Коментари - Цветанов си направи ”равносметката” пред жертви на престъпления | Днес.dir.bg

Цветанов си направи ”равносметката” пред жертви на престъпления

Вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов отчете какво е свършил, докато беше на поста. Отчетът му бе озаглавен "Равносметката" - презентация за дейността на МВР в периода 2009-2013 г.". На пресконференцията в Министерски съвет присъстваха и "скъпи гости" - потърпевши от "Наглите" и "Октопода", които изказаха своите благодарности към Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов си направи ”равносметката” пред жертви на престъпления | Днес.dir.bg

Коментари

Този тъпак още ли е в новините?

Наричате родителите на загиналите деца клакьори,как не ви е срам.При това правителство се отмени така удобното споразумение с прокуратурата, при убийство на пътя.Поне тук замълчете.

И какво промени това? Не мога да уважавам някой, който използва мъката на пострадалите за да си вдига рейтинга. Това е популизъм...огромен. За да спрат убийствата по пътищата трябва превенцияяяяяяяя. катаджиите да не ми се скатават по шубраците, а да си вършат работата, и да се спазват законите, тоест за едни акт, за други връзки. Ама те май бяха подчинени на неговото министерство.

Голяма клоунада. Да ни би Цецо да си въобразява, че след тази постановка ще бъде по обичан? Клакьорите неизвестно как са се организирали, цветя са купили да благодарят на Цецко. Нямам думи. Добре, че не е докарал прословутите прасета да му грухтят благодарствено. Все пак ги беше разходил до София да благодарят на Бойко.Срамно и гнусно.

ТИ ГО ПЛЮЕШ, ОНО СИ МИСЛИ ЧЕ ДЪЖД ВАЛИ!

Е този път Цвък надмина себе си! Откъде толкова интелектуална мощ в тоя човек?

Наш Цецо надмина и Гьобелс! В последния ден реши да изхарчи още пари от бюджета на МВР за предизборна пропаганда, докарвайки клакьорите.

два паметника, един за наглите, другия за на евреиския атентата в бургас...как е стъпкал ....а......предполагаемите терористи от ...хизбула с ....цанадския паспорт....

брях ...цв.цв. ша си направи паметник за добра свъшена работа.....как е стъпкал "наглите"....и плюе

Единствения политик който се подложи на пълна проверка от Сметната палата и излезе чист. Сравнение с министър Пикльо който се срещаше с Галеви в храсталасите да им се помоли да кротуват малко докато другарите излъжат ЕС. А уж червените се перчат, че са големи разбирачи - проваляли.

Това означава ли, че се мислите за гласа на народа или просто сте зомбиран фен на некадърния Цвъцко?Бил чист-това е била целта на проверката. А това, че е самовлюбен, нагъл и НЕКОМПЕТЕНТЕН тарикат, коя проверка трябва да го установи?Аман от платени драскачи по форумите!

По неуспешен ПР няма. Кой изобщо му вярва на този СМЕШНИК?

КЪДЕ Е ЛАРА???

Жертва на наглите Гербери е целият народ. Къде смята да събере на пресконференция толкова хора? :) :) :)

Един от министрите, който имаше смелостта да удари организираната престъпност така че да и се завие свят. Никой не е безгрешен, но той беше един добър министър и го поздравявам. Такива хора трябват на България!

Смешка... :)))

Г-н Цветанов даже беше пречупил гръбнака на организираната престъпност /по негови думи/, а после излезе съвсем друго и с организираната, и с неорганизираната престъпност...

Сериозно казвам: БРАВО, ЦВЕТАНОВ! БРАВО ЗА ДЕЙНОСТТА ТИ, КАКТО И ЗА ЛИПСАТА НА НЕАДЕКВАТНА САМООЦЕНКА ЗА РАЗЛИКА ОТ КОЛЕГИТЕ ТИ В ПРАВИТЕЛСТВОТО!

Сикаджийската мафия "преборила" останалие си клонове...Ха-Ха-щеше да е смешно,ако не ни управляваше именно Мафията СИК и ТИМ.

Нека и 20 апартамента да има Цветанов , важно е ,че свърши работа. За разлика от мафиотите Румен Петков и Михаил Миков които са чадър за престъпността.

Горките те! Поне по един апартамент да бяха си набавили от "чадъра". Ама като не са тарикати като Цвъки - хак им! Друго си е под чадъра да ти бутат партаменти!

