Вече е ясен ДНК-профилът на атентатора

Вече е ясен ДНК-профилът на терориста, като той заедно с пръстовите отпечатъци са качени в международната база данни, която се обновява на всеки два часа и с нея работят разследващите. Жак Филип Мартен - това, според телевизия ABC, е името, на което е издадена фалшивата шофьорска книжка на предполагаемия терорист.

Обратно в новината

Коментари - Вече е ясен ДНК-профилът на атентатора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на интернет-блоге http://www.vuz-chursin.ru/ подобран огромный ассортимент интересных статей о строительстве.

на вышеприведенном интернет-блоге http://da-hostel.ru/ собран громадный выбор эксклюзивных статей о туризме.

За смях пред целия свят станахме - държавни управници разказват докъде летели откъснати глави ... вместо да търсят отговорност и да летят оставки!!! Кой го пусна тоя юнак до залата на летището? Слава богу , че не гръмнаха залата,. Защо еврейският абтобус е спрял до другите - за имат достъп до него или щото евреите ги мързи да направят 50 крачки пеша!!! Или ние ще трябва да слизаме още на колелто в Сарафово зади тях ЗАЩО не направят изнесени часове на качане за Ерйските самолети- когато има по-малко хора. Тое ясно, че дебнат из цял свят - да се ограничат те, а не да създават рискове!!!. ЗАЩО не са работили устроствата за проверка. Летищото в Бургас е БАРДАК - там всичко е далавера! Най-големи тарикати са чейндж - мошиниците - обменят еврото по 1,195!!! , а Доларъ - 1,15-1,16л... Нооо! Костов и Станишев са виновни - Те са назначили тия мързеливци и мошеници!!! ХА-ХА-ХА-!!!

Евреите започнаха бетер бай-ганьовската да я карат. Всички са длъжни да пазят техни граждани - А като гърмят в Тел Авив - кой е отговорен. Няма да е лошо да се погледне спокойно проблемът - докато Израел не удари с ядрени бобми всички свои врагове и не ги унощожи - да си седят евреите на обетованата земя. То не остана много да чакат - тия ще катурнат Сирия, Скоро ще погнат и Иран. ПОСЛЕ - ??? Иначе що ние да им плащаме сигурността скъпо и пре-скъпо. Пълна порнография- като има еврейски самолет - пиле няма да хвръкне около летището и ще си носите куфарите на ръка, ще ви глобят защо сте спрели далече от паркинга и 100 глупости. ПАК ВЪПРОС КОЙ ПЛАЩА?

"ударената вълна" ?!?

Браво на редакторката Надежда Христова: ударената вълна е мощно отразена в асфалта...атаката не се е случила...Блестящи примери за литературна грамотност! Каква е тази "ударена вълна" бе, душа? Няма ли едно свободно работно местенце за мен - коректор на редактора? Няма да ви вземам скъпо, на половин заплата.

Цялата сила е в хемоглобина. Може би в това се състои великата шаячна правда. За несведущите-Луизиана е френскоезичен щат, а името на града се произнася на френски "Батон Руж". Откъде беше изкопана фалшивата шдфьорска книжка, издадена в щата Мичиган, следва да попитаме ЦЦ и ББ.

Някъде в мрежата видях, че името Филип е написано Felipe. Така се изписва на испански език. В щата Луизиана голяма част от населението говори френски език. Името Филип би трябвало да се изпише Phillippe. Разностилието при имената /лично, собствено и фамилно/ би могло да е една съществена причина да се направи проверка при влизането на лицето на наша територия.

Престанете с глупостите си ,които пишете и измисляте, смесвайки ги с тая или оная партия! ИМА ЗАГИНАЛИ!УТРЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ ОЗОВЕ В ТАКАВА СИТУАЦИЯ! НЕ НА ТЕРОРА! ТРЯБВА НИ СИГУРНОСТ ! Мир на праха на всички загинали!

