Цветанов се появи със Сикрет сървис на ръкавелите

Вътрешният министър Цветан Цветанов се появи с нови бутонели, на които пише - "United States - Secret Service" (САЩ-секретни служби).

Обратно в новината

Коментари - Цветанов се появи със Сикрет сървис на ръкавелите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние да не сме 51-ви щат?!? Тоя човек трябва да бъде разкостен за пример на всички, които някога си помислят, че могат да се правят на прости, но да продават страната си, да се правят на честни, но да служат на точно тия, които уж гонят, на всички, които някога решат отново, че българина може да бъде лъган примитвни уйдурми и вокално пенявене по отношение на други. О, не забравям нито лъжите и краденето на 3-ни коалиции, царе и прочие, просто тоя човек стигна още една крачка по-далеч.

ПроЗт, по-проЗт, най-проЗт,......., TzvTzv(дори и с диаманти накичен)!

Финесът, ако го притежаваш, е излъчване, така че не бродиран монограм, а и забодено някъде се перо, няма да ти помогнат да НЕ изглеждаш като..... Та ако ще и министър да си! А дали в учебниците ще пише колко е "*убав и гиздав" TzvTzv...

Да си ги закачи на рогата най добре !

Интересно защо не си е сложил и каубойската шапка, която са му подарили американците.

Защо за 20 години нито един български политик не се появи с бутонели, на които е гербът на България или нещо българско?

ох, страх ме е за нашите. тези каквито са извратеняци....

Споко. Скоро мекерето ще си сложи копчета от КГБ. Но първо трябва да мине до Москва по пътеката , която нашите политици за 20 години осраха.

на ръкавелите! Важното е, че е простак! Изказът му е под нулата, "като " му е любимата дума! Но се урежда прекрасно...

Лично шефа на Црууууу му е изографисал шерифските звездички. Ал Бънди е шериф със специален статут Ехо, Браво, Сиера -4

КОЙ ОТ МИНИСТРИТЕ НА ГЕРБ НЕ Е ПРОСТАК?!КОЙТО ПОЗНАЕ ПОЛУЧАВА ЕДИН ОТ АПАРТАМЕНТИТЕ НА ЦВЕТАНОВ -ПО ИЗБОР!!

Те това е новина. БРАВО ! Ако утре го забележите с друга риза , но със същите ръкавели , то непременно пуснете тема .

АЗ ПЪК ОТИДОХ НА РАБОТА С ТОРБИЧКА ''LIDL''МИ ТВА ИМА ТВА ПОЛЗВА ТАКА СЕ СПЕСТЯВА ЗА ХАПАРТАМЕНТИ ОРТА МУ ГИ ПОДАРИЛИ ДА НЕ Е ДАВАЛ ПАРИ ЗА ТЯХ

Това е типична българска черта, не е патент на Цветанов. Дай ни на нас химикалчици, запалчици и значки.:)))))

Пътя как да се оправи страната ни е показан и от Великия Учител Б.Дуно.Оставил е и "Приказка за България"Тя е доста дълга.Но в общи линии-Хората от дълго време били тормозени от разбойници.В същото време в планината живял свят човек.Стичали се при него хора за съвет,за лечение.Главатарят на разбойниците решил да замине за чужбина.Помолил святия човек да го замести.Предрешил се светеца,така че разбойниците не го познали.Първият човек когото хванали разбойниците бил богат.Проучили ,че е забогатял по нечестен начин..Тогава светеца наредил-Вземете му всичкото богатство,набийте го хубаво и го пуснете.А на богатия казал.Иди в света и гледай пак да забогатееш,но с правда.Извода от тая приказка е ясен.Всички забогатели от ограбването на народа да си получат заслуженото.Приказката до ден днешен не е разгадана.

Коментарите ви са жалки и противни. Аз също не харесвам вратовете, които току-що са "влезнали" в нашата "история", но чак пък такава истерия вече е низка. Това е много готин жест от страна на службите им, ако те наистина са му ги направили.

В Германия, само за намек, че служи за чуждо разузнаване, дори и американско, затвор. Но България не е Европа.

И докато разглеждали в Парламента въпроси свързани с националната сигурност на България, Ал Бънди от време на време завирал копчето на ръкавелата си пред устата и неизвестно защо мрънкал: "Как се чува, как се чува..."

Да си сложи и жартиери на Мерилин Монро.

на бутонелите на служителите в Сикрет Сървис пише МВР.

Накичил се селяндура,като на свинче звънче му отиват...Еба си простака!

Оригинални ръкавели като тези на Цв. Цветанов струват между 30-50 долара в ибей ! Сигурен съм ,че се продават в голямо разнообразие и в гифтшопа-магазина за сувенири на тази Американска служба ! Шокиращото е ,че Действащ Български политик ,се разхожда с отличителни знаци на Чужда Държава !!??

Горкичкия, от икономии за следващ апартамент няма средства да си купи та "износва"кой какво му даде...

Историята,ще си каже думата.След 500 години турско робство, дали е по-добре 13-та република или презокеанска колония! Нарцисизма и алчността,са лоши съветници за всеки домогнал се до властта плебей!

Малииии - аристокрация ! Цеца Великчкович, бойко борисов и ръкавели - малиииии, престъпният свят трепери ! Преди не беше от управляващите а успя да купи шес,т сега сигурно има шестнадесет ! Какво ми показвате ръкавелите - дайте инфо за имотното им състояние и неговото и на близките до него и до тях индивиди - какви ръкавели, като бензина скочи с 10 ст. за два дни ей така без причина ?

И коментар в друга статия ме изкефи: "Другарят Цветанов има и ръкавели с надпис "Братя Галеви"!