"Г.ЗЪТ СИ С РОЗИ НАКИЧИ, НАСРАНОТО ДА НЕ ЛИЧИ!" Радой Ралин

Изплатени 8 милиарда от ЕС. Наследени 8 милиарда от крадливата тройна коалиция.Събрани 8 милиарда от данъци , такси и всякакъв държавен рекет . 24 милиарда - за 3 години- профукани само за една магистрала / недовършена/ ?!

Това са лицата и хората на тази партия - Йотова, Румен Петков, Овчаров, Масларова, Кутев, Нинова, Станишев ... И това са само лицата, зад тях стои цялата мафия и организирана престъпност. Мен ще ме е срам да съм привържаник на тази партия :(

Ти пък какъв майтап каза - те са оперирани от срам.

Цветанов като министър и вице премиер е пълна нула, обаче като инвеститор в недвижими имоти и контрабандист е номер едно!

По- нагли са Михо Миков и Румен Петков. България ги изрита с шутове на изборите и избра Борисов.

Нали вече няма да го гледаме и слушаме :)

Цветанов е по-нагъл и от Наглите! Върнаха държавата с десет години назад, а той се гордее!!! Ай сиктир бе Многодомецо!!

АДЕЕЕЕ на Гробарските лъжи,айдеее народе,че не остана време за тъпи ПР и абсолютно нагли лъжи....Айде,че след изборите половината наглеци и крадци ще оттекат в канала на историята,а останалите сик мафиоти и фризьоро-милиционелски "елит" ще пече задник на екзотични острови с откраднатото от тъпите умиращи от глад и самоубиващи се от отчаяние българи..

Мая Манолова е лобист на братя Галеви. Па после Цветанов е виновен.

Михаил Миков никога повече няма да е министър защото е част от мафията ,заедно с Румен Петков.

През 2009-та на ул. ''Борис '' на 30 метра от позитано 20 обраха трезор. Министър беше Михаил Миков. Е тоя наглец всяка вечер е на ТВ екрана и се готви за власт.

лошото е, че има много балъци и наивници, които гласуват за такива крадци и пишман политици като ЦЦ и ББ (не че има голям избор за кой да се гласува) и затова тази държава никога няма да я бъде. НИКОГА! Всеки да се спасява поединично...... Ето цецко например го игра зам. кмет и министър и си купи 6 апартамента, а колко отделно пари си е заделило за черни дни, само то си знае. успех българи. дръжте се.

Е аз съм такъв балък и ще гласувам за такива крадци, а не за предишните гранде крадци и мошенници и комунистически наследници.

Е това по-нагла паплач от теб няма - ти си някой престъпник на който му се плаща за такива постове и такава пропаганда. Опитвате се престъпниците да изкарате Борисов престъпник. Да ама няма да мине!

хахахаааах

Я се огледайте бе ... Сега България и София конкретно е по-спокойно място за живеене. Аман от хора, които са забравили какво беше преди 10 години, когато ако те блъснат само те сритваха на страни да не пречиш на останалите, когато рекетът на полицията си беше норма и когато можеше да ти откраднат колата сега и след час идваше полицай да ти каже колко ще ти струва да си я върнеш... Я малко се освестете. А шесте апартамента сигурно баба ти му ги е дарила.

НЕ ТИ ЛИ СПРЯХА ПАРИТЕ ЗА ПИСАНЕ НА ГЛУПОСТИ ЗА ГРАБ.ЖАЛКО НАГЛО И НЕВЕРОЯТНО ДОСАДНО ПЛАТЕНО ГРОБЕРИСЧЕ,НАЙ-ВЕРОЯТНО НА ДЪРЖАВНА РАБОТА...

Цветанов вече не е министър. По-важно е, че БСП и ДПС никога няма да управляват България.Никога, категорчино.

Каква откровена простотия! Живеем в централния Тиквунарий на Цвъкостан...

През 2009-та , края на март, на 30 метра от Позитано 20 , в 8 часа вечерта обраха градски трезор. Министър беше някакъв от БСП, дори не искам да му споменавам името на тоя. Гледам го само колко е нагъл и пак се готви за власт. Естетвено няма да му позволим.

Толкова ниско не са падали български политици - да разиграват такива сценки! Личи си, че сценарият е като за тъпи американци - явно оттам ги съветват доста здраво.

