Следователи и прокурори разпитваха цял ден Цветан Цветанов

Следователи разпитваха пет часа като свидетел бившия вътрешен министър Цветан Цветанов по случая "Флоров". След това той бе на тричасов разпит в Специализираната прокуратура заради скандала с подслушването.

Обратно в новината

Коментари - Следователи и прокурори разпитваха цял ден Цветан Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напишете в гугъл - "Геноцид над българи разкрит от проф. Георги Василев" и вижте това интервю на Маргарита Михнева.

Добре е да питат - все ще научат нещо полезно и утре ще питат по-малко. Помните ли вица: циганска каруца с мъж, жена и дете. Цигането пита непрекъснато баща си това какво е, онова какво е, а бащата отговаря винаги с "не знам". Циганката се намесва: "остави го да си кара колата, не го занимавай!" Тогава Манго се обжда "Мани го, ма, нека пита, нека се учи!"

Прокуратурата отдавна си е острието на БСП . Това на кой ли не е ясно! Бат Бойко разбърка лайняните има игри и интереси,лиши ги от милярди далавери и....спретнаха му шапката!С 20-на наркоманчета от агитката,кресльовци еб..а маата на целият народ! След изборите,коитп е ясно кой ще спечели,готвят същото...ама?

Най-голямата вреда, която нанесе управлението на ГЕРБ по отношение на съдебната система е, че успя да втълпи на хората, че МВР е началник на прокуратурата и съда, а не обратното. За сведение- МВР по закон ИЗПЪЛНЯВА разпорежданията на прокурора. Последният е господар на разследването. Той казва на МВр какво да прави, а не обратното. За съжаление последните години нещата се извратиха и това стана модел на поведение. Днес наблюдаващ прокурор по дело призна публично, че ще задържи под стража човек, неопасен, неагресивен, неиздирван, неосъждан, защото така искали от "БОП"-а....?!?! Питам се : кой всъщност е господар на разследването? прокурорът или милиционерът....

Примерът ти с "наблюдаващия прокурор" е измислица... Да не би да си Станишев, а? Или си получил "анонимка-самоделка"?

и в сицилианската мафия са само достойни хора, уважавани

цацаров бръкни в най корумпираната власт СЪДЕБНАТА НЕ ДА СЕ ПРАВИШ НА ОЩИПАНА МОМА.

Ама ти верваш ли му на тоя който ще е.е м.аааааа ,на съдебната система.Ами той вече го прави...Попитай го за назначенията.....?

Прав си мишок! Той другаря Дмитриевич не е бил премиер, ама изобщо. Всичко е с давност, хайде да кажем от 2002(89г. БСП не е съществувала изобщо!!??) и какво направи 101% мъж от 2005-2009, нищо! Само разбрах, че за първи път навъртя стаж, нищо че е на 36г. А дотогава какво е папал, а мишок!???

Много ми е интересно как прокуратурата разпитва Цветанов след като до вчера те са му били подчинени. За да се разпитва Цветанов трябва да му се отнеме имунитета защото ако щастието му се усмихне то те които днес са горазпитвали бедна им е фантазията какво ще им се случи. За това трябва да премълчават. Вземете му имунитета и тогава го почвайте и ако той докаже че е невинен напавете го министър.

Вчера Р.Овч. е бил на разпит във връзка с неизгодните енергийни договори които е подписвал! Защо никоя "независима" медия не отрази това събитие!???

Ама ти верваш ли му на тоя който ще е.е м.......а ,на съдебната система.Ами той вече го прави...Попитай го за назначенията.....?

Много жалко, че прокуратурата работи много избирателно. Този елементарен и евтин предизборен трик, закърпен с бели конци, не може да заблуди дори и пенсионерите. Защо прокуратурата не се намеси преди да стартира кампанията? Защо мълчи по въпросите за Камчийските пясъци, АЕЦ Белене, Цанков камък, Хохегер, заменките...? Тук не става дума за подслушаване, а за милиарди и още никой не е реагирал?! Истината е, че БСП няма реални аргументи срещу ГЕРБ и прибягва до отчаяни предизборни трикове.

цялата тази история ми прилича на политически цирк от страна на БСП.

Разпитът е бил толкова дълъг защото не са могли да разберат акво иска да им каже "ораторът" Цветанов.

