Цветан Василев ”развенча” три мита за себе си и КТБ

Цветан Василев излезе с изявление към клиентите на КТБ, в което обяви, че има три мита - че е откраднал парите и избягал, че се крие и че банката е пирамида.

Обратно в новината

Коментари - Цветан Василев ”развенча” три мита за себе си и КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Парите са в метрото и магистралите!

Нищо не е развенчал за себе си Цветан Василев! Той си остава крадец, измамник и човек употребил другите за собствена облага! Абсурдно е да пише и да се прави на жертва и да казва че "възстановяването на КТБ е превърнал в мисия на живота си"! Защо остави три служителки от банката да бъдат арестувани и да страдат заради него! Ако някой не е на ясно ще му кажа - в тази банка всички нареждания се взимаха единствено и само от Василев! Никой не можеше да деде и един лев кредит без разрешението на Василев, а и голяма част от кредитите той си ги раздаде на неговите фирми! Сега си живее в лукс в Белград и си крои нови схеми как да се измъкне и пак да продължи да се вживява за въздесъщ, да реди правителства и да купува депотати! Няма ли кой да го накаже този боклук!

всичко се дели на до 20 декември и след 20 декември, а не до 5 октомври и след 5 октомври! след 20 декември всички кирливи ризи ще бъдат показани, лайната ще засмърдят, василев ще е най- малко виновният, а бг ще се раздели на вложители и на такива които нямат общо с ктб, злорадствад и потриват доволно ръце, ...но само за дни!:)...после идват сопите...!

цветан василев да се посипе с пепел и да спре да пише писма. Много е цинично от негова страна да се прави на жертва! Той си е избрал сътбата, обогатитил се е за кратко време и сега трябва да плати цената за това! Всеки здраво мислещ човек с морал и ценностна система не би се държал така! Той си ибра да бъде! близак с Пеевски, Бареков и всички политически задкулисия! Сега да си дойде, да застане пред съда в България и да се защити! Да спе с този латиноамерикански сериал, че се чувства засрашен за живота си! Да се замисли за хората, които работеха за него и той им олащаше жълти стотинки, като на раби и се мислеше за феодал!

цветан василев да се посипе с пепел и да спре да пише писма. Много е цинично от негова страна да се прави на жертва! Той си е избрал сътбата, обогатитил се е за кратко време и сега трябва да плати цената за това! Всеки здраво мислещ човек с морал и ценностна система не би се държал така! Той си избра да бъде близак с Пеевски, Бареков и всички политически задкулисия! Сега да си дойде, да застане пред съда в България и да се защити! Да спре с този латиноамерикански сериал, че се чувства застрашен за живота си! Да се замисли за хората, които работеха за него и той им плащаше жълти стотинки, като на роби и се мислеше за феодал!

Не знам дали Цветан Василев е успял да развенчае каквито и да било митове, хрумнали в кухите лейки на "видни" персони, но на мене ми беше важно да знам, че не се е отказал да им понабие канчетата на Европейско ниво.

Считам, че няма да се стигне до тази мярка. Зрелища не са нужни на хората при създалата се ситуация. Това може да има обратен ефект към сценаристите!

Кюлев?

Василев,крадецо,защо над 90 % от кредитите са на твои фирми при допустимо по закон 10%.Защо попиля парите на хората за спонсориране на некадърниците Тити,Барека,Въргала,Мъри.Крадецо Цецо,за това,4е си агент на КГБ има друга глава от НК.Теб освен съда и Господ,трябва да те съди и народа.Докато изсе...реш с кръв и последната открадната стотинка.

"Той е категоричен, че банката е финансирала балансирано и отговорно в основните сектори на индустрията" Да, бе, да - финансирала е частния му самолет, голяма яхта, куп недвижимости. Дори се изкара дисидент-герой - "отказал за предостави активи на банката, за да запази сигурността на вложителите" - влоговете, т.е. непринадлежащите на банката пари, са пасиви, а не активи и не е нищо-не-разбиращият-от-банково-дело Василев, който има право да се разпорежда с тях.

