Ина Лулчева: Нарекоха Брендо кокаинов крал, да отговарят за отвличането на дъщеря му

Този, който нарече Евелин Банев - "кокаинов крал", да отговаря за отвличането на дъщеря му. Защото аз твърдя, че това предизвика до голяма степен случилото се днес.

Обратно в новината

Коментари - Ина Лулчева: Нарекоха Брендо кокаинов крал, да отговарят за отвличането на дъщеря му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Искам обаче да кажа изрично, че никога Евелин Банев не е имал обвинение за наркотрафик в България" Алооо, адвокатката! Шумахер никога не е карал формула едно в България и за България. По твоята логика Шумахер не може да кара кола... Тая на все за хептен тъпи.

Продажна кучка.

Госпожо адвокат, За човека се съди по делата му, а не по прозвището му.

АБЕ ХОРА ЗАЩО РУГАЕТЕ АДВОКАТКАТА? ПЪРВО ТЯ НЕ Е ЗАЩИТИЛА ДЕЙНОСТТА НА БРЕНДО; ВТОРО НЕ Е ОПРАВДАЛА ОТВЛИЧАНЕТО. ТЯ КАЗАВА КАКВО Е НЕЙНОТО МНЕНИЕ ЗА ТОВА ЧЕ ЦВЕТАНОВ Е НАСЪСКАЛ АЛЧНИЦИ ДА ОТВЛЕЧАТ ДАТАТО С ЦЕЛ ОТКУП.

Брендо е осъден за създаване и ръководене на престъпна група. Нека тази пишман-адвокатка сподели с какво се е занимавала тази престъпна груа за да може да пере десетки милиони.

Не са виновни адвокатите че защитават утрепки, това им е работата, виновни са съдиите че ги защитават - това им е далаверата!

Аре пък и тази "Ина Лулчева: Нарекоха Брендо кокаинов крал, да отговарят за отвличането на дъщеря му " - ние, ако не можем да се мерим с теб по грабене на мангизки, да не би сме олигофрени ?!

Кого от БСП е защитавала и кой от ГЕРБ. Кажи ми ти?

Сред най-коментираните в медиите нейни дела е делото в Страсбург - "Андрей Луканов срещу България" през 1996 г. Това е първото дело, спечелено от български гражданин в Съда за човешки права в Страсбург (Белгия). Защитник по делото на Иван Славков, на бившия зам.-кмет на София Венцислав Николов, на Алексей Петров и др.

Ало, Златкеее, Страсбург все още е във Франция

Мда... Брендо не е убил никого с дрогата си. Той доставя услуга, а тъпаците я консумират. Що никой не говори така и за търговците и производителите на алкохол - хората зависими от алкохол са не по-малко от наркоманчетата...

Интересно - на бай Миле убииците се придвижваха с полицейски коли и униформи... Някак си не бие на очи, а и след това са неуловими. Отвличат детето на Брендо, но с ДЖИП BMW X5 с крадени номера на Mazda! Това да не е някаква реклама на марки или? Какъв олигофрен трябва да си, че да правиш НЕЩО с BMW X5? Защо не си намериха някаква количка - леко незабележима, а не грозна и забележима като съвестта на Хитлер? Пък и с крадени номера от Mazda! Да бяха откраднали от Лада! Ама - НЕ! Турбогъзарията или неуловимостта ходи не по хората, а по безнаказаните!

е тои уби зет си и после и маика му , а с дрогата си и много други , за такива като брендо бавна и мучителна смурт до 9 коляно

Мутренска куча

Ами тя, заедно с оная торба с лайна- Марковкски и син "пеят" в един хор.Да защитаваш един боклук.. не е лесна работа, след като добре знаеш, че тоя си е чист боклук.. Всички като тая, смърдят на говна.. а и подкупната съдебна система ги обявява за победители.

да се чете- Друг път, пръво мисли, после говори

Тази Лулчева е адвокатка на всички престъпници в страната. К.Японица, Брендо, Ал.Петров, Н. Марков и т.н.

"език мой, враг мой" нали Цветанов Мафията не си поплюва Друг първо мисли, после говори....

Лулчева, замисли се ... май яко си се объркала, а? Добре ли спиш, доволна ли си от себе си, спокойна ли си за децата си (ако имаш такива)?

мисля, че тя беше адвокат и на киро японеца .....странна работа

Мутренска ли е родата , няма малечко и големо - всичкото под Сатъра !

Не знам такива адвокати като тази Ина имат ли останала капчица нормалност в безкрайно гадната си душа. Ако нейното дете стане наркоман (ка) благодарение на Брендо и после Брендо и каже - ето ти едно куфарче с пари - защитавай ме , а детето ще се оправи - тази Ина ще му стане ли адвокатка отново? Вижте я само на какво прилича....

