Коментари - Цветанов: Имало е захар от Чернобил. Ганчев: Измислица на болен мозък | dnes.dir.bg
назад

Цветанов: Имало е захар от Чернобил. Ганчев: Измислица на болен мозък

Едно от задържаните лица за злоупотреби с ДДС при търговия със захар е потвърдило, че има намерения за закупуване на количества захар от Чернобил със завишено съдържание на тежки метали. Това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов тази сутрин пред bTV.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Имало е захар от Чернобил. Ганчев: Измислица на болен мозък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1chovek

Глупости са твърденията на г-н Ганчев, че в Украйна нямало захар. Страната е голям захаро-износител, достатъчно е в Гугъл да напишете "Ukraine sugar export" и да видите за какво става въпрос. Няма да се учудя, ако дори се окаже, че от години сме яли радиоактивна захар и сол. В някои големи молове в София забелязвам, че се продава сол с произход Украйна - а там единственото място за добива й е водния басейн, близо до аварията. Сами си правете изводите.... И се пазете от храни с произход Украйна.

Ти май пропусна пресконференцията на прокуратурата днес ? Имало е намерение за внос на захар произведена в Полша и в произхода на суровината за тази захар е съмнението. Мислиш ли , че контрола в Полша е по-занижен спрямо България ? Изобщо не става дума за внос от Чернобил или пък Украйна , а готовият продукт е със полски сертификат... И най-важното прокуратурата изрично заяви днес , че "Литекс Комерс" няма нищо общо с опита за такъв внос , а се подозира друг голям играч в захарния бизнес. Къде останаха приказките на Цветанов за митичния мейл в компа на един от директорите ?

Като ти гледам разсъжденията бая Чернобилска захар си изял ха-ха-ха...На всичкото отгоре не можеш правилно да четеш и разбираш нещата така както са.

"Имал намерения да закупува захар със зъвишени тежки метали..."??? Министъра добре лие? Журналистите, дето го цитират, добре ли са? А ние?

Щом забраняват цигарите,да забранят и захарта,аз съм за алкохола без захар.

От кога Украйна се казва Чернобил?

Я захар не ползувам. Ама е убаво ако има неква далавера да я сопрат, оти че си е.е макя.а , че ни мутират още повече. Глейте що мутанти се навъдия от 1986г. Апа ония дека са се родили преди Чернобило, и тех не ги е подминало. Че одим да пинем малкочка йод и ако сетим нещо,че ви го каем....ако моем.

Бр-е-е-е-й! Едно от задържаните лица след 15 минутна беседа с баретите на Цветанов призна за намерения за закупуване на захар от Чернобил?! Аба то лъжите на физкултурника нямат край! Пълни идиотщини!

време е да се отстранят някои фирми от захарта ,а да се облажат други.След като ЕС забрани България да добива захарно цвекло и съответно захар,ще вървят и номерата с обработена и необработена захар внос.колкото за Чернобил, просто там не се прозвежда захарно цвекло.

Питам се - къде в Чернобил произвеждат захар, а да не говоря отглеждат тръстикова - захар.Сигурно съм абсолютен профан и невежа.Да не би да я внасят, да я складират специално, за да поеме тежките метали, какво ли!Или тая захар е още от оная захар от инцидента с АЕЦ?Може и чернобилска да е, но нека има малко повече яснота.

ПИ ОТ СОКОВЕТЕ КУИНС И ЩЕ ВИДИШ

Вместо да се чудиш др. Ивнова, по-добре помисли повечко, преди да си задаваш сама въпроси.

Не мога да си представя друг народ, който да плюе защитника си. Това е народ - сбъркано балканско. Хората им говорят за тежки метали, с които ттровят тях и децата им, те тръгнали да храчат, че им отвличали вниманието. От какво ви го отвличат, бе?! Занете ли какво е рак и колк острува той на държавата и нохората, които го придобиват от болшевишките търговци на човешко здраве?! Милиарди, тъпци с тъпаци. Нали искате социално общество? Ами при социално общество хората най-напред се грижат за здравето, а не за лакомия ви дебел задник! Баси сбърканяците, дето гният в границите на РБългария!

Вземи пушката за идиоти,гръмни се, а после я дай на централата на ГЕРБ да се възползват от нея !

Ужас и безумие, че вярваш на Цветанов!

Осъдените избягват, защото съдебната система е болшевишка, назначена от Гоце. Време е да придобиеш тази връзка в мозъка си.

