Цветанов пак начело на предизборния щаб на ГЕРБ

Националният предизборен щаб ще се ръководи от мен, заяви Цветан Цветанов в централата на ГЕРБ по време на представяне на предизборния щаб на партията.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов пак начело на предизборния щаб на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудесно , ти си стара маймуна и знаеш как се правят маймунските номера по време на цирк.Дано само тези,които ще отидат да гласуват , проявят малко разум и не допуснат тоталното плячкосване на опосканата ни държава

Чудесна,новина!Лайте,помияри-докато,прегракнете!

вместо да е в затвора заедно с другата мутра, те пак са начело на бандата ГРОБ и ще се явяват на избори. После се чудим защо държавата е на това положение, и компетентно се изказваме, че мафията си имала държава.

Кажете ни нещо,което не знаем.

Партията , която Цецо построи и си тури боко за байрак. Защо някой друг трябва да я оглави ? Не разбирам....

Минавам към 18:00, после към 18:30 - все същото . 523 води по точки. От фсякъде фърчат пяна и храчки Schilo мобилизирал щаба, да му кажат една по-умна приказка, ма не би :( изостава. Червените му точки са по-малко от зелените. Забчето откровено все по го избива на ругатни, но освен големината на буквите , друго се не вижда. Абе, бтв-екшън :))

8901

Да видим на какво ще заложи другаря Миков(Наздраве другарю Миков!). Няма да е на шах,бокс и фехтовка със сигурност. Може би ще предпочете фигурно пързаляне,съчетание с топка и скелетон. Неведоми са пътищата Божи.

Цецо,немай грижа и в панделата и там ще те изберат за шеф на ПЩ - при избора кой да бъде пръв.

Kаква кампания!Mахайте се!Kъш!Haвлеци!Hяма повторение,изключено,нова катастрофа,не!

На Цецо крадецо, ако му го нацепя анално, направо ще го наака!

523 ОКОНЧАТЕЛНО СЕ УБЕЖДАВАМ ЧЕ СИ ПЛАТЕН ГЕРБЕРАСТКИ ТРОЛ С ОГРАНИЧЕНО МИСЛЕНЕ И ПЛАГИАТСТВАНЕ НА ЕДНИ И СЪЩИ ГЛУПАВИ МИСЛИ НАПИСАНИ ОТ ТВОИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ. И ДА ПОБЕДИ БОКО И ДА НЕ ПОБЕДИ ВЗЕ СИ АБОНИРАН ЗА ГЛАДА И МИЗЕРИЯТА ПРЕЗ ЗИМАТА. НЕ ВЪРВИШ ВЕЧЕ ЗА КОНСТРУКТОР С ЧЕТИРИЦИФРЕНА ЗАПЛАТА А СИ ОБИКНОВЕН ГЕРБЕРАСТКИ ТРОЛ ПРИ ТОВА НЕ МНОГО УМЕН.

Чакам отговор на въпроса си.

Мануел

ТИ НАИСТИНА ЛИ МИСЛИШ ЧЕ ГРОБАРИТЕ СА УПРАВЛЯВАЛИ ДОБРЕ. ЗНАЕШ ЧИ ЧЕ ДВЕ ТРЕТИ ОТ ФИРМИТЕ С КОИТО РАБОТЯ СА НА РЪБА НА ФАЛИТА. ЧУВАЛ ЛИ СИ ДУМАТА ФИРМЕНА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ. ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ТВОЯТ ЛЮБИМ ДЯНКОВ С ГОДИНИ НЕ ВРЪЩАШЕ ДДС ТО. ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ПАРИ ДЪРЖЕШЕ ДЪРЖАВАТА НА ФИРМИТЕ ЗА ИЗПЪЛНЕНИ ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ. ТОВА ЛИ ТИ Е СПОЛУЧЛИВОТО УПРАВЛЕНИЕ. МАЙ ИЗОБЩО НЕ СИ В ЧАС КАТО ТЕ ГЛЕДАМ БЪДЕВА ТИ ДАВАТ ПАРИТЕ ЗА ПРОСТОТИИТЕ КОИТО ПИШЕШ. ИЗОБЩО НЕ СИ В ЧАС МАЛКИЯ.