Цветанов преборил престъпността? А отде дойдоха апартаментите? Как може престъпник да бори себе си? Нека народът си каже мнението, а не супер-подбрана не-представителна извадка!

Аз съм доволен общо взето от Цветанов, въпреки, че през 2010-та ми обраха апартамента посред бял ден и естествено от айдуците никакъв ''спомен''. Положението в страната е по-добро от 2008-ма , например.

Да, бе... Битовата претъпност се увеличава постоянно, но иначе отчитаме големи успехи в борбата.

Този още ли не е разбрал, че оценка му се направи! Хората му я направиха и го изритаха от властта. Българинът е търпелив, но нямаше как да ги траем чак до лятото. Аман! Байгън! Втръсна ни от това тъпото - "Цветанъ на мисълта".

Що не доведе селяните от село Мечка да кажат доволни ли са ? Що не се похвали за резултати по делото "Мишо Бирата" ? Що не спомена за Галеви, които се печат по плажовете и си харчат откраднатото?

Голямо театро е било, с режисьор- Цветанов! Дано повече да няма такава възможност!

Няма какво д ами се отчита, той за тези 4години се занимаваше само със следене и манипулации/ има събрани един куп компромати, които ще използуват за Бойкоудобни дела/- това е проста мутра-милиционер. Не съ м видял какво е свършил за тези години освен, че вкара невинни хора в затвора и подмина един куп мутри, които им платиха..... и това, ако е работа???

тотален цирк както винаги дано поне не са карали хорицата насила да ходят да благодарят

чакаме равносметката на другия още по голям умник Дянков

Кому е нужен този цинизъм??? Защо задължават жертвите на престъпления да благодарят? Не им ли стига мъката по загубените близки? Едва ли това правителство може да си избере толкова позорен край. Защо по-дяволите хората трябва да се измъчват заедно с тях?

Като оставим настрана безпочвените личностни нападки на пишещите тук сънародници, които очевидно не умеят да мислят в цифри и факти, а само с повтаряне на нищо не значещи фрази, има едно нещо, което е очевидна истина, за която никой не иска да говори: ЗАЩО ЖУРНАЛИСТИТЕ ДАВАТ ПОСТОЯННО ТРИБУНА И ПОПУЛЯРИЗИРАТ ДУМИТЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И НА ТЕХНИТЕ АДВОКАТИ, А НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПУБЛИКУВА ДУМИТЕ НА ЖЕРТВИТЕ? ЕТО И СЕГА, ПИШЕ, ЧЕ ЧАСТ ОТ ЖУРНАЛИСТИТЕ СИ ТРЪГНАЛИ???!!! АМИ АКО СЕ ЧУВСТВАТ ГУЗНИ, МОЖЕ. АМА АКО СИ ОТРАЗЯВАЛ РАВНОПОСТАВЕНО ВСИЧКИ СТРАНИ В ЕДИН ПРОЦЕС, НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ ЧУВСТВАШ "СЪДЕН", НАЛИ ТАКА.....

Удивително е докога ще търпим посрествените театрални постановки на тази неграмотна мутра Цветанов?! Неговото и на патрона му дебелоочие няма граници. Миризмата на анцуг и спарени гуменки завладя държавата по време на това престъпно управление.

Явно в България мафията има няколко разклонения,ако Цветанов или ББ са част от някое от тях,значи не се справиха с конкуренцията.Ако пък не са ,то не победиха мафията ,което показва,че държавата все-още е по слаба от нея и ,който и да се опита да се справи с проблема ще е подложен на всякакъв вид натиск от вътрешни и външни сили.И в двата случая жертвите сме ние-народът,но след като не сме запознати с много факти и събития нека отдадем заслужено уважение на тези служители ,които , наистина воюват срещу мафията!

Не мога да разбера защо този скункс си носи задник там, където трябва да е муцуната му?!

Много скоро Цецо Лажецо ще замени 6-те си апартамента срещу килия номер 6 в Централния затвор!

Свършена е работа г-н Цветанов но за съжаление сливането на властта и организираната престъпност си остава водеща тема и хората няма да имат доверие на нито едно правителство докато това не се промени !