25 тона захар, смешки на търкалета, помните ли 1998 година когато в далаверата се спрягаха 20 000 тона и пак едни знакови имена като Ганчев, Сик, Мултигруп и една тълпа политици бяха набъркани в сладкото скандалче.

Да сме точни, тоновете не бяха 25, а 12 000! 25 тона са два вагона...Онази захар я стопи дъжда на бургаското пристанище и изчезна в небитието. Така доказа пред съда и видната юристка, токава адвокат на Муелтигруп- Татяна Дончева.

Ако си мислиш ,че два вагона със захар са 25 тона, значи си се объркал. Мисли и после пиши!

Не знам за вас, но аз си мисля, че искат да ни откронят вниманието от беднотията и всекидневните проблеми - ниски заплати, скъпи боклуци/храна и др./, скъпа вода, ток и услуги. Нека поне един министър се опита да живее един месец с нашите средностатистически заплати и да му стигнат да плати всички сметки.

Че не свикнахте ли по времето на Виденов? Тогава живеехте с 5 долара, сега с по 200-1000 долара. Би трябвало повече да ви харесва, хем пак е след избора на БСП, които осраха пейзажа, та сега Бойко го чисти. Освен това не виждам колко богат можеш да станеш, ако прихванеш рак. Да, той пак ще е комунистически рак от !ернобил и поради това може по-лесно да го преболееш - това ли си мислиш? Май не мислиш изобщо!

От писанието ти личи, че колкото и да ти иска, не ти е възможно да мислиш. Изпълняваш само директивите на Великият Вожд.

Малеее, що болни мозъци има тука. Пак американците им виновни. Що се отнася до този въпрос обаче, преди няколко години пак се говореше за далаверите на Гриша Гначев със захарта, ама на власт бяха неговите дружки, та работата се покри тогава. Далаверата е проста - внася се рафинирана захар, която обаче се декларира като нерафинирана, съответно митото и ДДС-то са доста по-малка сума от реалната. После, след продажбата на захарта, разликата в ДДС се засмуква от ГГ, което си е чиста проба кражба от бюджета.

При нас има много захар. Какво плачете. Нали навремето Татяна Дончева, кто юрист на Мултигруп, доказа че на бургаското пристанище, не друг а дъжда е размил и разтопил 12 000 тона захар, стоварена на открито и внезапно изчезнала. И какво- пак си има захар.

Преди десетина години пак се говореше за далаверите на Бойко Боpисов и Пашата, но ...

Явно Цветанов лобира за чужди бизнес интереси. ЦЕЛТА НА ТАЗИ PR-АКЦИЯ Е ДА СЕ ЗАМЕНИ ПОЛЗВАНАТА ДО ТОЗИ МОМЕНТ ЗАХАР С ВНАСЯНИ ОТ АМЕРИКА ЗАМЕСТИТЕЛИ КОИТО СА СИ ЧИСТИ ОТРОВИ. Иде реч за ползването на АСПАРТАМА като заместител на захарта. АСПАРТАМ (Нутрасуит), който e доказано вреден при редовна употреба се натрупва в мозъка и води до множествена склероза дори при малки деца! ПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА : "E951 Аспартам (Aspartame) - сладката отрова ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОЙ ИМА ПОЛЗА ОТ ЗАТВАРЯНЕТО НА ЗАХАРНИТЕ ЗАВОДИ У НАС И ЗАМЕСТВАНЕТО НА ЗАХАРТА С ТАЗИ ОТРОВА НАРЕЧЕНА "АСПАРТАМ" Не съм фен на семейство Ганчеви, но съм убеден , че атаката срещу тях цели едно - да бъде съсипано производството на захар и вместо нея като посладител в хранителни стоки и газирани напитки да бъде използвана отровата АСПАРТАМ Е951

красчо, сам гришката казва, че заводите му ФАЛИРАТ. Кви точно американци те гонят. На некадърни и крадливи червени свини цял свят им пречи

Руската захар и особено чернбилската, е най-вкусната захар в света. Американците произвеждат само отрови. На друго не са способни.

В момента рекетират Ганчев. От една страна той трябва да направи нужното дарение на ГЕРБ/все пак идват избори/,от друга - сеир за гладния и озлобен матрял.

Българи, не купувайте чернобилсака радиоактивна захар и продукти със съмнително украйнки съставки! Пазете здравето си!

Прост идиот!

Късметлия си ти приятелю. В България,за Пациентите,вероятно няма интернет в Психиатрийте,а ти...живот си живееш ! Улучил си държава ,не се връщай тука,поне докато се излекуваш.