Мануел

ДАВАЛ ЛИ СИ ЕДИН МЕСЕЦ ЗАПЛАТИ НА РАБОТНИЦИ, СЕМЕЙСТВАТА НА КОИТО РАЗЧИТАТ САМО НА ТЯХ. А ДЪРЖАВАТА ДА СЪЩАТА ДЪРЖАВА НА ДЯНКОВ НЕ ТИ Е ВЪРНАЛА ДДС ТО ИЛИ ЧЕ ДЪРЖАВАТА В ЛИЦЕТО НА АГЕНЦИЯ ПЪТНА ИНФРАСТРТУКТУРА ИМА ДА ТИ ПЛАЩА БОРЧОВЕ ОТ ГОДИНА ВРЕМЕ. СПРИ СЕ НЕ МЕ НЕРВИ. ТИ СИ НАИСТИНА ИДИОТ ЩОМ МОЖЕШ ДА СЛОВОСЛАВИШ УПРАВЛЕНИЕТО НА ОНЯ ГЛУПАК ТИКВАТА

правителството на бай Тошо е най-успешното във всякакъв смисъл в най-новата ни история..има книжки, сравнителни таблици показатели, индекси, различни тимове "барометри" и т.н. и т.н. ....просто трябва да се образоваш, защото да спориш с необразован е кауза пердута

"стабилна българия" чрез двама психически неуравновес ини индивида с мания за авторитарност,нарцизъм,цинизъм,олицетворяване с държавата,манипулации,изопачаване на факти,садисъм,нерегламентирано подслушване,контролиран вот,бивши комунисти печелеики от фалшив антикомунизъм и всякакви деиствия против развитието,показна омраза към всички,доставяща им удовлетворение,безразборно пилеене на време в безполезни деиствия, но с ефект на 'значими",не става с тези,ще бъде трагично!

Правилно. Стабилна България, посредством експертно правителство е къде-къде по-добре.

Mоже експертно,ако двамата бандити са заключени в изолатора!

Жалко, товарищи, ГЕРБ пак, за кой ли вече път, ще спечелят изборите .

КАКВА Е РАЗЛИКАТА ДАЛИ бсп ИЛИ ГРОБ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ. ВСИЧКИ СА ОТ ЕДНО КОМУНИСТИЧЕСКО КОТИЛО. ГРОБАРИТЕ ПО СКОРО СА МУТРОКОМУНИСТИ ПРОИЗЛЕЗЛИ ОТ СЪЩАТА БЪЛГАРСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ

Разликата е, че ГЕРБ могат да управляват.

Уважаеми колеги, Определено се съмнявам, че лието което се представя за конструктор в чуждестрана фирма определено иска да заблуди нашего брата. Често го засичам тук а плещи глупости в работно време. Явно е на ясла при прокопитата или "Затворенето" общество. В интерес на истината е малко по умен от оня кретен - идеотчето на дира от рода на Митко Митко Пешев , Иречек и останалите гамени, но си му личи глупоста и простотията. Версията за конструктора според мен е съчинета от герберастките му работодатели. Дори не си струва да се спори с него. Аргументите му все едно ги чета от излеянията на Боко Тиквата. Да пази господ от такива с три пръста чело като тиквата. Амин.

Боли ли а?

Мануел

Какво те боли дупето ли. Напълно логично като си се надупил на такива като Бойко Тиквата и Цвъки. Не само дупето ще те боли , но дори няма да можеш скоро да сядаш

по всичко ти личи че, страдаш от дефицит на майчина обич

ти не си никакав работодател а ограничен и прост комунист с речник свеждащ се до "герберски трол", "боко тиквата", "забавено ддс" и това е. колко пати да ти обясняват че герб управляваха добре за по време на криза. знаеш ли в колко страни по света се бавеха още повече и даржавни и междуфирмени плащания? браво 52з, напълно те подкрепям!

