Прокуратурата призова Цветанов на разпит в сряда

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще бъде разпитан за незаконните подслушвания в Специализираната прокуратура в сряда от 10.00 часа.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата призова Цветанов на разпит в сряда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе това не е ли коцето ангелов дето заедно с тодоров -който е кум на флоров ходеха заедно на лов - и се хвалеше пред всички за вартоломеевите ефекти от бесексулните връзки?? всички го знаеме това в александровска - там нема скрито покрито! е това е герб и неговите производни - бензиностанции-дрога проституция и други? на тодоров -синът не беше наркоман и дилър??? браво на александровска - само какви лекари -чудо!!!!!

В ЗАТВОРА - ВСИЧКИТЕ ОТ ЦВЕТАНОВ ДО АНГЕЛ АНТОНОВ И ВСИЧКИТЕ ДЕРИВАТИ НА ГЕРБ 9 АЛЕКСАНДРОВСКА - ОТ ПЕДЕРАСТА -ДИРЕКТОР АНГЕЛОВ ДО БИСЕКСУЛНИЯТ ТОДОРОВ - В ЗАТВОРА! ТЕЗИ ХОРА ОМЪРСИХА БОЛНИЦАТА - ОМЪРСИХА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА- ЕДИН ИДИОТ КОЙТО Е ЛЕЖАЛ В ПСИХИАТРИЯТА С ПАРАНОИДНА ШИЗОФРЕНИЯ - СЕГА Е ДИРЕКТОР НА АЛЕКСАНДРОВСКА - КРАДЕ ОТ КАСАТА ТА ПУШЕК СИ ВДИГА А ТОДОРОВ - НАПРАВО Е НАПРАВИЛ ПУБЛИЧЕН ДОМ И ПРОДАЖБА НА НАРКОТИЦИ НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО! В ЗАТВОРА!

Отвратително е, че Вие от БСП се напъвате да осъдите Цветанов за подслушване. Не е за това, а за това, че закопча Наглите, Октопода, Килърите и други от Вашето котило, което Вие не можете да му простите. И за това скалъпихте този компромат. Не може да се отрече способността Ви да скалъпвате компромати. Примера с намерените бюлетини е показателен. Как си представяте, два дни преди изборите 480 000 броя да бъдат раздадени на привърженици на ГЕРБ за да бъдат манипулирани изборите. Изборите бяха манипулирани от Вас и от приближената Ви телевизия. Жалкото е, че голяма част от избирателите се подведоха и не отидоха да гласуват. А защо Цацаров все още не е започнал следствени действия срещу Нинова, Овчаров, Фронтиера и другите от това котило? Или всичко ще приключи с наказанието на прокурор Шараланджиева. Може би му трябва време да намери вратички в закона, чрез които да оправдае престъпните им деяния. Но вярвайте, няма ненаказано зло. Рано или късно ще си получите заслуженото. Господ забавя, но не забравя, предполагам това Ви е известно.

Аз не съм от БСП и съм за това да бъде съден цветанов за подслушване. Ако ви обижда това, че БСП ще го съди, осъдете си го вие. За мен няма значение кой ще го съди, стига да го съди и осъди. Между другото, мирослав Найденов е свидетел по това дело. Всичките министри са знаели, че са подслушвани. Дългото Ухо. Какво толкова го жалите и грижите. Лично вие, влюбените в този красавец гербери, как бихте реагирали, ако отворите вратата и заварите от другата страна някой с големи уши, смутен че сте го хванали на местопрестъплението. Може пък това да ви харесва. Знам ли ви? Всякакви ги има.

засто ме скривате аз сам балгарин а не мангал а това е дискриминаця *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

засто ме скривате аз сам балгарин а не мангал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като си спомня, как тоя долнопробен негодник, клеветеше от самата трибуна на Народното събрание, по най-гнусен начин, а и откъде ли още не!?От телевизионните екрани и почти винаги, когато кажеше някъде поредната си маймунщина!?Сега ще ми плаче, че бил оклеветяван!Подлост и гнусота!Нищо друго няма в тоя!