Прав си, просто такива са им възможностите...

цялата тази история ми прилича на политически цирк от страна на БСП...поръчка, която вярват, че ще им донесе някой друг глас на изборите..хората не са идиоти, не се заблуждавайте

За некачествения материал ли говорите? Наистина не са идиоти, въпреки, че търпяха повече от три години, пълните идиотщини на ГЕРБ!

Само БСП, браво, но вие ще си извадите панделка от носа, за кой ли път;) Съсела ще ни оправи.

много противен човек...

категорично убедена съм в качествата и на Цветанов, и на Флоров. това са хора, които поведоха битка с организираната престъпност. относно подслушванията- плашат се тези, които имат какво да крият!

Хапчетата !!!!! Бързо !!!! или не Спрете Докторе - направо лоботомия ! късно е за хапчета

хапчетата няма да помогнат-бързо двойна доза инжекционно морфин!

разпит с белезници и раирана фланелка

Време е прокуратурата да повдигне следните обвинения и на Б.Б.: За ползването на правителствения самолет за превозване на Бистришките тигри на мачле За твърденията на (Емил Димитров) Емо Фаса, че от е страх от някого от бившите си съпартийци За пре-назначаването на Вучката в митница Аерогара София с едно позвъняване За скандала със стопирането на проверката на фабриката на Мишо Бирата За "фалшивите" подписи като кмет с които се прехвърляха на частни лица, общински имоти за милиони левове За разкарването на балите с боклука из цяла България (когато беше кмет)

Данчо - балите продължават да се возят ... Пловдив все още си чака парите ... Замислете какво направи бб като кмет на София ? НИЩО ... а като премиер ? Нищо на квадрат ! а неее забравих - похарчи резрва и се вози на самолет и/хеликоптер на воля

Време е прокуратурата да повдигне обвинения и за: Масларова и най-скъпия ремонт в историята на Бг. Батко Братко и 100( или бяха 150) милиона. Заслужилия инженер доги с милион и нещо(това е само официалната цифра) " Какво стана с Мургина?" - вечния въпрос:-) :-) :-) Оперативно-интересното лице Р. Петков и Галеви...или беше обратното?:-) :-) :-) Също: Маджо вика Румен.:-) :-) Ловеца-доносник Гоце -супер точен с пушка от $50 000, но пък за сметка на изолиран и неканен от никой негов колега. Подпис: Р.Овч. и енергиините мафии. П-ар агенция ала Серго и скандала с Хохе-някъкав си. Също: Любов по кюшетата, с участието на Моника и Серго. Шрифт:Игра на карти в Монако. Велчев, Севлиевски и прочее Другари. Граничната бразда: Кирил Добрев( може и да бъркам името) и куфарите с пари. Заловен и опозорен:-) :-) :-) Ептем-крадем и министерство на авариите и тем подобни- от това министерство колко пари се изкрадоха ви е бедна фантазията. Как заем за милиони евра взети за Белене отиват за покриване на заеми на БЕХ и загуби при Цанков камък.

Bлезе като аслан (лъв), излезе като... пocpaн... Няма нищо по-вредно от тъпак+грандоман

Я Г. Първанов да даде обяснение защо не уреди връзките, отговорностите и отношенията йкато закон, правилници и наредби в ъв военното разузнаване.Нищо не направи при 10 год служба. Той въобще няма ама никакво право да се изказва, а само да се обяснява. Точно при него службите са в пълно невидение и безотговорност, защото така му и им е изгодно.И след 1-2 год ще започне да критикува как Пл не работи. Нека се научи да отговаря за собствените си дела.

тук ли чакаш да ти отговори?акъла ти е малко будясал,мишо бирата що не говори,а?

Е любовта е по-силна!

подсушвах как рояк геиове се чукаха в тоалетната на "посрано" 20.

Две бронирани коли и един куп охранители на наш гръб пазят цвъкчо от "всенародната любов"..Когато дадоха по 15 лева увеличение на пенсионерите, цвъкчо харчи на наш гръб за бензин всеки час..

В една друга новина, Яне Янев казва, че е внесъл в прокуратурата куп документи уличаващи Р.Овч. и енергийната мафия. Прокуратурата мълчи, българите си плащат тока като овци, а медиите Ви занимават с некакви си подслушвания... Кое е по-важно като тема - подслушванията или цената на електричеството???

