Задържаха ”леяри”, изнасяли в Турция платина като сребро

Петима мъже са задържани при полицейска операция "Леярите", проведена късно снощи в град Раковски.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха ”леяри”, изнасяли в Турция платина като сребро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега ченгета ще се нагушат здраво,както с онези 4 млн. от "Наглите",които потеглили с колата на ЦЦ в неизвестна посока.Ще има и за ЦЦ и ББ.

а бе еииии тапанари купил сам си доста злато и сас него ще си доида това да не значе че е нелегално или нещо такова...какув ви е проблемат ве еи шибаняци прости....кои както се уреди ве боклуци такива...оставете ни на мира *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Че са спрели вагабонтщината - браво . Но платина близо половин тон !? и то от обири !? Я малко по-към промишлените нещица де . (какви бяха онези там преработвателни процеси, дето )

Днес по bTV показаха безобразия на "Елените", защо тома полицията на отиде да развява пищаци на собствениците на проблемните хотели и комплекси, а хваща за гушата някой си, който утре ще бъде пуснат поради рехавата работа на полицията. Много акции минаха резултата от тях - никакъв. Както се казва много барут изгърмяхме ама моста не падна пак там си стои!

каква престъпна група смехурковци това е обикновен магазин и обикновенна леярна дето целия град я знае каква акция каква глупост ако досега всички акций са били такива смях в залата това е чиста показност сензация за медийте хахаха

Добре, но какво става с Крокодилите, Наглите, Медузите, Всичко коз, Апашите, Масларова, В. Цветанов, Цонев, Доган и още и още? Или отново "Няма доказателства".

важното е удобните и нагъзени медии как ще преекспонират нещата. същата е и историята на медииният балон господин боико борисов и празноглавеца цветанов. въздух под огромно налягане с една дума. жалко че копелдаците пак подведоха шибаният народ.

Докога българите ще сме първи по мошеничество?Срам...

глупаци са били тези, ако го бяха изляли като бюст на бащицата борисов никои нямаше да ги закача.

тенеке, маскирано като злато - тайният канал "Капълъ-Чарши"-"Граф Игнатиев"-циганките пред "Св. Неделя"! И после?

Ако отворите справка за производство на злато по държави,ще видите,че РБ е на 41 място в света,като от европейските държави само Швеция фигурира в по-челно място, а Турция е много назад в списъка по производство на злато,и е редно да се изясни колко злато е откраднато от РБ за там...Бялото злато е сплав от жълто с бял метал - сребро,никел и т.н., а платината се произвежда като сплав от онези метали,мед и никел със съответните процеси,от метали,които ги има в нашата държава ,но е допускано да бъдат крадени прекалено дълго и много...Това се чете в интернет,и от уикипедията,но има разлика в съдържанието на статиите на англ и бълг относно производството на платина

Аз без да чета уикипедия на български и английски , видях в менделеевата таблица , че платината е самостоятелен химичен елемент , а не сплав . А в "бялото " злато обикновено има паладиум, който също е химичен елемент.

Имам само един въпрос към теб. Какво кара човек да коментира нещо, от което няма ни най-малка представа? Дали не е тръпката, че може с налучкване да каже и нещо умно?

Що се сещам за мощехранителницата , дар от Бжйко Борисов, дето и тя беше сребърна , направена в Пловдив. Ама то пък каква връзка има това не знам , обаче се сещам за нея!

Браво на МВР. Още една база на обирджийте и апашите излезе на яве. За жалост отново има помагачи държавни служители. Сега остава и съда да заработи и ще стане хубаво. Иначе ще тънем в мизерия и безхаберие, защото хората работят с десетилетия за да създадът някакв приличен статус, но като ги думнат крадците и ги върнат с десетилетия назад, те престават да градят и да създават.

Предизвестен край: Няма достатъчно доказателства...

Защо си мисля, че пак има пълно невежество от страна на полиция. Каква платина има в златарските магазини бре байовци. Пак от пръсти изсмукани мотиви.

тук не е за тъпи .

Това че повечето хора не могат да си позволят платина не значи че я няма

Кой ти говори за златарски магазини бе интелигент? Чисто и просто контрабанда

Притежаването на скъпоценен метал не е престъпление! Нарушение ако го продаваш, внесеш и т.н. в нарушение на закон или наредба. Това, че са открили платина нищо не значи. Веднага адвоката ще каже "Ами клиента ми ми го е намерил в един дънер в гората или го има от прадядо си !!! И нищо няма да стане. Полицията я кара през пръсти без да си дават сметка, че ако наистина е имало нарушение сега вече нищо няма да могат да докажат!

Много ти здраве от "байовците" - бялото злато всъщност е сплав от платина (паладий) и злато. Има и по-евтин варианти като например сребро и злато. Освен това в златарските магазини се продават бижута и от чиста платина.

Злато има в златарските магазини. Вчера в квартала имаше обир на платинарския. В съседния град има паладийски, обаче след случката засилиха охраната. Прди месец влезнали в един златарски, извадили пистолет и казали на продавача да даде всичкото сребро. Той обаче отвърнал, че това е златарски магазин и сребро не продават, сребрарският е три преки на изток и хората си тръгнали.

а дали ще може да се открият бизнесмени,маскирали се като мутри,мутри,маскирали се като управници,или поне най лесното за цвъци-мутри,маскирани като мутри,А?

Няма нищо по-велико на тази Земя от САЩ Това най-красивата страна в света! Калифорния (Силициевата долина) е земният рай! Зеленина, чистота, култура, красота, наситено синьо небе през цялата година, стотици хиляди километри магистрали, най-красивите коли..............

Няма нищо по-велико на тази Земя от САЩ Това най-красивата страна в света! Калифорния (Силициевата долина) е земният рай! Зеленина, чистота, култура, красота, наситено синьо небе през цялата година, стотици хиляди километри магистрали, най-красивите коли..............

Е , и, какво от това,май те е яд нещо

" Задържан е леярът, работещ в нелегалната леярна." Сигурно щото е бил без трудов договор а и у дамо е държал нелицензиран софтуер (например снимки от свадба)

Има много истина в тази статия. Много пловдивчани се чудеха,защо се краде от магазините огромно количество сребро като изкупната му цена при златарите е смешна. Друг е въпроса ако трябва платина да се замаскира като сребро.

Показателно е, че има ред в нашата държава - Господин Борисов я води в правилната посока, а подпомаган от Господин Цветанов много скоро ще я направи първа в ЕС!

Браво, така работи нашата полиция! Никакъв въздух за престъпността - Господин Цветанов поставя всички на мястото им!

Не ща да чета за "Леярите", а искам да прочета за човека пребит с бухалки пред очите на петгодишната му дъщеря и приет с черепно-мозъчна травма и потрошени ребра в болница "Царица Йоана". Защото направил забележка на а-социалните- какви бяха-моториизрани джигити, че не трябва да карат с висока скорост по улицата защото там играят деца. Това е актуалното в момента. Авто-джигити. На никой не му е забавно освен на въросната социопатична прослойка.