Цветанов: Няма искане към България за военни акции срещу ИД

Няма отправено искане към България за военни действия спрямо „Ислямска държава”. България е достатъчно малка на фона на тази геополитика, заяви Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Няма искане към България за военни акции срещу ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едва ли има в България да му харесва този Цветанов , освен на ген.Бойко Борисов и на задокеанските специални служби! Но, това е напълно достатъчно да го търпим!

мнението на нагли и извратени престъпници като Цецо Кумецо. Интересува ме кога ще влязат за дълго време в затвора. Не ни замазвайте очите с някакви несъществуващи и измислени престъпления на Волен Сидеров например, а ни кажете кога ще влязат в затвора истинските престъпници като Цецо Кумецо!!!

ТОЯ И ЛУПИ-ВЪЛКА,КОГА ЩЕ ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА?СТИГА СТЕ ИМ ДАВА ЛИ ТРИБУНА ДА ЛАЯТ-ПИСНА МИ!!!

Империалистическите сили нямат интерес от включването на България срещу ИД и светкавично бързото решаване на конфликта, трябва да се изразходва част от натрупаното оръжие за десетилетия за да се задействат военните заводи с тлъстите печалби за ново още по модерно оръжие. Но скоро ще пристигнат самолетите ни от ремонт и тогава вече България сама ще реши да помогне на САЩ, Русия, НАТО и ЕС или да ги остави да бъдат разигравани и по нататък от терористите.

До къде стигнахме?Затворници,да решават съдбата на България!

Нали е оправдан????

ЗАЩО СОПОЛЪТ НА БОКО Е ОЩЕ НА СВОБОДА?

ами вкарайте го в затвора бе червени некадърници

Когато дойдем на власт ще го вкараме в пандиза !

има ли по-червен от него и Боко

Тоя какво квичи от коневръза! Трай си чедо и се ослушвай в храстите! С какво и кого ще участващ - нищо и никой не е останъл. Ставаме само за "ТЕЛЯЦИ" - да ги миеме въшлясиле ни "сюзници".

подписа преди 3 дни да купи от Русия суперсамолетите СУ-35 за $83млн. броя. Да видим физкултурника и пазача на хотел Плиска по колко ще купят старите американски самолети и корита.

България като народ и държава счупи всички негативни рекорди. Последния е че този човек е в държавата а не в затвора!

Следващият път Цветанов по добре да оценява подчинените си.

Явно, не е било добре и достатъчно оценено.

Когато български управник го удари на право и дипломация, значи сме напълнили памперсите. Поведението на нашите политици за пореден път издава лоша дипломатичност и то пред враговете. Точно такива изявления са крайно вредни- понижават бойния дух, дават погрешни послания към врага като го окуражават и пълната воля за саморазправа със злосторниците. Така не се прави, а журналистите трябва да разберат и да не задават идиотски въпроси. Кой журналист или политик ще плаща ако утре стане нещо? Никой! Но днес бълват неподготвени и недалновидни. Всичко това е следствие от оценката на народа за управниците му и онова, което се предлага по време на предизборна кампания.

отново казармата.Както се вижда... тука много разбирачи..плачат си малко да побият крак и за хванат пушка. То не е само да плещят зад клавиатурата и акъл да дават. А за по дъртите разбирачи... малко опресняване на знанията.

Ти като какъв се явяваш по военните въпроси?В момента си никой.

Добре,че ни имате.Единия,ако не изгаси пожара,то добрата физическа подготовка ще ви спаси.Физкулт-УРА-УХО-УРА

С прашки ли ще воюваме , мекере !

С лъчево-ментално оръжие, излъчващо: мамата, мамата...

Казано направо Цецо лъжецо на тъщата хубавецо.Богата тъща и възрастна, но богата .Защо? Защото има 100 години трудов стаж и голяма пенсия.Е те така ,ама онака.Рупай народе зелена трева и им вервайте.

кавал, та ще дава отговори за неща за които хал-хабер си няма и не трябва да има???

А мога ли да попитам кой в страната си има ''.........стратегическо партньорство със САЩ'' бе Цвочко , ти и Боцето ли и в какво се изразява , в средство за печелене на избори ли ?