кажи на яне да прави повече свирки на ом,а това,че ти друго не знаеш да пишеш по форумите ти е от килийното образование-на лао дзъ,защо не подадеш жалба или сигнал,когато има нарушение,най-добре еи за мишо бирата да питаш

Тиквата не спря да лъже, да се оправдава и да бяга от отговорност! Станишев е 100 пъти повече мъж от Рапона, и доста по-умен! Боко да вземе да се вземе с Цецо, стига са се мъчили с тая тайна любов!

тиквата от сибанкя,ако имаше две изречения в речника си от станишев,щеше да е най-великият,затова му се подиграват хората-защото си е просто тъп по маовски,какво искаш от комунист,който се прави,че не е такъв-това са наглите

Ти пък намери пример. Станишев прави шумов фон, досаден. От БСП/БКП аристокрацията, само КУрнелия се е научила да изговаря изречения, които стават за слушане.

Вестник Сега разби защитата на Цветанов и Калин Георгиев за подслушвателната техника, а разследването за подкуп срещу шефа на ГДБОП Станимир Флоров е съвсем лош сигнал за ГЕРБ Подслушвателната техника е доставена през 2010 г ,разкри в-к"Сега" и всички традиционни оправдания на Борисов и Цветанов със тези преди тях, за подобно използване на техниката са най-малко жалки. Председателският съвет на Европейския парламент взе решение темата за незаконното подслушване в България да бъде разпределена за разглеждане на Комисията по граждански права, правосъдие и вътрешен ред. Георги Първанов:"информацията от подслушването е консумирана от Цветанов, но не смятам, че е само той. Това коментира в сутрешния блок на Нова телевизия предишният президент Георги Първанов. Според него схемата на работа е била такава, че "сутрин се дават десет номера за подслушване, информацията се разпечатва и двамата най-висши консуматори започват да я четат, а после всичко се унищожава". Софийската градска прокуратура е започнала разследване за подкуп срещу шефа на ГДБОП Станимир Флоров, съобщиха от прокуратурата

Цецко, не се тревожи моето момче. Като свърши властта ще те взема на село да извеждаш добитъка на паша, ще им монтираш по едно СРС да не ги губиш, щото те виждам, че не ти иде отръки физическата работа. Само нема да се плашиш, те говедата същата работа като електората ви, имаш опит в тези неща

Много прозрачни са вече игрите.Защо до този момент не е привикан на разпит,нито Станишев да каже как все при него попадат разни папки с уличаващи факти.Нали прокуратурата нямаше да се занимава с анонимни сигнали?Утре,ако всеки от нас понесе такива папки и на нас ли ще ни се обърне подобно внимание. Ами я си представете,почти е невъзможно,защото от БСП са честни,че те си фабрикуват тези материали. НАРОДЪТ ЖЕЛАЕ ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ ПОЗАНИМАЕ КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ,С ИЗНЕСЕНИТЕ ПАРИ,С БАНДИТИТЕ НА ПРЕХОДА,А НЕ ДА ОБСЛУЖВА РАЗНИ ПАРТИИ И АНОНИМКИ!!

споко цецо, драж се, след месец ние ще разпитваме по цели нощи. защо не строихме затвори а магистрали? голяма грешка допуснахме.

да му се ударят 100 тояги наголо на тоя цветанон за това че подслушва комшията си как се луби с жена си. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Никой простосмъртен няма право да противоречи на МВР! Само в МВР се става антикомунист, анти-червен, който не е в МВР е виновен все в нещо (няма тъщи, например) и освен всичко останло е много вероятно червен. Член на семейството на щат в МВР гарантира благонадеждност и антикомунизъм, разбира се. Червените гадове нека да викат - всички са червени само милицион ... опа грешка, само полицаите не са червени ама с изключение на тия дето стават октоподи, на "братя" Галеви, ах и ония там лудите дето гърмят момичета, и оня дето се самоуби, да не забравим всички, които са назначени от Костов ... иначе останалите са честни хора, гордост за системата, а системата е гордост и чест! Ей го на Веско Маринов ви го каза ясно и просто - "в редовете на България и МВР" не е казал "или" МВР, а "и" МВР - умни хора сте - сещайте се!