Най-сетне един смислен коментар . Подкрепям те , ама ние сме си помияри - ше оплюеме всички управляващи и квото там ни падне , но няма да забележиме ,че най-важното е отнемането на човешкия живот и тези хора , които вече няма да се усмихват и радват на живота , докато ние плюеме по ББ , ЦВ ЦВ , попръжваме , пийваме ракийка и разбираме от всичко - най-вече от футбол , политика , а от няколко дни и от тероризъм . МИР НА ПРАХА НА ЗАГИНАЛИТЕ !

Браво!

Израел предупреждава за възможен атентат в София Автор SofiaPost 05/01/2012 Представители нa израeлските сили за сигурност са се обърнали към българските си колеги с молба да се вземат допълнителни мерки за гарантиране безопасността на гражданите на Израел на аерогарите и на туристическите обекти. Прочети целия материал

Целта, вероятно, на изявленията е да се формулира като повод за война с Иран този атентат. Сигурно окончателно ще се "докаже", че организатора е Иран и "Хисбулла", макар те да отричат, което е странно.

По западните медии пише че в Мичиган е най-голямата общност на араби! Явно ни правят на глупаци за фалшивата книжка! Незабавно слагане на визи за САЩ!

Стига с тези ш.книжки , тези американци нямат ли паспорти ?Това да не е ОФ организация !Бойко да се стегне и всички служби под нега , защото .........!!!!!!!!!!!!!!!!!

Атентаторът е член на Сирийскатата освободителна армия, обучаван в секретен камп около Инджирлик от Мосад, МИТ и ЦРУ за борба със законното сирийско правителство.В Турция е превербуван от Сивите вълци и роднини на убитите през май 2010 на турския кораб турски граждани. На семейството му е преведена голяма сума. По обиколни пътища е прехвърлен в България за да отмъсти на израелците

мъ много компетентно бе чадо , от къде ги знаеш тия работи . Аз даже дочух ,че е обучаван и от Хисарския поп на Белмекен-Сестримо и от там е добил допълнителни умения ...

Като ви чета умнотийте ми идва на ума-може да кандидатствате за сценарий за новите епизоди за Хорейшо...хихихи.Или пък кандидатствайте за следователи и в България ,така няма да има неразкрито престъпление-имате голям потенциал,явно сте специалисти и по антитероризъм..евала...хихихи

Само не разбрах как при тези засилено изнасилени мерки за сигурност обраха пощенски клон не къде да е а в Бургас отново.Направо смях в залата....

Боко каза Станишев е виновен преди 6-7г. е приел закон за амнистия и е освободил 500 затворника.Аз му вервам все пак трябва да има някой виновен,а комунистите са най-големите терористи.Нищо,че и Боко е комунист,но той е от добрите!

Някой от разследващите дали ще вземе предвид техническата изправност/неизправност на автобуса?!! Дали не е просто поредният нещастен случай.... който се превръща в световен проблем? Този шофьор(лека му пръст!) дали е проверявал редовно за потенциални проблеми с автобуса в тия жеги?!

Вземи се прегледай, че май в тези жеги си слънчасал. Ще вземеш да гръмнеш и форумът ще плувне във фекалии.

На кого да вярваме сега.Който е чел "Децата на Арбат",може да направи сравнение с коментара на Всеволод Сергеевич по повод съобщението за убйството на Киров.Първо казват,че убиеца е изпратен от враговете на народа,а после,че личноста му се изяснява.Аналогията в случая с атентата в Бургас е напулно идентична.Първо обвиниха Иран,а после излиза,че има шофьорска книжка от САЩ,хахаха.И една друга случка.Преди около 10 години взривиха френския танкер "Лимбург",после се появиха версий,позоваващи се на факти,че тъй като франция е имала много общ бизнес с Ирак и се е опъвала да встъпи във война,е взривен танкера и се обвини "Морски Джихад",на "Ал Кайда".Незнам,просто правя сравнение.Сега на мушката е Иран.

Драги, пишете: "Аналогията в случая с атентата в Бургас е напулно идентична.". Идентична аналогия? Има ли аналогия, няма идентичност. А единственото подобно в събитията е националността на Киров и то само сходна, с тази на дивашки убитите и ранени в Бургас...