"От иззетите протоколи и свидетелски показания е ясно, че бюлетини са изнасяни и след 8 май, когато обществената поръчка приключва..." ГЕРБ явно са разчитали на служебна победа.

Престанете с тази боза защото за всеки мислещ е видно че само патакламата е голяма, а нещата вече за толкова време се замазаха, унищожиха и заминаха всички доказателства в небитието. Само големите оптимисти повярваха на "размаха" на Цацаров, но реалистите знаеха че това е поредната комедия.....Щеше да е смешно ако не е пределно тъжно че изход няма освен навън..

за пурви пут в бг исторята след турско робство обещахме и се заклехме 4 мъжкара - сумишленици да ме подкрепят пред прокуратурата в сряда ще се запалим всички защото обичаме българия и милеем за нея. цецо цветков ако те арестуват запали се и ти с нас. българи които обичате истината да се запалим всички защото аман от станише и добрев -комунисти. сруяда 3.00 пред прокуратурата. 4 сме сигурни. субираме останалите!!! да живее българия!

Още един ненормалник::)

Ти да не си дрогиран?

Има пари,наема си адвокати от чужбина.Един престъпник ще се защитава с всички възможни средства - какви могат да бъдат те?Заплахи,натиск,убийства,корупция... Предполагам Цветанов и партньора му Борисов са вдигнали на крак братята си от ъндерграунда!

Картинката става все по-гнусна. В нея позират Станишев, Цацаров и нищожествата Сидеров и Пеевски. Но Цецо е таралеж с големи бодли и който се опита да го възседне ще помни цял живот и задника му вечно ще го боли ...

Аз бих завел дела за клевета наред.Трябва да се спре това всеки да говори каквото му падне.А парите-за децата и болните например.

Абе пичове, дали ще разкрият електронните архиви на Цецко ? Много ми е интересно какви са профилите, които той е направил, на министрите от кабинета Борисов, както и профила на един типичен гербераст - физически и интелектуален !

А бе ПИЧ,като си толкова осведомен що не светнеш и нас а?

За ГЕРБ има новина - казват, че била добра: И в Централния затвор има футболен отбор! Бойко ще е капитан, Цецко също ще е там! Миро мършата вратар, той на плонжове е цар. Лъчо Мозъка съдия, ще им свири със уста. Дянков там ще е защита, щот прецака тази свита. Селското моме Лилянка, магистрална куртизанка, там ще пляска със ръчички, та да са доволни всички. Там е пикльото Делянчо, той е мамин калпазанчо, дето в Щатите не учи, но с фалшива диплома сполучи. Ляля Цецка с очилата, влачи кофата с метлата. Деса Дуловска принцеса, тя на Нунев е метреса, ще им цери махмурлука, пак със свирки за разтуха! А Фидоска мажоретка, ще е просто супер гледка!

Голям си умник! Искаш ли да ти добавя нещо- "Цецко поведе Българския народ и влезе в Народното събрание пред парадния вход!"

бяла лястовица на доктор отишла 2 метра рецепта с хапчета получила тя :)) Ти в час ли си бе ????? Ккак го виждаш Цветанов ???? Паляк ахаха

Спомнете си за Чернобил! Спомнете си кой е бащата на Станишев! Комунистите сеят смърт. А ти Кирил ,вместо да се запозапалваш-по добре организирай на Митинг приятелите си в защита на Цветанов. Тези управници само това искат- да измрем.

а ти приятелю, не пропускай прекалено често да си взимаш хапчетата, защото започва да си личи

ако в сряда арестуват цветан цветков аз сустхя ден ще се запаля пред прокуратурата застхото ми писна от тяхното беззаконие!!!!