личи си че си гола вода

Хазартните типове са опасни за почтените хора, защото не могат да плуват в гола, т.е. чиста, вода, а само в мътна.

Нещата са толкова ясни и до болка познати, когато БСП е на власт банките фалират. В началото на така наречения преход БСП раздаде 60 милиарда лева спестявания от банките на свои доверени хора и сега вероятно са поискали да направят нещо подобно но по друг начин и най-вероятно, чрез свои доверени хора. Кои са ??? Това мили заблудени хора оставям на ВАС да прецените!?

очевидно страдаш от много тежка форма на морската болест.Симптомите са подобни като на болестта бяс. За съжаление се оказва ,че тази болест е заразна и най-много прихваща чрез безумни коментари по разни форуми и дори чрез обработка на съзнанието по електронните медии. А повечето журналисти са изпълнители на "мокри" поръчки и са готови по корем да лазят пред работодателите си, за да ги остявят в ефир.

И Дуган. Пеевски е само слуга на Дуганя. Е слуга с много му дадена власт и влияние с които да прикрие главния БОС.

Ако василев бе единственият айдук на тази комбинация то нямаше да имаме и хабер от него, камо ли снимки и интервюта..Връткат го тези, които връткат цялата държава.И,като много умни и толерантни хора ще наложат принципа-моето е мое,чуждото е общо.Вероятно ще наложат задигнатото от тях да се възстанови от нас.Не е за първи път, не е и за последен.Така,че стягайте коланите!

Фанте, не трябва да стягаме коланите, ами да ги разпасваме и бой, бой, бой по задниците на политическите и икономическите престъпници, които ни докараха дотук.

Доста озадачаващо " силни на деня" личности не коментират това, върху ,което си хабим мишлярниците доста време.Наляти са неестествено много пари в банката,закупени са огромни активи, като са го пържели,че е много силен и може и премиер да стане, след това са поискали да им " предостави" активите на КТБ / така че да не може да откаже/ , той се е усетил и дръпнал- ще се убедите ,че парите в чували са едни глупости и той има право на такава банкова операция, това което е останало и издухал за да не му се случи случка.В тази ситуация изхода за силните е фалит на КТБ и разпродаване / подаряване/ на активите. До този момент ни забавляват с него,защото, ако истината излезе наяве изборните резултати ще се обърнат с краката нагоре.Това е според мен поредното лапане на едро!

Абе хора българи, наивни и добри! Ако беше ,,щипнал" толкова пари, и при очакване, че има още много, дори и самолит, ще се мотае ли този тук на балканите!???? Трябва д е много глупав да се мотае тук ако е виновен. А щом е направил толкова пари и такъв бизнес трябва да сте сигурни, че не е глупав. С толкова пари и със самолет би отлетял до ЮАР примерно и да си живее като цар, че и повече. Нямаме договорка с ЮАР за връщане на престъпници от там. Но си мисля, че при честен и независим прокурор, некорумпиран съд и при показания на Цв. Василев някои други ,,хора" ще избягат на там.

Реалисте, в ЮАР много по-лесно се прилага номерът с чадъра - много неудобни за върхушката тайни знае и ще го догонят и там. Той е всъщност една нейна пионка, затова не очаквай показания от него.

От повечето изказали се тук. Остава да се направи изводът от това , което казваш: а той еч, нещата започват да приличат на нова експроприация и национализация, но в съвременни условия. Абе ние май ще пренапишем политикономията, опитвайки се да поправим грешките на предишния несполучлив опит за нов икономически ред, който , поддавайки се на инерцията , неуместно нарекохме "социализъм"! ПС. Поздравите и пожеланията отправени от др, Меркел към Б.Б. съвсем не са случайни и въобще не трябва да се пренебрегват.