всичко се говори за атентата,а не се казва този човек сас парашут ли е пуснат вав бургас,заедно сас бомбите,от каде се е здобил сас зрива,кои му ги е дал ,как е минал граниз ,има много *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

в булгаря не само може да се влезе незабелязано от мн места, но и нее. проблем да се внесат бомби и оражие. за това е толкова привлекателна дестинаця за талибани, камикдзета и др сволоч. а иначе има доста други дуряви с израелски туристи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Разбира се, че е имало логистична подкрепа у нас. Дано някой чете тия форуми все пак.

Абе няма ли един мъченик като Левски, който да умре за България и българския народ като влезе с такава раница на петъчния парламентарен контрол?

чи влез ти ве кво ни буташ нас да мрем за неясни каузи

браво! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Предлагам ти да дадеш друг пример, защото Левски не е умрял като мъченик за България, а като убиец на дете.

Умри, анадолска свиньо!

васил Левски е знаел и учил другите на демокрация -равенство по задължения и равенство по права,като принцип на организация,залегнал в универсалната декларация по човешките права за демократичен мир ОЩЕ ТОГАВА ,В ОНИЗШ ВРЕМЕНА ,ПЪРВО ВЪВ ФРАНЦИЯ И ЗАПАДНА ЕВРОПА ...ДЕМОКРАЦИЯ КАТО ПРИНЦИП НА ОРГАНИЗАЦИЯ Е НАЙ-ДОБРОТО ЗА ОБЩЕСТВОТО И ВСЕКИ ИНДИВИД .А РОБСТВОТО Е ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО ,ЗАЩОТО СЕ ЕКСПЛОАТИРАТ ДОБРИТЕ И СЪВЕСТНИТЕ С ЦЕЛ ОбЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ НА ЛОШИТЕ,КРАДЛИВИТЕ,УБИВАЩИТЕ ,КОИТО СА БЕЗ СЪВЕСТ .ТОВА СА ГО РАЗБРАЛИ ДОРИ И МЛАДИТЕ ТУРЦИ ПРИ ЗАЛИЧАВАНЕТО НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ И ИЗДАВАНЕТО НА СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА АРХИТЕКИТЕ И ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ НА ГЕНОЦИДА,КОНСУМИРАН ОТ ПАРАЗИТИРАЩИ МАСИ,КОИТО НЕ СА ДАВАЛИ РАВЕН ПРИНОС ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЖИВОТА С ТРУД И ДАНЪЦИ .ТОГАВА ДАНЪЦИ СА ПЛАЩАЛИ САМО ПОРОБЕНИТЕ -ТОВА ВОДИ ДО ОБРЕМЕНЯВАНЕ НА СЪВЕСТНИТЕ ,ТЕ МИЗЕРСТВУВАТ ,БИВАТ ЖЕСТОКО И НЕЧОВЕШКИ ТРЕТИРАНИ ОТ ПОРОБИТЕЛИТЕ ,УМИРАТ И НЕ ИМ ОСТАВАТ СРЕДСТВА ЗА ЖИВОТ И СЪЗДАВАНЕ НА ПОКОЛЕНИЕ /ОБЩО БЪЛГАРИТЕ СА ОСТАНАЛИ ДО 3 МЛН ТОГАВА/.СЪЩОТО ВАЖИ ДНЕС ЗА НЕО-РОБСТВОТО

Тъпанар.

От километър си личиш,че си от обрязаните карабини...

Sacho

Тц...тогава има най-малко дупетати!

За парламента имаше по-добра идея от един мой познат. 1. Казва се на депутатите, че ще се обсъжда двойно увеличение на заплатите им и получаване на допълнителни бонуси - всички отиват - даже и доганоглу... 2. Раздават се безплатни кюфтета, пържоли и шницели с подходящ пургатив. 3. Заключват се всички тоалетни в парламента. В резултата се получава едно тотално насир.не - резюме на това, което без прекъсване се прави там от 22 години.....

