Съд в Белград: Има основания Василев да бъде екстрадиран

Висшият съд в Белград е взел решение, че има основания издирваният от Интерпол банкер Цветан Василев да бъде екстрадиран в България.

Обратно в новината

Коментари - Съд в Белград: Има основания Василев да бъде екстрадиран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забелязвам една съществена неточност в статията, изречението "На 20 юни 2014 г. БНБ постави под специален надзор Корпоративна търговска банка, след като банката изчерпа ликвидността си и преустанови разплащания" би следвало да се промени на: ВЪЗ ОСНОВА НА ИСКАНЕ ОТ КТБ, на 20 юни 2014 г. БНБ постави под специален надзор Корпоративна търговска банка, след като банката изчерпа ликвидността си и преустанови разплащания ПОРАДИ МАСИРАНА ПОЛИТИЧЕСКА И МЕДЙНА АТАКА КЪМ ИНСТИТУЦИЯТА. Имам неприятното усещане, че медиите започват много внимателно да подменят фактите около този фалит, разчитайки че хората не помнят. Личното ми мнение е че определени вложители в тази банка трябваше да загубят финансовата си независимост за да бъдат по-ефтини за копуване. Не коментирам как тези вложители са спечелили средствата вложени в КТБ, а само последствията.

Тази схема за фалиране на банките ни е позната от 20 години.

Защо избяга крадецът Тренчев,част парите са на негово име и на Върбанов в Швейцария.Сега мислете има ли Прокуратура и не трябва ли тиквата да иска оставката и на Цацаров.

Забрави да споменеш Доган и Пеевски, че може да се окаже тяхната сумичка да е най-голяма.

Абе Василе, абе човече. Що не вземеш да си се прибереш в България. Виж какъв главен прокурор си имаме. Слънце човек, говори говори заканва се а накрая нищо не става, добър човек. Не се плаши и от съдиите, ще те съдят 4 или 5 гтодини и накрая за каса Уиски ще получиш извинение и условна присъда. Лек ден.

Сигурно вече се готви да фъсне, ама дано добре да го планирал, че то Република Српска не е Бугарско, където всеки може да фъсне както, когато и накъдето си иска.

Ако Цветанов бъде върнат,то Искров и цялата управа на БНБ,а и прокурора Цацаров,ще трябва да върнат милиардите и да облекат за дълго време раираните костюми!

Цецо Габровский, 'банкер на годината', пий няколко сурови яйца и почвай да 'пееш' КОЙ и как ти източи банката ;-)

200 МЛН. а останалите 4 МЛРД които е взе чрез кухи фирми и за които държавата току що взе заем за изплащане на депозитите, за тези пари защо не се говори? Всичкото имущество той е продал, покрил и прехвърлил вече, за това беше 1 година извън страната. Ще се върне, ще мълчи за да не го убият, ще го пуснат след 5 години за добро държане и пак ще си живее живота, докато нашите деца плащат МЛРД-те които е откраднал. Разбира се той ще даде малко и на тези от държавата които ще го пуснат. Докога ще търпим? Докога ще мълчим? Това държава ли е???

Скоро Цвък ще замине за ЮАР или остров Аруба с втори паспорт... 10години може да скача по острови Цвък. В Израел такива ги връщат в чувал за 5-6месеца...

И какво като го върнат.Ще мълчи ако му е мил живота. Ще мълчи и ако му затворят устата при "самоубийство". Толкова усилия да се хвърлят за замитане на следите от кражбата и той да проговори.Абсурд!

Де да имахме тоя късмет да го докарат мустакатия тук ,че пък и той да се разприказва...Какво може да разкаже само.За Боко,Доган,Гея и всички мафиоти през последните 12-15 г. Мечти...

Не е ли време да се попита КОЙ направи цветан василев банкер номер едно ? КОЙ му продаде БТК ? КОЙ му продаде и Булгартабак заедно с пеевски ? КОЙ нареждаше държавните и общински пари да се държат в КТБ ? Защо това не се коментира - то е в основата на далаверата с КТБ и днешният БОСТАН - дпс осигурява предсрочните избори на герб, а пък герб после не ги закача за КТБ !

НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН СЪМ С КАЗАНОТО. МНОГО ТОЧНО ...ПРАВО У ДЕСЕТКАТА....АМА ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПОТУЛИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ...

На мен ми е по-любопитно, не кой му ги продаде, а с какви пари той ги купи?

Я си ни върнете мустакатия мушморок - стига се е изживявал като жертва!

