И Цветан Цветанов се поля с ледена кофа вода

Цветан Цветанов подобно на международни и български известни личности също мина под ледена вода за добра кауза.

Обратно в новината

Коментари - И Цветан Цветанов се поля с ледена кофа вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-важното е децата да нямат алтруизъм. Цецо ще ги лекува ревейки като магаре

За децата с лаутизъм ли бе, аааааааааааааххахахаахахахаха

Ei това беше най- големия майтап в телевизионния ефир - без конкуреция

ПУСНЕТЕ ВОДАТА ОЩЕ ВЕДНЪЖ МОЛЯ ! ...още мерише в тоалета на ....а !

Този безмозъчния, дори не знае името на болестта. "АЛТУИЗЪМ", според Цв. Цв. е болест!! Мега малоумник. И както се вижда от снимката и клипчето, очевидно е някъде на почивка и така между яденето, пиенето, решил да направи "благородна" кауза, рекламирайки себе си... И пак гласувайте за него и тиквеното му другарче...

Браво, господин Цветанов! С една кофа вода излекувахте болните, нахранихте гладните и даже върнахте нелепо загиналите по улиците деца от онзи свят! Какъв героизъм!!! Само да ви светна обаче с канче вода грехове не се измиват, а на всички като вас ви трябват по няколко варела поне.

Към подобна снимка на цв.цв. скоро ще има друго заглавие...Ох баня ох кеф..Затворническата баня голям кеф...Ей цвинокио внимавай само да не изпуснеш сапуна след последна инстанция в началото на заслужения си 4 годишен мандат в хубавия си нов апартамент с южно изложение към двора на затвора..

На предизборната сергия е изложен един чист дестилиран тъпанар.

Какво рече Цветко? Алтуизъм ли? Какво ли ще е това?

Селфи, леден душ - страхотни забавления за простаци. Баба ми викаше: "Побола го слободията". Тези негодници си живеят на наш гръб в един безкраен панаир - измислят си разни нелепи циркаджилъци, плещят глупости и досаждат на нормалните хора. Един сериозен държавник не би се включил в такива изяви. И още - истинският благотворител не се афишира шумно. По-стойностно е левчето от пенсионера или сиромаха.

Ейии, тия гербери една думичка проста не могат да запомнят. "Алтуизъм" какво означава? Аутизъм, Алтруизъм или...? Пак ли ВИФ-аджии ще ни пробутват за управляващи?

не беше ли в подкрепа на болните а амиотрофична латерална склароза? Откъде ЦЦ измисли "алтруизъм"? Може би има предвид "АУТИЗЪМ"? От това съдя, че не се полива за никаква кауза, освен де рекламира себе си.

Абсолютно правилно! Рекламира себе си говето. Чул, не дочул, тръгнал и той да се залива...

Всеки луд с номера си , а някои и с цяла програма. Единствения мандат , който ще му спечеля е при св. Петър.

Вместо да спонсорира родителите за лечението на децата им с незаконните си доходи седнал да се полива с вода - аз ли не съм добре или други които даже ни управляват съвсем са изкукали - психично болни затворници

Ти

Каузата е добра, но когато в нея участват политици независимо от коя партия се получа нещо много пошло и грозно...Мисля че никакви политици не трябва да участват в това.

Еее, разглете. Ха честита баня!

Аз ще се полея с 2 кофи ледена вода за каузата Цецко да влезе в затвора, където трябваше да бъде вече.

Тия пък, не си ли взимат душ? ;)

аиде на хаирлия да е , втората кофа на 5 октомври

А, дано!

Това са българските политици.Веднага една добра кауза я превърнаха в политика и то семейна .Бареков,сина му го номинира, сега пък Цветанов дъщеря му.Как да не повърне истинския и честен българин?

Путин се снима с делфини. Значи да очакваме наш Боко да се фотографира с косатки. А Цецо да легне в мравуняк за да демонстрира съпричастност към децата, болни от корабомоделизъм.