ей цецко ако бях на родителите ти щях да се откажа от теб и да ме е срам да изляза на улицата , че съм отгледал такъв циник и безсрамник

Коментари - Цветанов си направи ”равносметката” пред жертви на престъпления | Днес.dir.bg

Цветанов си направи ”равносметката” пред жертви на престъпления

Вътрешният министър в оставка Цветан Цветанов отчете какво е свършил, докато беше на поста. Отчетът му бе озаглавен "Равносметката" - презентация за дейността на МВР в периода 2009-2013 г.". На пресконференцията в Министерски съвет присъстваха и "скъпи гости" - потърпевши от "Наглите" и "Октопода", които изказаха своите благодарности към Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов си направи ”равносметката” пред жертви на престъпления | Днес.dir.bg

Коментари

Този тъпак още ли е в новините?

Наричате родителите на загиналите деца клакьори,как не ви е срам.При това правителство се отмени така удобното споразумение с прокуратурата, при убийство на пътя.Поне тук замълчете.

И какво промени това? Не мога да уважавам някой, който използва мъката на пострадалите за да си вдига рейтинга. Това е популизъм...огромен. За да спрат убийствата по пътищата трябва превенцияяяяяяяя. катаджиите да не ми се скатават по шубраците, а да си вършат работата, и да се спазват законите, тоест за едни акт, за други връзки. Ама те май бяха подчинени на неговото министерство.

Голяма клоунада. Да ни би Цецо да си въобразява, че след тази постановка ще бъде по обичан? Клакьорите неизвестно как са се организирали, цветя са купили да благодарят на Цецко. Нямам думи. Добре, че не е докарал прословутите прасета да му грухтят благодарствено. Все пак ги беше разходил до София да благодарят на Бойко.Срамно и гнусно.

ТИ ГО ПЛЮЕШ, ОНО СИ МИСЛИ ЧЕ ДЪЖД ВАЛИ!

Е този път Цвък надмина себе си! Откъде толкова интелектуална мощ в тоя човек?

Наш Цецо надмина и Гьобелс! В последния ден реши да изхарчи още пари от бюджета на МВР за предизборна пропаганда, докарвайки клакьорите.

два паметника, един за наглите, другия за на евреиския атентата в бургас...как е стъпкал ....а......предполагаемите терористи от ...хизбула с ....цанадския паспорт....

брях ...цв.цв. ша си направи паметник за добра свъшена работа.....как е стъпкал "наглите"....и плюе

Единствения политик който се подложи на пълна проверка от Сметната палата и излезе чист. Сравнение с министър Пикльо който се срещаше с Галеви в храсталасите да им се помоли да кротуват малко докато другарите излъжат ЕС. А уж червените се перчат, че са големи разбирачи - проваляли.

Това означава ли, че се мислите за гласа на народа или просто сте зомбиран фен на некадърния Цвъцко?Бил чист-това е била целта на проверката. А това, че е самовлюбен, нагъл и НЕКОМПЕТЕНТЕН тарикат, коя проверка трябва да го установи?Аман от платени драскачи по форумите!

По неуспешен ПР няма. Кой изобщо му вярва на този СМЕШНИК?

КЪДЕ Е ЛАРА???

Жертва на наглите Гербери е целият народ. Къде смята да събере на пресконференция толкова хора? :) :) :)

Един от министрите, който имаше смелостта да удари организираната престъпност така че да и се завие свят. Никой не е безгрешен, но той беше един добър министър и го поздравявам. Такива хора трябват на България!

Смешка... :)))

Г-н Цветанов даже беше пречупил гръбнака на организираната престъпност /по негови думи/, а после излезе съвсем друго и с организираната, и с неорганизираната престъпност...

Сериозно казвам: БРАВО, ЦВЕТАНОВ! БРАВО ЗА ДЕЙНОСТТА ТИ, КАКТО И ЗА ЛИПСАТА НА НЕАДЕКВАТНА САМООЦЕНКА ЗА РАЗЛИКА ОТ КОЛЕГИТЕ ТИ В ПРАВИТЕЛСТВОТО!

Сикаджийската мафия "преборила" останалие си клонове...Ха-Ха-щеше да е смешно,ако не ни управляваше именно Мафията СИК и ТИМ.

Нека и 20 апартамента да има Цветанов , важно е ,че свърши работа. За разлика от мафиотите Румен Петков и Михаил Миков които са чадър за престъпността.

Горките те! Поне по един апартамент да бяха си набавили от "чадъра". Ама като не са тарикати като Цвъки - хак им! Друго си е под чадъра да ти бутат партаменти!