Не чакай сряда... Натрупай на двора всичките портрети на РАПОН-БУДА, ШЕСТАКА, ЦЕЦКА, ФИДОСКА и т.н. които беше налепил по стените на стаичката си и ИМ ДРАСНИ КЛЕЧКАТА... !!! ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАШ ДУХОВНО ПРЕЧИСТЕН И ОБНОВЕН...!!! НЕ РОБУВАЙ НА ФЕТИШИ И НЕ ИМ СЕ КЛАНЯЙ !!!

Цветанов е един от най-свестните управници. Много ги е страх комунягите, че този човек започна да въдворява ред. Защо прокурата не се занимава с крадци и убийци- а унижава Цветанов, който може би е един от малкото управници, които има авторитет, стил , сила и доблест да си върши работата

Какво и кой въдвори? Тройната коалиция, братя Галеви, Маджо, Маргините, Тим, контрабандата!? Кажи в какъв ред и къде ги въдвори?

Когато той беше министър нямаше нито Тройна коалиция,нито Маргини,нито Галеви ,нито голяма контрабанда.Сега всичко започна да се връща.Първо Тройна коалиция,след нея контрабандата/чакайте мъжа на К.Нинова да стане шеф на митниците/,очаквам "сестра Галева"/М.Манолва/да реабилитира "братя Галеви",след тях Маргините,А.Петров,Пешо Сумиста,АЕЦ Белене и т.н.Те в същност за това и дойдоха на власт да ни върнат 10 години на зад!

Не разбрах кой ще го защитава - адвоката на Мафията - Марковски или някакъв немец. И второ - да не се мотат много, ами най-много до месец да го изправят на съд!

Я се гръмни комунист такъв-сигурно си мая Пчеличката, която с изпълнение на мократа си поръчка стана зам. председател. вие сте способни и собствената си майка да затриете, ако имате материален интерес. много ви е страх от Цецо- а от Народа не ви ли е страх.

На всички е ясно, че Цецко няма да го приберат в панделата, колко и на някои да се иска ! Обаче, тия "гадове" от новата тройна, така ще го ебават, че свет че му се връти доста време !!! Колко има да му връщат, леле малееее !?

НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ АДВОКАТ ОТ ГЕРМАНИЯ СЕГА ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ ВАДЯТ КРАДЕНИТЕ ПАРИ ЗА ДА СИ ОТЪРВЕ ЗАДНИКА ОТ ПЪНДИЗА

Предполагам, че адвокатът ще бъде от източна Германия !!! В западна не са продажни !

Меркел е от там.

За какво призоваване става дума? Г-н Цветан Цветанов заяви в кулоарите на Народното събрание, че ще се отзове на поканата на Прокуратурата.

Ще пропееш Цури, ще пропееш. Той и Миро Мършата се кълнеше в невинност, но напоследък смини "регистъра" и пропя! Подслушванията са само черешката на тортата, но ще има и солови партии на три октави за контрабандните канали и трафика на дрога, за мокрите поръчки и рекета върху бизнесмени, за куфарните трансвери на милиардите ограбени от т.н. инфраструктурни обекти и фондове на ЕС! Съвсем скоро соловите ти изяви ще преминат в дуо с Боци Рапона, впоследствие в трио с включването на сиДянков и накрая хорово изпълнение на ГРОБ с гос-солисти Фидоска Боклука, Миро Мършата и Емо Фаса. Накрая, както си е редно - под строй в панделата.

Има си пари,приятели,апартаменти,адвокат от Германия.цяла партия с 97 депутати стои зад гърба му,сега и да го съжалявам ли?Всичко друго им беше важно,но не и обикновения човечец-предадоха българина да го разпъват и издевателстват монополи,банки,съдия-изпълнители,доведоха хората до обезумяване и самозапалване,бабите знаят най-добре-всичко се връща

цялостния принос на ЦЦ за днешното състояние на държавата, икономиката и обществото. Подслушването е най-малкото, за което трябва да се захване прокуратурата. Имам чувството, че има стремеж всичко да се сведе само до там, а от това явно нищо няма да излезе. Трябва да се изследва задълбочено имуществото на ЦЦ и неговия произход, авоарите в банки - сметки и банкови касети, сметки зад граница и имоти зад граница. Натискът оказван върху банки и фирми за дарения и прехвърляне на дялове и бизнес трябва да бъде щателно изследван от хора, които разбират от тези неща. Не на последно място обществото чака отговор за бюлетините от Костинброд.

