Обраха 340 кг конфискувано от полицията злато

Скандален обир е извършен от митнически склад на летище София. Откраднати са над 340 кг злато, 20 кг сребро и 1 кг платина, конфискувани при акцията на МВР "Леярите".

Обратно в новината

Коментари - Обраха 340 кг конфискувано от полицията злато | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в някакъв склад, на летище някакво.....стотици килограми злато и други ценни метали и забравили да пуснат сотчето или да извикат някой деди да ги пази с куче-пазач........ми да бяхте ги оставили направо у нас бе, малоумницииииииии!!!!!!! то бива, бива, бива тъпотия, бива, бива, ама това......това си е живо нахалство бе, хора!

Гледах новините, е не чух нищо за оставки ?!

Вътрешна работа....

евала на пичовете ще си оправят живота *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Съдират ви кожата на живо,казват ви че сте добре и ви хипнотизират 24 часа.Гласувайте смело за ''Цирк Герб''-тази година една а после по две кожи-и сте добре.

Някой беше казал преди време "ЦИРКАДЖИИ" - познал е!

Нещо не излиза сметката с благородните метали! http://dnes.dir.bg/news/operatzia-lejarite-6938925#comm_from тук се говори за 369 кг. уж сребро, но може би платина, паладий или злато. Нека да е злато, но защо откраднатото не е 369 ?! Тука има някакво тотално разминаване, бих казала откровена лъжа :)

!Я Проверете Робърт Де Ниро! Кражбата е по негов тертип. Нали помните филма "прецаканите"?

!Я Проверете Робърт Де Ниро! Кражбата е по негов тертип. Нали помните филма "прецаканите"?

След като не може да върши качествено работата, за която е създадено, МВР се оказва, че е едно бутафорно Мин-во. Следователно можем и без него, защото то така или иначе, и да го има и да го няма, дейност не върши изобщо, само лапа пари от бюджета.

От години твърдя че сме една Весела държава!Урааааааааааааа!

ficho666

и ако беше включен сота кво? ще долети с бясна скорост една кола, с двама заспали билдъри и кво? абе, те тия сот един плазмен телевизор не могат да опазат, па ше пазат злато за милиони. на кои ше ги разправяте тия вицове бе? маико мила, това вече беше черешката на сладоледа! че аз ако съм знаял за това злато там,не сот ако имаше, ами жива охрана с калашници, пак щех да ги взема! па после ела ме осъди, 5 милиона за рушфети да дам, че и 15 да са, пак ше ми останат 5 милиона да си житкам на карибите! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

!Я Проверете Робърт Де Ниро! Кражбата е по негов тертип. Нали помните филма "прецаканите"?

Стига глупости! Ние се чудим как да спасим ГЕРБ а вие ни занимавате с някакви си кражби!

мотото на цв.ък цв.ък, както и на ГЕРБ май беше - "Доказахме, че България може!" Друга предизборна смешка е - "Основната ни цел в Народното събрание ще бъде да върнем доверието на българите в закона и държавата". Е, доказаха ни, че може. Може и по-зле да е, да ти се смеят в лицето и да вършат безчинства. Дълбоко отвращение и погнуса от тези хора. Не хвърляйте вината в митничарите. Те са пионки в този случай, а и не само в него.

Не е кражба, а обир на век в България,за да си отде по предназначението-в Турция.Далавера братя Българи ,лапни шарани!

Това ако не е върхът на лицемерието:"Министър Цветан Цветанов се включи вчера ИМПУЛСИВНО в снимките на коледния видеоклип за подпомагане на децата на загинали полицаи и пожарникари", съобщи пресцентърът на МВР." Писна ми! Просто изпитвам погнуса като видя този човек. Цецо намали малко медийните си изяви! Имай срам!

:))) ами то е ясно, че вътрешен човек е в играта :)))) хехехех...бравооооо....за пореден път показахме и доказахме на света, че няма по-корумпирана държава от България....!!!!!!!!!!

имате ли представа че тука говорим за 15.000.000 еуро. това е пазарната цена на количеството открадинте метали. а нека да го видиме сега цветанчо колко е добур и дали сте се справи с тази задачка.............. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЕЕЕЕЕ АКО НЯКОЙ ПОВЯРВА И НА ТОЗИ ВИЦ - ЩЕ СЪМ УБЕДЕН ЧЕ НАРОДА НИ НАИСТИНА ОПРОСТЯ ТОТАЛНО!