Пак много шум за нищо....Пак ще има невинни,няма никой виновен за изчезналите пари...всичко шито покрито...народа да плаща..нали се изтегли нов дъжавен дълг

Василев ще дойде в Бълхария с куфарите да даде пари на депутати ,политици и съда....после ще излезне абсолютно невинен и ще му се извиняват...даже наглеца може и държавата да осъди ,че е тормозен....

Алооу прокуратураааа..що се занимавате да си чешете езиците,че нещо правите????Тоя измамник Василев ще дойде и ще виза пуши устата на всички с много пари и ще излезне ангелче...даже ще трябва да му върнете картините и подредите разхвърляната къща.Колкото осъдиха мошенника Томов за Кремиковци и ЦСКА толкова и тоя....

айде идвай по-бърже, че ни омръзна да цъкаме сантасе - викни още един от нашите (избора е голям) за четворка белот

ПРОФЕСИОНАЛНО НАПИСАНА СТАТИЯ. ДА СЕ ВРЪЩA И ДА ОТГОВАРЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО СИ. ЛЕСНО Е ДА ОБВИНЯВА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА, А ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДО ВЧЕРА ЧРЕЗ ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА КРАДЕ. ВСИЧКИТЕ МУ СЛУЖИТЕЛИ СА КАТО В СЕКТА. ДОБРЕ, ЧЕ ИМА И ТАКИВА СМЕЛИ, НА КОИТО ЯВНО ИМ ПИСНА!ВЯРВАМ В СПРАВЕДЛИВОСТТА И ДАНО ИМА ВОЛЯ НА ДЪРЖАВАТА!

Дали връщането му не е свързано с оставката на Писанчев.Поне да изчака да се разбере кой ще е на негово място .Ами ако е свичугата или негов човек ? Какво ще прави тогава?

И изведнъж се оказа, че той не бил там....

Има ли крадец, който да не избяга с парите, ако има такава възможност!Бил откраднал милиони, или милиарди, а от Виена вместо самолета за ЮАР, хванал този за Белград. И се бори за спасяването на банката, а и на предприятията. А най-важното е, защо да го направи! Не беше ли най-богатият човек в страната! Оправдан ли е рискът, да открадне 206 мил. лв., и да рискува да загуби повече! Не забравяйте, че одиторите не са написали одиторски доклад!

като се върне после ще го търсите и него в Дубай или ЮАР ма от там връщане няма

Еми хайде връщайте го. Ние тука ще си го ебем.

Голями ебачи сте, няма що! Жените си поне оправяте ли ги, или ви избягаха вече!

Теб в главата ли са те ебали!

Кой??? На кого??? Ще пави ??? Свирки???

тоя ще го дерем ли, или направо ще слагаме цял в казана

първо да върне по 1000лв. на калпак, после съда ще го оневини

Ела,ела,пиленце на батко!...

И къде ще избяга сега Мустака? - При господарите си в Москва!

Ако тоя проговори ще стане горещо за някой! Той говореше за силен натиск от определени лица за гепване на милиарди от банката и за Виваком !!!

И сега подлогата на ДОган - Дилян Пеевски ще си удари задника в тавана, защото това си е лична атака на ДПС срещу банката, за да му вземат няколко апетитни фирми. А пък калпавите ни политици като истински родоотстъпници са готови и майките си да продадат/ а някой говореше за идеали... няма таков анещо в българската политика!!!/ ще го дадат ей така за жълти стотинки. Къде е Левски да види , че е умрял нашпразно за тази мизерна пасмина от боричкащи се крадливи копеленца...... А никой ли няма да хване главния прокурор на страната с огромните подкупи, които взема???

защо не спазват законите на Интерпол? България не трябва да допуска тези шовинисти в ЕС. Сърбите винаги са били врагове на България. Ако бяхме с разменени позиции до сега да са ни смазали от постановки.

сви бугари сте ебани у главу

Това е от прабългарската им жилка. Всичката завист, злоба и предателство, която я има, не е характерна за нито един славянски народ! Наблюдавай, след статия за успял човек, на 100 хейтърски коментара, ще откриеш един позитивен!!!

не става и са куче, което само лае, но го е страх да хапе. и като жена, която хули, защото е безсилна да стори повече на онзи, който я е прекарал и изоставил. Та, мужкарците да си налягат парцалите и като не могат да се държат като мъже, поне да си траят от срам...

Не за 206-те млн. трябва да го върнат,а прокуратурата да го разпита за милиардите.Къде са,кой стои зад кухите фирми на които са раздадени парите.За покупка на какви активи са използувани тези пари?Ако някой от разследващите каже,че източването е ставало без негово знание явно мястото му не е там.

Направо в затвора. Този Цветан Василев голям мошеник излезе. Двамата с Делянчо в една килия.