Г-н Василев, харесва ми позицията ви, но ще си позволя да отбележа - "след като вече сте казали "А" кажи и "Б", и вярвайте че повече хора ще ви подкрепят

Да ,,зизи" има какво да каже и то доста. Но не зная дали когато се прибере тук няма да го убият. И той се страхува и сигурно не напразно. Не е шега да си имаш работа и да са ти врагове, като Дуган и Дл Пеевски! Не зная дали и там в Сърбия ще се опази. Няма да се очудя, ако утре излезе в пресата че е починал я при катастрофа, я при инфаркт или нещо такова. Иначе ако го оставят да говори много неща от мафиозката действителност и задкулисието ще излязат на яве. Това не е удобно на някои другари. Не че здраво мислещите хора в България не знаят, кои са най големите престъпници у нас, но все няма доказателства. Сега Цл Василев може да започне акцията, но истинската- ,,С чисти ръце". Прокурора, ако е истински и не е зависим, в което се съмнявам, трябва да го обяви за защитен свидетел и Ц. Василев да каже всичко, което знае. Защото на него вярвам повече от колкото на онзи Пеевски и на Цацаров дори никога не съм вярвал.

А, Василев ще го 'самоубият' преди да е казал и 2 реплики. Ако иска да остане жив, сигурно ще мълчи. Ако даде показания, ще 'самоубият' и тези пред които ги е направил. Помията е страшна, не бъркайте в 'копанята' на прасето Пеевски и 'чалмите', че им е малко храната! Как няма кой да го транжира по Коледа това прасе Пеевски, как се е окопал в политическата кочина, вече се радва на всякаква храна, без значение кой му я хвърля, може и с изтекъл срок на годност : )

Е, БРАВО!!! ЗНАЧИ ИМАЛО КАПИТАЛИЗИРАНИ 500 МЛН. ЛВ? И ЗАТОВА 200 МЛН. СИ ГИ Е ПРИБРАЛ. ЦИНИЗЪМ!!! И САМО ПАЗЪРЛЪЦИ- ЩЕ СИ ДОЙДА, НЯМА ДА СИ ДОЙДА, ЩЕ КАЖА И Т.Н. РЕЗИЛ, И ТОВА МИ БИЛО БАНКЕР!

Точно така е, Резил! Съгласен съм и те подкрепям! Срам ме е от всичко , което се случва с управлението на тази банка. явно го подкрепят само тези, които очакват да продължат изкуствения си живот с василев, с хвърлени от него подаяния. мишки, това са те! няма работещи активи там, всичко е издухано!!!

Вместо да драска тези прессъобщения от чужбина да се прибере и да видим кой-кого!Лесно е да дрънкаш разни цитати,а тук будалите подлъгани от лихвените% вият на умряло.Ела да видим кой има интерес от тези катаклизми,оставам с впечатлението че иамш доста какво да кажеш Цецо.

как звучи- "самолетът ми;върнах го с екипажа в София" - направо потресаваща реклама за бизнес класата след 10.10.89г.като към това добавиш и лика на банкера,простода заплачеш на глас за изиграната интелигенция от т.н. политическа класа.

Следва продължение: 'Чалмите' преименуват Корпоративна Търговска Банка на Кооперативна Турска Банка : ) Ще ползват откраднатото за начален капитал, сградите остават същите, абревиатурата е същата - КТБ : )

ДИР - напишете целия текст, а не вадете така цитати от него!

Има го на личния сайт на Цветан Василев. Звучи логично и достоверно за тези, които следяхме събитията. Човекът е ЖЕРТВА на задкулисни игри. Само не зная как мисли да се защити, след като "центърът" на управление на държавата (по неговия израз) държи прокуратурата, БНБ и медиите от една страна, а друг олигарх - Прокопиев, също точи зъби за активите на банката. Останалата част от бизнеса и банкерите трябва да работят за възстановяване на КТБ и връщане доброто име на Цв. В. - най-малкото защото утре и на тях може да се случи същото. Ако тези среди не застанат решително срещу "центъра" на управление на държавата, страната никога няма да се измъкне от пипалата на мафията.

