Цветанов: Кабинетът се подкрепя от олигархични кръгове

Скандал и обвинения между Цветан Цветанов, Делян Пеевски и Лютви Местан изостриха напрежението в НС. Депутатът от ДПС Пеевски заплаши бившия министър с правосъдие, а лидерът на ДПС Местан намекна, че Мишо Бирата си е отишъл при странни обстоятелства.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Кабинетът се подкрепя от олигархични кръгове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на този лумпен да му се отнеме думата! незнам какъв - но знам и виждам какви ги е надробил заедно с мутрата борисов - зедно с дянков ограбиха държавата! федосова също и тая менда! абе отврат!

АБЕ ДОКОГА ЩЕ СЛУШАМЕ ТОЗИ М..ГАСАР - ДА, ЦВЕТАНОВ ПО МАЙКА Е ЦИГАНИН! ДА ВЛИЗА В ЗАТВОРА С АВЕРИТЕ СИ И ТОЛКОВА! СЛЕД НЕГО И МУТРАТА БОРИСОВ С АВЕРИ СИ ПАШАТА! ИСКАМЕ СВОБОДНА НАША ДЪРЖАВА!

не че харесвам новият спортен министър,ама ако следваме логиката на цвък , мвр трябва да имат отлични резултати по физичрска подготовка.

Този пък какво говори?Тяхния кабинет да не се подкрепяше от извънземни или от моя.....малкия?!?

Черните им каси,които са тясно свързани с нашите доходи,откъде се пълнеха?Да не би само от контрабанда и "безконтролие"?

Този от снимката е направо отвратителен.

къв ти еника не разбрах ама май че е "тиква" и много ти ходи

Цеци , не знам кой олитарх го подкрепя , но не и мутрите !Мутрите ще ги изнасят - кой в тюрмата , кой в чужбина ,а някои ще вървят на майната си!!! Страх ли те е за Будата!!!

Цецко, винаги ме е измъчвал въпросът как ги поддържаш тия шест апартамента бе, пич? Как им плащаш парното, тока, водата, данъците и таксата смет? С една заплата как го правиш бе, братче? Я сподели челен опит, че аз с един едва се справям. Даже още не съм си платил данъците за тази година, защото парите ми ги взеха ЧЕЗ и сега събирам пак. Направо ми се къса сърцето сега като не си министър, а редови депутат как ще си покриваш консумативите, а имаш и три деца и жена и любовница. Тия деца сигурно няма да ги пратиш да учат във ВИФ, като теб. Ще има де те джобят за колежи и университети в чужбина. И това с една скромна депутатска заплата.

По добре питай твоите червени шамани Кънчо,Андро и Колю,те имат над 3000 апартамента

От къде дойде това прасе Делян Пеевски? Това е нова мутра , която до сега се криела .Същото като Волен Сидеров е предател за българския народ. Срамота мили българи .Ще го видим новото правителство . Да ни е честито

Делян Пеевски е мощно финансиран от Корпоративна търговска банка на Цветан Василев, в която банка Вожда ББ сложи всички държавни пари. А с държавни пари се купува най-сладко. Затова Цецо Мустака и Делян Свинята не се спряха да купуват активи - футболни отбори, фирми, цели търговски вериги, медии и прочие. Но за повече подробности попитай Винету, който индиректно се явява спонсор на тези юнаци.

От къде дойде това прасе Делян Пеевски? Това е нова мутра , която до сега се криела .Същото като Волен Сидеров е предател за българския народ. Срамота мили българи .Ще го видим новото правителство . Да ни е честито

Не гледайте tv7 - неговата телевизия, на тази свиня Пеевски, от там има само лъжи и идиотски внушения.Tази телевизията роди уродливото творение Бареков. Ако трябва да сме откровенни атаката им почна отдавна с другото уродливо творени Слави Трифонов но по телевизия БТВ.