Цветанов,по деликатен начин,ни показва своя страхотен интелект и неповторим естетически вкус!

На отличниците ги присъждаме за заслуги към най-великата нация!

Такива ръкавели се дават на ръководители на служби ,които се ползуват с голямо доверие сред американците. По голямо отличие е само вратовръзка с вензел знак на Сикрет Сървиз. Явно сегашните са се окопали здраво и в Америка и Европа. Трудничко ще му е на Станишев да ги надскочи.

И да е така защо толкова явно трябва да демонстрира близостта с американците ? А?

е кое му е толкова явното. на челото ли си ги е закачил . да не искаш на долните гащи да ги сложи. много добре си му стоят ръкавелите. а на някои може да ги е яд ,че си нямат .

Те точно такива бутонели се дават протоколно и не е за да се носят. Ма нали нашичкият е прост и иние сме прости та му се радваме. А иначе си е чиста обида за нацията, чиито вътрешен министър носи такива атрибути.

В Римската Империя Робите са им Дамгосвали Насила с нагорещено желязо ,Знаците на Господаря-Робовладелец ! В империята САЩ , Робите Пожелание Носят, Знаците на Господарите си !! Политическите роби на САЩ,наричащи себе си ГЕРБ, са избрани от Нас !!! Какво се случва с хората на България !?

Ако иска и ланец и медали да си окичи, но да се спре с тия неразкрити кражби на автомобили, домове и офиси. Странно как от медиите информацията за брой откраднати автомобили за денонощие изчезна. Да не говоим, за ''огромния напредък'' с разследването на инвестираните неясни доходи и корупцията.

И тези хора се грижат за интересите на българската държава?Или са пряко отражение на трагедията на нацията?

Другарят Цветанов има и ръкавели с надпис "Братя Галеви"!

На някои много им се иска да не е Цветанов, а Румен Петков, и да не носи копчета на Сикрет сървиз, а на руска секретна служба. Кажете си го в прав текст, не се състезавайте в тъпоумие.

Ами не - искаме някой, който да носи Българският герб и да защитава Българските интереси, а не някакви руски или американски услужливи мижитурки ! Но за твоето милиционерско мозъче е трудно да го разбере - ти си свикнал винаги да имаш господари !

Много правилно! Не обичаме стойка Г !

Да си закачи и табела с надпис: "Образцов хигиеничен роб"!

Станишев сигурно има бутунели с надпис КГБ. Дорогие товарищи!

Възможно е, но не ги е сложил и не е демонстрирал кой е господаря му. Зависимостта на ББ и ЦЦ от чуждите служби вероятно е огромна имайки впредвид с каква информация за миналото им разполагат. А сега с четала на врата и с едни бутонели ще изпълняват всичко което им се нареди, иначе ще паднат от коня преждевременно.

Абе къде изчезна моята любимка Федосова.Без нея ми е празен деня.Да не са я претопили за мас?

Е дано и последният слепец прогледне в тая държава вече! Не че не ни беше ясно чии интереси облужва това правителство...

Пожарникарят, пък, има ръкавели с надпис: "Собственост на братя Маргини!"

Абе неграмотници нещастни, това са БУТОНЕЛИ, не "ръкавели" нито пък "копчета за ръкавели". Ей, при тая демокрация освен разум и съвест загубихте и елементарната си грамотност бе, човек под 30 години да пише грамотно и да приказва смислено и без диалект няма бе (диалектите не са само "меките говори", и шопския софийски и той е диалект на определена особено злокачесвена обществена утайка).

Байо, какво си се разпенил като все едно да си грамотен??? Ето такива хора ненавиждам! Какво си ревнал, че си прав бе, хамстер??? Какво е "бутонела" бе, грамотник щастлив? Бутонелата е "КОПЧЕ ЗА РЪКАВЕЛА/МАНШЕТ". Това е все едно да ми направиш забележка защо казвам! Виж си и правописа бе, ахмак некултурен!

Това е все едно да ми направиш забележка защо казвам "стопяем предпазител" вместо "бушон"...

Правилно! Другарят Цветанов служи на американските интереси, а не на българските.

алоооо...... ГЕРБЕРИТЕ, НЕЩО ДА КАЖЕТЕ ПО ВЪПОРСА С ВАШИЯ ИДОЛ И НЕПОКОЛЕБИМ БОРЕС С ПРЕСТЪПНОСТТА! ТО КАКТО Е ТРЪГНАЛО ТОЯ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ГЛАВНИЯ ПРЕСТЪПНИК В ДЪРЖАВАТА. НЕСЛУЧАЙНО ПО-ТЕЖКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СА ОПИСАНИ В ГЛАВА ОТ НК. НАЙ-ЩЕ МУ ПРИЛЯГАТ ЧЛ.ЧЛ. 104,105 ОТ НК.

И Б.Б. има шапка, на която пише LAPD, но от това България не е станала по-малко престъпна страна.

вече тази дурзава няма никаква самоличност. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

дупедавци си бяхме и дупедавци си останахме

Там където примиер и министри са агенти на чужди служби, нищо добро не се случва. Доскоро Латинска Америка беше на дережето на България, но вече им се отскубва с общи усилия на държавите. А в блатото влизаме ние.

добро утро, това го знаех одавна, след некоя годинка може и медал да му отредят от хамериканските служби , а вие продължавайте да избирате да ни управляват чужди агенчета като този

Майни, сега ако папараците щракнат пак ТцвТцв на басейн с МВР барда и се окаже, че си е татиурал на бицепса ликът на Уорлик...

Няма лошо,така или иначе ще разрешат еднополовите бракове скоро

от такива тапанари политизи, наи вече от бсп' и 'герб' идват всички беди на народа. в елада и итали не виджх полизаи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.