Цветанов отрече да има противоборство с Дянков

Категорично няма противоборство между Дянков и мен. Защо смятате, че двама души трябва да имат винаги едно и също мнение, заяви пред БНТ и Дарик радио вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов отрече да има противоборство с Дянков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако не ти помага мъж,ще ти помогне доктор!

Това правителство и всичките му "творения" е наказание за простотията на онези, които гласуваха да ни управлява. Чудя се дали могат да ни докарат до положение по-лошо от това... :(

По анти от Цветанов няма.... От този двубой само Ще се вдигне рейтинга на Дянков

Не мога да се отърва от усещането, че гледам министрите, като във филм на Копола. Държат като глави мафиотски фамилии, които се джафкат за територии и келепир. От време на време пада по някой убит дребосък от страните, а Тиквата, за да не пламне гангстерска война, се вживява в ролята на капо ди тути капи като ги укротява и раздава правосъдие. Явно стажът при Пашата и компания си казва думата и намира приложение. Нали помните, че като спечели изборите, пожарникарят се изтъпани, че да управляваш държавата било лесно. Сигурно това е имал предвид.

Когато човек оглупее му се привиждат мечета,с които се идентефицира!Нерядко започва да обича зайчета!

Въпрос: Какво да предложа на МВР и на Кметицата, за да ми осигурят конституционното право на нощна тишина? От години на Редута не можем да спим от зверския лай с часове на кучешката глутница зад блок 102, ул.Калиманци 35. Сложихме шумоизолираща дограма и цяло лято спим на затворени прозорци, защото десетина улични песа гонят котките и се надлайват по цяла нощ. Та питам - може ли да заменя старата си пералня за тишина? МВР-то може например да извози любимите на закона улични песове до вилата на г-жа Кметицата. За нея намя опасност-нали гадинките са сигурно кастрирани.

Както и да си делят бюджета, в малките градове няма нито сигурност, нито образование, нито здравеопазване. Държавата се събра в няколко големи града. А останалото? На чужденците?

Има община, която казва: Искаме да дадем сграда на МВР...". Да разбираме ли, че за да се осигури сигурност за живота и имуществото на гражданите в тази държава, всяка община трябва да каже същото, да осигури сграда, поддръжка, автомобили, бензин, компютри, консумативи и пр. за работещите в МВР? В такъв случай, това е частна, фирмена или общинска полиция! Не е държавна!

МВР в този си вид е най голямата дупка в бюджета........да пестим от здраве в името на многобройнтие мизерни полицай със скъсани обувки

Винаги съм мислил,че друга партия освен СДС /ДСБ/ не заслужава внимание!Обаче на подиума излезе ГЕРБ и всичко се промени:съставиха правителство от честни и почтени хора!Няма ги онези муцуни ,които се грижеха само за себе си,за Бузлуджанската си измислена история гарнирана с бира и кебапчета,няма я партията на заменките и "батко",изобщо хора от нов тип!Затова докато не са се бюрократизирали и заприличали на онези от "Позитано",въпреки неистовия вой,ще гласувам за тях !А Иван доказа,че е от старото котило на комунистите !

Когато човек оглупее ,то е за дълго.

"Бузлуджанската" е партията на най-видните герберисти, драги. Макар, да не се само тя. Те обичат по много и различни. :)))

Вижте сега , бюджет така се прави :Първо-10-15- минути масови упражнения на целия клас- с един отпред- да показва и брои;после- 15-минути-скокове , хвърляне на малка топка или бягане на 60 метра ;последните 15 минути - свободни , колективни игри-футбол , баскет-поотделно-за момичетата и момчетата ..Все пак съм бил в 7-мо на ДС- и съм квалифициран кадър, знам ги тези работи..Затова съм и вицепремиер на България ::)))

Цецо грозни лъжецо само Трактора ще те оправи и Тиквата тоже.

дали има разногласие или не!Нормално е МВР министърът да защитава бюджетът си,и няма защо журналистическата гилдия да се наслаждава от изкуствено създаваното от нея напрежение!

"През 2012 се очаква да свърши света. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 20 години назад."

Цветанов: С решението за отнемане на лиценза на "Лукойл", можеше да се застраши работата на МВР.:)) :D ...................... A можеше и най- лошото да стане: да спре потокът от мангизи , към съветските другари , другарят Златев да обеднее или да няма дарения за изборите , а те наближават..Как щяхме да поискаме пари за изборите ?? А представете си и по-лошото:ЛУК да започне да плаща корпоративен данък /данък печалба/ !!?? Досега , две години , един лев не са платили хората,..и изведнъж-да плащат !! Може ли такова нещо, такива сурови мерки срещу ЛУК ?? Не съм съгласен !!! :D :D :D

Глупаците,криещи се зад цифри!