България- единствената държава-лудница, с пациенти над 65 години, неграмотни и електорат на една столетна традиция! Задружно в борбата, другари!

Абе бизнйесмйен стига с тая тъпотия. Бизнесмените и фирмите не са само комунистическо- ченгесарски. Амми какви бокллуци ти пробутва великия Европейски съюз, който се грижи за комфорта на кокошките, прасетата и кучетата... Да не мислеш, че като сме американски лакеи, те ни смятат за нещо равно на тях...За тях сме второ даже трето качество хора и винаги са ни пробутвали и ни пробутват боклуци. Техните бизнесмени са като всички бизнесмени по света - интересува ги саво печалбата, а твоето здраве си е твоя работа. Помисли малко имаш ли дрег вариант или изход да не се подчиняваш на ЕС или НАТО. Дреме им за българските граждани...

Всичката захар, за се предаде на пунктовете за изкупуване на метали!

Аман от оптимисти и други там недорасли антикомунисти. Те даже не знаят какво е комунизъм и защо са антикомунисти. Комунизмът е теория и теорията на никого не може да навреди.М ръсотиите ги правят хората не зависимо от цвета си червен, син, оранжев или бял. Какво ме грее дали ме ограбва червен или син. Мръсникът няма цвят. Той просто е мръсник. А това, че отново се преразпределят канали за трупане на мангизи т. е. за кражби е ясно и на малките деца.

Комунизмът е терия, която вреди на цели народи и цели поколения - закономерно. Така че не се обяснявай колко е невинен, ами виж какво е свършил като теория. От тази 'теория' са избити повече хора, отколкото по времето на най-пагубната за човечеството война. От тази 'теория' няколко стотин милиона хора живеят във фактическа нищета, като в същите региони останалите живеят в богатство и охолство. Така че си я заври 'теорията' за комунизма отзад и седни хубаво на нея, за да усетиш каква е същността й. Аман от теоритици!!!

Не харесваш Цоко и Боко !!?? Та ти си Мръсен Комуняга според всеки ГЕРБарски критерии бе:) На маймуни ни направиха мутрите .

Тая пак пресоли манджата

няма ли някои да направи проверка как е направил всички тези пари този боклук гриша ганчев

А как този боклук Бойко Борисов от редови служител в СИК и охранител на ТАТО стана Глав.Сек на МВР, кмет на София и после министър-председател? За това няма ли да има проверка?

Ами като ви направи главата мека от бой по изборите на вас комунягите,седерастите и депесарите, Където не ви е хванал ,там не ви е драл - кметски,парламентарни,президентски. Той ще е първият спечелил 2,3,4 мандат от Народа ,и ще ви дъни докато не остане и семе за расад от вас,,ще ви изолираме в бантустан ,,Бузлуджа"

Става с народната воля. Така стават нещата в демократичните страни. Явяваш се на избори и народа ти гласува доверие. Защото избирателите не искат да ги управляват комунисти.

Какво ще му ядеш на Цветанов - мършав е, на Боко месото ще е твърдо. Виж Миро Найденов е охранен и месото му ще е шарено и мазничко, като на скопено прасе.

А това, че народа масово измира от храни и напитки ментета, произвеждани от комунистическо- ченгесарските фирми и бизнйесмени, очевидно не притеснява никого!

кой глупак яде захар, или въобще пакетирани боклуци пълни със захар или фруктозен сироп от царевица

Абе не знам аз кой какво яде и как,ама е факт,че на ден у нас се потребяват под различна форма около 1000 ТОНА захар.Така че тея 25 тона звучат не смешно ами жалко.Че и с камиони ще я вкарваме от Украина...ГГ изобщо не ми е лицеприятен,както и многото незнайно забогатели като него,но в случая освен да се посмее,не виждам какво друго ще стане.А и ЦЦ е толкова смешен с тия камиони със захар,че няма на къде повече.Той изобщо знае ли колко стотин хиляди тона захар се произвежда(рафинира) в България,колко още се внася и че тия приказки за 25 тона са за бабите на село.Ама във ВИФ по неговата специалност си брои - едно,две,три,четири,свали ръцете долу.Къде ти хиляди,че и стотици такива...

С арестуването на сина на Гр.Г., но не и неговото, може се цели да бъде поставен на колене, в полза на личната Партия на Б.Б.