Гражданино Василев, вместо да списвате под женски имена врели-некипели по Интернет-форумите, се явете незабавно в следствието, защото сте обявен за международно издирване.

Според твоите изчисления, защо е всичко това и откъде иде цялата тая дандания!?Хайде, да те видим и тебе що за анализатор си, на убийствени сценарии!?Или акъла ти стига само да пляскаш думи, толкова смислени, колкото и мятането на крачолите ти, по улицата!?

Не ви ли е ясно, че сценарият е КТБ да попадне в ръцете на О(с)манския фонд ? Или ви е страх да го напишете?

Българските животни не се научиха, никога няма и да се научат. Сега пак си изберете комунистите. Следва хипер инфлация и хляба по 1000 лева.

За какви комунисти пишеш?! Ти, не виждаш ли, че 'чалмите' са захапали всичко в България - земя, гори и министерства?! 'Самоубиват' всички неудобни. Как един нормален българин не се противопостави на етническите партии и 'демократичното' турско робство?! Василев не е едра риба, това се разбра, още като изпадна в немилост.

Благодарение на кого чалмите захапаха всичко в България? Отговора знаем всички. Да го кажем: БСП продаде България на чалмите, за да оцелее като участник на политическата сцена. Без ДПС БСП нямаше да е фактор в политиката на България още два пъти след фарса с Жан Виденов. А какъв фактор е БСП, виждаме от всички видове "постижения" за перидите им на управление. До сега няма друга партия, която да е постигала икономически ръст. Само 4-тото им управлние не свърши с отчетена криза, защото обикновено това се вижда по националния баланс след втората година от управлението им. Е, в случая си го спестихме, като ги изритахме, но пак беше доста късно. Патологични лъжци и крадци. Произхождат от калса, която носи тези качества.

Веднага се извинете моля иначе името ще се отнася за Вас - естествено в единствено число!

Василев няма поведение на човек, който е откраднал и иска да избяга. Тъкмо обратното. Помня рева на един смачкан маймун с име 'вежди' преди няколко месеца, че 'няма да му видите повече очите на Василев, ще го гоните из ЮАР, колко бил откраднал" и т.н. съчинения с цел манипулиране. Е, доказа се, че Василев НЕ Е като "братя Галеви" от обкръжението на "веждито". И в случая има очевадна игра от страна на уж независими държавни интитуции (бнб, прокуратура) и медии за дискредитиране на Василев и банката му. Изглежда много ги е страх щом прибягват до толкова крайни мерки - следва като градация само покушение. Наивно е да вярваме, че истината е ценност за назначените по върховете на правораздавателната система у нас. Успех Василев, не се оставяйте лесно на тези нескопосани шантажи!

Спомнете си за друг български банкер публично убит на софийска улица и колко бързо бе преразпределено всичко. Така и не се разбра кой и защо го застреля.

отдавна ама сега ги няма онези.

ти добре ли си или имаш да даваш на ВАСИЛЕВ, че го защитаваш?

Сестра Галева , ти ли си ма ? Ти не можеш и вода да си поискаш без да споменеш Борисов.

С две думи: българска работа. И вие, всички медии и медийки допринесохте много, както винаги по случая, уж свобода на словото да имало, уж демокрация, ей на, нито тоя е арестуван, нито хората са си взели парите, нито въобще има някой виновен, нито се разследва, нищо, просто в неандертало-балкано-байганювски стил се раздуха паниката, о.ра се работата набързо и аха да се срине всичко.

ЗАЩО ЦАЦАРОВ И ИСКРОВ СА ОЩЕ НА СВОБОДА,А СЪЩО И ПРОКОПИЕВ

Ами защото са подлогите на БОСТАН !

За да ревеш,на мен ми е приятно да те слушам.Как е лихвата днес??

ТАКА ЩЕ Е АКО НЕ СЕ НАПРАВИ СВЕТКАВИЧНА РЕФОРМА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И СЕ ПРЕМАХНЕ НАВСЯКЪДЕ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КВОТИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!тОВА СЕ РЕШАВА С ....