Абе комундаци, какво му дъвчете на Цветанов пак ... . ГЕРБ си има ръководство и може да си сложи за шеф на щаба когото си поиска. Вашите Сергей, Олигарски, Доган, Местан и тем подобни кви са? Съсипаха държавата, спряха фондовете и за капак, спонсора им от КТБ фалира банката и сега хиляди се чудят какво става с парите им. Или понеже ви дават по 50 лева на седмица, вие си карате по опорните точки? Вие, се погрижете Мишо Водката да внимава с градусите, да не стане някой сакатлък!

Боки, Цвъки, финната Фидоска, Лиляна Индирагандова, Лъчо мозъка, Цецка хубавнецка....и други знайни и не знайни герберасти отново се канят да ни нахлузят седлото и да ни яхнат. Да ги тресне гръм, дано Господ да ги порази, апартаментите да им вземат, парите им в КТБ да им изгорят

Герб отдавна спечели, хубав, лош това е.

Единствените, които в действителност могат да управляват. На 5 Х ще се разбере, дали ще ни управлява ГЕРБ или Мафията.

Ти, нима мислиш, че има разлика между ГЕРБ и най-голямата мафия в България!

Четири цилиндрови кон-структоре,а стига глупости.Много сваляш летвата.

Мафия, каква мафия бе червена тикво. Пеевски, Василев, Дъбчето, Овчаров кви са, или пак понеже ни го пише в опорните точки и дай да печатим. Това Дир.бг е превзето от комунистически главундери. Да нямате договор, пишеш един коментар, получаваш пари за два?

тоя рецидивист вместо да е в затвора, обикаля страната и плющи глупости

Няма друга такава измислена държава,без правосъдна система,без прокуратура и правораздавателни органи!Не може един осъден за престъпления човек да продължава да се занимава с политика и да продължава да манипулира народа на България.Не може един доказан престъпник да продължава да се разхожда на свобода из парламента и из управленските държавни институции!!! -"Ще се стремим да приложим всичко, което сме правили досега и с нашите стандарти, които сме изработили на различните видове избори, каза Цветанов." Ние перфектно знаеме какво правиха до сега Герб,какви са подходите им,измамите и манипулацията на изборите,човалчета с бюлетини,Костинброд и още ред шашми,които остават ненаказани от закона,защото в Булгаристан няма правосъдна система!Всеки,който има и капчица мозък в главата си,никота не би гласувал за престъпната шайка на Герб-Гроб.Мисли българино!Ако искаш можеш да гласуваш за Черния Петър или за Дядо Мраз,но никога вече за Гроб!

Ами знаем. Знаем, че е единствената партия до момента, която проведе национално-отговорна политика. НАРОДА ГО ЗНАЕ. Затова ГЕРБ винаги са били първа политическа сила.

Кон-структоре,гледам по цял ден висиш и чаткаш глупости.Толкова ли добре ти ги заплащат от ГЕРБ,та докарваш четири цифрена сума на месец.И аз да се присъединя де.То конструктивната ти мисъл не ти личи много,та значи и по-простоватички приемат.Дай адреса и кажи добра думичка за мен,препоръка де.

Мануел

определено се съмнявам че си конструктор във водеща фирма Нивото ти е доста ниско за да получававаш четирицифрена заплата. Май май ти плащат герберугите за да плещиш глупости.

Добре де, Цветанов има ефективна присъда. Защо тогава ви е страх от него? Би трябвало да се радвате? Или може би сте загрижени за морала на ГЕРБ? Ами гласувайте за друга партия.

Абе честно да ти кажа бях в сериозно душевно объркване и не знаех какво да правя,ама сега намерих решение в твоите препоръки.Заради поставянето на Цвъки начело на ИЩ и единствено за това няма да гласувам за ГЕРБ/БОЙКО БОРИСОВ или в обратния порядък може би.

Радвам се, че успях да внеса яснота в чувствата ти. Не е нужно да ми благодариш.

Цветанов,ако не се лъжа,имаше ефективна присъда от 5 години.Не съм чувал да е отменена!

Не се лъжеш и именно поради това се мъчи отново да докопа кокала а след като го докопа всеки знае какво ще се случи - всичките тези дела ще са вече минало а той отново ще е министър и чист и неопетнен а ефективната му присъда ще остане в миналото защото това е БЪЛГАРИЯ

нямате ли мяра , бе ? Сложете кръгло 10, така каза др. Мерджо

4-тири години ефективна присъда за спрени СРС-та.Айде опрости му една година,от теб да мине,ама да ги лежи.

