Манолова: Аз подадох сигнала за бюлетините в ”Мултипринт”

Мая Манолова от БСП призна, че тя е подала сигнала до прокуратурата за невалидните 350 000 бюлетини, открити в костинбродската печатница "Мултипринт".

Обратно в новината

Коментари - Манолова: Аз подадох сигнала за бюлетините в ”Мултипринт” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РЗС разкрила грандиозна фалшификация на изборите?/22:32 11 май 2013 / Редактор Елица Петрова / обновено преди 2 минути / Председателят на РЗС Яне Янев заяви, че РЗС е разкрила грандиозна фалшификация на изборните резултати. Това Янев каза във връзка с разкритите 350 000 незаконно отпечатани бюлетини. Този сигнал е внесен преди повече от 20 дни от активистка на РЗС, която е с юридическо образование, каза председателят на РЗС, но не назова името на жената от съображения за нейната и на семейството й сигурност. Но прави чест на ДАНС и на прокуратурата, че до последния момент не са уведомили МВР, не е изтекла информация и цялата операция се е осъществила по перфектен начин, добави Янев. В сигнала на активистката на РЗС се твърди, че не само една фирма, а няколко са участвали в тази грандиозна схема за фалшифициране на изборните резултати, добави той. От РЗС смятат, че това е заговор на две големи партии срещу българския народ. В сигнала по думите на Янев са цитирани конкретни фирми, свързани с определени партии и близки до тях лица. И тази грандиозна фалшификация не е никак случайна и не е замислена от ден-два или седмица, по нея е работено по-дълъг период от време, заяви той.

Къде в бюлетините е записано, че са на ГЕРБ. Червените от година са работили и мислили, не за държавата, а какъв компромат да спретнат на ГЕРБ.От години насам не мислят за решаването на нито един проблем, освен да плюят по Борисов и Цветанов.

Абсолятно вярно! Комунисти и социалисти от близо 100 години мислят само за своето докопване до властта, като се започне от септемврийското въстание през атентата в Света Неделя в 1925 г., та до ден днешен. Всички улични протести и представления с подслушвания, бюлетини и т.н. са си част от едни грандиозен план. Да, хората са бедни и недоволни, но те бяха подтикнати от БСП, падат си по конспирацията, имат и финансите, и организацията. И ГЕРБ не са цвете за мирисане, но по-големи манипулатори от БСП няма в България, все пак се упражняват 100 години. А колкото до подслушването, по времето на Румен Петков тази дийност къщо е доста добре застъпена, но никой на го коментира, защото на БДП не им изнася. А ДПС са в дълготраен съюз с партия, която изсели технит епривърженици в Турция и организира възродителния процес, което значи липса на всякакъв морал и грижа за техните избиратели.

ДОСАДНО, НАХАЛНО КАТО КОМАР, А НЕ КАТО РАБОТЛИВАТА ПЧЕЛИЧКА. ПЧЕЛИЧКАТА МАЯ- АКО Е ОМЪЖЕНА КАК Я ТЪРПЯТ.

Да се извини, или да си зашие устата занапред. Или да и тежи на съвестта, ако има.

АКО НЕ ГИ Е СЛОЖИЛА ТЯ, ОТ КЪДЕ ЗНАЕ?

Мая е пич. Не цепи на никого басма и сразява опонентите по интелигентен начин. В студиото на БТВ ЦЦ не знаеше къде се намира и как й да отговори

Да е пич колко да е пич?

Малко си се объркала в изразяването!?Женската форма на думата "пич" е "пичка"!Така че вземи и препиши всичко отново, във вярната му граматически форма!

Точно съм го написала! Като се каже на една жена, че е пич - означава, че е готина и мъжко момиче. Пичка носи съвсем друг смисъл.

Седнал хамстера да ме убеждава в нощес, че нам си колко души гласували против ГЕРБ на основата на резултатите - а що не си погледне собствената къща - с 26 % подкрепа за него и неговите съратници-милионери, по неговата логика излиза, че 74 % от българите са гласували ПРОТИВ БСП! Къде е тръгнал с тая суха четвърт от гласовете?! Правителство щял да ми създава!!! Нагледахме се на неговите правителства - и затова три пъти подред губи на изборите и се намъква във властта през задната врата с формалния мандат на ДПС!Не че съм очаквала от тия подляри нещо друго, ама адски ми писна вече! Не ги щем на власт заедно с ДПС и Атака, нагледахме се на тройни коалиции, наядохме се на турски баклавички и царски пасти, стига толкова! Да се махат, за да не ни махнат пак субсидиите от ЕС поне за някакво строителство в тая държава, ако не за друго!!! ГЕРБ е единствената партия, която печели избори след мандат, и единствената, която си признаваше грешките още по време на управлението и си ги поправяше - Бойко сменяше министри - кой друг го е правил?! ГЕРБ единствено откъсна гласове от турските региони и разби господството на ДПС там! Да си ходи хамстера в Европа, ако някой го иска, да се прави там на председател на квото ще, да се маха оттук!

Класиката е за БСП.Тези хора маниполираха избирателите с всевъзможни механизми и похвати.Реално погледнато в деня на мълчание не кой да е,а Мая Манолова нарушава конституционнота право на гражданите.Когато българина изтрезнее от опиянената предизборна кампания на БСП ще разбере че е гризнал дръвцето.Затова скъпи сънародници за всички онези които не излезнаха да гласуват поради двусмислието породено от Мая Манолова,оставате отговорни за тежката зима която предстои.Господ да пази България

Тая патка Манолова си я дръжте у Софето. Не искаме тая пръцла у градо.

Немога да разбера защо пак се бяга от същността и фактите..Има отпечатани, пакетирани и готови за изнасяне 350000 бюлетини ИЗВЪН заявеното и ПОЛУЧЕНО количество..Буда да не ми се прави на ченге и да говори за проследяване, прослушване и т.н. а да коментира ФАКТА че са НАЛИЦЕ такива бюлетини...Никой няма да седне да си ги печата за спомен....Това ТРЯБВА да се установи - КОЙ гие поръчал и СРЕЩУ КАКВО се е изпълнила поръчката..А факта как Цвъкчо ДИРЕКТНО РАЗПИТВАШЕ в ефир Манолова кога, къде, колко време, с кого и т.н. може само интелегентен и мислещ човек да си направи заключение за мерЗката душа на Цвъкчо...Изборите ТРЯБВАШЕ да бъдат спрени, защото едни пари за нови избори нямаше да нанесът толкова вреди колкото проведените които оставиха ВОНЯ навсякъде в страната и чужбина..

Ти 65 как разбра, че това са бюлетини на ГЕРБ като бюлетините са интегрални. Какво пречи да са на БСП? Номера с съветника от ГЕРБ чиято е печатницата и тъп. Този човек преди всичко е фирмаджия и печати каквото му се поръча и от който му го поръча. Нали не се заблуждаваш, че ако му поръчаш и си платиш ще ти откаже щото не се от ГЕРБ. Обясни ми как ще пуснеш допълнителна бюлетина или ще подмениш съществуваща пред 15 човека в секцията? Това са глупости.

Радвайте се - заслужавате си го! сега ще има ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ ЗА ВСИЧКИ. Хайде обратно при глада и немотията, при режима на тока и купонната система! Защо си мислите че ще цъфнете като станете 17-та република на СССР? Трябваше да ви лустрираме отдавна, сега ние ще емигрираме, а вие ще правите Социализъм 2! Само че ви я няма промишлеността, която унищожихте с глупостта си!

Как го е подала, като събота е неработен ден?

Ако герберите се бяха научили да четат и след това да асимилират прочетеното нямаше да стигнем до тук...

Тези политици не разбраха ли ,че народа ги ИЗБИРА за да работят а не да плямпат глупости непрекъснато и за всичко....уста голяма мозък малко

Това обясни всичко!

Сигналите от неправителствените организизации за много силен контролиран вот са от КЮСТЕНДИЛ/Мая Манолова/,Сливен/припомнете си изтеклите записи от зимата на предизборния щаб на БСП в града/,Видин/Миков/и т.н.Хареса ми снощи как журналиста от Нова Василев "хвана за топките" със записи Анг.Найденов.Даваше оценка за цяла България,но като стана въпрос за тях почна друга песен да пее.Не знаел нищо за Видин и Самоков защото не бил от тези райони.А как знаеш за купения вот от цяла България? Дадохме 36млн.за рефередум,та БСП да изчислят колко ще им трябват за купуване на гласове.Трите най-големи партии с сигурност купуват масово гласове.И не са само те.

Боже, пази България!!!!!

Значи, сестра Галева е завела дудука Бюреков в Костинброд!?После тоя ми проглуши ушите с магарешките си ревове из тевейското си студио!?

На зъл герботъртей - зла пчеличка Мая:)))

Ами много ясно,нали ти и Станишката сте замесени и сте съчинили сценария-ти си дала сигнала,защото всичко е театър :) скапаняци комсомолски,Манолкова да си бегаш на село да садиш домати

нахалните комунисти не разбраха ли , че никой не ги иска. Даже журналистите останаха втрещени от нахалството им. протести до край.

нахалните комунисти не разбраха ли , че никой не ги иска. Даже журналистите останаха втрещени от нахалството им. протести до край.

Станишев каза,че наи-важното е "ГЕРБ,ТРЯБВА ДА СЕ ОТСТРАНИ ОТ ВЛАСТТА",ЗНАЧИ ВОТА НА НАД 30% ОТ бЪЛГАРИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЧИТА.ЖАЛКО ПЛЕМЕ ДОКЪДЕ СТИГНАХМЕ ДА МЕ ПРИНУДЯТ ДА МРАЗЯ РОДИНАТА СИ.

Не се "зачита вотът" предимно на фалшивите бюлетини :))) Поне да лъжехте еднакво - брак било, ама не било брак, ама ... я една тотална ревизийка на тая фирма!

Това не е България ,а Комунария.Страна без бъдеще .Все пак ми е оббидно,че социалистите говорещи за честност,честно и демократично отказват да признаят вота на Българите .Българи Ви сте природно феноменално недоразумение,и колкото по рано се самозатриете толкоз по добре за останалия свят.

"...Бившият министър пък я пита колко време й е отнело подаването на сигнала, тъй като ГЕРБ прекарали 3 ч. в опит да подадат сигнал за нарушения на Изборния кодекс в събота.'..."Не харесвам манолова, НО ТЪПАТА ТИКВА ЦВЕТАНОВ НЕ ЗНАЕ, ЧЕ АДВОКАТИТЕ ИМАТ ПРАВА, КОИТО ДОКАЗВАТ С ЛЕГИТИМАЦИЯ С АДВОКАТСКА КАРТА. Манолова просто си е показала адвокатската карта и съвсем законно е изпреварила хората от опашката , докато "великият " гербаджия / или негов подчинен, който няма качеството "адвокат"/е бил принуден да чака на опашка като редови гражданин:) ТЪПО , ЦЕЦО ТЪПОТО, МНОООГО ТЪПО!:)

След,като Манолова каза, че е адвокат и затова бързо е вписала сигнала, Цветанов каза име на негов човек, който е внесъл техния сигнал /за съжаление не помня името/, но явно искаше да каже, че и той е адвокат, та не знам....

Не е важно какво е искал да каже- важно е дали лицето, внесло сигнала, е адвокат. Ако цв. твърди, че е адвокат, това много лесно може да се провери- всяка година в първи или втори брой на Държавен вестник се публикуват имената на адвокатите, вписани в адвокатските колегии в България.има и електронен вариант на ДВ и това много лесно може да се провери. Ако жалбата на герб е внесена в СРП, то тогава адвоката е вписан към САК и е изключително лесно да се разбере е ли е това лице адвокат или не е. Така, че - защо цветанов не каза ясно името на колегата?

Егати елементарния театър. И то с куп скапани актьори.