Бял, с френско име, с америакнска шоф. книжка? А заподозрените са Иран и Хамаз? Е.баси недоразумението. Някак не се връзва за повод за война с Иран

Пишете в гуглето: ГУАНТАНАМО БОРИСОВ ЗАТВОРНИК След което ви заболява коремът от смях какво чудо ще видите!

Терористът бил лежал в Гуантанамо!!! Абе нали по настояване на ТцвТцв и Винету взехме на отглеждане един затворник от там! Какво ли пък стана с тоя цървул, КАК ЕДИН ЖУРНАЛИСТ НЕ СЕ ПОИНТЕРЕСУВА КЪДЕ Е ТОЗИ ТИП ДО ДЕН ДНЕШЕН??? Ха, Да не се окаже, че са му дали 6 апартамента, че понеже имаше 3-4 жени и 5-6 чавета, вече е с българско гражданство? Смешна, жалка и гнусна работа! АЙДЕ - ОБЯСНЯВАЙТЕ - КЪДЕ Е ТОЗИ ОТ ГУАНТАНАМО, КОЙТО ГО ПРИБРАХМЕ, ЧЕ, АКО ТРЪГНА ДА ЦИТИРАМ ТОВА, КОЕТО ПИШЕШЕ - НА МУРДЖО В АУСПУХА СТАВА ИСТОРИЯТА1

Някой от израелските туристи е внесъл бомбата с багажа си така, както обичайно се внасят наркотици. Бомбата е взривена случайно около автобуса при проверка на състоянието й след самолетния полет и рутинните летищни проверки. Иран, в случая, няма нищо общо с доходния бизнес на израелските граждани по света. Та така.

Май никога не си минавал граница с Израел.

Пробутват ви големи сценки. От кадрите, които въртяха днес по новините, ясно се вижда, че автобусът гори яко и има повече от един взрив. От него не изкачат никакви хора, което означава , че е празен, защото измежду пострадалите няма нито един обгорен пък камо ли изгорял в този адски огън. Хората са били всички отвън до багажното, защото точно в този момент са си редили багажа. Загинали са тези които са били точно до отвора заедно с шофьора. Какви камикадзета какви 5 лева? Днес дадоха интервю с преводачка на евреите, която каза в ефир, че хората са свидетелствали, че само от едната страна на рейса са си редили багажа, но в другото му багажно ясно се е видял черен куфар, който не е сложен от тях , защото са си редили багажа първо от тази страна, а този куфар е бил от другата страна на рейса. Това означава че няма никакво камикадзе и ви пробутват големи филми. Освен това първо щом съобщиха за взриваq казаха че хората са чакали на паркинга да се качат в автобуса, а днес вече офицялната версия е че хората били вътре и човекът от снимката се качил последен и се взривил до вратата.

Цветан Цветанов трябваше още вчера да си подаде оставката, видяхме че за нищо не става време е да си ходи!!!

Книжката е на Жан Мари льо Пен с автограф на Боко Тиквата

Не разбирам много от камикадзета, но да се взриви, а книжката да остане доста запазена и четлива?

Бъългарските фашисти омазаха с нацистки мозунги вход на жилищен блок в София. Заплахи и други познати похвати, които има и в сайтовете тук, обиждат достойнството на цяла държава и нейния народ. Подобни идиотщини на психопати със свастики не са новост за София, която е покрита с пречупени кръстове, лозунги за СС садистите и други глупости на внучетата на филерите на Гешев и на ренегатите на ДС и милицията, минали да другата страна на бариерата. Което отново доказва тезата, че фашизмът е пуснал яки корени в демократична България по д управлението на неграмотниците на ГЕРБ. А може би и съучастници?...

Не ни пренебрегвай, дугарЮ! ГЕРБ е от няколко години, ние сме над 100! Имаме богат революционен опит и стотици милиони избити в сметката.