Какво казваш за "изтърваните осъдени" ? Я малко си помисли , кой в държавата има право да пуска под гаранция? Не бързай да ми отговаряш, защото ще се изложиш, прочети , а ако ти е трудно да четеш, попитай някой твой червен другар.

ГЕРБ са мафия по Зародиш ! Сега Разчистват полето в захарния бизнес за Фирми на ГЕРБ ! Преди дни Назначиха Партиен Секретар на ГЕРБ за Директор на АЕЦ Козлодуй ?????? Единственият НеЯдрен специалист,на подобна длъжност в Европа ,със 140 АЕЦ?! Партиец ,назначен пак да Разчиства пътя за ГЕРБ фирми във Ядрената енергетика,и Поготви Задкулистната Приватизация на АЕЦ Козлодуй !! След като Убиха АЕЦ Белене !!!! Надявам се ГЕРБ да напълнят затворите със Себе си,след Изритването им от власт до 1 година!!!!

+10 и дано мислещите българи да успеят след една година да пратят герб в забвение!

Така е, но няма останали много мислещи българи тук(в родината).

И с балерини около него да излезе ,без МВР с което проревахте орталъка,пак ще спечели.Цветанов има големи постижения в борбата с организираната престъпност и никой за това не може да му стъпи и на малкият пръст

Лъжи след лъжи... Като нацистите. Каквото и да е - захар от Чернобил, измислен скок на инвестиции, роден в платени редакции на вестничета като "Милиционерска мисъл" - 50 празни листа, или историята с Гриша Ганчев... само и само народът да се пита какво стана с живота му, къде са му парите, къде са му домовете, къде са му децата...ГЕРБ паразитира, лъже и маже, потъва в безпомощност и топи лумпенизирания си опиянчен чалгадисан просташки електорат от предградията. Тъжно и кошмарно - страната залязва под ботуша на бабаити.

Щом незнаеш, къде са ти парите и къщата, значи не си работил а си чакал на Партията-Държава-БКП, да те храни. И в един момент се оказва, че за да имаш пари и къща ,трябва да работиш. Но понеже си бил на ясла-хранилка, си останал беден. Я марш да изкарваш пари /ако можеш де/.

"Песимиста" сигурно има 30 години повече стаж от теб. Майката ти малко те е била, не те е научила да уважаваш мнението на другите и да не обиждаш! Пък и нещо друго не ти достига, прочети отново поста и помисли по-дълго, чак тогава коментирай, защото не си разбрал посланието!

Тя никога не е изхрявала от преди 44-та насам, когато сме били напреднала селскостопанска държава и сме влизали във фаза на индустриализация. Но не бутафорна като болшевишката, а истинска конкурентна. Така че не говори за залези. Изгревите, които си виждал, са били на плакати, глупако. Като ги одуха вятъра на истината, се изпокъсаха и зад тях се видя грозна бедна изтерзана икономика, срината сама преди още да я сринат - икономика като на всички болшевишки държави. Сега изгрява нуждата да чуиш и да работиш - нещо, което зомбираните мозъци се оакзва, че не могат. Станишев няма нито един ден реален стаж!!! Гледайте се какво долно семе сте!

Че какво й е на солта от беларус? В Беларус има огромни залежи от каменна сол и щом цената е изгодна защо да не се внася. То българското производство вече излиза по-скъпо от вноса пък и вече няма кой да работи в солниците, а отгоре на всичко те са приватизираха и съсипаха.

Чернобил!

Аз съм със теб, бой по канчето докато мърдат.Писна ни да ни тровят-хранят 22 г. с боклуци, които по незнайно какъв начин се "окачествяват" от контролните органи срещу жълти стотинки подкуп.

Захарна тръстика или цвекло в Чернобил не се отглежда. Там наистина от повече от 25 години няма обработваеми земеделски земи. Боже, боже...!? Комунистите лъжеха и плашеха, ама и тези не си поплюват. Сигурно Гриша Ганчев не се е отчел където трябва и сега са го подгонили...

Не се лови за думите, а за принципа.В Чернобил не, но около него на растояние 100-200 км. сигурен ли си че не се отглежда цвекло и от него захар да се прави. А едно е сигурно че както влизаха 20 г. меса почернели от съхранение и бог знае колко опасни за здравето, така без проблем в тази наша скапана държава може да се прокрадне поне един, ако не и повече, тира 20 т. с такава захар.

Струва ми се, незнам защо, че въпросния Ганчев нещо не е угоден на герберите. И затова...