Как откъде вие сте фенове на неговата tv7 и Бареков

Цвинокио, днеска всички забелязаха, че носът ти е станал още по-дълъг:-). На какво ли се дължи? Едва ли ще се сетиш затова ще ти подскажа, драги Цвъки - от лъжи, от големи лъжи, от ОГРОМНИ ЛЪЖИ! ЛЪЖИ изречени от твойте уста!

Цървула си остава цървул,каквото и да го правиш

За ГЕРБ има новина - казват, че била добра: И в Централния затвор има футболен отбор! Бойко ще е капитан, Цецко също ще е там! Миро мършата вратар, той на плонжове е цар. Лъчо Мозъка съдия, ще им свири със уста. Дянков там ще е защита, щот прецака тази свита. Селското моме Лилянка, магистрална куртизанка, там ще пляска със ръчички, та да са доволни всички. Там е пикльото Делянчо, той е мамин калпазанчо, дето в Щатите не учи, но с фалшива диплома сполучи. Ляля Цецка с очилата, влачи кофата с метлата. Деса Дуловска принцеса, тя на Нунев е метреса, ще им цери махмурлука, пак със свирки за разтуха! А Фидоска мажоретка, ще е просто супер гледка!

Не сте прав, манипулируемите са тъпички. Всичко можеш да им пробуташ.

На Цецко тая поза хванат за банката много му отива сигурно тренира за централния където постоянно ще бъде в същата поза само малко по наведен и вместо банката в парламента ще стиска таблата на някой креват.

Нещо против да имаме още една АЕЦ???

Мдаа, лесно е като си знаеш кирливите ризи.

ПП Герб си отива по каналния ред! На следващите избори ще заеме достойно място до СДС и НДСВ! Можем само да й кажем - Амин! На дневен ред спрямо тях е Прокуратурата! За СРС-тата, за 350 хиляди фалшиви бюлетини плюс 2 хиляди печата, за подслушване на политически опоненти, журналисти и еврокомисари, за мокрите поръчки от МВР, за съдбата на Мишо Бирата и жена му, за стопяването на държавния резерв и натрупването на 400 милиона нови дългове, за далаверите в строителството на магистрали с пари от ЕС, за изхвърлянето на милиони българи от здравното осигуряване и закриването на 18 болници, за двойното увеличение на безработицата от 6 на 13 процента и др. Нека подкрепим новото правителство! А който каквото си е дробил - да го сърба!

Май някои хора ги е страх да не секне кранчето-о........Ще секне,я.

В коя страна ценят честността ,за да се насочим към нея?Ако някой знае ,нека ме "светне".

И какво по-точно направи Цветанов???? Само като си помисля какво са правили и правят другите ... свинята пеевска или пък странишев - московски агент, даже не и българин, или пък какво е правил местанеца като ДС агентник ми настръхва косата

За Цветанов всичко, в което няма участие, е организирана престъпност... срещу него...

Заради Цветанов и Дянков герб загуби голяма част от избирателите.

Напълно сте прав. Цветанов и Дянков подляха вода на Борисов, дано някой ден да го осъзнае, а той колко много им вярва. Иначе сега щеше да е на върха.

Г-н Цветанов,чудя се как поне малко не ви е останало частица самоуважение.след всичко,което направихте имате още сурат да се показвате и изказвате.Дали са орлигагарси или не ,не се знае,но вие със сигурно сте мутра и мафиот!вие подляхте вода на г-н Бойко Борисов!?Поне той днес прояви уважение.А вие сте най отвратителният образ до сега появявал се на политическата сцена.

Откъде знаете? Самият факт, че бързат да преместят ГДБОП в данс, не ВИ ли щраква нещо?

Стига плюва бе, тюфлек! Освен злоба и негативизъм от вас друго не може да се очаква! Вие не искате България да се развива, вие искате единствено ББ да е на власт! Хе! Жалки сте...