Да започнат имуществото и парите. И всичко, което не може да докаже да се предаде на комисията "Кушлев" за конфискация.

Щом "моторът" на герб го викат на разпит като обвиняем, какво остава за останалите части от тази машина герб ? Май не сме имали по-нетрамотно и арогантно правителство от това на герб !

Като затрака моторът, останалите части се разсипват по новоположения асфалт. После минават от чистотата и всичко приключва.

защо ли не иска да чуе? може би тези които го подкрепят знаят?

На лицето от снимката му липсва малко червилце, ролки за коса, пенюар във весели цветове и е готово за заведение със специален режим.

какво ства с писмото на едвин сугарев където са описани деиствия, а не бездеиствия? кога ще се вклучи това писмо в дневния ред на прокуратурата?

Със своята некомпетентност и невежество министър Орешарски вкара България във катстрофално положение. За перода 2005-2008 г. Орешарски допусна недопустима балонна кредитна инвазия която след това съсипа държавата. Цацаров, разследвай дали Орешарски допусна това от невежество ,или всичко беше един добре обмислен план за ограбване на хората..

Цацаров ли да разследва??? Нали и той е вътре в цялата гнусна картинка! Единствено Цветанов им разказваше играта и затова му "скроиха шапката". Но истината рано или късно излиза наяве, историята не прощава, жалко за нас, хората, принудени да живеем в едно управление на престъпна партия, подлагала и гласяща се отново да подлага народа си на геноцид. А това, че на малка част от този народ това му харесва е плод на същото това дългогодишно мачкане, промиване на мозъци и робско мислене...

Г- н Цветанов защо Ви е адвокат от Германия и подлогата Марковски, като сте невинен???

Бих Ви взел за адвокат, но като ви гледам умственият багаж и възрастта не е мога да рискувам.

Първо,не съм адвокат!

Прокуратурата ще поиска снемане на депутатския имунитет на народния представител от ДПС Петър Симеонов Ангелов 07 юни 2013 14:37 Агенция "Фокус" Начало / Съдебна власт София. Прокуратурата ще поиска снемане на депутатския имунитет на народния представител от ДПС Петър Симеонов Ангелов. Ангелов е привлечен като обвиняем за участие в престъпна група и данъчни престъпления в размер на над 4 милиона лева. В съобщението на Прокуратурата се казва, че при главния прокурор на Р България е постъпило предложение от Софийска градска прокуратура (СГП) за внасяне на искане до Народното събрание, за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу Петър Симеонов Ангелов народен представител в 42то НС, избран от листата на Политическа партия Движение за права и свободи. Досъдебното производство е образувано на 2 февруари 2012 г. от Специализираната прокуратура. По делото са разпитани над 40 свидетели, изготвено е заключение на компютърно-техническа експертиза, назначена е съдебно-икономическа експертиза, иззети и приложени по делото са множество веществени доказателства и документи. Петър Ангелов е привлечен като обвиняем на 28 март 2012 г. за извършени престъпления - участие в организирана престъпна група, създадена с цел извършване на данъчни престъпления и за данъчно престъпление - избегнато плащане на данъчни задължения в размер на над 4 млн лв. С постановление на Специализираната прокуратура от 5 юни 2013 г. наказателното производство е спряно, тъй като Ангелов е придобил имунитет. Главният прокурор на Р България счита предложението на СГП за напълно основателно и затова в понеделник - 10 юни 2013 г. ще внесе в НС искане на основание чл. 70 ал.1 от Конституцията за снемане на имунитета на народния представител Петър Ангелов.