"...че има намерения за закупуване на количества захар от Чернобил със завишено съдържание на тежки метали." НАМЕРЕНИЯ, не че е внесена. Само един е-мейл са видяли на някакъв компютър. Няма доказателство, че наистина е внесена. А и малко ме съмнява точно пък от Чернобил!!!!!! Ганчев, какъвто и да е, ама чак пък това да направи., а и дали изобщо е и мислил да го прави? То сега стана - пуснат някакъв слух за нещо, ошашкат народа и после - не било така. Аз лично не вярвм и на една дума от написаното в статията.

Не че Гр.Ганчев е света вода ненапита, ама хайде сега Цветанов да докаже изказването си, поне със запис от флашка, ако не може със сериозни доказателства. Ако не - да си ходи! Толкова сериозни гафове направи, а не мърда от топлото си местенце. С какво ли държи бате Боко?!

Патрашкова ,Трактора отдавна не ти плаща вече, за слава ли работиш?

Държи го с акъл и ефективност. Когато някой си върши работата, той трябва да остане там а не да се маха.

Какво, какво?!? Ти за кого говориш, изобщо??? "Евективност" в кое, по-точно? В увеличената престъпност или в увеличената контрабанда?

Елементарно... От Патрашкова, драги не зависи как ще живее населението на държавата, но от Цецко, Бойко и техните глупости и безкрайни лъжи зависи.

От кога записите от флашка за доказателство???

Я прочети пак...

Захар се произвежда не само от тръстика. Така, че твърденияна на министър Цветанов може и да са основателни. Ако българските бизнесмени мислеха за здравето на бг народа, нямаше усилено да внасят сол от Беларус.

Разбрах от едни много информирани хора,че атомните централи могат да произвеждат и захар!А при специална поръчка - бонбони кръц-кръц!

Цвинокио прави ли разлика между Тежки метали и радиация?

Абе все тая-И ДВЕТЕ СА ОПАСНИ!

Гербаджиите почнаха да арестуват и съдят и за "намерения".Дерзайте комунисти,но да знаете,че вашите братя в СССР и НРБ това вече са го правили.

Виж как знаеш , какво сте правили. И какво излезе накрая-имахте намерения за Бузлуджа да стане паметник на комунизма , а стана тоалетна.

ти като истински демосрат как би се почувствал като кумира ти утре те арестува за възможността да си помислиш за нещо с някое хубаво момиче което може да се окаже на 17г и 11м.

Вече не сме НРБ, а РБ - вече не е на народа, а на шепа мафиоти, за които всички жители на територията са роби, които работят за дерибействането им!

Уважаеми Господа, изказването на министъра на вътр.работи е директно обвинение към Украйна, че произвежда и изнася отровна захар. Интересно как ще реагира посолството на Украйна в София. А приказки като" имало намерение" си е чиста проба манипулация, чиято цел е не купувайте захарта на Литекс, т.е. да се ускори фалита на тези заводи и управляващите ще намерят ЧУЖД ИНВЕСТИТОР ДА ГИ КУПИ - срещу известен комисион ОФ КОРС//OF COURSE- ам.англ/ Иначе казано , това е сбъсък между два клана - познайте кои са те!

Не само не купувайте захарта, но и не пийте соковете на въпросната фирма, не яжте детските пюрета и т.н.т.! Е, това ако не е удар под пояса и разчистване на терен за "наши" фирми...

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПОДКРЕПА НА ГРУПАТА ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ИЗПРАВЯНЕ НА БОЙКО БОРИСОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ЦВЕТЕЛИНА ПРЕД СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД! ВИЖТЕ В ГУГЪЛ КАКЪВ УРОД Е ТРОВИЛ И УБИВАЛ ДЕЦАТА ВИ А СЕГА ВИ УПРАВЛЯВА! ГУГЪЛ - Бойко Борисов от Червен бряг до Ирак. ЧЕТЕТЕ link Смрадливата мутра има зад гърба си много престъпления включително и убийства. Американците му казаха, че знаят за тях и го държат в шах. За да не намаже въжето е готов да продаде и майка си и баща си. Позор ! Правителството предвижда да инвестира средства за възстановяването на джамии. Това заяви премиерът Бойко Борисов на среща с турския външен министър Ахмед Давутогу БОРИСОВ РАЗКАРАЙ СЕ!!!!! БЬЛГАРИЯ ТЕ МРАЗИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Е те тва е ,визитацията им мина и се разпениха пак по форумите откачалките против бат Бойко... Абе, излезте най после от този фейсбук и се борете срещу Бойковата тирания на жълтите павета ,белким ви видим на живо как изглеждате.. На последният протест от 50 човека,аз един нормален не видях

Във фейсбук може да сваляш мацки , а за другото се иска топки.

