Белград журналисти, гласът му трепери и бърка тук-таме звукове, при произнасянето на думите!?А ,из едни по-потайни места, скърцат ли скърцат, зъби!?

Руски продажници и безродници като този има много, с лопата да ги ринеш. Партиите на ДС, БСП ДПС + издънки, умишлено спират развитието на страната с години. Простия и беден човек е много по - лесно да се контролира и това е всичко, което тях ги интересува.

Абе що постоянно изпускаш най-голямата издънка на БКП и ДС - ГЕРБ?

Робско племе, гламаво и глупаво, каквото и да стане, каквото и да се случи, колкото и да го окрадат, набият, обидят, ще седи, забил поглед в земята и ще чака ...какво чака ? не е ясно, важното е, че го чака безмълвно с тъп и влажен поглед.

Чакат турците да ги оправят изотзаде.

и отпреде, и отпреде

Да арестуват този измамник и да върне всичко, което открадна от нас!!!!

от мен нищо не е окраднал

Сега като платим целокупно вместо него липсващите милиради, ще се окаже, че и теб те е окрал!!!

А аз му се чудя на Василев - при всичките тези стотици милиони които си е скътал, какво дири в Сърбия? Да беше си наел една надводна вила със стъклен под над тюркоазената вода, джакузи на терасата и гледка към Маунт Отеману на о. Бора-Бора, на 18 000 км оттук.

Е, тука съм абсолютно съгласен с тебе, но може пък да знае по-добре от нас, колко са злопаметни работодателите му. ;)

До като не напълнят затвора с банкери раздавали необезпечени кредити, банките периодично ще бъдат източвани.

Пак питам вложителите, защо не подадат иск в съда срещу лицето Иван Искров за неупражнен контрол и неизпълнение на служебните задължения.Гарантирам им, че всеки съд ще го осъди.

Те тия с големите пари си имат адвокати и тепърва ще му видят сметката. Ще му изкарат през носа голямата заплата, давана за затваряне на очи.

не са виновни цветан василевци, виновна е системата, превръщаща човешкия труд, талант, страхове и надежди, човешкия живот даже в пари

Върни парите на хората бе изрод и върви после на майната си

Герберите се готвят ако дойдат на власт да стабилизират банката с публични финанси - това в пряк текст е с парите на работещите хора. Не съм против банката да се оздрави, но не и с пари от дахъкоплатците, които с нищо не са виновни, че някой не си е свършил работата.

Така че добре си помислете за кого ще гласувате. Слушайте дебатите по-телевизията. Всеки водещ задава този въпрос на кандидатите за депутати. Запомнете какво ще кажат по-този въпрос герберите - за да ни си мислите,че ви лъжа. Ако искате вие да изплащате заемите на мафията гласувайте за Герб.

ВСЕКИ СЛУЧАЙ НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ГЛАСУВАМ НИТО ЗА КОМУНИСТИТЕ , НИТО ЗА ТУРЦИТЕ ,НИТО ЗА ТОЗИ МАЛОУМНИК БЮРЕКОВ.ТАКА ,ЧЕ КИКО ,НЕДЕЙ ТЪНКО ДА АГИТИРАШ ПРОТИВ ГЕРБ.НЕ ЯДЕМ ДОМАТИТЕ С КОЛЦИТЕ!!!

Никое правителство вече няма да може да спаси тая банка след цунамито БСПДПС.

Не така мислят някои хора. Абе вие не гледате ли телевизия.Не сте ли разбрали, че политическата мафия се готви да спаси КТБ за сметка на данъкоплатците.За какво си мислите,че Герб искат нов заем и то толкова голям, но после нали сте наясно, че тия пари ние ще ги изплащаме.

Цунамито беше и се готви пак да стане - ГЕРБ. БСП/ДПС си беше лек полъх. В злобата си гербавите идиоти не могат да мислят щото са заслепени.

Що така бе,Цецо?Тука има хора,които чакат да си оздравиш банката.Те си мислят,че щом едни мръсниците са те нападнали,това означава,че ти си различен..Да им имам мисленето и логиката,дето се вика...Пък ти просто си им прибрал парите,че да си финансираш фирмичките.Нъл тъй?И на Пеевски фирмичките.Кажи поне едно ''благодаря'' на вложителите.Защо не?Чак самолет са ти купили.

Много точно! +++++++++++++++++

И да искаш няма да се върнеш, защото ще те сподели Акрамовата съдба...