Коментари - Цацаров: Цветанов да докаже, че съм замесен в престъпление | dnes.dir.bg
назад

Цацаров: Цветанов да докаже, че съм замесен в престъпление

Главният прокурор призова Цветан Цветанов да докаже думите си, че бил замесен в престъпление. Няма да влизам в диалога им с Делян Пеевски, обяви Сотир Цацаров.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Цветанов да докаже, че съм замесен в престъпление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало "про-кураторите" май замириса а ... ало Пловдив ... а ... Тоя мазник Сарафов , този мощен чакъро-защитник се е оклепал до ушите ... ис чуди какъв кьор фишек да пусне само и само да не се говори и рови по негов адрес ... е Дилянчо му помага с квото може момчето ... интересното в случая е какво ще излезе от Цацамунчо , щото ако има такава преписка кво става с градския му тогава а ... или гарван гарвана око не вади

в Труд, 02.12.2013 09:29 : "Предложи ме не Цветанов, а Цацаров" - Ася Петрова

ГЕРБ да излязат и да кажат с какво БКПмафията и ДПСкрадците държат Прасето.

стига НИ занимавайте с вашите персони не сте ни интересни вършете си работата за която получаване не малко пари, за които мечтаят повечето българи не си правете реклама а работа и само работа се иска от вас махленци с това си поведение искате да отвличате вниманието на народа от ежедневните му проблеми Питам се това ли са хората които трябва да ни управляват НЕ НЕ НЕ

Гимнастикът Цветанов и паунчето Пеевски влезли в интелектуална схватка?! Шок да, но изненада не може да има, защото слугините първо на скандал го удрят! Вижда се, че и двамата се представят като простаци. Докато Цацаров е юрист с дълъг стаж, когото не могат да подценяват, защото срещу него малко юристи от политическите партии могат да излязат и да водят равностоен разговор. Това е положението с квалифицираните хора в политиката. Чудя се защо Пеевски въобще се появява, след като се е отказал от депутатското си място?

цацаров ,ти си мръсник!

Не е нужно да доказва. Цяла България видя това на изборите, как цацаров и серафов измамиха хората и излъгаха. Тези двамата трябва да бздат съдени от народа!!!!

Истината пепериже на дупето, уважаема госпожо, гопожице или нещо подобно. Истината е че отнейде се вззеха без задоволително обяснение един тир бюлетинки.

Какво да ти доказва бе, ти си ни ясен отвсякъде, гербаджийски послушник, нали Пожарникарят те е избрал! Много тежкарски го раздаваш пред медиите, като оня, твоят предшественик си, много приказки, нищо не вършиш, накрая и теб ще те наградят с топло местенце! Отдавна не ти вярвам, браво на румънците!!!

Да скача цветанов на Цацаров е все едно да пикае в контакта. Ще направи мръсно наоколо, ама ще излезне накрая фазата и ще му накъдри косъма. Особено като има и за кво...

...Версията на Цацаров и Пеевски обаче е, че са се засекли случайно там... Да бе да! Колкото "случайно" се срещаше Р.Петков с Галеви и Маджо! Всички са мафиоти и продукт на "левата" и "социална" БКП(бсп)/ДС.

Който пише тука под много никове! Ей, гербер, ако аз кажа, че си много прост, трябва да го докажа, иначе излиза че е клевета! Та по този начин, твоя велик вожд Цветанов, трябва да доакже твърденията си, иначе е клевета!

Ходи ти на полиграф за да докажеш колко си честен. Иначе не ти вярвам...

Няма нужда да се доказва очевидното ,нъл тъй цаца!!!

АБЕ ЦАЦАРУНЕ , КАК ТАКА ИМА КОСТИНБРОД А НЯМА ВИНОВНИ ? ДА НЕ СА ЗАЕТИ ДА ПРАВЯТ ЗАКОНИ СЕГА ??? КАКВО СТАНА С ТАЗИ РАБОТА ЦАЦАРУНЕ , КОЙ УПРАВЛЯВА СТРАНАТА , С КАКВИ ГЛУПОСТИ МЕ ЗАНИМАВАШ ????