Ефективна става присъдата едва след като се потвърди на последна инстанция!? Всякакви други интерпретации са признак на неграмотност, характерна за индивиди с КИ 15/15!

Този ход с "подходящо-неподходящият" Цветанов е доста хитър!! Ако ГЕРБ не успеят на изборите - ще е заради Цветанов, Ако успеяят - ще е въпреки Цветанов! Така ГЕРБ ( рабирай Бойко) трупа дивиденти и Цветанов - също. Той винаги може да каже, че е успял " Давайки всичко от себе си!" ОХ - Отвратната фраза, която е станала идеоматично клише в речника на всички българи! Трябва да е ясно, че небива да се дава всичко, а само доброто и хубавото ( полезното)!

ЩО ЗА ПАРТИЯ БИ СЛОЖИЛА ЕДИН ПРЕСТЪПНИК С ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА НАЧЕЛО НА ПРЕДИЗБОРНИЯТ СИ ЩАБ , ЯВНО ИЛИ ИМАТ НЕДОСТАТЪК НА КАДРИ ИЛИ ВСИЧКИТЕ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ КАТО ВОДАЧЪТ НА ПРЕДИЗБОРНИЯТ ИМ ЩАБ

Ами то реално погледнато какъвто е водачът на предизборният им щаб такъв е и лидерът на партията такива са и всичките останали в тази партия

оДговор, а ? Интересно,нова българска дума ?

Ефективна става присъдата едва когато се потвърди на последна инстанция!? Типична неграмотност, характерна за индивиди с КИ 15/15! Ти не бери грижа за избирателите на герб, а за бетонните пенсионерски глави и платените мангали, които са истинския капитал на БСП!?

Моля, моля, този осъденият раздаваше присъди по телевизора, на хора, на които дори прокурорите не можеха да намерят материал за да повдигнат обвивения. Имаше много случаи, когато за да позира Цецо шумно рекламираха арести, а после прокурорите си правеха отвод и не така шумно "престъпниците " ги освобождаваха и без дела биваха заклеймени от народа.

Този ход на Борисов съвсем обърка и без това неясната ми представа за психологическото състояние на индивида с тите пръста чело, който иска отново да ни яхне и да бъде министър председател. Явно Цецо крадецо държи за топките Боко тиквата, защото пак му повери да води щаба

Абе тоя защо не е в пандиза. Престъпник с ефективна присъда. И такива престъпници се готвят да управляват България.

Господи, не давай на тези елементарни и неграмотни политици да идват на власт!

Да, време е! Време е да ви затрием, преди да сте затрили България!

като чета форумите и виждам огромната разлика в интелекта на поддаржащите герб и другите. поддържниците на герб са интелигентни, аргументирани, искрени, другите са злобни, глупави, упорити.

Дрън-дрън, глупости на търкалета! Девизът на Бойко е:"Аз съм прост и вие сте прости - затова се разбираме"

Ай да ни е честит Цвъцко! И к'во сега - стар бардак със същите труженички? Сори, ама тез сексуални удоволствия не са за мен:) Протестирам! Поне докато Фидоската не отслабне малко, щот ми писна да съм все без въздух, гладен и нае..н на всичкото отгоре! Е.а си и бардака - вместо ти тях, те теб, па накрая и сметката им плащаш!

не щем повече тиквена държава мутрафония,обирайте си крушите!няма бис!

Ушев, не бързай да махаш загражденията пред парламента! Ако случайно пак дойдете на власт, в което не се съмнявам след като ти си шеВ на предизборния ви щаб, някъде около нова година ще се наложи пак да ги слагате, при това по-високи и плътни, та да не ви стигат хвърляните от хората развалени яйца.....

Абе, ако Борисов каже, че няма да прави коалиции и излезе в опозиция - тогава ще ви гледам сеира.

Ако ще и от НС да излезе/да не влезе ,а може би така ще е най-добре.Понеже много обичаш примери да ти посочващ,а сега ти ми посочи един пример от опозиционното му присъствие в Парламента свързан с нормална парламентарна дейност,не влезни ми излезними-за 1 година време.