Банват всеки, подкрепил Най-успешното ни правителство на прехода. Идва Видьов ден и няма да ви се размине червени Дирдрисловци.

Kalin

А що са го пуснали изобщо след това?

ЦВЕТАНОВ В АРЕСТА!!!

Сега точно е момента Цеко да бъде поставен на колене като АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК и автомотично кошарен в ГУАНТАНАМО.... Значи за сега 4 часа , а кат паднат от власт с тея забъркани каши кво ша ги прават , ум не ми го побира...

Дон Цвъки Цвъцколезе мафиот от ШУМАлезе капо де ла тути капи ала Серго яко го "изклати"

Питат Цветелина Бориславова верно ли е, че по време на управлението си Бойко е натрупал 2 млрд. евро. Вика: На мен ми се струва невероятно, невъзможно такова нещо И на мен ми се струват прекалено много 2 млрд. евро. Ако беше, да кажем, 1 млрд. лв., да повярваш, обаче 2 млрд. евро От друга страна пък, за един милиард лева се говореше още преди три години. Нелогично е да седи все на 1 млрд., не ли? Близки на Емо Фаса, за който ви казах, че се е натаковал от страх, че бившите му приятели от ГЕРБ са го поръчали, споделили, че той имал уличаващи факти за това, че Цветанов е покровителствал контрабандата на цигари през гръцката и турската граница и нелегално производство на български цигари в цехове край Солун. Четири милиарда евро накуп. Цветанов покровителства контрабандата, Борисов покровителства Цветанов Това го казвам само в подкрепа на скептиците за двата милиарда евро. Явно се дели, ако не по равно, най-много 60:40. Което означава най-малкото, че и Цветанов има колкото Борисов, ако не и малко повече...

Братя Галеви: Брат....Буде въжето се притега, айде идвайте с Цецо всичко ви е приготвено. Чакаме ви! Там останете ли мое да ви онождат и ...... орезилат! По план беше и Фидосова, ама не е построен подходящ многотонен кораб и самолет ..... та за това ще се налага да се доставя на части

Контрасти! 15 гардове пазеха Борисов във Враца от народната любов. След като слезе от сцената, той използва гърбовете им, за да раздава автографи. Председателят на БСП се разходи с колело без гардове в центъра на Павликени. Появата му предизвика интереса на местното население, търговец го покани в магазина си и го нагости с хляб и сол....... да ми беше казал някой преди 4 години че ще стане така щях да му се изсмея

Бойко Борисов и Цветан Цветанов са национални герои, достойни Българи, които милеят за България. Те показаха всеотдайност, лояност и корекнтост. Те са работливи, отдадени, хора с качества. Искат да оправят положението в страната, но не им дадоха възможност да го направят през последните три и половина години, тай като знаят, че те стъпват на твърда земя. Правителството на Бойко Борисов бе единственото, което работеше за хората, и доказателство за товa са, сред многото, усвоените средства отпуснати от Европейските фондове и изграждането на магистрали, строителни проекти, пътища и др. Със своите действия, ГЕРБ демонстрираха нов морал в една аморална среда на кражби и злоупотреби. Да спечели ГЕРБ за да завърши започнатото!

Всичко което си написал/а Но с Обратно Значение !!! И всичко ще е Правилно ! А Иначе,ако има и 1 Един човек в България,който вярва в коментара на Гост , значи ,Родината ни е в Опасност !

на господин ГОСТ плъзна по много статии. Истината е, че по това време Айкю146 е нервен, много активен и превъзбуден:) По-късно започва и сам да си отговаря:))) Кво да го праиш? Човекът си има стереотип:)

Това звучи като сатира!

В Благоевград викаха "У-у-у!" и "Мафия" на площада, когато Бойко Борисов се качи на сцената за словото си, предаде репортер на БГНЕС

абе този още ли ползва нсо , що не си бръкне в джоба за охрана, тъп физкултурник

Долу мръсните комунистически ръце от най-достойните лица на ГЕРБ! За всички честни българи ГЕРБ е синоним на почтеност и родолюбие! Гордеем се с вас!