С топките най-много футболист да станеш :) Виж с акъл може и нещо повече!

Много ми е смешно да чета писанията на младите онанисти от мастурбаториума на младежкото бСП на Позитано 20. Ще свалят правителството! Ало, коневръза! Оня,с червените ескадрони. С червените бащини будьоновки. Вие не можете гащите да си свалите сами. Да си свалите гащите за да си избършете насраните задници. Щели да свалят ББ!!! Много смешно!

Украйна беше най-големия производител на захар от захарно цвекло,което се отглеждаше в равнините пострадали от аварията в Чернобил, така че напълно е възможно някои безсъвесни , ненаситни за пари "бизнесмени" да са ни тровили.

отвличане на вниманието на населението във връзка с поскъпване на тока , водата ,.с голямата безработица и предстоящата рецесия. Това е модела, който всеки път се използва, когато цените започват да се покачват. След няколко дни, тези закачки ще се забравят, но вниманието на народа трябва да бъде отклонено за момента .

На болните мозъци , все някой им отвлича вниманието. Що за логика? Когато си в тоалетната, някой ще ти отвлече вниманието и ще направиш беля. Я се стегни малко и бъди по- съсредочен.

Да бе! И гадовете взели да се косят за раковите заболявания на българско население и отвличат вниманието от силното желание на БСП да организира недоволството на работническата класа (която си пие бирата пред телевизора, но е работническа, та даже и интелигениця!). Как може такова отвличанее на вниманието!!! Така добре си живеят лумпените с комунистическата радиация от Чернобил, даже им харесва, щом е комунистическа. И комунистическите капиталисти съшо им харесват, стига да са комунистически. Те може да не плащат данъци, да внасят чернобилска захар - щом са комунистически. Не отвличайте ввниамнияето на лумпена от устата на Станиев! Тихо да чуем каква пускавица ще поемем пак! БСП! БСП!

Ганчев да не се прави на малоумен,защото каквото е предрекъл Цветанов за разни бандити,до сега е ставало.. В Украйна може да няма захарна тръстика,ама има захарно цвекло,колкото си искаш Този е най добрият министър и ако утре Бойко си вземе отпуска по време на изборите,Цветан сам може да ги спечели,нямат щанс срещу него ,нито червените ,нито ДПС! Доказал го е предостатъчно ,че е кадърен и ефективен! То и оня Трактора ,та и Жоро Вълев викаха измислици до миналата година заедно със техните платени ибрици по форумите,ама сега им увиснаха ченетата от зор. Хеле пък Дачков ,Патрашкова ,Трифонов,Диков ,Скатаджиите каква елитна оплюваща кампания организираха срещу Цветанов и пак нищо-нямат шанс !

Браво, Цвъки! Аз мислех сол от Луната да внасям, ама вие взехте, че ме респектирахте...

Предлагам всички подобни мошенници и мутри,които трупат пари на гърба на бедния народ, да ги изпратят да работят до живот в уранови рудници! Вместо да лежат и ги хранят по затвори, май ще се наложи да се възобнови старото "БЕЛЕНЕ" - заслужават го.

"Куко" навремето отидоха на съд, като си направиха майтап с "гръмналия" Козлодуй. Ако Цветанов леко се е пообъркал какво ще стане с него след това?

"Въпросче" как се пише "Куко" или Куку!

Ще излезе, че и колите Греат Вал ги правят с двигателиот Фукушима... Цветанов пповери и потвърди версията !!!!

Къде в Чернобил се произвежда захар, бе тъпунгер? Само гадни манипулации, нищо друго не правиш. А, и да следиш хората.

Ти в Чернобил ли живееш? Мутираш май доста бързо. Вече си пълен идиот.

А ти със сигурност си завършен идиот.

А ти, мутанта ограничен, знаеш само за онова, което е пред носа ти ли?

Няма нужда да е точно в Чернобил-достатъчно да е в РАЙОНА на Чернобил или по-далече в Украйна! Все пак там е най-голямото заразяване!

Ганчев го мислех за най - свястния от ДС - комунистите, но много ми падна в очите. Само да го погледнеш в очите и ще видиш злобата му - друго не ти трябва. Няма да има много сокове Queens в пазарските колички днес. Идва ред и на останалите. Пей бек ис а бич.