Да изхвърлим боклука! - ПАК

''В предстоящата кампания България трябва да чуе истината, продължи Герджиков. ГЕРБ няма да използва............тролове,..............'' ЛЪЖЕ,''кон-структорът'' е веществено доказателство,има и още двама-трима.

Допускаш принципната грешка, да съдиш за другите по себе си. Не знам колко ти плащат, но при всички случаи магистралните проститутки са по-добре платени от формните такива. И с по-висок морал междувпрочем.

На кой му хрумна да опозори герба на България.

Едно поне е сигурно - Цветанов за последен път и последно ще бъде шеф на предизборния щаб на ГЕРБ ! То после и ГЕРБ няма да има, ама това са подробности..

На 5 Х, всеки ще трябва да избира, ГЕРБ или Мафията. Вашият избор, ще определи бъдещето на държавата.

Не и на мен тез презокенски записи. Избор има предостатъчен.

И защо ГЕРБ или мафията.Не може ли две в едно по-икономично е-избираш ГЕРБ избираш мафията.Тъпако колко пъти я шариш тая простотия,колко сребърника заработи с нея.

ГРОб или Мафията... те са едно и също.

Маллееее простнотияяяяяяяя!!!! За неграмотни и объркани изтрещелци!

БОГ да пази Република България, лидера и Бойко Борисов и Цветан Цветанов!

Тия трите пък как ги съчета,двете изключват първото.

БОГ да пази Република България ОТ Бойко Борисов и Цветан Цветанов!

Народе,гласувай отново за герб и получаваш пълен комплект комплексирани идиоти,неосъществени поради глупост и некадърност,БКП деятели,нагли,арогантни,крадливи...да продължавам ли?!

Мани не мой.Те говорят сами за себе си.

Това нищожно човече защо е още на свобода нали от мутренската групировка герб внесоха предложение всички осъдени на първа инстанция с ефективна присъда да чакат решението на другите инстанции зад решетките...Не напразно адвокат му е адвоката на братя Галеви ще вземе да изчезне и той при тях след потвърждаване на присъдата от ВКС...

...кога са го внесли това прдложение? ако не е било преди 15 минути, значи не важи!

имаме, щом осъждани лица могат да се кандидатират?!

..е от централния затвор ли ще координира предизборната надпревара?

Може да е изненадващо, но този човек - Цветан Цветанов е съпоставим с Левски. Жалко е обаче, че българите отново са малцинство. Но този път в собствената си държава. Народе????

Да напълно изненадващо!Дори толкова,че ме кара да те считам за идиот.

Твоите хора толкова години ме правиха на идиот, че може и да съм. Но когато идиот ти обърне внимание, това не говори добре и за теб, нали?

АБЕ КАК ТАКА СПОРТИСТИТЕ СЕ ОКАЗАХА НАЙ-ПРЕДПРИЕМЧИВИТЕ И УМНИ ХОРА СЛЕД ПРЕХОДА. ПОЖАРНИКАРА СПОРТИСТ ПЪК НАПРАВО ИЗБИ РЕЙТИНГА. ФИЗКУЛТУРНИКА СЛУХАР СЪЩО. БАСИ И ДЪРЖАВАТА ДЕТО ЩЕ Я УПРАВЛЯВАТ СПОРТИСТИ. НАЛИ ЗНАЕТЕ КАКВО Е КАЗАЛ МЪДРЕЦА: "КОГАТО ЧОВЕК Е СЛАБ В ГЛАВАТА Е СИЛЕН В КРАКАТА" НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ СМЕ, ЧЕ УПРАВНИЦИТЕ НИ ВСЕ СА ПО-СИЛНИ В КРАКАТА ОТКОЛКОТО В ГЛАВАТА....И СРЪЧНИ В РЪЧИЧКИТЕ РАЗБИРА СЕ.

Ще ми припомниш ли успехите на интелигента-експерт Орешарски? Просто за да имаме база за сравнение.

ти припомня, че февруари наближава.