"Г.ЗЪТ СИ С РОЗИ НАКИЧИ, НАСРАНОТО ДА НЕ ЛИЧИ!" Радой Ралин

Изплатени 8 милиарда от ЕС. Наследени 8 милиарда от крадливата тройна коалиция.Събрани 8 милиарда от данъци , такси и всякакъв държавен рекет . 24 милиарда - за 3 години- профукани само за една магистрала / недовършена/ ?!

Това са лицата и хората на тази партия - Йотова, Румен Петков, Овчаров, Масларова, Кутев, Нинова, Станишев ... И това са само лицата, зад тях стои цялата мафия и организирана престъпност. Мен ще ме е срам да съм привържаник на тази партия :(

Ти пък какъв майтап каза - те са оперирани от срам.

Цветанов като министър и вице премиер е пълна нула, обаче като инвеститор в недвижими имоти и контрабандист е номер едно!

По- нагли са Михо Миков и Румен Петков. България ги изрита с шутове на изборите и избра Борисов.

Нали вече няма да го гледаме и слушаме :)

Цветанов е по-нагъл и от Наглите! Върнаха държавата с десет години назад, а той се гордее!!! Ай сиктир бе Многодомецо!!

АДЕЕЕЕ на Гробарските лъжи,айдеее народе,че не остана време за тъпи ПР и абсолютно нагли лъжи....Айде,че след изборите половината наглеци и крадци ще оттекат в канала на историята,а останалите сик мафиоти и фризьоро-милиционелски "елит" ще пече задник на екзотични острови с откраднатото от тъпите умиращи от глад и самоубиващи се от отчаяние българи..

Мая Манолова е лобист на братя Галеви. Па после Цветанов е виновен.

Михаил Миков никога повече няма да е министър защото е част от мафията ,заедно с Румен Петков.

През 2009-та на ул. ''Борис '' на 30 метра от позитано 20 обраха трезор. Министър беше Михаил Миков. Е тоя наглец всяка вечер е на ТВ екрана и се готви за власт.

лошото е, че има много балъци и наивници, които гласуват за такива крадци и пишман политици като ЦЦ и ББ (не че има голям избор за кой да се гласува) и затова тази държава никога няма да я бъде. НИКОГА! Всеки да се спасява поединично...... Ето цецко например го игра зам. кмет и министър и си купи 6 апартамента, а колко отделно пари си е заделило за черни дни, само то си знае. успех българи. дръжте се.

Е аз съм такъв балък и ще гласувам за такива крадци, а не за предишните гранде крадци и мошенници и комунистически наследници.

Е това по-нагла паплач от теб няма - ти си някой престъпник на който му се плаща за такива постове и такава пропаганда. Опитвате се престъпниците да изкарате Борисов престъпник. Да ама няма да мине!

хахахаааах

Я се огледайте бе ... Сега България и София конкретно е по-спокойно място за живеене. Аман от хора, които са забравили какво беше преди 10 години, когато ако те блъснат само те сритваха на страни да не пречиш на останалите, когато рекетът на полицията си беше норма и когато можеше да ти откраднат колата сега и след час идваше полицай да ти каже колко ще ти струва да си я върнеш... Я малко се освестете. А шесте апартамента сигурно баба ти му ги е дарила.

НЕ ТИ ЛИ СПРЯХА ПАРИТЕ ЗА ПИСАНЕ НА ГЛУПОСТИ ЗА ГРАБ.ЖАЛКО НАГЛО И НЕВЕРОЯТНО ДОСАДНО ПЛАТЕНО ГРОБЕРИСЧЕ,НАЙ-ВЕРОЯТНО НА ДЪРЖАВНА РАБОТА...

Цветанов вече не е министър. По-важно е, че БСП и ДПС никога няма да управляват България.Никога, категорчино.

Каква откровена простотия! Живеем в централния Тиквунарий на Цвъкостан...

През 2009-та , края на март, на 30 метра от Позитано 20 , в 8 часа вечерта обраха градски трезор. Министър беше някакъв от БСП, дори не искам да му споменавам името на тоя. Гледам го само колко е нагъл и пак се готви за власт. Естетвено няма да му позволим.

Толкова ниско не са падали български политици - да разиграват такива сценки! Личи си, че сценарият е като за тъпи американци - явно оттам ги съветват доста здраво.

