За какво да се оттегля от политиката, пита Цветанов

За какво да се оттегля, попита журналистите зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов на въпрос няма ли най-после да напусне политиката заради негативите, които е събрал. Той се чувствал жертва на Тройната коалиция.

Обратно в новината

Коментари - За какво да се оттегля от политиката, пита Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цветанов е и винаги ще остане най добрия и ефективен министър на МВР и най голямото доказателство за това е воя,беса и помията,изливаща се върху него от платени медии! В това съм сигурен , Но понеже Българина е зивислив народ , му завидя за апартаментите Глупави сте или прости Ако ви стиска ходете вие да се разправяте с мафията в БГ А защо дъщеря му е в Лондон Ми много просто - защото в БГ нямаше да е жива вече или поне изнасилена Ама нали всички вярвате на Станишката сега - Чакаме Таки и Галеви сега да се върнат защото те са изгонени от БГ от Цецко ама сега вече властта е с тях

Човече, давам ти приятелски съвет - иди се прегледай ... Ама много си далече от истината...

Защото си вреден за България.

ЗАЩОТО СИ ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК !! ТИ ХОДИШ С ПОЛА БЕ ЦВЪКО, КЪДЕ Е УЖ МЪЖКОТО ТИ ОБЕЩАНИЕ ,ЧЕ ДОКАЖЕ ЛИ СЕ ЗА СРС-ТАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕШ ОТ ПОЛИТИКАТА. УБИХТЕ ЕКСПЕРТА САМО И САМО ДА СЕ ПОТУЛЯТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ТИ. ГОСПОД ГЛЕДА И ЩЕ ВИ ГО ВЪРНЕ ТЪПКАНО НА ТЕБ И ГОСПОДАРЯ ТИ БОКО ТИКВУНЧЕВ.

МНОГО ИМ СЕ ЩЕ НА РАЗНИ ПСЕВДОЖУРНАЛИСТИ ЦВЕТАНОВ ДА СЕ МАХНЕ ОТ ГЕРБ И ПО ТОЗИ НАЧИН ДА РАЗБИЯТ ГЕРБ

Ами много просто бе, Цецо мамин. Просто защото си нагъл и некадърен. И се радвай, че си се родил скоро - по времето на Сталин, Мао и Франко щяха да ти дадат кутия с подарък...под формата на пистолет с един патрон и лек намек как да го използваш. Макар че едва ли си застрахован...

Отивай в затвора бе мизерник!!

Цецо-крадецо!!!

Цецо-крадецо!!!

Цвъки, душо кукурузена, нали мило физкултурниче щеше да се махаш от политиката ако се докаже далаверата с Крайслера? А сега що да се отказваш? Ама и ти си една пу*ка, че се чудя чак кой ти ги е направил тези деца (ако е бил голям смелчага, като гледам физиономията на жена ти).

оставете човечеца на мира моля ви... бойко открадна милиарди и още не се е науправлявал, а нашият е само с някакави си там милиони мършави...нека да му дадем шанс да си навакса милият

Да не е луд да се оттегли от кацата с меда !

Колко лесно е всичко за др.Цветанов! Дъщеря му учила в Лондон! Там издръжката за качествено училище и подходящ пансион са над 4000 паунда на месец! В никакъв случай декларираните му доходи на семейството не достигат тази сума!

Е, пак не сте разбрали...ами нали майка му го била спонсорирала - с парици, апартаменти и т.н, щото нямала за какво друго да си харчи пенсийката...

Наистина не е нужно да се оттегляш! Нужно е да изиграеш докрай ролята си на пачаврата на Боци! След това той сам ще те изнесе(напред с краката)! А само семица след това радостно събитие, ще бъдеш забравен от всички(и свои и чужди)!

Цветанов е класически партиен деец, и то много работоспособен. Той перфектно изгради структурите на ГЕРБ в страната. Който не членува в тях обаче, каква полза има от неговата работа? То не бяха показни арести, флашки, СРС-та, кадруване, лобиране, натиск. Школовката в Симеоново си казва думата, намериха се и вргове с партиен билет и бяха елиминирани. Цветанов работи и много може да направи, но за себе си и партията си на първо място.