ДА БЪДАТ ПОДКРЕПЕНИ С ФАКТИ ! ЦАЦА КЪДЕ СА ТИ ФАКТИТЕ ЗА КОСТИНБРОД ? ДА ПРОВАЛИШ ИЗБОРИ И ЗАРАДИ ТЕБ ДЪРЖАВАТА Е НЕСИГУРНА ТОВА КАКВО Е ?????????

Петното, че главният прокурор повлия на изборите не може да се изтрие с нищо.

Доказателства се събират от "независимото" следствие. Ако Цветанов не е завел дело няма и следствени действия.

е ясен , бандата на комунягите и доган съсипаха държавата и открадаха милярди а тои води мега-дело срещу цветанов за една катерушка , поне да го беше проверил за апартаментите отново ..

Цацата е пробуден агент на БКП/БСП/и ДПС.Задействан е,ще направи някакви "акции",но няма никакво бъдеще.Веднъж щом като се разкри какъв е вече нищо не може да го спаси.След години ще го видим в кой лагер ще "чете лекции".

такова нещо казано от прокурор звучи страшно и смешно. Кога гражданите почнаха да доказват престъпления?Напроптив, когато в медиите има изнесени данни за извършено престъпление прокуратурата трябва да се самосезира и да извърши необходимите проверки, факт че това още не се е случило означава колко корумпирани са в прокуратурата и по конкретно главния прокурор....

Цв.Цв. е по-тъп и от Боко Тиквуня

Това не е вярно, ЗЗ!

когато предното правителство дръпна около 4милиарда заеми..А-а ама за това не си знаел нали или тогава не те видях да викаш "о-с-т-а-в-к-а".

Цветанов е машина за мачкане на хора и купуване на гласове. Бок- о му е гърбът!

Г-н Цацаров, Вие самият трябва да го кажете, разглеждайки следните моменти: 1. Станишев по телевизията излиза с папка компромати и обвинява Цветанов в заповед за незаконно подслушване. И това продължава 2-3 дни. После предава папката на пракуратурата. И на другия ден ,пред цяля България, се изтъпанва по телевизията и обяснява, че първо е обявил по телевизията, а след това - папката на прокуратурата, ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА ЩЯЛА ДА ПОКРИЕ СИГНАЛА! Това е тотално унижение за прокуратурата! Вие, г-н Цацаров, нищо не протестирахте срещу това унижение и публично опозоряване! Това престъпление ли е от Ваша страна - да допускате поверената Ви институция да бъде потъпквана по такъв унизителен начин. 2. А в съботата преди изборите лично Ви чух да съобщавате, че имало напечатани нелегално бюлетини, ... И когато една журналистка Ви попита защо това се поднася в предизборния ден, което е забранено по закон, ВИЕ, Цацаров казахте че ТОВА ГО ПРАВИТЕ ПОД НАТИСК! Да, това бяха думите ВИ - ПОД НАТИСК. Представяте ли си, г-не признахте, че прокуратурата, главният пракурор, действат под натиск (разбирай - политически, защото вляво от Вас видяхме кой Ви натиска). Е, въпросът ми пак е - Престъпление ли е да допуснете цялата институция, от която зависи съдбата на една НАЦИЯ да не действа по закон, а ПОД НАТИСК, ПОД ПОЛИТИЧЕСКИ НАТИСК. Обяснете ми г-не, това престъпление ли е или обикновение (нормално поведение)???

Цацаров и за прокурор не става, камо ли главен. Лошото е, че нямам представа има ли в българи4я истински прокуроре, независими финансово, политически, физически, готови да отстояват както буквата, така и духа на закона?? МАЙ НЯМА ТАКИВА! Ж А Л К О !!

Че тя цяла България те видя, както направи в предизборния ден бе келеш, от това престъпление по-голямо ли търсиш, подлога кумунистическа?

А това, че Бисеров още е на свобода не е ли престъпление?

Цацаров е ревностен послушник на Моника и Пеевски ...