Цветанов преборил престъпността? А отде дойдоха апартаментите? Как може престъпник да бори себе си? Нека народът си каже мнението, а не супер-подбрана не-представителна извадка!

Аз съм доволен общо взето от Цветанов, въпреки, че през 2010-та ми обраха апартамента посред бял ден и естествено от айдуците никакъв ''спомен''. Положението в страната е по-добро от 2008-ма , например.

Да, бе... Битовата претъпност се увеличава постоянно, но иначе отчитаме големи успехи в борбата.

Този още ли не е разбрал, че оценка му се направи! Хората му я направиха и го изритаха от властта. Българинът е търпелив, но нямаше как да ги траем чак до лятото. Аман! Байгън! Втръсна ни от това тъпото - "Цветанъ на мисълта".

Що не доведе селяните от село Мечка да кажат доволни ли са ? Що не се похвали за резултати по делото "Мишо Бирата" ? Що не спомена за Галеви, които се печат по плажовете и си харчат откраднатото?

Голямо театро е било, с режисьор- Цветанов! Дано повече да няма такава възможност!

Няма какво д ами се отчита, той за тези 4години се занимаваше само със следене и манипулации/ има събрани един куп компромати, които ще използуват за Бойкоудобни дела/- това е проста мутра-милиционер. Не съ м видял какво е свършил за тези години освен, че вкара невинни хора в затвора и подмина един куп мутри, които им платиха..... и това, ако е работа???

тотален цирк както винаги дано поне не са карали хорицата насила да ходят да благодарят

чакаме равносметката на другия още по голям умник Дянков

Кому е нужен този цинизъм??? Защо задължават жертвите на престъпления да благодарят? Не им ли стига мъката по загубените близки? Едва ли това правителство може да си избере толкова позорен край. Защо по-дяволите хората трябва да се измъчват заедно с тях?

Като оставим настрана безпочвените личностни нападки на пишещите тук сънародници, които очевидно не умеят да мислят в цифри и факти, а само с повтаряне на нищо не значещи фрази, има едно нещо, което е очевидна истина, за която никой не иска да говори: ЗАЩО ЖУРНАЛИСТИТЕ ДАВАТ ПОСТОЯННО ТРИБУНА И ПОПУЛЯРИЗИРАТ ДУМИТЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И НА ТЕХНИТЕ АДВОКАТИ, А НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПУБЛИКУВА ДУМИТЕ НА ЖЕРТВИТЕ? ЕТО И СЕГА, ПИШЕ, ЧЕ ЧАСТ ОТ ЖУРНАЛИСТИТЕ СИ ТРЪГНАЛИ???!!! АМИ АКО СЕ ЧУВСТВАТ ГУЗНИ, МОЖЕ. АМА АКО СИ ОТРАЗЯВАЛ РАВНОПОСТАВЕНО ВСИЧКИ СТРАНИ В ЕДИН ПРОЦЕС, НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ ЧУВСТВАШ "СЪДЕН", НАЛИ ТАКА.....

Удивително е докога ще търпим посрествените театрални постановки на тази неграмотна мутра Цветанов?! Неговото и на патрона му дебелоочие няма граници. Миризмата на анцуг и спарени гуменки завладя държавата по време на това престъпно управление.

Явно в България мафията има няколко разклонения,ако Цветанов или ББ са част от някое от тях,значи не се справиха с конкуренцията.Ако пък не са ,то не победиха мафията ,което показва,че държавата все-още е по слаба от нея и ,който и да се опита да се справи с проблема ще е подложен на всякакъв вид натиск от вътрешни и външни сили.И в двата случая жертвите сме ние-народът,но след като не сме запознати с много факти и събития нека отдадем заслужено уважение на тези служители ,които , наистина воюват срещу мафията!

Не мога да разбера защо този скункс си носи задник там, където трябва да е муцуната му?!

Много скоро Цецо Лажецо ще замени 6-те си апартамента срещу килия номер 6 в Централния затвор!

Свършена е работа г-н Цветанов но за съжаление сливането на властта и организираната престъпност си остава водеща тема и хората няма да имат доверие на нито едно правителство докато това не се промени !

ей цецко ако бях на родителите ти щях да се откажа от теб и да ме е срам да изляза на улицата , че съм отгледал такъв циник и безсрамник