Полицаите да не би са били пренасочени да охраняват апартаментите на Цецо

НЯМАМ ДУМИ... ПИСНА МИ ДА СЪМ БЪЛГАРКА И ДА ЖИВЕЯ В ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА

Няма да има виновни, докато не дойдат да ни управляват и съдят китайци .... Нека да има "атракции" в Неделя сутрин на стадиона и Догановци, Костовци, царчета, съдии и там подобна дебелокожа измет няма да вирее..

В такива случаи в нормалните държави Цецо и Ваньо си отиват поради некадърност.Ама като се оголва толкова клона накрая да на скандираме -"и сам война е войн"

Е, стават такива неща! След като полицаите Цецко ги е записал на курс за багеристи, за да копаят труповете, а всички камери се ползват само за да заснемат бляскавите му спектакли....

Ами ние не сме учудени, че не е бил включен СОТ-а. Отдавна се знае, че трябва да се поразчисти "къщичката" на МВР и сега е момента Ц.Ц. да си подаде оставката защото явно не желае да я почисти.

А дали всичко това е било вътре????

Няма ли такъв склад и на Терминал 2 ?

Опа, намериха ново обвинение за АП.. и отвличане на вниманието от имотите на честния ЦЦ

Смешки.......................ха,ха,ха

На ред е златото в БНБ. Цв. Цв и службите спат

Сигурно кражбата е наименована от Цветанов "обирджии на злато" и е добре организирана, щом в 19 ч.в неделя с код е отворено помещението и касите широко отворени! Борисов, защо мълчи министрите му един по един е о-----, а той се прави на ни чул ни видял! Някой е отговарял за заклучването, той трябва да си каже, кой му е наредил да ги остави отключени! Може би и той се е облажил!!!!

Искам бенката директно да обвини Цветанов за негови връзки с проституцията, дрогата, ' мокри ' поръчки, рекети, отвличания, пране на пари , убийства и т.н. ! Защо бенката не обвинява Цветанов за тежки криминални престъпления , а отклонява вниманието ни от истинските престъпници и техните покровители от ДС ?

Пич,нещо превъртя напоследък,не се ли усещаш?24 часа във всички форуми пишеш,едни и същи неща при това.Разпусни малко.

Доколкото знам, архарът е най-едрия вид от род Овце, но в същото време и най-тъпият. Не ти ли писна да пееш една и съща песен (враговете на народа клеветят Бойко и ГЕРБ) по форумите?

Цецо ще ги върне тези 18 млн. долара през следващите няколко години. Той печели много и бързо от работа, консултации и др. Няма място за тревога. Вие не можете, ама той може!

В нормалните държави при такива огромни гафове министри и директори на агенции си подават оставки, Цецо, Ваньо!! Язък ви за голямото тупане в гърдите досега! Пикахте си на авторитета, айде махайте се!

Сега Цецко ще си купи още 6 апартамента. На всички е ясно, че кражбата е инсценирана от полицията.

Малеее, охранявали със СОТ. Такива веществени докаателства се депозират и пазят в БНБ. Ама на някого това не му е било изгодно.

Вече два месеца и половина /откакто съм подал сигнал в приемната на МВР и имам входящ номер/ очаквам МВР да дойде и да задържи техния служител, който е превърнал собствената си 3-етажна къща в нерегламентиран хотел /по-точно е да се нарече "бардак"/ и вече повече от 3 години "генерира солиден финансов ресурс", като приема боклуци от цяла България. Както се досещате обаче, след кратко - няколкодневно стъписване, бардакът работи даже на по-високи обороти от преди сигнала. Нали искахте гражданите да ви съдействат? Ето - съдействах ви, резултат - никакъв!!! Може ли с едни бандити да ловите други бандити, господа от МВР? Какъв ред и законност чакаме в държавата, след като във вашите редици е пълно с престъпници? От вас по-големи бандити няма в държавата, не случайно във всички престъпни групи има ваши служители. Как без да изловите вашите бандити ще водите борба с другите, нещастници такива? Сигурно има и честни между вас, но те са много малко, а и се убедих, че се знаят що за стока са, но се прикриват - криворазбрана "колегиалност". След това не се сърдете, че всички ви слагаме под общ знаменател. ПОЛУЧИХ ОТ ВАС ДОБЪР УРОК - И ДА ВИ СЪДЕЙСТВАМ, ФАЙДА НЯМА. Нека всички, които още си правят някакви илюзии да знаят, че в МВР е пълно с престапници. Така са овъртяни в далавери, че нямат оправяне. Тези са типични търтеи - цял живот са на хранилката, имат десетки привилегии, а само знаят да хленчат и да искат още, без да са свършили никаква работа. Напротив - играят с бандитите, те са едни от тях!!! Няма да се учудя, ако и в случая има участие на полицаи в организацията и извършването на обира.