Егати просташките истории. Като немогат да блеснат с нещо умно търсят изяви с простащина . Но за това ум не трябва. Как един не се сети да преплува морето че да го последват още множество други . По този начин простаците да намалеят. От год се приказва че Сидеров не е добре психически но се оказа че има други които са много по зле от него .

...видео!

Хитрец. Опитва се да отмие фелкалиите с които целия се е изпонамазал, но няма да успее, ще му трябват не кофи ледена вода, а цистерни с гореща...

Специално от Цветанов очаквам да си посипе главата с пепел - ама като не е забелязал добрата кауза за такова посипване, него прави...

Това с поливането на кого и как помага, моля? Май определени хора си правят реклама с тази странна инициатива, за да задоволят егото си и да бъдат забелязани. Цв. Цв и Бюреков са смешни и жалки с тези видео публикации на " ледената" баня през август. Да го направят през зимата пак.

се полива на басейн в Сандански! От къде ли са взели "ледената вода"? Вероятно от някой топъл извор. Наглеци!

Много му е малка кофичката, а и къде са бучките лед? За Цецко трябваше метален варел да изсипят върху главочката му. Бреййй пак го пожалиха.

Да се снимаш и поливаш в двора на недекларирана къща ... това не го разбирам .

този не даде един апартамент от многото си , а му гледаме банята

И нито една декларирана къща като тази например . Снимката щеше моного да върви с една чалга песен : Ох баня, ох кеф ! Селската баня голям кеф !

zashto ni zanimavate s dokazi banditi

имах в пред вид 40 години,не 10

мисля ,че правилня словоред е ;цветанов се поля с кофа ледена вода,но понеже бг жрналистилката е пародя на юрналистика -простено е.за тези които ще ми направят забележка ,че имената се изписват с главна буква отговарям веднага-така ми се транслитерира.искам да добавя ,че живея повече от 10 години в чужбина и смея да твардя ,че не съм забравил български

Напуснах БГ преди години и понякога съжалявам. Но когато гледам подобни неща се радвам за решението, което взех. Защото за този селяндур, простак, необразован тип, крадец, лъжец, идиот само след месец-2 пак ще гласува маса народ.

видяла жабата,че подковават коня и тя вдигнала крак.....

Аз напуснах Бг преди година и всеки ден се радвам, че направих тази крачка!!! А като прочета "новина" като тази за Цветанов и изобщо не ми се и връща............дори на разходка....За почивка цялото останало земно кълбо ми е насреща :-)))

Тоя боклук защо не е в затвора?

....барабар Петко с мъжете....

дира хаиде уточннете ! кофата ли е ледена или водата в кофата е lедена?

"алтруизъм Значение на думата алтруизъм: Готовност безкористно да се действа в полза на другите, като се пренебрегват личните интереси." Интересно как ли децата се разболяват от алтруизъм?

Той казва АЛТУИЗЪМ. Поне да беше съществуващата дума алтруизъм, ама не би.

за децата с алтруизъм Трудно би могъл да ди представи човек, че ще стигнем до тук. Празненство на простотията.

* да си представи

"за децата с алтуизъм".... Е, не!!! Чак сега го чух какво каза този тъпак! Господи, пази България!

Браво Цецо, печелиш още един апартамент

Какви простотии се пишат само в дира. Това важна новина ли е

Мислех го за тъпак,но туй нещо било още по голям.

Този гений на мисълта знае ли какво значи алтруизъм?Боже... слез си прибери вересиите!

е, след като прокуратурата и съда не го поляха с гореща вода, той сам се освежи за новия изборен сезон, егати наглостта, но за ушите си не каза нищо, дали ги изми поне...

ХА-ХА!!! Полели цвинокио с една кофа вода!!! Аз на туй му викам "ЧИСТО И ПРОСТО"!

Тая световна тъпня да се поливат с ледена вода в изпълнение на Цв.Цв.? Нали САЩ забраниха на служителите си да го правят? Май ще му дърпат ушите.