Неуредени отношения между Баретата и Капитана сред версиите

Има информация за неуредени финансови взаимоотношения между Златомир Иванов – Златко Баретата и Росен Драгнев - Капитана. Специализирани звена от МВР проверяват това като една от версиите за стрелбата по Баретата.

Обратно в новината

Коментари - Неуредени отношения между Баретата и Капитана сред версиите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На снимката виждате: Един пляска, друг кашля, трети медал държи, а четвърти, с ръце на гъзъ, за всичко следи !?

имам вапрос.--когато стрелит и раняват един нарко дилар занимаващ се с метали ,наркотици и какво ли не защо даргаватаправи раследване като тои отдавна трябва да е ветре(затвора),или си мисля варти пари на комунистите под правителствен чадар , *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

но един от тях е болен от грип! Кой е той ?

май са измислили готин начин за последващо финансиране на мутрите-арестуват ги, държат ги по арестите, а те после ни осъждат в Страстбург и си карат курорта......

Навремето на Street Fighter-а на ръчките така викахме на двама от тези дето се бият - Баретата (guile?) и Капитана (последния).

Баретата има неуредени въпроси с целия народ, така че почти няма човек, който да не му желае смъртта.

Заради разследването се извършват арести из цялата страна и се проверяват всички възможни версии, предаде БТА. Ха сега Цветанов да каже тая паника за какво е, ако наистина си е взел изпитите в Юридическия трябва да знае за какво служи арестът или се надява че като ги поразпитат малко може арестуваните да излязат с обосновано предположение че са извършили всичко в което ще бъдат обвинени та ако може да не ги разпитват повече.

"Капитани" и "Барети" ...кланяйте се пред "Буда" и всичко ще е наред ;)

Да, ама нещо нестава!!!

ИМАМЕ "обосновани предложения", АМА СИ ЗАБРАВИХ МИСЪЛТА... АБЕ, КЪДЕ Е БАТКО ДА ПОДСКАЗВА?!?

Не се ли убедихте, калитковци и фашаги, че цялата ви власт е сбирщина от крадци, айдуци, насилници и отрепки, бе авторите на грабежите и разрухата е властта - днес - в ръцете на милицията! Че няма нормален гражданин-автор на золуми, че 23 години сме жертви на падението на държавата ни, обсебена от мафията - онези с вратовръзките, униформите и другите атрибути на неконтролируемата разбойническа власт? Слепи ли сте?!

Е нали скачахте преди 23-22 години, че искате демокрация.....ето ви я .......радвайте и се

точно този вид демокрация! Измамиха ни алчни, крадливи разбойници- нарекли се демократи, който разбиха държавата, унищожиха, ограбиха, продадоха работеща икономика и общонациони богатства! Ама ти или си от тях, или си безмозъчен!

ГЕНЕРАЛ НАКРАЯ

Май май тъй ще излезе накрая. И то генерал-лейтенант-пожарникар-мутра!

Е,и? Засега на комунягите им влезе!!!

За Доброволците - Браво ! За тренировките с/в Израел - мммм.. Абе комай е доста-различна там Дейноста на Огнеборците. А и теренът и сградите не са като нашите. ... По-скоро виждам Смисъл от подобни тренировки с Австрия, Швейцария, Франция, Италия. Колкото до барети, капитани и всякакви хайвани - мигар не им е мястото в Червено-Розовата хроника, Дир.бг ?

Вече само споменаването на Израел буди съмнение дори и у малките деца. Тези са толкова компрометирани пред света, че само Щатите вероятно ги разминават. Ама то пък и там е пълно с евреи, така че...

И те завалите имат проблеми. И грешки допускат. Все пак - Твърдо съм убеден че Има какво да се Поучим Взаимно и Равноправно. Както И с Всички Хора по Тази Планета. (В скромната-ми извадка нямам извънземни. Засега :-)

Тоя Цвъ Цвъ е феноменално прост! Уникат! Като умре мозъка му трябва да се запази за онагледяване на опадъка на човешката раса и пълната и деградация!

Като гледам, май и ТИ не оставаш по-назад! Правописът ти е доста показателен в това отношение. Я провери в речника как се пише "упадък"! И слагай запетайки в изреченията!

този ченгел май ти е заврян там където слънцето не огрява и за това така се пениш-селска пръчка неграмотна:)))))

Ама тоя на снимките не е агент Буда?? Пожарникар на годината не е боко тиквата?? цвъко си подритва трудовата книжка...

ама надали.

"Министърът участва в церемонията "Пожарникар на годината" и раздаде награди." а защо дреме пожарникар номер едно за всички времена? явно е зает да се моли на Буда. така де, на себе си.

като се запали задника на педала тогава ще го гаси ББ......но той май повече има нужда от вазелинче

Бе тоя Капитан да не би на вас зъб да има, че насред чаршията на София, пред такава важна институция отиде да гърми Баретата. Че той можеше това да го свърши и пред домаа му!

Хвърлят пясък в очите на хората. Това покушение е прекалено добре организирано и показно, че да го е организирал някой случаен. Много дебели връзки са били нужни .....

Дайте да разнищим агент "Буда" Дир... Стига отвличане на вниманието със Златко-Барети и т.н. схемички!

плащат ли ти поне да кудкудякаш? няма такъв агент, има дело "буда". агент буда само в главите на будалите

Ще ТИ ПОВеРВАМЕ

Батко, не се излагай :) Аз просто съм данъкоплатец на когото му е писнало да го правят на клоун. Искам всички изцапани просто да си отидат, ако не , ДА ГИ ОТИДЕМ НИЕ. Просто обаче сервилните журналисти не служат на обяествения интерес, а пишат само платени публикации :) Това е. Не съм на заплата в никоя партия, просто изразявам мнение :)

в този сайт си има поне двамина цифроманчета-те като циганите най им е лесно да пишат цифрички,че ако напишат някое име може и да го сбъркат:)))))

От всичкото написано се разбра, че Цветанов имал предположения някакви и се работело по версии няколко. Ми то това е ясно на всички без да си показва физиономията пред камерите.