Да не забравяме че ГЕРБ го набутаха главен прокурор

Г-н Цацаров, Вие самият трябва да го кажете, разглеждайки следните моменти: 1. Станишев по телевизията излиза с папка компромати и обвинява Цветанов в заповед за незаконно подслушване. И това 2-3 дни. После предава папката на пракуратурата. И на другия ден пред цяля България се изтъпанва по телевизията и обяснява, че първо е обявил по телевизията, а след това - папката на прокуратурата, ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА ЩЯЛА ДА ПОКРИЕ СИГНАЛА! Това е тотално унижение за прокуратурата! Вие, г-н Цацаров, нищо не протестирахте срещу това унихение и публично опозоряване! Това престъпление ли е от Ваша страна да допускате поверената Ви институция да бъде потъпквана по такъв унизителен начин. 2. А в съботата преди изборите лично Ви чух да съобщавате, че имало налечатани нелегално бюлетини, ... И когато една журналистка Ви попита защо това се поднася в предизборния ден, което е забранено по закон, ВИЕ, Цацаров казахте че ТОВА ГО ПРАВИТЕ ПОД НАТИСК! Да, това бяха думите ВИ - ПОД НАТИСК. Представяте ли си, г-не признахте, че прокуратурата, главният пракурор, действа под натиск (разбирай - политически, защото вляво от Вас видяхме кой Ви натиска. Е, въпросът ми пак е - Престъпление ли е да допуснете цялата институция, от която зависи съдбата на една НАЦИЯ да не действа по закон, а ПОД НАТИСК. Обяснете ми г-не, това престъпление ли е или обикновение (нормално поведение)???

Ако преврата, който направихте с твоите другари - Мая, Сергея, агент Павел и Бареков не е престъпление значи не си направил такова. Но вие не сте виновни виновни са глупаците, които налапаха тъпата ви стръв.

4 години ядохме стръвта на Бойко, а той ядеше сьомга

ЦАЦАРОВ ПЪРВО ДА ЗАПОЧНЕ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. ТАМ ПЪЛНО С БАНДЮГИ.НАПРИМЕР-ЧАСТНОТО ЕНЕРГО-БАТ САЛИ.ТОЙ Е КОЛЕГА НА МУОРИНЬО И ФЕРГЮСЪН.

ТОВА ЗА КОЕТО ПРИЗОВАВАШ ЦВЕТАНОВ , Е РАБОТА НА ПРОКУРАТУРАТА !! КАК ОГЛАВЯВАНАТА ОТ ТЕБ ПРОКУРАТЕРА ЩЕ ИЗВЪРШИ ПРОВЕРКА НА ДЕЙСТВИЯТА ТИ С КОИТО В КАЧЕСТВОТО СИ НА ШЕФ НА ОКРЪЖНИЯ СЪД В ПЛОВДИВ СИ ДОПУСНАЛ СВИНАРЯ ГЕРГОВ ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН ДА ПРИДОБИЕ СОБСТВЕНОСТ ВЪРХУ ДЪРЖАВНИ АКТИВИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ !! ТОВА Е ПЪЛЕН АБСУРД !

Не е нужно Цветанов да доказва, че Цацаров е замесен в престъпления. Цяла България видя какво направи Цацата, за да фалшифицира изборите. И да докара нещата до средния пръст на Сидеров ....

АМИ ЦВР. НЯМА СТИЛ ВЕЧЕ ЗА ГОВОРЕНЕ -КОГАТО ,ЗАЩОТО И ВСЕ ГАФ СЛЕД ГАФ ДА СИ ДАВА ИМУНИТЕТА И В ЗАТВОРА

Боцито и Цвъчката!

Цацаров все едно казва:"Така е, ама не можете да го докажете." Прави се само на ощипан и няма да се меси в тази тема, защото ако се развие скандалът нищо хубаво за никой няма да излезе. Мръсни игри има и те са част от играчите в тях.

Тоия Цветанов е много прост. Такъв срам, че допуснахме такива откровени простаци като Цветанов и Борисов да ни управляват и да обърнат цялата държава с краката на горе.

Хвани се ти, бе умник.

Цацаров е гузен. И има защо ...

ЦАЦАРОВ, НЕ САМО В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, В ЛАЙНА СИ ЗАМЕСЕН! СЪСЕЛА Е ОЩЕ НА СВОБОДА - ТОВА Е ТВОЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!!! ЦАЦАРОВ, СЪСЕЛА - В ЗАТВОРА НЕЗАБАВНО!!!!!!!!!

Местан е прав, като казва, че са качили вече Цветанов на "шейната" ...

Айде бе г-н Цацаров свърши си работата. Аман от нагли милиционери. Прати го където му е мястото.

iq oosh

задавам въпрос - щом не е вярно цацаров не трябва ли да се самосезира за уронване на престия му и да го дада по съд и там да се доказва. това неговото прилича на махленски приказки. как цветанов да изнесе докумнтирано доказателство като няма допуск - вече не е министър.

