30 задържани при операция ”Кокаинови крале”, половината българи

30 души, сред които 15 българи, 12 италианци, словенец, румънец и грузинец са били арестувани в рамките на европейската специализирана полицейска операция с кодово име "Кокаинови крале".

Обратно в новината

Коментари - 30 задържани при операция ”Кокаинови крале”, половината българи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...групата на Банев е внасяла по 40 тона кокаин в Италия годишно. Кокаинът е продаван в три области в Италия..." Няма по голяма глупост от това!!! Излиза, че в тези три области на Италия и бебетата са на кока.

До "следовател": много правилно! Но трябва да започнат от Тиквата, Цвинокио, Буратино, и да продължат надолу по веригата! Потърси в Гугъл "Бойко Борисов от Червен бряг до Ирак".

разстрел по бързата процедура на всички подобни "крале" и конфискация на цялото имущество - така трябва да се действа!

Щом не закачат амфетамините всичко е ОК. За справка напишете в гугъл " бойко борисов от червен бряг до ирак" и ще видите как тиквата е набрал първоначален капитал...

Историята се повтаря. Пак показни арести, пак шум до бога в медиите, пак бомбастични разкрития! Сега ще им напишете по един предупредителен протокол и до 2-3 дена пак ще са на свобода... Защото има разлика между борба с организираната престъпност и PR-акция! Не съм противник на спазването на законите. Противник съм на измислените PR-акции, целящи да ни убедят колко много работят определени личности.

През 2008 г. е изтекла информация относно предстоящо задържане на Брендо и ' кралете ' . Запалката ще каже ли нещо по този въпрос ?

И какво сега?На вас ли да се отчитат?Нали дойдохте уж да прекъснете тази практика?А се оказа,че вие сте по-гладни и от предишните.Смяна на караула.

Покрай Брендо дали няма да разберем нещо и за Стоил Славов / 2004 г. / и Ал. Тасев / 2007 г. / ? Как мислите ?

нашата родна мафия бсп/дс го закасва. много нови ремсисти паднаха в бизнеса. не стигат парите за агитация, пропаганда, диверсии, демагогия, манипулации и прочее терор. волни пожертвувания за "поситано" 20 ще бадат добре дошли и вазнаградени в бадеще, когато вземем отново властта.

кралите в балгария са поне 100 хиляди повече.

банев падна. друг ще го смени и толкоз. какво тук значи някаква си личост

40 тона ??? Леле, БТВ на БГ за 2012 година ще бъде на минус по 10% и бюджетът също, да му мислят вносителите на Бентли, Мерцедес, БМВ - трябва да предприемат сериозно преструктуриране, защото там спадът се очаква да достигне 50%.

simeon

Лошооо,щелида ги съдят в ИТАЛИЯ.По добре тук, за да може ГОЦЕ да манипулира съдъ.Иначе РУМЕНЧО ПЕТКОВ откъде ще вземе парета за неговата партиика. А идат изборииии.(защо ли ми се мотае в главата,че той е дал информация на БРЕНДО през 2008 година)

и тоя ги мати едни маи ще надмине по гафове и зелио зелев

нека да проследят проижода на средствата за покупка на пет шест апартамента на едро и ще стигнат до имената не е трудно

за тези деиности просветен се оказва и нашя водач прочетете книгата на григор лилов ище разберете

компанионки,проститътки,наркодилури приноса на булгаря кум света *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не е ясно кои и каде е дразнал да арестува тези достоини синове на балгарската комуниоцоцалистическа партия и международното ко мунио наркотическо движение?

Брендо е "детенце" в сравнение "борчетата" от хотел от СиК и Интерпетролеум , включая Бойко Рапона .... Когато тия "мутрета" от СиК бяха "в кокаина" в началото на 90-те години, Брендо да е бил около 14-15 годишен и още се е учил да пие водка:)

По време на посещението на българския президент Росен Плевнелиев във Ватикана той е подарил на Папа Бенедикт XVI двуметрово позлатено яйце тежащо 200 килограма

Разбрали за подкупни полицаи но не знаят точно кои!Защо изобщо го споменавате това?И аз съм сигурен,че има много корумпирани държавни и общински служители но не ги знам точно кои са...

Да се готвят следващите в други "области", докато стигнат до Доган и Станишев от Коминтерна, пардон - сега ПЕС.

Червените кхмери да започнат да плюят СЕГА.

Хахахаха, какво да плюем, той сам Цвинокио се наплю, като сподели че няма доверие на собствената си структура, и че организацията идва от Италия, а само изпълнението - от българската полиция, и то от "определени служители" за да не изтече информация.

Голям прас, като хванат един, неговото място ще заеме друг. Световната наркополитика е един провал, който само смуче пари от данъкоплатците за зрелищни акции. Ако пуснат коката в аптеките ще печели държавата.

Неееее, сега мястото ще заеме някой, лоялен на сегашните управляващи. И има ли още тъпаци, които да се питат защо след толкова блестящи "успехи" в борбата с престъпността, тя не намалява, даже напротив.....просто се преразпределя пазара, за да е по-питателен за партийната касичка на....вие си знаете кои.

Сега просто трябва да ги пратят жв Бразилия да ги съдят. Щото като им знам иширетите на родните корумпирани съдии-мъдии пак ще изкарат че било само за лична употреба. Докато в Бразилия няма тън-мън. Даже да се казваш Кокаин Боевски. Ах, пардон, Гълъбин Боевски. Дават ти 10 години като стой та гледай. И ръка целуваш ако се разминеш само с толкова.

Браво, най-накрая българин на европейско и световно ниво! Как да не се гордееш с Брендо!

Българи-Юнаци!