Цветанов: Радев говори за вето на неприет закон

Абсолютно несериозно е президентът да се изказва, че ще наложи вето на Антикорупционния закон, който още не е приет, коментира Цветан Цветонов от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Радев говори за вето на неприет закон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що се възмущавашваш бе Цветанов? Откъде натовският бесепар да знае дали може или не може да се налага вето на неприет закон? Да не си мислиш, че като е бил на училище в САЩ, там обучават на ред и законност, а не агенти и послушници в свой интерес?!

Гусин Цветанов , за какво НАЗНАЧИХТЕ , ПОЛИТИЧЕСКОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ , Г-жа Цачева за министър на ПРАВОСЪДИЕТО , СЛЕД КАТО И ТАМ , ВСИЧКО ПРОДЪЛЖАВА ДА ВЪРВИ НАЗАД С ОЩЕ ПО-ВИСОКИ ТЕМПОВЕ ? ---МЕРСИ !

ЦеЦи к'во иска пак тоя Радев бе маа му да е'а. К'ъв е тоя бе, да не е Президент ..... От как се пръкна 'се проблеми ни прави. Пуааааааа, т'ва тъпо племе 'що не си избра майка на нацията, не можах да разбера - кое не и харесаха бееееее ..... с тебе бихме се родили. Аре, аз пак ще им я пробутам, те к'во си мислят ...... Казах! От Вожда .... пардон: От любимия ви Вожд

Има двама души в тази Държава.И добре,че са на власт. Единият беше в ролята на строител на съвремена България.После се преквалифицира на тънък разбирач по"стабилност"и Западни Балкани.Прочел 1 книга в живота си и хоп,скок във Висшата политика. Другият е световен физкултурник. Той пък,както е видно от статията,вече е топ специалистът по законност,парламентаризъм,конституционализъм.И роден"демократ". Добре че,носът на Пинокио расте когато лъже само на хартия. Иначе описаните управници,щяха да имат носове от по километър.

Какво става с разработката , на ''КОТАРАЦИТЕ'' ?

Цвърки, историята ще ви разкъса, предполагам, че леко почваш да го осъзнаваш, но за сега еуфорията ви с банкянския плазмодии, от здравото хранене взима превес .... bon apeti

Президента знае, че сте тъпаци и трудно вдявате и затова предварително ви уведомява, но за жалост няма как да ви налее ум в кухите кратуни.

КАКВА Е ФАЙДАТА , СЛЕД КАТО СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОНА ? Ама как да обясниш , на ПРИМИТИВНИ УПРАВЛЯВАЩИ ?

Цв.Цв., закона е приет на 2-ро четене и е даден за публикуване в ДВ. Това означава, че се знае, какво сте приели!

И ся Кажи Цецо кой ти даде парите за тези 6-ст апартамента,много ясно че ще кажеш Тъщата,но като питаме Тъщата,тя от къде ги има,и тя ще ни отговори от Скрина,а като питаме кой ги е оставил на Скрина ще кажеш не знам,нали маймунке малка ти гнидо лъжлива а?

Президентът ви предупреждава да внимавате какви закони внасяте! Толкова ли е трудно да го разберете? За някои сигурно е по-трудно, но не са моя грижа, защото не гласувам за тях.

Цецо Пъпешоглавия е егати тъпото копеле. По липса на мозъчни гънки са в бясна конкуренция с другия титан на мисълта - Боко Тъпото.

Цв. Цв. говори по-зле и от Карадайъ.

Цецо-ухото скоро ще бъде смъмрен

Ами прав е Цветанов. Президентът е толкова зле с процедурите, че някой го върти на малкия си пръст.

Президентът не беше политик, но за една година успя да овладее детайлите на високата си позиция и е все по-точен и уверен. За разлика от други, които и след осем години в НС си остават лаици.

Не смятате ли че Цветанов е вече Употребен от Борисов,катио използван презерватив и сега никой не го взима на сериозно,но вижте нежното острие от Герб Деса Минета вече е друга работа.нали?

Шило

Що да не говори? Нали е чел проекта. Ако го приемете в такъвм вид, да си знаете, какво ви чака. Ама това- корумпетата да си създават антикорупционен закон, не знам как да го определя.