всичко се говори за атентата,а не се казва този човек сас парашут ли е пуснат вав бургас,заедно сас бомбите,от каде се е здобил сас зрива,кои му ги е дал ,как е минал граниз ,има много *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...последните две изречения се наака.Точно такива фанатици като тебе търсят арабските подлеци, за промиват мозъци и да фабрикуват самоубийци.

Айде стига с тия параноични глупости. Ако в България имало фашизъм, познай какво щеше да стане с нашите евреи през 1943. Ама не е станало - не е лошо да си го припомниш - ако изобщо го знаеш. А тия драсканици може всеки кретен или провокатор да ги напише ....

Бе защо мълчат Пъмкина и Сричащия?.Да не е ваш човек,полицай,че напоследък всички глупости се вършат само от полицаи и гербаджии.

Само един въпрос - как бомбата е била внесена в България или този човек незабелязано се е сдобил с нея в България?

Много, много интересни неща се случват отново в нашата родина. Първо, любимият ни министър казва, че отпечатъците на терориста са пуснати в американските бази данни и там не било излезнало нищо. Сега научаваме, че цял свят вече знае, кой е бил терористът, и о колко интересно, той е лежал в затвора Гуантанамо. 2004 е освободен от там. Как тогава му нямат отпечатъците в базите данни???

Ако е роден 1987, а е освободен от Гуантанамо 2004 излиза, че е лежал там непълнолетен?!

Казах ви аз да се провери автобусната фирма превозвач защото ми намирисва на радикален ислямизъм който се изучава в Б-я!

Междувременно бившият шеф на МОСАД генерал Дани Ятом заяви, че Израел и България не са разполагали с информация за готвен атентат.

ВИЖТЕ КАКВО НАМЕРИХ link

щом си казал

В коментарите прочетох- """Трябваше да се взриви до тръбата на Топлофикация, и да я закрият тая Топлофикация ... или до централата на БСП..."""--------- АМИ ЧЕ ТЕ ПОЛОВИНАТА КОМУНИСТИ отидоха в ГЕРБ !!!

Лили, те не ходят, а ги комавдироват. Те са прелетни агенти в СДС, ОДС, НДСВ и ГЕРБ. Липсват в ДСБ и затова там членската каса е малка и сигурна. В ДПС има но са от ДС. Някой все се правят още на турци или мюслеми, но такава им е задачата. Те слухтят за настроения и водят простичките хорица за носа. Това е.

през сърбия. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Форуард точка ком пише че атентатора е идентифициран

В коментарите прочетох това- """Трябваше да се взриви до тръбата на Топлофикация, и да я закрият тая Топлофикация ... или до централата на БСП... """ ------------ АМИ ЧЕ ТЕ ПОЛОВИНАТА КОМУНИСТИ отидоха в ГЕРБ.

Взривът 100% не е пътувал заедно с терориста. Няма как просто да стане. Имам някакво странно чувство, че е всичко е дело на някой българин, който е гледал много филми и новини и е решил ефектно да се самоубие.

господа, защо баламосвате хората, википедя вече знае кои е атентатора, а вие не. мехди мохаммад гхезали, а не як. поне наистина има нещо с човека от снимката. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Предполагаемият атентатор е много бял, с червеникава коса и никак не прилича на арабин. Името му, ако е истинско, е по-скоро френско и никак не разбирам, защо такъв човек би извършил самоубийствен атентат срещу невинни израелски граждани.

Арабин от Швеция,обучен в Пакистан и лежал в Гуантанамо в американския затвор после върнат на шведите да го съдят ама те го пуснали и хоп Мехди у Булгария терорист.

Последно - мичигаМски гражданин ли е този или лузиански?

Преди малко Израел каза шведски гражданин лежал в Гуантанамо Мехди се казва.На МОСАд не им минава ,за нула време го издириха сега ще му издирят и ортаците.разбират си от работата не са фискултурници.

хаиде бе,вав фб вече знаят кои е мухамед ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е нали беше жена?

Каква жена, бе? Според "Позитано" 20 били са 2-ма мъже - ББ и ЦЦ.