Явно няма да се отървеме от мръсните комуняги! Олигарси, тарикати, пък и на всичко готови... Цветанов и Борисов опитаха да ги понатиснат, но те бранят НЕ РОДИНА, а ПАРИТЕ. И то как...както в стихотворението Сашка- "не човек, а желязо" ! Има някоя Зоя във форума, малко по-надолу, тя е от тях!

Време е да се преориентираш, защото "мръсните комуняги" бяха в ГЕРБ - Боко, Цецо, Цецка и останалите...

Колкото и минуси да ми слагате, времето ще покаже истинските лица на Орешарски, Станишев, Местан, и всички червени и турски подлоги!

слагам ти 100 плюса всички ги знаят

Цветанов не е ли в затвора или целия цирк беше за проЗтия избирател.

Е, бързаш малко... Всичко по реда си!

До смешници Какво можеше да направи ББ с олигарсите, като прокуратурата защитава червените бизнесмени - олигарси?! Тя е с тях и Цацаров не прави изключение! Благодарение на него, сега имаме правителство на олигархията, което ще се бетонира поне за 4г. и никой от червените кхмери няма да бъде осъден! Да ви е честито!

То какво ли може да направи един поръчител, че защо не и изпълнител на мокри поръчки, наложен да управлява и обезлюдява в продължение на четири години България - на това е способен само Борисов и неговия адютант Цветанов.

Кабинетът се подкрепя от "олигархията", каза престъпник 2, ревейки като малко дете, щото му се виждало вече как се премяна с новата раирана пижама.

До всички независимо дали слагат плюс или минус. Трябва да ви е ясно, че целият този панаир е да се защитят престъпниците и олигарсите от рода на Костов, Пеевски, Овчаров, Топлото, Мургина, Масларова, Станишев, Доган. Цветанов опита да се бори с тях, но "независимата" съдебна система е слугиня на бандитите и затова те не са в затвора.

Не Ви е ясен статута: манчев, герго1, герго2р велчеви, василев1, василев2, славова, бориславова, божков, ковачки, златев,... Всичките със савецки произход.

Няма да ти слагам минус, но ако не ти е ясно - панаира свърши с изолацията на ГЕРБ! Циркаджиите вече не са интересни, интересни са делата, които са свършили като такива! Имената, които си изброил са някакви твои желания, които са абсолютен буламач, в който смесваш явни престъпници, като Вальо Топлото със Станишев ! Прокуратурата обаче е тази, която ще посочи истинските престъпници! За сега това е Цветан Цветанов!

А не е ли защото им се услади и ГЕРБ заиграха с олигарсите, то не бяха корупционни схеми, корумпирани министри, фирми обслужващи всички обществени поръчки само и само защото са от ГЕРБ и какви ли още не бонуси за стотици хиляди левове, дори милиони!!! Само слепеца който не иска да прогледне им вярва на тези нагли, неграмотни и корумпирани милиционерчета, пожарникарчета и множество калинки сътворени от тях!!!

Как само се справяха с колегите си, особено ясно пролича с Мишо Бирата, когато по невнимание се изнесе в пресата топлата им връзка Борисов - как "тихо и кротко " се спомина от "естествена" смърт, па не след дълго го последва и жена му, в случай, че е познайвала нещо!

Мястото на Цвъки не е в парламента! Докога ще сме свидетели на безобразията му?

Народът го обича него.......разбра ли

Нека Орешарски да го търси Борисов,единствено само да среже някоя лентичка,но не и за друго,защото за друго не става.

Цецо, като бъдещ затворник много добре се справяш! Ние, в СГЗ те чакаме с нетърпение! И си носи повече вазелин...

г-н Цветанов, защо още сте в НС??? Мястото Ви не е там !!! Мятото Ви е в затвора!!!

герперастите бълват змии и гущери,но каквото са си надробили това ще сърбат

Какво стана с имунитета на Цецо Лъжецо?

Днес- утре Цацаров ще го поиска! Абе, айде да е следващата седмица! Та да не може Цецо да спи от напрежение цяла седмица!

