Белград може бързо да екстрадира Цветан Василев

Решението за екстрадиране на банкера Цветан Василев от Сърбия ще бъде взето бързо, каза пред БНР говорителят на сръбския Апелативен съд Миряна Палич.

Обратно в новината

Коментари - Белград може бързо да екстрадира Цветан Василев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха. Затова ли Боцко е толкова нервен напоследак и почна да разбърква службите. Колко неща знае цецовия мустак за просперитета на тиквената партия!

оно детето василчето де,не е краднало,оно е присвоявало.я не знам защо го тормозите да оди по ябините гладно,голо и босо,погледнете му снимчето,стопило се е мангусчето.е,е,е питам ви я како оно че ви доиде,па да кажете че е аидук.е нема да доде,да се разкаруе за некакви си четри милярда.колко му да ги платиме.

на много от правоимащите връщането на банкера не се нрави. Очаква се много личности и централи да отговарят за парите на банката.Крадците в затвора а парите да се върнат на данакоплатците.

Явно, хамериканците са казали на Белград, че пак ще ги бомбят!

Пак ни хвърлят прах в очите. Кога най-сетне ще извадят списъка на крадците. Защото тези над 4 милиарда лева не са се изпарили, те са в нечии джобове. И досега дадоха достатъчно време на тези, които сътвориха най-голямата кражба в историята на България, да си прикрият с разни банкови хватки и преводи откраднатите милиони. Ако имаме правителство и държава, трябва тези крадци да се осъдят и да върнат парите.

За връщане - ще го върнат !!Но дали в Б-я Цв. Василев ЩЕ Е ЖИВ???Много се съмнявам!! Ако ТОЙ проговори доста политичета ще паднат като " гнили ябълки"!!!!!Почти съм уверен че ще го "отстрелят"!!!!

!!! ??? !!! ,.;:""!!!

Българските ченгиломафиоти правят всичко възможно Василев да си остане в Сърбия, за да не се налага да го убиват... Затова и министърът подаде оставка, за да не лъсне по негово време съпричастието на службите в банковите грабежи...

Не е вярно,че цв.василев употреби парите ни за лично забогатяване.Той също бе изпързалян.Когато ,след години стане известно кои са печелившите налапали активите на КТБ,за жълти стотинки ще се убедите.

Колкото другия цветан отиде в затвора, толкова и тоя...

Наивници, сърбите са руски мекерета и никога няма да предадат КГБ агента на България, още повече той им е платил. Разиграват театър.

Така и не разбрах, в него ли са парите? И с тях ли ще го екстрадират, ако екстрадират. Или вече парите са в някоя от австрийските банки.

"В спешен порядък" = 6 месеца... Явно и Сърбия неможе да се види потен съдия :-)

Един и същ тиквоидчо пише ката съдран/петър,симеон,крайно време,дело/,ще му помогна-парите ги прибра Путин.А иначе истината е много проста,който открадне много става недосегаем,увеличава му се неимоверно обичта към някоя велика сила и за това сме най бедните,изостанали.Този крадец на едро нали беше в България,как избяга,защо службите проспаха фалита..Пример-Писанчев,къде е Цацаров.

Вече се е приготвил да пътува за ЮАР.

Лъжеш се...към отвъдното...

Руското правителство на Орешарски създаде условия за обир на руската банка КТБ.Кой страда от това - народа ни!

Руското мекере Василев направи нещастни куп хора и фирми.Орешарски му беше чадър.СЪД ЗА ДВАМАТА!

Бре, бре, бре... коко си смел! Айде да ги съдиш ти, ама си напиши истинското име, адрес, ЕГН, телефон.. стани съдия, и да те видим - колко ще ти стиска да съдиш когото и да било? Иначе на анонимка у некой форум - лесно се съди...

Враговете на България - Сърбия и Русия източиха КТБ и една година си съхраняват агента си Василев.Крайно време е да ни го предадат.

Офицерът от КГБ - подчинения на Русия Цветан Василев трябва да бъде осъден за поръчково източване на КТБ.

Съд за мафиота Василев за назидание на другите мафиоти.

Бандитът Василев трябва да бъде осъден.Той ще бъде примера , който ще последваме от Румъния.ЧАКАМЕ ГО!

Мдааа , този на фотото . много го е закъсал ,... с тия торби под очите ... с тоя зловещ вид .. И изглежда като че ли не е откраднал 5 000 000 000 лв. а 500 лева от кварталната мутренска бакалия ? Май други дърпат конците ..и "нещата".. а тоя баламурняк ще го отнесе :)))) А бе малки мои български нищожества -като драскате по форумите разни врели-некипели , наясно ли сте какво е да имате в джоба си 5 000 000 000 /пет милЯрда..както се изказват троловете тук ..:)) с начално образование ....:))) ???????????????? С толкова пари - ако бях аз - с моето скромно образование и знания за живота - щях просто да си купя някоя малка еФтина африканска държавица ..и щях да си доживея до старини :)))) ама какво да обяснявам на ограничените тролизирани прости Бг-ботове ????????????????????

те сърболаците хубаво щре го върнат ами ние после какво щре го правиме ...

ДПС ще ни каже. Ние такива решения не можем да вземаме самостоятелно.

pompai

A братята сърби са се разбързали много ,вече година ще стане :)))

pompai

Цецо ,прибери се да те осъдят и да избягаш на остров ,че ще вземат да приемат някакъв случаен закон и ще те мисля после :)))))

може... а дали ще ?

бсп и дпс източиха ктб и 97 ма пак

този на снимката нали беше в ръководството на БСП..

Аз ако бях на мястото на Ц.В. с 5 млрд. в джоба, щях да спретна една армия от наемници, от бившата Юго армия и щях да анексирам, Благоевградко, Кюстендил и Кулата към майка Македония ( с подкрепата на Путин-естествно)

И щеше да ручаш пак жабета.

Знайши ли 5млр кво е бе пич