Снимката кърти. Пр.днал заяк в люцерна

Смело товаришчи, игнорирайте фашиста и кръволока Цветанов и неговите тиранични методи към кримиконтингента!! А какви удобни и сладки вътрешни министири имахме преди него,само мед и масло ! Начев разпиля бандюгите с ганкиното и чичовата,Боги Гергин Панаирски ги жилеше нежно с комари по задните части,докато градеше хотели в Банско ,Мими Йорданов Гаргамелин им гледаше на боб,Петканов ги бореше с нАучни тестове ,а Румбо и Мико на коняк с пасти в басейна Спартак,докато накрая не я докарате пак до 2009г-туристическата еврокарта с черепите за бандитска България! Само криво сте си направили сметките -само за едно- онези /дебелобузите чичковци /от ЕУ не са изкукалият ви зомбиран електорат ,не четат Дума,Афера,Сега ,Капут ТВ и Алф Тв и трудно могат да бъдат метнати с нагла размяна на черно и бяло! Това че,Капута ,Лайнара и Веска от Афера са курдисани с пачките денонощно да повтарят ,Затвор за Бойко и Цецо!!!,,,,белким някой балък повярва,за тях не е достатъчно! От 3 седмици в София има висша ЕУ съдийска делегация по гадните за вас дела Октопод,Нагли, шашмата Костинброд и много други ,така ,че скоро пак ще настъпите мотиката ! Впрочем скоро ще го усетите и по фондовете!

Чакам да видя това медийна атракция ли е или има наистина нарушение на закона предвиждащо затвор. Нека да се види кой е крив и кой прав. Ако се окаже че няма доказателства Цацаров да си събира багажа, ако има доказателства Цецо да заповяда в съответното място за изтърпяване на наказанието.

Здраво ви е затварял кранчетата Цецо,затова се пинявите тук червени ибрикчии.

Цветанов е и винаги ще остане най добрия и ефективен министър на МВР и най голямото доказателство за това е воя,беса и помията,изливаща се върху него от платени медии! Същият се разправи безмилостно с един много услужливо забравен сега криминален тумор,които вредеше на имиджа на България над 20 години-пътното пиратство!! Всеки удар на Цветанов е задължително е контриран с компромат, който съвсем тенденциозно не е излизал преди това! След ареста на Наглите ,група тормозеща бизнеса над 10 години ,последва идиотщината за 6 апартамента! И то от среди ,на които само гардеробите им струват колкото 3 апартамента! За първи път МВР разкри и то с осъдителни доживотни присъди банди от наемни убийци, с тартор -президентски съветник! Единственият министър ,обявил публично доходите си и то преди властта,за разлика от Доган,Първанов,Станишев,Миков,Овчаров,Масларова и др. Цветанов не гонеше бандитите на кафе с пасти ,като някои преди него! Успехите му в борбата с организираната престъпност бяха и ще останат решаващият фактор,за да се пуснат еврофондовете и без него бъдете сигурни ,че пак ще ги спрат! Защо никой преди него това не го направи?Нали е ПР! Защото бяха всичките пълни пародии,на редовна хранилка на престъпни босове! Борисов и Цветанов имат охрана ,защото подписите им стоят под десетки заповеди за международна екстрадиция на мафиоти и успешни полицейски акции,докато Гея и Долен са се подписвали само на задниците на Вагинин и Чукондуров!

Иди се подсуши, че много се подмокри или искаш и оргазъм да получиш?

Ася, здравей!

Като не можа да откраднеш колкото откраднаха другарите от БСП и ДПС /Няма да им изреждам всеизвестните имена/, ами само за някяква си там апартаментечет, ще трабва да се откажеш от политиката. Като не можеш да крадеш по много отивай си!