Браво...това което казваш,всички го знаем.Не знаем само,защо нищо не се променя.Чак толкова ли сме нецивилизован народ.

Това да не са картофи, че да ги съхраняват в склад при това 340 кг Такова количество се държи в трезор на банка, какъвто има БНБ там се съхранява и държавния златен резерв. Какво е пречило това злато да се остави там ?

Срам!!! Безумие!!!!!!!! Не са ги оставили в трезора, за да могат по-лесно да си ги вземат. това е логично, че са си ги присвоили депозитарите..................

Ами това са към 20 млн. - голямо изкушение. Предполагам, че даже са отворили вратата и са постлали червен килим, на "крадците".

Стига писахте коментари, дайте възможност на някой гербер да се искаже. Например "обичащ отечеството" да напише стандартната си фраза :D

Как си го представяш? Гербер = непогрешим! Тия хора се хранят с амброзия и серат крем карамел!

Всичко е било нагласено........

абе дано поне крадците да са си ги откраднали и отнесли сами, да не се окаже, че полицаи по заповед в работно време са им помагали и после съпровождали с патрулки, демек да сме платили от джоба си за кражбата, че то с тая сган, дето ни управлява напоследък, може всичко да се очаква.

На война като на война. Лошото е, че министърат на вътрешните работи трябва да действа според закона, а престъпниците са абсолютно свободни да правят каквото си искат, при това, са защитени и от съдиите. Престъпници и съдии дружно воюват слещу Българската държава.

МРАЗЯ ВИ ЧАЛГАРИ!! МИТНИЧАРИТЕ ЛИ СА ВИНОВНИ, ЧЕ ПОЛЮЦИЯТА СЛАГА ЗЛАТО В НЕОХРАНЯЕМ СКЛАД, ЗА ДА СИ ГО ОТКРАДНЕ?! О С А В К А! КРАДЦИ, МУТРИ И ТЪПИ ЧАЛГАРИ ПОДКРЕПЯЩИ ГИ!

Ти ли си поредният дежурен?

Махнете го тоя грозник с умислен поглед да не стряска децата

Кои знае и ти какъв бубарк си тръгнал съвет да дава кой кого къде да слагат и да махат

Сега, който не е пуснал СОТ-а, да възстанови паричната стойност на задигнатото. То бива безотговорност, ама това няма равно. И както съм писал и преди - това се случва, защото няма лична отговорност за грешките. Не може служителите да искат само награди за добре свършена работа. Трябва да има и санкции за несвършена работа, а за такава немърливост направо да се носи ПЕРСОНАЛНА наказателна отговорност!

Няма грешка - СОТ-а и касите нарочно са били оставени отворени. Не става въпрос за небрежност, а за целенасочена кражба. Не може подобно нещо да стане без участие на вардещите. Някой трябва да отговори на доста въпроси, а като гледам желаещи няма. Защо ли?!

Ти луд ли си бе? Какво нехойство бе шапшал?!

Нека самосе знае че митниците не са МВР. За допуснатата кражба май някой друг е отговорен ............

Цецо, къде са ти камерите от МВР пикчърс? Защо няма филм?Боже, нямат срам вече...

Цветанов - и сега ако не си подадеш оставката значи си най-голямото лайно ... твоите хора по този начи ощетиха хазната с десетки милиони лева ... иначе срещу дребните риби си цар ... ама и за пъдар не ставаш

какво друго да очакваме от един фискултурник,просто толкова му е потенциала