цаца, най-големият ти грях е, че на изборите "игра" за БСП..........

Какво доказа до сега с действията си г-н Цацаров?Огромната си зависимост от задкулисието продажност и поредното разочарование за хората търсещи справедливост.Много нечистоплътно г-н гл. прокурор!!!

Ние вярваме в това, което говори г-н Цацаров. Но ние сме убедени и в това, че при тия хора трябва да се приеме презумпцията за виновност, до доказване на противното. До такава степен народа изгуби доверие в тях.

Кой народ е загубил доверие в тях - циганите, турците, неграмотните, част от старите хора с носталгия по миналото - има няма 25 %. Точно с толкова заграбиха властта. Народът 1 милион тук, 1 милон зад граница, половин милион манипулирани и не гласували на предните избори - това е народът, който вижда, че в момента ни управляват престъпници, теглят заеми и обират държавата!

Разцъкай ни за бизнесделата ти със свинаря Гергов. Тази твоя шия не е от трушия . Яко лапане е паднало и при теб. Кажи си Цацка и ще ти олекне. Да не си се венчал за поста главен прокурор. Имаш пари да преживееш до следващото пришествие.

Този, вместо да копа с мотика 9 в района на Костиево, се готви да раздава правосъдие от европейски мащаби. Защо го изпуснахте, бе Майничките? Защо го натресохте на държавата ни? Отговор - защото всички сме виновни, че такива ги търпим....

Годината е 2009. ГЕРБ току що са дошли на власт, със заявка да разчистят авгиевите обори на корупцията и зависимостите, наследени от Тройната коалиция. В началото на ноември 2009 в МВР и при Главния прокурор постъпва сигнал от полицай от Икономическа полиция в Пловдив (входящ номер 188-59 / 04.11.09г.) Най-подробно е описана престъпна схема на видния пловдивски бизнесмен Георги Гергов за ощетяване на държавата. Ключов момент в схемата е завишаването в десетки пъти на стойността на активите, апортирани от Гергов в смесени дружества с държавата. Това става с активното съдействие на Пловдивския окръжен съд, чийто шеф Сотир Цацаров сега е кандидат за главен прокурор. Именно в този съд в изключително кратки срокове са одобрени експертните оценки на имотите на Гергов, като са пренебрегнати куп груби нарушения на законите - назначаване на експерти, поименно посочени от Гергов, апортиране на недовършени обекти и на имоти с тежести (ипотекирани или заложени), апортиране на чужда собственост, стократно завишаване на цените на земята и др. В сигнала са изнесени и данни за използване на документи с невярно съдържание. По този начин държавата губи стотици милиони. КАКВО СЕ СЛУЧИ СЪС СИГНАЛА ИЗВЕДЕН с входящ номер 188-59 / 04.11.09 г ???!!!!! ВРЕМЕ Е ЗА ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА ИЗВЪРШЕНИТЕ СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ЦАЦАРОВ СДЕЛКИ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАЛИ НЕПРАВОМЕРНО СВИНАРЯ ГЕРГОВ !!

Ето по този регистриран в Главна прокуратура СИГНАЛ с входящ номер 188-59 / 04.11.09г. ще трябва да даваш обяснения Цацаров. Далавери за стотици милиони окрадени държавни активи. През теб са минавали грухчо !

Правилно - нека Цветанов си каже! Но нека и Пеевски си каже, дори ако и теб те омажат с фекалии, трябва да се разнищи това - имало ли е чадъри от кого за кого и с чие знание?

Няма нужда от доказателства!Цацаров ,ти извърши престъпление пред очите на всички!Лигитимира преврата на мафията !

Мръсните пъпчиви пуберчета от младежкото герб напоследък много са се активизирали по форумите да бранят извергите борисов и цветанов . Няма да ви мине номера , жалки платени гербови драскачи .Боко и цвъки ще влезат в панделата. Предстои разпад на герб

За "опорни точки" ли отидохте бе гербаджии?

И ДВАМАТА В ЗАТВОРА ,...ИМА ЗАЩО!

Операция "Чисти ръце" трябва да започне с отстраняването на Главния прокурор !!!!