Съд Мирослава Тодорова, Чакаме със черна тога! Пред съда и БокоЦецо да пелтечат за кумецо, за цигарена комбина, скрита като дим в комина, за Фидоска и "Титан", малък Пицко на екран, и за дюните в Несебър, и за техния ДеКеВъР, крайслерите със ушички, дето плашеха ни всички... Всичко, всичко! Ред по ред... А съдът да тури ред!

Много ясно ,че другарите ще чакат съдия Мирослава Тодорова! Въпросната така и не намери причини ,да осъди бандата ограбила,избила и изнасилила малолетните дъщери на цяло семейство,така както не е било и през турско! Цветанов е единственият министър ,който имаше достатъчно здрави топки да дръпне завесата на вмирисаният на корупция червен български съд!

Баба Меца Гневна май е Баба Меца ! Погна Миро,хвана Цецо. Две калинки с белезнички. Май доволни ще са всички! Полицай и прокурор, даже Манго от затвор, а Темида сляпа чака да осъди два юнака! Баба Меца пипа здраво. Дървен нар,легло кораво, зад решетки е готово:- зер калинките са много!

Ех Паси, Паси! Като си толкова даровит стихоплетец, драсни и едно стихче за Пеевси как си спечели милионите, напиши и за Моника на Сергейчо как сечели толкова много, че в Кипър и изгоряха към 12 млн евро! Давай писачо, давай да видим какви ще ги родиш и за всички крадци и мошенници от кохортата на БСП, ДПС.

е хайде сега па чий син или дъщеря не учат я в Лондон, я в САЩ. Ми то другарте уредиха почти ведната след 1989 г. децата си там. Не беше ли дъщерята на П. Младенов, на Лилов на кой ли не. Ами на по- дребните комун. риби . Да не се впускам в примери. Това да му е греха на ЦвЦв.

Те първите бяха Симеончо Дянков и Никито Младенов и още на много други "демократи -дясно ориентирани" чедата Сигурно тях имаш предвид

недей бе слънчице, стой си!

цвъки,за кауша съм ти приготвил табуретка касичка.

Стой си бе, Цвъки, така още повече сгромолясваш тъпата си партия. И лошо ли ще е като след това въобще няма да ви има? Е, някои ще просъществувате, но само в затвора.

За да правиш компания на Боко в затвора.

Има , защото нанесе непоправими вреди на ГЕРБ!

Това, че си малоумен олигофрен не е ли достатъчно?!

За да наглеждаш апартаментите бе, душа.

И какво като се откаже, щом е жив ще дава унищожителни съвети и решения за погубване на България!

ЗАЩОТО СИ КОМУНИСТИЧЕСКА УТРЕПКА, А БЪЛГАРИНА НЕ ЖЕЛАЕ БКП-Д.С.-БСП ДА УПРАВЛЯВАТ И КРАДАТ БЪЛГАРИЯ.

Айде не се пресилвай толкова в мимикрия, ти си ченгелихасан!

Е каква е разликата между БКП и Д.С. и следните новосъздадени партии: -БСП -ГЕРБ -ДПС -АТАКА ??? защото аз не намирам кой знае каква разлика.

Разликата е, че БКП е родителката, а останалите са калпавите нейни деца. Някои от тях - съвсем не са читави.

Правописа!!!

Браво Цецо - тези измишльотини на Манойловата интриганкта, Дудука и Мазния Беевски няма да минат!

Цецо, Цецо, остаряваш. Това което открадна за кога ще го харчиш ? Умните хора се оттеглят в момента в който разберат, че вече са втора ръка в политиката. А ти вече си никой.

БАСТА ГЕРБ прихвана нова краста, политическата БАСТА. Миро мършата дърдори, клати Цецо с прокурори. Емо Ротманса е чист! Той за БАСТА- финансист. В ГЕРБ се крият още люспи, съчиняват нови дуспи. Парламента целят всички! Мравки,люспи и мушички. 26.08.2013.Паси

Ами за да влезеш в пандиза и то за дълго,пък ако излезеш ще бъдеш Цветанка Разпоретината.