За сведение - адв. Ина Лулчева освен на всички мафиоти, беше защитник и на експремиера Станишев. Та е ясна и политическата й ориентация.

Тя беше адвокат още на Андрей Луканов, Стефан Софиянски, Венцеслав Йосифов,Христо Данов, Тодор Славков - Живков .... АКО Я ОТВЛЕКАТ БАЯ НЕЩА МОЖЕ ДА ИЗПЕЕ :)))

По- добре да я отвлекат, отколкото да я намерят с куршум в десетката..

дано посаберат и другите в бояна иоколо !стига са тровили и отвлицали децата ни с помочта на полицаи и политици!

ДЕЦАТА СА НАШИЯ КАПИТАЛ.НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГИ ХУЛИ,ТА КАКВИТО ЩЕ ДА СА,ТЪПИ БЪЛГАРИ ИЗВЕРГИ!!!

Познавам доста заможни хора, но позабогатели по по-честен начин от Брендо, и нито съм ги виждал с охрана, никой някой ги е заплашвал. Камо ли пък децата им. А този си е един чист бандит, и има защо да се страхува. Верно децата не са виновни за родителите си, ама и той колко деца и майки е разплакал... Така че не го съжалявайте.

Стига глупости МАФИЯТА е велика ,тя има чест,достойнство.Покажете пример,където мафията е отмъщавала на дечица,жени,членове на семейства/родители/.Тя се занимава само с персоните-обекти с други НЕЕЕ!Сегашното е български патент,който за тези типове ще завърши трагично.

абсолютен дебил си- добро име имаш... а за мафията - не позна драги- гледал си стари филми- прочети малко повечко за Ндрагетата - тази с което точно се е хванал на хорото бай ти Брендо... - доста си встрани от десятката -изобщо си извън строя с тъпизмите ти ...

И аз сръчкам майка ми като взе да жали "горкото дете"на Брендо.Абе хора а той колко майки е разплакал и продължава да разплаква,колко деца са починали от дозите му.АЙДЕ КОЛАН.ДЕТЕТО МУ ТО ТЪНЕ В ЛУКС И ПРИЩЯВКИ така че трябва от малко да им знае цената.Всичко се заплаща на този свят,всички си носим кръста и -БЕДНИ И БОГАТИ!!!Цената на лесните милиони евра също трябва да се знае и то най-вече от децата им там само май ги боли ако не са с инжекции и от това.ХИЧ НЕ МИ ПУКА ЗА НА НЯКАКЪВ СИ МАФИОТ ДЕТЕТО....ВСИЧКИ ИМАМЕ ДЕЦА....

Ами че той наистина си е кокаинов трафикант. Един от най-големите трафиканти в Европа, по оценка на Европол. С присъда и в друга европейска страна. Та адвокатката да си затвори устата. Да не нарича черното бяло.

Сега трябва да обвиним и продуцентите на "Къде е Маги"

Герберастите сигурно са прави, но само не мога да разбера защо най-богатата жена в БГ се казва Цветелина Бориславова?! Сигурно има бизнесмени в BG, които докарват много повече пари от Брендо. С какво ли се занимават?

има една друга - казва се Цветанка Карагьозова, тя и любовника са по-богати е от Брендо май??!!

цецка се води най-богатата - защото се знае , че тя е перачката на милионите и милиардите на бай ти Боко-Рапоня - краденото от държавата и "изчуканото" чисто от дрогата - се препира в перачницата- банката на цецка-пластичната операция !!!

на всички вас- да ви плюя на муцуните! До къде могат да стигнат лакардиите ви, от едно отвличане.. явно сте на работно време от Позитано 20. Такива като вас и подръжниците на Местан сте за бесилото! Ще дойде и вашето време, изкуфели червени мравки!

абе докога таъи ще се прави на интересна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не мога да разбера ,какво е това двуличие!Наистина детето не е виновно,но помислете колко други невинни деца са жертва на Брендо!Той дали има милост и мисъл за тях ,както и обществото!

Да и аз съжалих детето. Но после си помислих, колко ли майки е разплакал баща и?

всички родители които контролират децата си нямат проблем с наркотиците само тези които не се интересуват какво вършат техните деца имат проблем тъпанар

Нещо интересно: Чухте ли, че днес се опитали да отвлекат и Азис - нападателите били 4-ма с полицейски униформи?!? На пръв поглед смешно и комично - с оглед обекта на отвличането, но на втори прочит: не е ли прекалено натрапчиво в един ден толкова опита? Като че ли някой ни размахва пръстче, един вид - вижте какво ще стане, ако ме няма? Заплаха/ изнудване или каквото там?!? Смаян съм... - не знам за вас.

А нещата може да са далеч по-прозаични. Дядото на детето е един от най-богатите хора в София. Има огромна сграда на "Витошка", която спечели някакъв приз сграда на годината. Та има човекът някакви си причини да праща детето с охрана на училище. Видимо вече основателни.