ОТ КОЛКО ВРЕМЕ ПИША ,ЧЕ ДЯНКОВ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР С МАНДАТА НА ГЕРБ ДО НОВИТЕ ПАРЛАМ.ИЗБОРИ , адругаря бойко да стане шеф на пожарната в град ДУЛОВО ?

Тия двамата не спряха да си мерят.......постовете, а е видно че Дянков е с по ГОЛЕМ а още по важно и по умен, ама много по умен, но не по УБАВ, убавец ни е само премиера. Абе тупани кога ще свършите и някаква работа. За какво Ви е пратил народа, да си ги мерите? Народа ви изчака доста и като вижда как работите, просто ще ви сменя.

ГОСПОДИН ЦВЕТАНОВ ,ЕТО ЕДИН КОНКРЕТЕ Н СИГНАЛ ЗА КОРУПЦИЯ ОТНОСНО ДРУЖБАТА НА МВР С Т.Н. МАКЕДОНЕЦ ОТ ЧЕПЕЛАРЕ .КАК ЩЕ ПОСТЪПЕТЕ ЛИЧНО ВИЕ ? КАКВО ЩЕ ПРЕДПРИЕМЕ ПРОКУРАТУРАТА ?????

Даренията на МВР от физически и юридически лица е типична форма на корупция и мафиотизация на държавата, провеждана от самото МВР. Ще дам един пример за такъв случай. Мой познат от Чепеларе, на който вярвам на 100% /за разлика от Цветанов/, ми казва, че е бил свидетел няколко пъти, когато коли на МВР са зареждали гориво на бензиностанцията, която се намира на южния край на Чепеларе, след което не плащат нищо, а разходът се записва в една книга на името на т.нар. Македонец. Македонецът е бизнесмен, който притежава 9 гатера в района. Не случайно вече няколко сигнала до Смолянската прокуратура срещу дървената мафия в района и за злоупотреби в горовладелските кооперации в с.Проглед , приключват със заключение от МВР, че са неоснователни. Така дембелите от МВР си карат колите и си вършат личната работа, за разлика от служебната, а дървената мафия си сече спокойно горите необезпокоявана от никой. Или с други думи - мафията си плаща на МВР-то, което трябва да се бори срещу нея, за да не я закача. Или с пълна сила продължава да важи факта, че другите държави си имат мафии, а у нас мафията си има държава.

МНого добрее! Доскоро на Хер Флик му се налагаше да обяснява, че няма противоречия с този и онзи, а сега явно палачинката се е обърнала!Рапона е пътник, оставен на милостта на Трактор:))))

ТОЯ ЦВЕТАНОВ НЕ СТАВА И ЗА КЕЛНЕР!!!ПРОСТ,ПРОЗЗД ТА ДРЪНКА!!!

Моля, не обиждайте сервитьорите! Трябва да са учтиви, работливи, да изпълняват желанията на клиента и да не се съмнямат в клиентите, че са потенциални престъпници!

Цветанов, народът като цяло определя бюджета. Той ви плаща заплатите и не ще вече да му се прахосват парите. МС и НС може да гласувате бюджет, но народът има право да си дава мнението където може. Накрая да ви скъса бюлетинката. Омръзнаха ни вашите креатури в НС като Лъчо мозъка и др., всичките одръли образа на Данко Хаирсъзина. Моето мнение е, че Дянков е абсолютно прав, и то от самото начало на управлението ви. Той, разсъждавайки прагматично, настояваше за сериозни съкращения на чиновничеството и бюджетните организации. Само че ти и Боко, ограничени мозъци и обвързани с МВР все дърпате чергата назад. Днес Европа и цял свят се промени. Няма пари, с две думи, а сектор сигурност у нас е изопъчен като плондер за ръгби! Трябва незабавно рязане на пари и структури, основното което ти не направи в МВР 2 години. Всеизвестно е какъв бъркоч от служби и дирекции е в МВР. Крайно време е то да спре да се нарича МВР, защото най-вътрешната работа в държавата е управлението на бюджета, в случая от Дянков. Твоето трябва да се преименува на нещо като Мин. на обществения ред, защита от пожари и бедствия. Такова ти е мястото, там да се пърчиш. Военният министър А.А. е много по-успешен преструктурирането, вземи урок от него. Вместо всеки ден да позираш, седни и си прекрой министерството от основи и отрежи поне 20 % въздухари и чиновници.

МНОООго точно!!!!

браво

Иначе казано, щом има незаконни доходи - тъщата в кауша. Ама прокуратурата дреме, което означава, че Цветанов е прав - има политически чадър над престъпността.