Значи пак са наред в управлението. Цецо-домоуправителя, Боко-тиквата, Симо-малката пица. комсомоската секретарка Цецка и да не забравя Фидосова- просто за да има старото-ново правителство ТЕЖЕСТ.

Този боклук не трябваше ли вече да е в затвора.От кога му влиза присъдата,питам.

Шило

Ако спечелят властта, просто ще го оправдаят. Залагам 5 лв.

Мануел

Бе не си е работа. После като изгонят Тиквата от власт пак ли ще го съдят или просто ще духне като братя Галеви

Това нещо обеща пред цяла България, ако се докаже, че е подслушвал да се откаже от политиката. Не само, че се доказа, всички го разбраха. На всичкото отгоре е и осъден, макар и по друго дело. И този човек, без капка свян се кани отново да управлява власт и няма нито един журналист в тази наситена с медии страна, който да го подсети, че не трябва да се показва по телевизорите, а камоли да води предизборана битка. Как услужливо се правят на забравили. Недостоен политик, недостойни журналя. Направиха страната ни лудница.

Шило

Че те кога са си държали на думата? Сутрин едно, към 10 часа второ, след 12 часа, трето, надвечер- четвърто.

Нагъл позитански лъжец. Доказателствата са само в тиквите на Кутев и Пеевски.

Ти наистина ли ги мислиш тези работи или си просто платен герберастки трол. Колко ти плащат за да пишеш групости . Моля те кажи ми

Нищо не може да се направи за хора, които сами си слагат капаци на очите и тапи в ушите.

Шило

Кадем им е, що да не е? А че ГЕРБ отново ще спечелят, това е така. Да гледаме реално на нещата. С ББЦ ще имат и мнозинство от над 121

Не беше ли ДПС? Или опорната точка се смени?

Шило

Може и с тях, бъдещето ще покаже. Но Капута ако все пак вкара няколко човека, бъди сигурен,че ще подкрепя ГЕРБ. Въпрос на клиентелизъм.

Явно Цвъки е хванал Боко здраво за топките и не пуска! Не виждам друго обяснение...??

Държи с го компромати.

Ми кой да е начело на предизборния щаб на една групировка? Ако не е мутра, ще е недоучил и осъден физкултурник-милиционер. Ако не е той- ще е някой милиционер завършил великата школа за милиционери и станал изтъкнат юрист. Ако пък не е и той- калинки без никакво образование, но с фалшиви дипломи колкото щеш. В краен случай- някоя патрийна секретарка или внучка на бивше БКП величие било министър в правителство на Тодор Живков ще се жертва. Групировката ГЕРБ изобилства с такива кадри.

Колко беше? 11:0 или 12:0 ?

Едните комунисти печелят срещу другите комунисти. Тебе по добре ли ти е последните години. Народа по добре ли живее как мислиш има ли разлика когато управляват БСП или ГРОБ

И СЪДЪТ ГО ОСЪДИ, А АПАРТАМЕНИТЕТ И ШЕСТТЕ СА ОТ ПАРИТЕ НА ТЪЩАТА. ИНТЕРЕСНО АКО ГРОБАРИТЕ ЗАГУБЯТ ИЗБОРИТЕ ДАЛИ ЦЕЦО ЩЕ ГО ПРАТЯТ ПРИ БАЙ СТАВРИ С РАИРАНА ДРЕШКА

Ако не успеят със съда, могат и килър да му пратят. Много яко ги настъпи по мазола.

НЕ МИСЛЕТЕ ЧЕ ХОРАТА СА ГЛУПАВИ ИЛИ ПЪК СА ЗАБРАВИЛИ ПРОСТОТИИТЕ ПО ВРЕМЕТО КОГАТО ЦЕЦО КРАДЕЦО БЕШЕ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР. ТОЙ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ МИНУС НА БОКОВОТО УПРАВЛЕНИЕ НАРЕД С ДЯНКОВ. НЕ МИСЛЕТЕ ЧЕ НЕЩО Е ЗАБРАВЕНО. А ЗА КИЛЪРИ ЕДВА ЛИ ТОЙ Е ПРОСТО БОКЛУК И КУРШУМА НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА