Цветанов и Павлова на молитвената закуска в Белия дом

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов ще участва за трети пореден път в Националната молитвена закуска при президента Барак Обама, съобщиха от партията.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов и Павлова на молитвената закуска в Белия дом | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така се викат някои хора за таен инструктаж за действия в полза на чужди държави....

Значи Боко е пътник!

Една партия като ГЕРБ не би трябвало да си позволяват прекалено много своевелности.

Лиле, докато се тъпчиш с двете ръце дано ти остане време да те разходят по американските пътища да видиш как се правят магистрали, маркировка, светофари и пътни знаци... Пък Цецо е ясен, ще се върне с една-две снимки с шефовете си и торба пълна с инструкции какво да прави с матрияла....

ЦРУпартията изпрати най-доброто от кадъра:Цецо с 6те апартамента и 6те НЕта за разследване и Балерината. ВАЖНО:На молитвената закуска пазете закуската от Балерината за да не си останете всички само с молитва,но без закуска.

кой е следващият президент на РБ?

ДАЛИ ЩЕ СЕ МОЛЯТ ЗА БЛАГОТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НА ТАЗИ ЗАКУСКА???ЗАЩО ЛИ ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ!!!

Барак ги обича страстно! Ах тоя ГЕРБ! Колко американски е закърмен само!

Барак Обама е роден дипломат за разлика от други.

Защо ли не се учудвам? Всичко ми е пределно ясно. Марионетки отиват при кукловода САЩ. Този който размайдани Украйна с Яценюк, меси се на Меркел и Жан-Клод, плаща скъпо и прескъпо на тарамбуки от ИДИЛ. Пипалата на октопода САЩ обхванаха и нашата страничка чрез такива марионетки като показаните.

Ако отидат при Путин какви са ?

Там е работата, че той нещо не ги иска.

Опааааа,дали за това дигнаха винетките,че Лилито да иде до САЩ?При предното посещение на Цветанов в САЩ не го ли придружаваше една друга Дама?Да няма след година -едни други две каки си говорят?:)))

Господи тия не вярват в теб.Прибери ги и ти на молитвена закуска.

НАРОДА МИЗЕРСТВА, ТЕ НА ЗАКУСКА В САЩ,

.....А ВИЕ - ГЛАДУВАТЕ. НА ТОВА МУ СЕ ВИКА "ГЛОБАЛИЗАЦИЯ" В ДЕЙСТВИЕ ОТ НАЙ-ДОЛЕН И МРЪСЕН ТИП, КЪДЕТО НА БЕДНИЯ ЕЛЕКТОРАТ, РАЗБИРАЙ - (ЛОШ) МАТ'РЯЛ- МУ СЕ ПОКАЗВАТ ЕЖЕДНЕВНО ТАКИВА КАРТИНКИ, ....ЗА ДА СЕ ПРИТЪПИ САМОТО ЧУВСТВО НА ГЛАД И ПОЛИТИЧЕСКА ВОЛЯ ЗА БОРБА.

В Ю. АМЕРИКА И АФРИКА ОСВЕН ТОВА СЕ РАЗДАВАТ И НИСКОКАЧЕСТВЕНИ НЕ ЗНАМ ОТ КОГА ПАКЕТИРАНИ ХРАНИ-ПОМОЩИ С ИЗТЕКЪЛ СРОК, ЗА ДА СЕ ПРИТЪПИ ГЛАДА, ПРИ КОЕТО ПРИ РАЗДАВАНЕТО МОЖЕ И ДА ЗАГИНАТ ХОРА, ЗАЩТОТО ТЕЗИ ХРАНИ СЕ СПУСКАТ ОТ САМОЛЕТИ И СЕ ХВАЩАТ ОТ КОЙТО ЗАВЪРНЕ....В БГ Е ВРЕМЕ ДА ЗАПОЧНАТ ТЕЗИ ОПЕРАЦИИ СЪЩО.

Каква закуска, та тия двамата на снимката нямат наяждане, ще се тъпчат и ще питат за още. Пожелавам им хубава турбуленция на връщане от втората родина.

Големият Черен Баща че черпи по едно ядене васалите, лакеите, пуделите и болонките си. А те ще седят на задни лапички и ще сковичат умилкващо се. Молитвена закуска!?! Кой от тези шмекери и вагабонти вярва в Бог!

Баси държавата. Тоя шушляк вместо в затвора, той в САЩ да харчи народна пара. До кога ще търпим това?

Кво харчи! Нали закуската си е чиста аванта!

Закуската е аванта, ама пътни, хотели, охрана и командировачни? Те за тва днес Калфин каза че може и да нема пари за великденски добавки от 40 лв за пенсионерите.

Да вървят да хапнат при ,,сектантите", лошо няма. Но обикновено след такива турнета следват някои странни, но гениални решения. Преди 2-3 години Цветанов след едно такова турне реши и той да даде ,,курбан" една българска майка, като каза, че е мастит трафикант на лекарства и наркотици. .. Все пак беше получил ръкавели от Службите, какво е една българка

Едно време Цв. Цв. ходеше на инструктаж, сега е по модерно - молитвена закуска. Смениха Господа или по точно адреса( континента).

Дали Лилето ще си отяде най-после и няма да има апетит за по-нататъчно увеличение на винетките!?

Моля се ,да се задавите на тази "молитвена закуска " при Урко !

после нямало конспирация, а? За къф чембър му е на цв цв. среща с шефове на служби и еврейски организации? Ще да получава нареждания май? И каква е тази молитвена закуска? На кой се молят? И далай лама лани и той се молил. Не се молят на Господ. Черно, черно.... Отвори си очите, народе!

Сутрешно сборище на конспиратори и слугите им.

"Разбирателство в областта на отбраната"??? Демек България и Аржентина заедно и поотделно, а често и вкупом, ще се ОТБРАНЯВАТ от кого...????От някой, който би ги нападнал едновременно или поотделно??!! Хитро! А защо не подпишем такъв меморандум и с Патагония?? Тя е съвсем наблизо , тъй и тъй Плевньо ще е там!

До колкото си спомням,за последно Аржентина воюва с Англия за Фолклендските острови.Сигурно при следващо нападение на Аржентина над островите,ще им дадем и последните си шест самолета:))

Партийният организатор на управляващата партия ГЕРБ се среща със настоящи и бивши шефове на специалните служби в САЩ??!!И това се поднася ей така, мимоходом, като една обичайна и нищо не значеща новина!?Цветанов да не би все още да се изживява като шеф на МВР?

е обърнал внимание, на най-съществената част от информацията в статията, нещата вървящи през "цветановците" отиват към едни изключително страшни, дълбоко черни измерения!

Еми то това е цялата сатания.То заглавието казва всичко....

Бе то много му паднало нивото на тази молитвена закуска, щом канят тия двамата, бе ! Хайде догодина и Пеевски да се дореди, че момчето и много напред с мат'ряла !

Цветанов и Павлова на молитвената закуска в Белия дом Атеизмът , и той ли ходи по молитвени закуски?

Благ е наистина Бог, Към чистосърдечните! А колкото за мене, нозете ми почти се отклониха, Без малко бяха се подхлъзнали стъпките ми. Защото завидях на надменните, Като гледах благоденствието на нечестивите. Понеже не се притесняват при умирането си,Но тялото им е тлъсто. Не са в общите човешки трудове Нито са измъчвани, като другите човеци. Затова гордостта като верижка окръжава шията им, Насилието ги облича като дреха. Очите им изпъкват от тлъстина; Мечтанията на сърцето им се превишават. Присмиват се и говорят нечестиво за насилие; Говорят горделиво, 9. Издигат устата си до небето, И езикът им обхожда земята. Затова отбиват се при тях людете му; И вода с пълна чаша се изпива от тях. И казват: От где знае Бог? И: Има ли знание у Всевишния? Ето, такива са нечестивите! винаги са благополучни! Умножават богатство! Наистина аз съм напразно очистил сърцето си, И съм измил в невинност ръцете си, Тъй като съм измъчван цял ден, И наказван всяка заран. Ако речех да говоря така, Ето, изневерил бих на поколението на чадата Ти; И мислех как да разбера това, Но ми се виждаше много мъчно, До като влязох в Божието светилище И размишлявах върху сетнината им. Ти наистина си ги турил на плъзгави места, Тръшнал си ги на разорение. Как изведнъж стигат в запустение! Съвършено се довършват от ужаси. Притчи! Нека чуем краят на цялото слово: Бой се от Бога и пази заповедите Му, Понеже това е всичко за човека Защото, относно всяко скрито нещо, Бог ще докара на съд всяко дело, Било то добро или зло.

Харчат парите на данъкоплатците. Интересно и притеснително: "Обичайно той се среща с настоящи или бивши шефове на специални служби, както и с представители на еврейските организации."

СРАМУВАМ СЕ И ОТ ЦВ.ЦВ.И ОТ ПАВЛОВА И НАЙ ВЕЧЕ ОТ ПЛЕВНЕЛИЕВ ХОДЯТ ДА ИЗЛАГАТ БЪЛГАРИЯ ПО СВЕТА И ХАРЧАТ НАШИТЕ ПАРИ НА БЪЛГАРИНА

Направих си труда да прегледам всички мнения до момента - нито една подкрепа!!! Политиците четат ли коментариите в ДИРа???

лично не ги четат, но имат сътрудници и съветници, които го правят! Но първо тази информация се филтрира, а на "шефа"му се казва най-удобното за него! Никой не иска да попадне в положението на "приносителя на лошата вест"...

Хиподил-Да Ви Е....., отидохте за да ви се раздадът заповедите за 2016 нали мишоци мръсни

Знаем ги тия двамата. Има ли начин да ударят муфта, не пропускат.

И така, между другото да им подадат някоя и друга флашка с директиви за управлението на "матр'ла" на територията, наречена (все още!) България!

Преди се кланяха на руснаците, а сега на американците. Докога ще ни продавате на някого бе нещастници. Няма ли най-после да защитите България и народа и

Нека си закусва, да му е сллатко, в компанията на Лили Дебелото ! А кога ще води и Сотьо Мазното?

Свини алчни!

"От 3 до 5 февруари държавният глава ще бъде на посещение в Аржентина. На 4 февруари ще разговаря с президента на Аржентина Маурисио Макри. Предвижда се в присъствието на двамата президенти да бъде подписан Меморандум за разбирателство в областта на отбраната. " Крайно време беше да имаме разбирателство в областа на отбраната с Аржентина и така да сме сигурни че няма да има война между нашите велики държави! Българското ВВС чести прелита покрай южна америка и аржентинските кораби и самолети кръстосват Черно Море. Този върпос дълго мъчеше мене а и голяма част то Българското общество!

На Свинетка ще и сервират на земята черен банан, обелен, а като се наведе да го заапе цв. изотзад ще забие сметаната.

И защо Цветанов ще се среща с еврейски организации???

ТИЯ ЗАЩО СЕ РАЗХОЖДАТ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ , МЯСТОТО ИМ Е В ПАНДЕЛАТА.!!!

При оБонго , за една последна тромба

Пореден инструктаж! Смениха ни историята, унищожиха ни държавата, умориха ни народа. То не остана какво да се поразява вече, тия пак ходят да се продават! Атака!

Аз съм антикомунист и антирусофил, но това не се трае.

Да си анти комунист е разбираемо! Но какво са ти направили РУСНАЦИТЕ специално на теб? Че нали с тяхна подкрепа бяхме станали индустриална държава и благодарение на САЩ сме нищо!

О-о-о, свещена простота!

Каква прогнила корумпирана власт управлява в САЩ , че кани за трети път тоя доказан престъпен тарикат ?Обама , Обама , май във всичко сте деформирани скъпи , тотално изкривена политика!Царството на злото , мафията и корупция , учи народите на 4демокрация" по американски!Пфууу , долна държава!

Погледнете мен, аз съм на кон. Сега погледнете Винетката, а сега пак мен. Скоро и ВИе ще сте на кон

ти кон гледал ли си,стопанисването на един кон е по скъпо от един таралясник на 15 години

Важното е че си тъп Баце. Шаткай, шаткай Уа уа уа

"Обичайно той се среща с настоящи или бивши шефове на специални служби, както и с представители на еврейските организации. " - по- точна информация не може да искаме!

Отношенията ни със САЩ трябва да са добри. Подкрепям политическите и дипломатиески усилия на Цветанов, и всички други управляващи!

толкова много близаха ,че дори една обилна закуска едва ли ще промени натрапчивия вкус в устите им, но нали пак трябва да ближат...коткат ги малко.