ЦВЕТАНОВ ОТРЕЧЕ ДА ИМА И НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ ДОХОДИ!!!ПРИ ПРОВЕРКАТА ОТ НАП ИЗЛЕЗЕ,ЧЕ БИЛ ПРАВ!ТЪЩАТА ГОРКАТА ИМАЛА ТАКИВА ДОХОДИ,НЕ ТОЙ!!!

Ако все още има млади учени в България (университетите и БАН), лекари или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Как е възможно в 21 век малди учени да живеят в Булгаристан и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически изроди. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Новата комунистическа власт на ГЕРБ е подложила на невиждан геноцид интелигенцията, учените, хората на изкуството Терорът е по-голям от този при Сталин и Хитлер. На почит са само мутри, милиционери, спортни полуидиоти Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, Цигани и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии!

Гиди гад, провокаторска.България само ще спечели ако такива гниди като тебе, напуснат. Въобще не съм фен на правителството, но такива хули по адрес а родината ни,не мога да преглътна. Живота ни не е лесен, но има много млади хора които вече са успешно реализирани. Вечер сядам на пейка в парка и виждам множество млади хора с по едно две дечица-добре облечени и родителите и децата.Бях на хотел и отново видях много млади хора с деца и хубави коли.На никой от тях не му е написано на челото дали е комунист или циганин,а и какво от това.30 годишен комунист-смях в залата. Та заради тези млади хора ,си заслужава човек да вярва и да работи .Докато има и един българин тук е България.Всеки комунист,седесар гербер-стига да не се отрекъл от род и родина ми е ми е по драг от такива ренегати и еничари като тебе.

Е вчера противоборстваше, а днес отрича да е противоборствал. Що за глупак?!

"Защото виждате какво се случи, например, във Великобритания..." АБЕ, ФИЗКУЛТУРНИК КОМПЛЕКСИРАН - ТЕБЕ ДА НЕ ТЕ ПРИТЕСНЯВА, ЧЕ НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО ЩЕ ВИ НАБИЕ ТИКВИТЕ, А? И ЗАТОВА - УВЕЛИЧАВАМЕ БЮДЖЕТА ЗА ГУМЕНТИ ПАТРОНИ И СЪЛЗОТВОРЕН ГАЗ? ДРУГАРЮ ФИЗКУЛТУРНИК, А КОГА ЩЕ МОЖЕ ДА ВЛИЗАМЕ НА СТАДИОНИТЕ СВОБОДНО ЗА ДА ГЛЕДАМЕ ПУБЛИЧНИ РАЗСТРЕЛИ?

В четвъртък.

Кого ще разстрелваме първо: Интелигенцията или лекарите?

Ако Дянков в качеството си на финансов министър не разпределя парите от бюджета, какво би трябвало да прави??? Може би да лови престъпници? Тогава Цветанов какво би трябвало да прави като министър на вътрешните работи? Отговаря за строителството на магистрали ли??? Аман от кретени, как можаха да съберат толкова много на едно място - в Министерския съвет?

Не. Той е зает с предизборни обиколки.

Удивен съм от нарастващата самостоятелност на вътрешния ни министър! Оказва се, че е компетентен по всички теми в държавата. Дори зададе въпроса към медиите, дали те има публичен регистър на рекламодателите си?...Не е необходимо там, където се е образовал този министър да са му казали, че в този случай става въпрос за търговска сделка, при която рекламодателят плаща, за да получи услугата реклама. Щом той асоциира даренията в МВР с търговски взаимоотношения от подобен характер, значи много елементарно се издаде. Още повече, че се оправда за запазване на даренията от страна на общините с изказването от сорта на "сигурността струвала пари"...Значи, като искаш сигурност, плащаш на МВР, иначе...няма сигурност. Логиката на спортния ум ми напомня на едно друго време, в което едни други спортни мозъци с любезното съдействие на държавата осигуряваха сигурност чрез застраховки. Господин Борисов, моля Ви, като гражданин, който Ви симпатизира по някакъв начин, обърнете внимание на тази фигура, защото Ви излага и стига с тези глупости, че като сте от един отбор, трябва да се защитавате. Знаете, че във футбола, куците не играят! БРАВО на министър Дянков!!!

ГОСПОДИН ЦВЕТАНОВ, НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ. , ХОРАТА НЕ ВИ ВЯРВАТ .И ЕДИН ВЪПРОС 2 КОГА Щ Е ИЗЛЕЗЕТЕ В НЕПЛАТЕН ОТПУСК , ЗА ДА ВОДИТЕ ИЗБОРНАТА СИ КЪМПАНИЯ????????

"Не смятам, че темата сигурност трябва да превръщаме в тема за говорене в свободното пространство. A aз пък смятам че един некомпетентен физкултурник започнал кариерата си в ДС е крайно време да се маха и да не се изживява като ръководител на Гестапо