Паниката с КТБ създаде главния прокурор Цацаров като прати барети в банката през месец юни, започна преследване срещу подуправителя на БНБ и се изтапани пред камерите и заяви,че има проблем с една банка,а вече се знаеше ,че това е КТБ. Цацаров трябваше да действува едва след уведомяване за проблема от Иван Искров.Това е казано в Закона за гарантиране на влоговете в заключителните разпоредби:" 4. (Изм. - ДВ, бр. 54 от 1999 г.) (1) При поискано откриване на производство по несъстоятелност на банка управителят на Българската народна банка сезира органите на предварителното производство с искане за предварителна проверка за събиране на данни за извършено престъпление и налага запор върху банковите сметки и обща възбрана върху недвижимите имоти на членовете на надзорния и управителния съвет, съответно на съвета на директорите, както и на прокуристите."

Конфликтът между двама олигарси -мафиоти и политическите и финансовите им игри касаят главно следствието и прокуратурата ни!!! А те са далеч от независимостта и професионализма в работата си. Заинтересовани са и вложителите, на които по закон се дължи обезщетение от 100 х.лв. Задължение на държавата е да спазва собствените си закони, ако е правова и демократична! Горкият ни гаранционен фонд няма средства за една фалирала банка, ами ако станат повече?! Темата за КТБ отклонява умишлено, според мен, гражданите от ОТ НАЙ-ВАЖНИЯТ ВЪПРОС В МОМЕНТА - ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ!

Да но тук фигурира ''АКО''... Това ''АКО'',бърка винаги нещата ,...или: ''АКО''кокошките летяха ,небето щеше да е курник"... ''АКО''имаше работеща Бг-СЪД.СИСТЕМА ,то нямаше нужда от намеса на държавата ,в частни сектори .... ''АКО'' имаше ''държавници'' ,в Бг ,то щеше да има и ДЪРЖАВА ... ''АКО''народа не спеше ---26г.,то нямаше ; --Всеки 2-ри ,в Бг да е неграмотен. --Всеки 3-ти безработен . --И Бг на 6-то място в света ,и на 1-во в Европа по ---СМЪРТНОСТ... Да ''БЛАГОДАРИМ'',на бсп и ДПС ,за големите ''оСПЕХИ'' ,постигнати с неистови напъни,за благото на НАРОДА ПРОСТ КОЙТО ГИ ТЪРПЯ---

не забравяхме: - на кое правителство Иван Костов беше 4 години финансов министър? - на кое правителство Иван Костов беше министър-председател 4 години? - чие беше правителството на Мадридския хитрец в продължение на 4 години? - в друго правителство беше ли Мадридския хитрец в коалиция и управлява още 4 години? Та станаха 16 (от 26)години в които участието на БСП и ДПС не ми се вижда да е било много определящо за "оспехите" на България!

Kak ви звучи проект за летище в гр. Гоце Делчев изцяло финансиран от Василев??? Тоя е харчил, като изоглавен държавни пари, които ГЕРБ концентрираха в банката му при тяхното управление!!!

Големия въпрос е следния: Банката да бъде заздравена и фалирана моментално като изтеглят хората парите си или да бъде фалирана преди този процес на мъки?! Всички останали приказки са излишни. Работа на прокуратурата е да хване виновните и е най-добре да се спре да се упражняват всички над КТБ.

Ти как си представяш Цацаров да арестува Доган и Боко? Та той реално трябва и себе си да арестува.!

Разликата е голяма , пич ! При първия вариант може да се спасят и негарантираните депозити, а при втория - не е сигурно !

Игра преди изборите, ПРЕМИЕР БЕШЕ ОРЕШАРСКИ при бягството на този свестен човек. Пешки на чужд шах, червен.

