Банда заглушавала с прасета печатница на пари

Задържаните фалшиви евро и машина за отпечатването им в петък са иззети от къща в с. Долно Сахране, Казанлъшко, каза пред журналисти министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проверете всичкете сфинарници,там са печатниците на пари и други работи!

Привет от града на розите,бомите и фалшивите пари. Цецо,за Казнлък и околия има една приказка от 60 години,,че въвъ всяка втора къща има поне един пистолет ",от няколко години имаме и добри пчечетари на пари и документи. ПИТАМ АЗЗАЩО МАНГАЛА БАТ САЛИ СИ РАЗХОЖДА МИРИЗЛИВИЯ ЧЕРЕН ЦИГАНСКИ ЗАДНИК И ТО С ТАКОВА САМОЧУСТВИЕНА СВОБОДА. Той май беше скоро хванат с винетки,дипломи и т.н. ТЕЗИ,,юнаци' НЕ МОГАТ ДА ГО ПРАВЯТ ХЕЙ ТАКА ,КОЙ Е НАД ТЯХ ,ТОВА Е ПО-ВАЖНО???????

Както преди 9 Септември 1944 започнаха да разкриват нелегални партийни печатници...

А дали машината не е била за прикритие за прасетата и да си е свършила работата? Това са прасета стара планина, политически бежанци оцелели въпреки посегателството на министри, ЕС, ООН, КГБ, НЛО, БТВ и други

"По думите му домашни животни - прасета, настанени в близост до "цеха за отпечатване", са използвани за заглушаването на работата на печатарската машина." Аз па кат печатим на домашниьо принтер ментета - преди тва готвим боб! Една купичка ми стига за 20-тина броя! Циркаджии мърляви!

Професионалната печатарска машина ме съсипва! :)))

Като казанлъчанин мога да кажа, че Долно Съхране е изцяло турско село .... това са просто съмишленици на Ахмед Доган ....!

Ти май изобщо не си от Казанлак.Някога ходил ли си в Долно Сахране изобщо че говориш такива глупости.ДолноСахране е може би най българското село в цялата околия

Усвоени са парите от еврофондовете, ама само на приказки и по медиите.

Абе как можаха да се оставят да ги хванат? Трябваше да отпечатат по-голям брой (около 5-6 мил.) и тогава да ги пласират, нямаше да им намерят печатницата!!

Сикрет сървис не се ли занимаваха с охраната на американския президент? И какво правят в Долно Сахране?

Не само президента, а и най-важното - долара. Дори си мисля, че това беше една от причините да нападнат Ирак. Садам печаташе яко фалшиви долари.

и сас фалсивите долари от целят свят . поздрави от уса . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добре че работят със "Сикрет сървис", иначе щяха да отркрият само прасетата. А сега да открият и печатницата за БГ-левчета, щото тя работи за банкноти от 20 и 50лв.

ОКАЗА СЕ , ЧЕ НЕ НАПРЗНО Е ПРАВИЛ ЧЕЛНИ СТОЙКИ Ц.ЦВЕТАНОВ

Състезание Пътен полицай на годината" Вероятно първото място е за този написъл най много актове за нарушения.

Квичене на министър и катаджий прикриват безсилието и мързела на МВР

Прочети пак новината. Плевенския любител на фонтани ли искаш за вътрешен министър?

На тебе Пипин дьо Лафонтен ли ти е единственият социален контакт

Човек със чисто сърце, който да работи за народа!

мн си зле ве праят всичко възможно

даже не си и Кукер , а си паляк !

Какъвто и да е ти казва истината Ходи на село да видиш хората от какво страдат най малко от трафика и фалшивите каймета но за широко разпространената престъпност която засяга помиярите на никой не му пука

У наща махала, виенето на Кучетата заглушава bTV новините :)