. До 8 години затвор може да получи той, ако бъде доказано в съда, че с бездействието си...... Интересно когато Станишев изгуби папките със секретни документи изглежда прокуратурата го окачествява като действие.И не подлежи на присъда.Според мен всички тези нападки срещу ГЕРБ напоследък целят едно-да се омаскари партията и да се тушира народното недоволство.Същото както се случи през 1990 година когато комунистите видяха милионите сини симпатизанти на площадите и успяха да манипулират изборите т.е да ги фалшифицират.

браво

На Цвъки тепърва ще излизат кирливите ризи. Имаше един Кумецо ,едни апартаменти ,частното ГДБОП и прочее физкултурни упражнения на този тъпак .

за какво по-точно? за бездеиствие? за бездеиствие може ( и трябва) абсолутно всички управляващи през през първите 20 години от прехода и още по -голямо наказание за тия дето не бездеистваха, но крадяха или помагаха активно

Вече няколко седмици разследващите органи са наясно с последните разкрития, но не събират смелост да оповестят истината. Ако бъде изказано публично, това което вече се знае по случая Костинброд, ще бъде компрометирана прокуратурата и лично Сотир Цацаров и затова се избягва каквото и било привличане на внимание към случая. Ако бъде оповестена истината за бюлетините ще стане ясно, че Цацаров е изпълнявал политическа поръчка, която доведе до изкривяване на общественото мнение и до понижаване резултатът на ГЕРБ.

Другата вероятност е Сотир Цацаров просто да е искал да направи нещо за реномето си с активност, която да му създаде образ на решителен човек. Това обаче не го оневинява, особено ако случаят е прибързано представен като ясен и е пусната информацията към Бареков.

Последните разкрития по случая с намерените в печатницата в Костинброд бюлетини са неудобни за Цацаров и Николай Бареков. Според разпитаните експерти намерените бюлетини в болшинството си са отпадък, който има дефекти или не представлява завършени с всички изискуеми елементи бюлетини. Бюлетините, освен това, не са били подредени, още по-малко готови за спедиция. На камерите обаче се показани едва няколко пакета, на които пишело имена на райони, което трябвало да наведе зрителите на идеята, че са подготвени за изпращане. Консултантът по продажба на печатни материали Донка Борисова, твърди, че за всеки район бюлетините са били с различна дължина и текст и затова машините са се пренастройвали всеки път за процесите печат, сгъване и лепене и затова даже било нормално да има повече брак от дадения. Става видно, че при по-коректно представяне на случая от медиите и от самата прокуратура, щеше да стане ясно, че отпадъчното количество е с бюлетини от всички градове. Тези бюлетини не са сортирани, а са в пълен безпорядък, като подготвянето за спедиция на такъв куп материали би изисквало изключително много време допълнителна работа. От печатницата Мултипринт ООД изразиха също недоумението си как групи, които не са запознати с производствения процес побързаха да видят във всичко злонамереност и подготовка за манипулация на изборите. Според служители на фирмата дори няма как да се преброи дали този остатъчен материал съдържа 350 000 бюлетини. В допълнение стана ясно и, че производственият процес в цялото предприятие се записва от видеонаблюдение и разследващите органи лесно биха забелязали някаква нерегламентирана дейност, подготовка и т.н.. Това обаче сега не се казва и се държи в тайна, за да не се злепостави прокуратурата. Очакванията са, че прокуратурата ще си измие ръцете и потули случая като повдигне обвинения само за занижен контрол в печатницата. Това обаче ще е признание, че случая е кьорфишек обърнал изборите напразно.

Така ли? и в кой "НЕТ" изтече това? Ако довечера го няма в новините значи нещо си измисляш за да размиеш темата и нападките срещу Цвъчко

Кога ще дойде Дянков ден?

ха-ха-ха!!!!!!!!!

Солидаризирайки се с Иван ЗАЯВЯВАМ - МЕЖДУ ЦВЕТАНОВ И ПЕЕВСКИ ПРЕДПОЧИТАМ 100 ПЪТИ ЦВЕТАНОВ!!!

Сто пъти с Цветанов казваш? Хмм Що за девиация?

Защо Прокуратурата не поисква имунитета и на Миков? Доколкото знам същите правила, заради които искат да съдят Цветанов, са били валидни и при Миков! И то СЛЕД 2008г., докогато УРОДИТЕ си гласуваха АМНИСТИЯ!

Ами герберите защо не го направиха? Защото са тъпи...

krassikat@

Те че са тъпи, тъпи са, защото не изтребиха КРАДЦИТЕ ДО КРАК! Но защо Прокуратурата не мери с един аршин? Законите ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ! Или не е така за тази НОВА и БЪРЗА ПРОКУРАТУРА???

Тоя дали там ще е толкова словесно диаричен като пред телевизиите?

Квото искате цъкайте обаче Цветанов ми е по симпатичен от Пеевски :)

Пич, недей да срамиш името, което носиш ! Как може толкова ниско да паднеш, за да правиш сравнение между тези двамата ?

Айде всеки, който не играе по свирката на престъпниците от БСП, ДПС и Пеевски ще има среща с българската Прокуратура с обвинение в "бездействие". Това да е за урок на всички, които се опитат да кажат нещо срещу власт имащите в момента!

Елате вие, да не дойдеме ние. Подпис : прокуратурата

Цаца с бира без картофи, но с пържола

Доста стоите тук графоманствате. Изглежда нещото което сте написали като - "п.шки" така ви липсва, че като се изморите от търсенето му пишете за да збаривте малко за липсата му.

Пичове... нищо няма да стане... обвиненията са смешни....кво беше??!? Бездействие..:) в това ли го обвинява прокуратурата ?!? Що не се наънат още малко и да измислят нещо друго. Откакто бареков лае като помияр...и другарите от БСП завиха надясно.. Цветанов ми става все по симпатичен..:) Явно яко им е бръкал в джобовете на комундетата :)

Вземи си го у Вас като ти е толкова симпатичен !

Ей много си смотан. Нещо друго освен да злобееш...можеш ли?

А ти като служител в дир.бг нямаш ли си п_шка да си играеш, а си седнал всеки собствен коментар да го слагаш в избраните още с постването му?

ОСТАВЕТЕ КОМУНЕТАТА ДА СИ ДРИСКАТ ПО ФОРУМИТЕ И ИЗЛЕЗТА НАВЪН НА ПРОТЕСТИ :-)

Съгласен съм да протестираме. Ама каква кауза ще отстояваме ? Ако ще да е Цецо и Боко да не влезнат в затвора без мен.

КАУЗАТА ДА СЕ СВАЛИ СЪВЕТСКО-ТУРСКОТО УПРАВЛЕНИЕ ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ТЪРСЯТ НОВИ ИЗБОРИ И НОВИ ЛИЦА В ПОЛИТИКАТА

И да доведете прасетата.... :::)))

Нави съм ама изберете мене тоя път, че и аз рода имам и те трябва някое левче през някоя фирмичка да завъртят :)

Върха си!Ние да протестираме,само ти да си дрискаш по форумите.

0341, е като толкова протестираш.......докъде я докара ?!? В тази държава , дори да протестираме не сме се научли

Отвратителен човек!

Недейте да го съдите строго, Цецо когато са го родили е бил хубав човек, но има медицински проблем. Има нужда от помощ. Ума му и съзнанието му са извратени. Затова трябва да седи в психиатричното заведение под лекарско наблюдение и само когато има разпити да го извеждат с охрана. В противен случай може да извърши много лоши неща както против хората, така и против държавата! Най-безобидното е да ковлади, следват да подслушва незаконно, да лъже, да краде, да демагогства, абе пълен олигофрен!