за нея се бият все едно израел и пакистан *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

крим е наи новосаздадената

не е малка спокоино на територията на бг може да се направи една нова дурява

Лизльо, по-дсбре трий критичните коментари срещу президента на България, а не срещу осъден на две инстанции престъпник!

Ние освен с ла*на с друго не може да ги замеряме там! Точно Русия и САЩ до нас са опрели,че да ни карат да помагаме в операцията в Сирия! Най добрата помощ,която може да дадем е,като охраняваме собствените си граници! Затваряне на границата с Турция и Гърция докато отмине конфликтът,това е най добрата помощ,както за нас,така и за Европа,терористите не трябва да преминават просто така,както до сега свободно през разградената ни кочина...

С какво ще затворим границите. С хора, с техника ли? Ми то в МВР от 26 години реформи не останаха знаещи хора. За това ген. Илиев устрои лов на бежанци, за да покаже безпомощността на силовите структури и управлението на страната.

А бе Цв., а като ни поискат помощ кво ще им пратим на ИД, кошница с домати. Че ние вече и домати не произвеждаме.

Добре ,че няма искане!!!С коя войска да изпълним военно искане ако я поискат?

...а бе тоя докога ще се мотае на свобода?!?...защо още не е в панделата ?!?...баси наглеца...

jingiby

Цветанов не е ли никакъв? Защо се изказва по въпроси от компетентността на външния и военния министър, които не са от неговата партия? Пак милиционеро-комунистически номера срещу коалиционните партньори от времето на работата му в ДС...

То той контролира държавата. Въпроса е, че не е харесван, а Бойко го крепи. Иначе ме кефи, че е дисциплиниран, но такива без подкрепа на Бойко не виреят.

Добре че е пчеличката Цветанов в Герб....

То няма как иначе да е - за краденето си требе дисциплина и такива дето това да им харесва!

Само факти...... С Цветан Цветанов начело ГЕРБ печели девети поредни избори над Червените Боклуци..... Затова и Сьсела избяга в Брюксел..... Без коментар..... :-) :-)

мене ми е през дедовия

Само ти ли не светна , че герб е проект на бсп ;))))) Твоят " лидер" тиквун още си пази партийната книжка ..... И определено е червен боклук ;)))) За пред наивниците разиграва някакъв водевил , а всъщност си играе в отбора на олигарсите - скъпо , но зле облечени " бизмесмени" - безродници . А когато едноклетъчното станигей още не беше издухал към брюксел , редовно си разцъкваше тенисче с него . И пиенето си пиеха двамката в клуба на милионера .... С гепените от нас кинти ;))) Добре , че се вижда края на тая зле режисирана сага ! Ще си платят сметката с лихвите - и едните и другите ! Всички разцветки и десени , без изключение ;)))

Постоянно се повтаря, че сме член на ЕС и НАТО, но нито ЕС дава в повече, нито НАТО е ефективна организация. И двете се разпадат. Всички виждаме какво става с ЕС, как членка на НАТО-Турция спонсорира ИД, който трепят граждани на ЕС членове на НАТО. Франция застана до Русия, а НАТО никаква не участва в Сирия. Пак ще си останем само с Германия и след 70г. след ВСВ война ще ядем пердах.

Откакто Бьлгария е член на ЕС, е получила над 15 милиарда евро по оперативни програми..... Дала е вноски в ЕС за около 11 милиарда...... Чиста печалба около 4-5 милиарда Евро..... Някоя друга дьржава да ни е дала нещо даром?????

magit@abv.bg

Пуахахах я корекция на сметките бре и за даром ли? Че то дарума който ни даваше Русия още се разпродава 25 г. На тази база станаха милионери разни лайненца и не се прави на луд. Добави към сметката глобите който плащаме, върнатите пари и факта, че до 80% се плаща, останалото се доплаща от наши пари. До сега повече от 5% -минимума не са ни платили по оперативна програма. Всичко е от бюджета.

С едно уточнение ЕС не ни дават 15 милиярда а ги дават на нашите политици да ги крадът А другите 11 милиярда ги даваме ние Изобщо аз смятам че излизането на България от ЕС ще е полезно

Българските политици са най-големите оптимисти в Цяла Европа! Като слушам бодрото им и ентусиазирано бърборене,разбирам,че тежки дни ни чакат,братлета.