Василев направи грешка като тръгна да финансира политическа формация. За това и бизнеса му бе атакуван. Този филм в Б-я го гледаме вече поне за трети път - с Любо Пъпката и Огнян Донев с весниците, Гриша Ганчев , сина му и ДДС-то ... Проблема е един - имаме прокуратура и следствие, което е тотално зависимо и абдикирало от съблюдаването на законността от висшестоящите. Нещо по-лошо те се превръщат в техни маши.. Мая Манолова също ги използва, Цв. Цв. също ще се отърве от злоупотребата със служебно положение. Ами няма как да работи държавата при това положение.

Много си прав ,щом финансираш партии ,трябва винаги да си с тези ,които са на власт /Мишу бирата /! За това допринася ,..най-ГОЛЕМИЯТ ''БАНКЕР-Бг ТАРИКАТ'', др.ЛЕВОН ХАМПАЦУМЯН ,който е посредник/посерковец/,м/у Бг-банките ,и всички ПОЛИТИЦИ ДОШЛИ ,В НОВАТА ВЛАСТ .... ЗАТОВА И ВСИЧКИ ЗАКОНИ ЗА БАНКИТЕ в Бг ,...ОБСЛУЖВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БАНКЕРИТЕ И БАНКИТЕ ,...ВЛОЖИТЕЛИТЕ СА НА ТЕЧЕНИЕ...

Колега, бъркаш ролите на актьорите. Цв. Василев е пионка и не взима сам решенията кого да финансира. Също като Пеевски. Две пешки се сблъскаха и царете приютиха едната, за да продължава да ги обслужва и да произвежда царици, а другата я изритаха от шахматната дъска. Съдба! Въпросът е всички ние да станем топове и да им разкажем играта, като ги пратим завинаги в мат.

Какво може да се очаква от крадци? ДА откраднат. Какво може да се очаква от червените крадци? Да крадат и лъжат че други са виновни.Защо, Станишев избяга в Брюксел? 100(сто)пъти, кле се че няма да отиде!!! Престъпи клетвите си! ЗАЩО?

Много си елементарен, баджо!

Сигурно си прав!!!! Но това което си написал не е отговор а "лигаво" червено изплъзване!

ЧЕРВЕНИТЕ ОВЦЕ НИКОГА НЕ СВЪРШВАТ ....

Ще се боря докрай заради тези, които ми довериха парите си, заяви Цветан Василев-----Вложителите те чакат с камъни и сопи - ИЗМАМНИКО, с частен самолет.

Защо го чакате със сопи! Защото се мъчи да спаси Банката ли!

Ало дирА защо ми изтрихте поста, и кое е извън темата, или е спам? Това че си искаме парите ли, нашите пари дирА, нашите?

Сигурно Борат им плаща на тези.

Още преди 3 години ,моята ХАЗЯЙКА /която живее 18 г.,в САЩ/,на която плащам наем ми каза : ВЕЧЕ НЯМА ДА МИ ПРЕВЕЖДАШ ПАРИТЕ ,НА СМЕТККАТА ,НА ---КТБ---, а във друга банка /ЕН-ска бнка /,защото КТБ няма да я бъде .... И какво излезе? В чужбина се е знаело и то,.....преди 3 години....!?!?

По време на управлението на ГРОБ, 70% от държавните пари бяха съсредоточени в КТБ Василев се помисли за безсмъртен. БСП, като дойдоха на власт имаха благоразумието да разделиат тази сума на още няколко банки иначе сега си представете тая банка да има 70% държавен ресурс!!!!!

Това е истината......

Направо сте ненормални.Казвам ви го загрижено.Рано или късно ще ви завържат.Лекувайте се докато не е станало късно...Няма такива идиоти.

"Разпределението на парите на държавните дружества в различни банки беше направено по план, така че да не се наруши стабилността на Корпоративна търговска банка. Това коментира икономическият министър Драгомир Стойнев в интервю за Дарик радио. По неговите думи към момента по 25% от средствата на тези компании са разпределени в четири различни финансови институции. 75% от депозитите на държавните предприятия бяха извадени от КТБ и бяха разпределени в други 3 банки, разяснява той."