Тая Евронадежда ако ни управлява още 4 години наистина ще избухне гражданска война. Което всъщност май ще е за добро. И впрочем не съм за никоя партия - според мен всички са еднакви - гледат си личните интереси.

мишо бирата ,калинка,цецо ушето,румяна желева,флоров неподкупния,миро земеделеца баш рушвета.и боко кратуната -отбор та дрънка

Няма да подам оставка! Откъде накъде ще ме питате имам ли съвест и чест? Ами отидете и питайте Станишев има ли съвест? Аз за моята съвест съм подписал декларация, това са конфиденциални неща, знаете!

с каква наглост коментираше разпита си . "Говорихме за моето детство , припомних си...." Абе тоя е много нагъл,как се подиграва с всички прокурори,следователи ,НАРОД ,с всички които търпяхме безумията на герб

Еми с ББ са дупе и гащи - от кой да се учи, че да не е нагъл?

Цветан Цветанов е велик българин. Веселин Маринов също е велик българин. Единия е в политиката, другия прави велики български песни които ще останат вечни и никога няма да се забравят. Това е богатството на България. И двамата гледат да запазят българското и българщината. Така че дано не спират никога. Имам всички албуми на Веселин Маринов. От 1987г до сега. Такъв велик българин няма. Веселин Маринов и Валя Балканска са най големите в нашата музика. А всички които плюят срещу Веско значи плюят и срещу България и българските традиции и фолклор. Въобще върху всичко българско.

Пий хапчетата по-редовно и се моли да не чуваш какво казва любимият ти Веско по концерти преди да излезе да пее. Зад сцената може да научиш интересни неща за истинските мисли на хората. Иначе и двамата са велики в приказките. Лошото е, че на ЦЦ не му е работа да говори, а да върши дела.

Велики са : Наполеон, Александър Македонски, Архимет, Айнщайн , Моцарт , Бетовен , Бах, Джон Атанасов,Рембранд, Гоя, ......и още......чети !!! , гугъл ще ти каже по нещо за тях и после сравнявай тези полухора с велики

О,я стига! Всъщност,голям/а шегаджия/йка си!

Да извадим имената и снимките на гласувалите за ГЕРБ, и да ги сложим в Интернет. Виновниците за сегашната катастрофа са тези, които гласуват за ГЕРБ. Тези, които гласуват за ГЕРБ са за психиатрията. Те са виновни за идването им на власт. Гласуващите за ГЕРБ ще са виновни и ако пак дойдат на власт и се започне пак голямото крадене. Така, че виновниците са тези, които гласуват за тях. Тези, които гласуват за ГЕРБ си имат имена и снимки. Да ги покажем на цяла България! Нека се знае кои са виновни за бедността, корупцията, безнаказаността. Това са те - гласуващите за ГЕРБ! Да ги извадим на светло. Снимките с имената им - по стените, по оградите, на трансперанти и табла, и в Интернет! Всеки да може да ги види. Още преди изборите! Хайде, хакери! Сега е момента! Да спасим България от тая чума ГЕРБ! Всички, всички, които гласуват за ГЕРБ - имената и снимките - в Интернет! Също и да ги разлепим навсякъде, където може. Нека се знае кои са виновни за тежкото положение на народа! Да започнем със списъците с техните членове. Знаем от къде да ги вземем! После ще сложим и снимките им.

365 ДНИ ТРЯБВА ДА ГО РАЗПИТВАТ!!! - БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД - ЗА БЕСЕНЕ, ДАВАЙТЕ СЛЕДВАЩИЯ , КОЙТО Е ПО РЕД ЗА НАЗИДАТЕЛНА СМЪРТ!!!

Не всички само който си го е заработил

Къде са избирателите на ГРЕБ, щом не могат да съберат 100 човека на митинг? Имат и те избиратели, но никога няма да ги видите на улицата. Те живеят в едни папки на Цецо, а той ги пуска да се разхождат само по избори!.

Приятели, фенове, моля ви.... аз страдам.... за кого ще пея вече ..... :(

ВСИЧКО Е ЕДИН ГОЛЯМ ЦИРК , ИЗМИСЛЕН ОТ ГЕРБ И СВИТАТА ИМ !

БГ. Простотии. Може би ДС простотии.Пък може и да са ЕС простотии.