Ние продавайки оръжие за ИД в Сирия и доставяйки го там чрез Турция се явяваме съучастници в терористични действия. След атентатите в Париж нещата се промениха доста.Сега така нареченото "българско"правителство се оглежда за нови нареждания от запада.По върховете на "държавата", са явно доста объркани от случващото се. Жалък слугинаж....

Държи си на думата и е умерен в политическото говорене. Реформите не могат да го гледат ,щото им пречи да си правят каквото си искат. Номерата им вървят само пред Баце. Успех Цветанов!

1 ноември 2012 Питат Цветанов за осъдените в Малайзия. Вика: "Ако в България можем да кажем, че сме оазис на организираната престъпност или на лица, които се занимават с престъпна дейност, в чужбина нещата са коренно различни" И това като ти го каже точно министърът на ОАЗИСА...

Та за Цецо ставаше дума. Оня ден го слушам да разправя, как много се преувеличавал проблемът с подслушването. Статистиката показвала, че били подслушвани 7800 души, 0.1% от населението. "Имаше, вика, много говорене, че хиляди са хората, които се подслушват Говорене?! Може би специално за него да го кажем словом: седем хиляди и осемстотин. И това е само връхчето на айсберга. Като си направих сметка, през изминалия месец съм говорил с 63 души. Значи, ако аз съм закачен, покрай мен слушат още 63-ма. При такава норма на печалба се оказва, че са слушани къде половин милион българи.

Срещу, сигурно няма. Но по- интересно е дали има ЗА?

Няма искане днес. А утре ?

Абе хора Как така ще се борите срещу ИД Нали ББ каза да сме пасели овце защото арабите ги обичали И аз вече купих кошарата А вие искате да ми изпотрепите клиентите. Ей за това не върви нищо в България

"Ислямска държава -

Тези въпроси са от компетенциите на МВР, а не на Цветанов. Той като какъв се изживява за да ги коментира!

ИД са в българския парламент. 240 ислямисти.

Дайте координатите да ги ударим

"И ние, българите, мислим за рисковете, защото сме под знака на риска. Основният риск е политическият ни елит и това, което той ще направи. Мисля, че този елит не може да защити българите по причина на родовите му недостатъци той е верноподанически, той е с отчуждено съзнание, той няма характер, няма воля. Той има идея за проточване на политическата кариера, за укритие, за себеспасение. Той не може да поеме рискове за себе си."

Водещ на ПАНОРАМА: Да, за да няма потоп отново (с. БИСЕР).... Цв Цв: В момента се създава необходимата организация за контролирано изпускане там, където позволява, със съответните изпускателни кранове да се изпуска водата, да не надвишава нивото, което би могло да застраши ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА, КОИТО ЖИВЕЯТ И ИМАТ СЪОТВЕТЕН ЖИВОТ и това, което е изключително важно според мен, е, че действията, които бяха предприети, доведоха до една много добра организация, за да преодолеем последствията и да бъдем готови за новите предизвикателства, които ще стоят пред нас."

ген Кирчо Кирчев получи за (безстопанственост) кражба на 4.7 мнл лева - 10 години затвор. За тези които откраднаха над 4.7 млрд лева колко века затвор им се полага ? Тъй като 10 000 години са много за един човек, то би следвало 1000 човека от ръководството на ГЕРБ солидарно да ги излежат.

С престъпник като Цветанов в парламента (пък и само той да беше), хич не ни и трябва ИД тук, управляващите ще ни разсипят много по-успешно......

Без шокова терапия и лустрация, всяка страна, която тръгне към демокрация я чакат мизерия. Примери ли искате? хахаххахаха

за терористичен акт до ШМАТКАТА, дет та замества няма.. Ама по ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ - тя май по-добре от теб са справя..

Абе вие със снега не можете да се преборите всяка зима, пък ще се борите с терористи. Я по-добре мислете как да затворите границите и си стойте на задника. И без това подобието на армия, което имаме в момента, не става за нищо.