Живели, бракя срби!

ха дано, ама надали!

Какъв е шанса Цветан Василев да стигне жив до България и изправен пред правосъдието...Той не носи еднолично вината за КТБ без съмнение... но може еднолично да го отнесе..

Ако не пропее, че го отнесе!

Въпрос към българската прокуратура - За присвояване на 206 милиона лева, каква трябва да бъде присадата, каква ще е присъдата и дали въобще ще има присъда?

Браво на сърбите! Трябва да се върне този всезнайко! Дано се поразприказва, че да си дойдат нещата на място. Писна ми да съобщават, че сме най-бедната страна в Европа и на първо място по смъртност. Стига са грабили, тези мръсни, гадни айдуци!

Явно му е писнала Сръбската скара и си иска в къщи , А тука като се почне 1 инстанция , 2 инстанция , 3 инстанция и така 10 години до тогава Цецко ще им се е разсърдил 10 пъти и никои няма да го знае къде е нито пък някои ще си спомня кои е .

Браво бе...голям си оптимист...според мен ще се влачи поне 20 години, докато всички заравят...поне в това отношение имаме добри традиции!

че Цв. Василев е най-малкия виновник за КТБ. От какъв зор ще си съсипе сам банката и печелившите предприятия, не мисля че толкова прост за да си слага на здрава глава бинт?

тя банката може да е на Василев ама парите вътре не бяха негови.. дето се казва той нямаше думата. Плащаше му се нещо само да стои за красота и да реши мустака.

до сега гледахме само трейлъри и тийзъри (да ме прощавате за чуждиците).. сега започва истинският филм. Следствие и прокуратура са под командата на Сараите - наблюдавайте какво ще се случи с Василев. До 2016-та ще е чист като момина сълза и лустросан тамън за изборите за президент. Това е скритият кандидат на ДПС!

Следствие и Прокуратура не са напускали Партията 1944-та насам.

А докога искров и пеевски ще си развяват парцалите на свобода.

Докато герб е на власт - искров знае много за парите на мутрата и цветелинка, а пеевски е "коалиционен партньор в гъвкаво мнозинство" !

търсен само за 200 милиона,а държавата плати милиарди на вложители на ктб,докарайте го с чувал и му вземете всичко до стотинка и да работи до живот в някоя затворническа тухларна след като изпее аверите си

на оръжейното предприятие "Дунарит" по сигнал на Писанчев. За да се доведе до фалит и прилапа на безценица? От ПЕРЛИТЕ НА КТБ. И събитието е от 28 ФЕВРУАРИ т.г., АМА Е ЗАСРЕКРЕТЕНО.. Да не се дега шум до фалита. Кой работи за #КОЙ в случая... ТОЗИ, КОЙТО УПРАВЛЯВА ВЕЧЕ # С КОЙ.. А сега - просто си припомнете за ЖЕНАТА С ЛУКА.. И БИЗНЕСМЕНА, дето го водихме да спасява завода в СОПОТ. ДЕТО УЖ "СПАСИ" ОЦК-то в КЪРДЖАЛИ и т.н. Дето и ХОНОРАРА НА ХИДРОИНЖЕНЕРА ДАДЕ..

По-добре съдът в Белград да екстрадира ц.в. в Румъния : ))))

Рaзписaл ли се е?

Дано да си дойде по скоро,ще е интересен събеседник!

васко

Или Покойник:)

За някои ще е голяма мъка ,мъка .......-.

Браво на сърбите! Трябва да се върне този всезнайко! Дано се поразприказва, че да си дойдат нещата на място. Писна ми да съобщават, че сме най-бедната страна в Европа и на първо място по смъртност. Стига са грабили, тези мръсни, гадни айдуци!

Брат, вервай ми.. и всяка надежда остави. Нещата вече са наредени и разпределени.

случаят " немцов" в бг, тук ще получи инфаркт от големите емоции или нещо подобнo...българските мафиоти са доста хитри в тия отношения!

Баба Ванга на времето го е казала,че България няма да се оправи до 2018г през това време щяло да има убийства на Депутати и Министри,и че България щяла да тръгне напред чак след 2018г,до тогава НЕ!!!Не ви лъжа.

Ох, успокои ме - 2018 не е далече - ще устискам дотогава. А леля Ванга казала ли е кой ще ни е премиер тогава? ;)

искам да ги видя в затвора тия мрасници *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да докарват Василев в чувал и всичко да си изпее пред следствието! Кой, кога, защо, колко, на кого, как и пр. И да се следи денонощно, за да не го търсим пак!

То пък едно следствие.......