Цоциалистите, като вземат властта, винаги като по правило настъпва банкова криза - 89-та, 96-та, сега... И все други им е "виновен", а играчите им почти същите - олигархски, гумен речев, бобева... Все "случайности"! А наредбата да не се концентрират всички държавни пари в една банка беше гласувана не от цоциалисти, а по времето на ГЕРБ, "разбирачо"!? Интересно ли е олигархски дали е спазил наредбата, щото нищо не се казва по този въпрос!?

Преразпределението на държавни средства в повече банки започна при ГЕРБ. И е правилно. Такова преразпределение не се прави еднократно, а постепенно, за да не събори банка. Това бе дълъг процес. КТБ даваше необикновено висока лихва на вложителите. Тя се държеше като пирамида. Освен това обслужваше десетки частни бизнеси на този мустакатия. Една банка върже ли се с частен бизнес на акционерите й, в нея пари не влагай. Важи принципът за разделяне на властите. Същото е, когато в държава се смесят властите. От такава държава бягай. България е такава държава все още.

Така е. Само не казвай "държавни пари", когато говориш за дружествата с дъпжавно участие. Държавни пари са тия, които сега са подпрели ПИБ и още две банка. Даже част от тях са бюджетни. Публични средства, например на бюджетни предприятия, на общини, на агенции, на фондове в КТБ е имало най-малко в сравнение с останалите български банки. За сметка на това, от депозитите на предприятията с държамвно участие в определени сектори, като енергетиката - там делът е бил висок. На фона на милиардите от частни спестители, всичко останало е незначително.

Стига глупости!Това вече съм го играл

И какво точно е развенчал - финансирал е свои фирми - част от парите наистина ги няма, а че е натопен от шефовете си е ясно - затова се и крие там.

когато пишете за бсп и дпс, изписвайте ги с малки букви, те НЕ заслужават дори капка уважение.

Отдавна го изписвам ,---бсп /с малки букви/.,защото са 20г.,СЛУГИ,ПОДЛОГИ и ИЗТРИВАЛКИ ,на дпс...

Аз съм се замислял дали сергей станишев и мая манолова дали да ги пиша с главни букви, местан, доган...

Без да съм свързан с банката, също вярвам повече на версията на Василев. Ако имаше престъпления, защо вече 3 месеца не се открива нищо? Сега ще извадят някаква дъвка за обществото, която няма да издържи в съда, а на хората ще приберат част от спестяванията

Не се заблуждавайте. Вината за фалита (щото според мен си е фалит) трябва да се търси в една голяма бяла сграда срещу парк-хотел Москва в София. Там е заровено най-голямото куче. Изобщо не е случайно, че от началото на кампанията за изборите за ЕП насам, непрекъснато се правят опити да ни се внуши колко е лошо в ЕС и колко е добричка Русия към България. С опита да се срути банковата система у нас (ако беше успял), за виновник щеше да бъде обявено членството ни в ЕС. Така че, КТБ е част от опитите на Русия по един или друг начин да откъсва държави от орбитата на ЕС и банката просто стана жертва в тази "война". То затова комунистите бяха озверели срещу Иван Костов - продаде повечето банки на чужденци. Представяте ли какво щеше да стане, ако повечето банки у нас бяха с български собственици (ДС)?! 1996-1997 щеше да е като лека хрема, сравнена с пневмония.

А като те чета идвам до извода, че си подходящ за въдворяване в една сграда на 4-ти километър !

Сделката с Мутрата е сключена. Не случайно изведнъж Василев се показа в медийното пространство и спомена имена, като на бившия премиер Орешарски. Ще се върне на бял кон ако Мутрата мутрата се върне на власт!!!

А дано - да се върне и да опандизят малко червени боклуци

гласуваш за КОМУНИСТИЧЕСКАТА-ТУРСКО-ЦИГАНСКА ГНУСНА КОАЛИЦИЯ, получаваш - ИЗТОЧЕНИ банки и спрени Евро фондове! НЕ мит, ФАКТ другари! ФАКТ!!!

щот Бойку е виновен