Адвокатката на мутрите Ина Лулчева вярва ли си като внушава по медиите, че едва ли не вътрешният министър е виновен за отвличането на детето. А Брендо , видиш ли, чист и невинен като сълзица, къщата му в Бояна -едва ли не от дарения построена. Лулчева, осъзнай се. Или за още по-висок хонорар си готова и с дявола да се съюзиш. Хората работят като идиоти за сносен живот, а този изпечен мошеник и трафикант си живее охолно на гърба на зарибените с наркотици невинни млади хора. дано в Италия го осъдят подобаващо, че тази продажница-адвокатка да млъкне. И дано да освободят невинното дененце, това е кощунство!

Напълно си прав! Тази Лулчева е пълен аналог на адвокатката на Джаро от филма "под прикритие". Може би и ще свърши като нея.

Цвинокио каза: "тръгвам си(от МВР) с високо вдигната глава,защото няма да ме питат за отвлечените"...и.т.н Е да ,реално е прав, няма го на поста и почнаха пак!

И мен ме наричат "милионерката", но като ме гледат как след 36 години трудов стаж карам Голф 3, на никой не му хрумва да ме отвлича!!!

Г-жа Лулчева иска да ни убеди, че Брендо не се е занимавал с наркотрафик, а похитителите са се подвели по твърдението на ЦвЦв и са се докоснали до детето, само за да измуфтят някой лев от "краля"? Е, гражданите сме тъпаци, а съдията ще повярва ли?

Основен девиз на адвокатите: ''Всеки клиент е невинен до доказване на фалита му''

четвъртата версия е някой поболял се баща на наркозависимо дете да е решил око за око зъб за зъб или парите който е спечели си мисли че са негови и се опъва да върне на когото трябва.Жалко за детенцето то по никакъв начин не е виновно.

И се окаже, че исканията на похитителите са Брендо да не си отваря устата за...

Някои да знае какво работи бившата мутреса, как потдържа такъв стандарт на живот?

Е-е! Браво! Пак стана интересно! Един гръмнат, друг отвлечен, после някакъв трактор излязъл извън платното и смачкал някакви тикви... Въобще - пълен екшън!

Само за една седмица да пуснат Брендо и ще открие детето си, но за онези нищожества - не се знае. А и Италия не е далече де ...

Не е ясно какво ще си намери Брендо.. Дали детето, дали късмета- куршума... Рано или късно иде Видовден за тея като него..

КАТО Е НЕВИНЕН ОТ КЪДЕ ТОЛКОВА ПАРИ ИМА?АЗ РАБОТЯ 32ГОДИНИ И НЯМАМ ВЛОГ ОТ 32ЛЕВА,А ТОЙ?

какво той - той е пестелив

Като си прахосница естествено,че няма да имаш,виж цв.цветанов как е спестил за осем апартамента само от една заплата,а Брендо има сериозен бизнес,ако той няма пари кой ще има?

ами цветанов откъде има толкова имоти и спестявания от мама и татко

Нарекли го Кокаинов крал и били виновни, що за простотия. Тия дето са го отвлекли, да не са слушали Цецо какво е казал? Те си имат интереси, знаят си го и така. Виновен е самият той за съдбата на детето а не Цветанов.Тази адвокатка да помисли малко преди да се изказва.

Тя е помислила !Хонорара е голям! За пари "айдукатката" ще продаде и майка си!

В предвид създалата се обстановка във България, както и това ,че тоя е в Италия.....съмнителна работа. Някой клати клоните на дървото!

не е за откуп, защото той е в италиански затвор,тоест не е в положение да преговаря. Нито е за сплашване да не проговори пред тамошния съд,защото е там от доста време. Във България мафията си има държава!

Айде бе, Лулчева, ...Aман от такива адвокати като тебе. Освен отявлени бандити, които си плащат добре, кого друг през шибаната си кариера си защитила, а? И другата ти колежка Рени Цанова беше като тебе. Ама нали знаеш , къде е тя сега?

А адвокатката на престъпниците говори и обвинява Цветанов. Е как да не гласувам за ГЕРБ сега!

Значи излиза че ако Цветан Цветанов, словесно осъжда работата на съда, то той го подлага на натиск?! А тази лакома пача може да бълва откровени лъжи по адрес на Цветанов, и в защита на отявлен бандит! И то безнаказано! "Изсира" се на обществено място, вдига си гащите без да се избърше дори! И за обществото остават последствията от разстройството и!!!

и смърдиии.... мбъххх

ами да премахнем прокуратура съдии и всяка правна защита и каквото каже цеци това е не са виновни съди и прокурори и адвокати виновни са тези които не създават и не прилагат закони за да предодвратят да се стигне до тук