Цветанов не е единственият, който исползва полицейщина и погазва закона, но е първия в новата ни история, който последователно рекламира това като правилно, като нещо напълно оправдано заради недъзите в съдебната система (игнорирайки проблемите в собствената си) - това е грубо нарушение на свещеното разделение на властите, без което не можа да има дори и болна демокрация. Ето към тия неща трябва да сме чувствителни, а не към апартаментите му. Не да се заяждаме как ги е добил, а защо смее да се прави на величие при положение, че за един ден може няколко пъти да смени тезата по какво обвинение е арестуван някой. Колкото и да е обществено известен един престъпник, дори и той трябва да бъде арестуван само и единствено за това, за което е преследван, а не да се намира орпавдание за действието. Това е нужно защото колегите на Цветанов, а и самия той освен "обикновени престъпници" така процедират и с "обикновени хора", след което те нямат нито права - просто защото например са клошари, пияници или просто приличат на такива. Ето това е греха, за който този човек трябва да бъде изритан грубо и завинаги, иначе мнозина са се възползвали и се възползват от МВР, но никой от тях не е посмял да обяви това за праведно и оправдано пред всички и с фундаменталистка убеденост.

На ИФ дипломата и за юрист била фалшива. Да не се окаже, че и дипломата на ЦЦ за физкултурник е фалшива ?

и за това ли да не става...

Арията на клеветата...,ченгенце!

Милиционерски гьнсурат. Крадливо мекере. Ало Цацаров свърши си работата човече. Иначе всичко е тинтири минтири. Този помияр да си го получи.

Цацаров, играе сценария, начертан за да няма осъдени и в затвора след 4 години погребване на България!

Цацаров е избор на Цецо. Няма да видим правораздаване, а само театър за пред масите.

очевидно мисли всички за идиоти като пробутва обяснението "тъстът ми помогна" с 6-те апартамента. На някой от пишещите тук тъстът или свекърът да СА ПОМОГНАЛИ по този начин?!

ЕРА-рок група- песен Сънувах странен сън - всички ние бяхме големи жълти тикви, които спокойно си растяха в задния двор на естрадната музика. Един ден стопанинът дойде, огледа ни, откъсна ни, наряза ни на парчета, поръси ни хубаво със захар, изпече ни в една фурна, натовари ни на една талига и тръгна по белия свят да ни продава. Мене ме продаде на две момчета с кожени якета - те ме опитаха и ме изплюха - не обичали сладко. В този миг аз се събудих и изкрещях: Не е лесно, не е лесно да си тиква. Не е лесно, не е лесно да си тиква. Не е лесно, не е лесно да си тиква. Не е лесно, не е лесно.

Ужас, комунде-поет!

Не стига че си тъм Цвики ами си и нагъл!!!

Страх Котаракът хвана мишка, а гризачът се напишка... Шок и ужас сред мишоци, герберските мушмороци...

политиката е противопоказна на теб.

Ти си оттеглен още на 12-ти, от когото трябва, с всичките му там входящи номера.

Защото си тъп

Е как за какво? За да отиваш в затвора тъпанарска яйцевидна тикво!

И в затвора да влезне ще се окаже, че е лежал като агент под прикритие.

Пичове, цъкнете в гугъл "капут" и вижте какво се появява ........... Доста снимки на две лица. Едното има партия, а другото лице щяло сега да си прави !? А пък аз не искам да съч ЧЛЕН на нито една от двете !

капут: 1. презерватив 2. тъп, некадърен мъж, неправещ нещата както трябва.

И тези определения за хората от снимките ли са ?

Ами да , защо да се оттегля?Кой друг ще загроби ГЕРБ?Кой? Явно , Бойко няма да се справи с това сам, трябва му Цветанов!Дерзай пич , още колко апартамента ще купиш , евалла!!!

Вече си имам 7 апартамента, а не 6, хехе , да го духате