Арестуваха Сумиста за убийството на Румен Рачев

Късно вечерта във вторник е бил задържан Петър Стоянов - Сумиста за съпричастност към убийството на шуменския бизнесмен Румен Рачев.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха Сумиста за убийството на Румен Рачев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Силно се надявам,този велик наш спортист да се окаже невинен!Но,ако се докаже,че наистина е сгрешил,да си понесе последствията!

И за какво ми я излагате сега тази информация, колко пъти бил шампион и т.н. Има ли обвинения за убийство- има. Е, някой път стават и грешки... Ама като виждам тоя е сгазил лука и то яко. Щом си е превишил правата като достоен гражданин прошка да иска на оня свят. Тук на земята за всички еднакво. Така е в живота- има възход и...падение, особено ако си изперкал от слава и акъла не ти стига да се поразмислиш.

Бог ще накаже герберите прости и крадливи

ялко, че един добур спортист се оказва хладнокрувен убиец. и без това успехите в какувто е да е спорт са ни малко, та да се лепва такова голямо петно вурху такув, на чиито успехи се радваме. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нищо не се е оказало, утре може да кажат, че и ти си убиец, но това прави ли те такъв?

Голяма веселба ще настана , като пак ги пуснат.Съдебната система е пълен ташак.Даже и Осама Бин Ладен да го хванем,сигурно и него ще го освободят поради липса на доказателства.

Ами без доказателства и в Америка ще го пуснат. Там даже няма и да го задържат, ако няма доказателства.

Много си в грешка за Америка. Там, на практика, след 9/11 могат да арестуват ВСЕКИ и да му откажат ВСИЧКИ права, които слушаме, че имали обвиняемите по филмите. И да изчезне за 10-15 години АБСОЛЮТНО БЕЗСЛЕДНО. Гуантанамо беше пълно с такива хора. Демокрация братче. И какво име, само Патриотичен Акт. Можеш ли да кажеш нещо на въпреки?...

Абе кви са тия простотии бе? Цял цивилизован свят ни гледа и ни се смее. Хванат някого, пуснат го, след няколко дена пак го хващат, после пак го пускат.

Пак ли тази спортна сган? Потящи се и пърдящи по стадионите говеда-съветници на Президента и приятели на Премиера... Егати ти и държавата

БОГ да пази правителството на Република Бъгария, бъдете живи и здрави. Браво.

ясно прозира че не се отказва от намеренията си даже когато се проваля. Това говори за чугунени глави, които не могат да си признаят че са сгрешили. Вижте този случай- обвинени че са организирали убийство, а къде е убиецът? Скалъпена работа. Не случайно не издържга пред съда. НО ЦВЯТКО НЕ СЕ ОТКАЗВА. Защото провалите на неговите акции никнат като гъби след дъжд. Разбира се съдът му е виновен. И даже не му минава през голата тиква и тази на неговия вожд че той може да греши. Срамна работа. Когато тези ги изринем последиците от МЪРЛЯВАТА ИМ РАБОТА ще бъде за сметка на целия народ.

ти си малоумен бре , от де извади таз мисал? кат не ти харесва си отиваж в колумбия.

бай ганьо, мрънкай си наум, поне в празнични дни. аман от недоволни комплексари, ходи ти оправи това блато

,,безсилието на това правителство",а къде е силата на предните правителства ,които ги създадоха тези идиоти,бе ташак.Кво само гледаш отстрани и се смееш.Нали точно заради предните правителства,които създаваха ,,супер демократичните закони",сега не могат да ги обуят тея.

И да върнем БСП и ДПС на власт.Нали така....?

Невероятно тъпо разсъждение с червена окраска.Всъщност не е разсъждение,а празни думи на злобен и безсилен човек.