Ами Делян Пеевски? Какъв левент, истински български депутат! Взел е парламента за медийната си групировка - направо се изживява като везир в султаната! Но знаем как свършват везирите - режат им главите!

Ами бате ви Бойко какво направи по въпроса с олигарсите, или по му изнасяше да играе с тях и техните парички???

То всичко в държавата се окраде - мноого имаше останало от Тодор-Живковото време за крадене, богата беше тогава държавата ни, българинът в петък купуваше 2 килограма пържоли, каса бира и отпрашваше към вилите, почивка на море и планина два пъти в годината беше задължително, - останаха сега европейските фондове с паричките, които трябва да се присвоят законно!

Питам аз и не искам отговор, защо когато ГЕРБ имаха цялата власт и всички лостове за управление не отмениха предаванията на турски език по телевизията, а сега плачат и се правят на големите българи???

Не се интересуват за България а само за личните си интереси

Сега вече чакаме от професионалистите в това Правителство и от ГЛАВНИЯ ЕНЕРГИЕН ЕКСПЕРТ - ЕНЕРГИЙНИЯ МИНИСТЪР, решаване проблемите в енергетиката и НАМАЛЯВАНЕ ЦЕНАТА НА ТОКА! Защото а увеличиха цената на тока, а излязохме на улицата! Няма ИЗОБЩО ДА ВИ БАВИМ!

реви герперасте вече сте OUT

Да де , като имаш в предвид, че срещу теб няма да е ББ и да сдаде власта без бой!

ГЕРБЕРАСТИЯТА Е ПОБЕДЕНА СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА

Най после да се отървем от тези нещастни и нагли неграмотници, БОКО и ЦОКО!!!

Ха, този пък се размечта нещо :)

До всички герберчета. Цитирам хипертоника: По- добре такъв кабинет, отколкото никакъв. Айде, да се скриете някъде, че разваляте флората и фауната! Цецко, точно пък ти да го кажеш!?

Правилно: правителството е свързано с олигархията на Бг! Професор по синтаксис - направо смехотворна титла! Аз бих се срамувал да съм професор по този раздел от граматиката! Сигурно жената практикува тихите спортове: бридж, покер, голф... Но не се учудвам, защото в Бг политиците и управниците се занимават с неща, от които нищо не разбират.

Едно време Левски, Ботев, Вазов, Стамболов, Каравелов Сега ето това.... какво повече може да се каже.

Тази олигархия те е дундуркала тебе при всички режими бе вифаджийче-милиционерче. Да си бил в районно управление, квартален и да си се занимавал с битовата престъпност и изпълнявал задълженията на улицата ? Ами твоята Деси в ДАНС какъв специалист е по национална сигурност и обществен ред ? Чистка на службите в МВР и МО.

Това, че го е дундуркала, не значи че не може да се еманципира. Поне опита човекът. Другите пазят омерта. Сега ще го репресират до дупка за назидание на бъдещи неблагоразумници.

Българио, за тебе те умряха, една бе ти достойна зарад тях, и те за теб достойни, майко, бяха Пускам водата, последния да лопне кепенците

Абсолютно вярно е изказването на Цветанов, какво ли още остана за крадене на хората от олигарсите...освен душите да ни вземат и накрая скелетите, сигурно и с тях ще изтъргуват.......

Ай стига бе, и ти му верваш на това физкултурниче с 6 апартамента - вервам ти и аз, всичките тези бяха дошли във власта за да премахнат престъпноста и кражбите на предишните от тройната коалиция и за по голяма справедливост, е питам те какво стана - започнаха повече да крадат и от тях и затова си получиха червения картон и отидоха в дълбоката опозиция! По добре по малкото зло , отколкото тези крадливи и надменни гербери, които досъсипаха и доокрадоха започнатото от предишните!!!

немога да го разбера цвъцко-на ПРИМАТ ли се прави или на ПРИМАДОНА?

С говна,наречена Пеевски,започна да мирише навсякъде,даже и в Парламента!