Цветанов: Дебатът за Истанбулската конвенция продължава

Ще проведем допълнителен дебат с академичната общност, с НПО, експерти, през следващите седмици за Истанбулската конвенция, заявиха на пресконференция от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Дебатът за Истанбулската конвенция продължава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ратифицирайте я , и ще берете много ядове!!!!!!Електората помни кой го прецаква!!!!

Може да побеседваш и с моя....

Проф. Валери Стефанов: Конвенцията прави децата трансполови хуманоиди!

Как продължава като такъв въобще не е имало. Просто пробвахте по доста подъл начин да прокарате поредните лобистки интереси.

Сега светна ли ви за какви нови закони ви говори Нинова и защо комунистие имат две горещи теми - Ковенцията и демографския срив! Това ще се случи и вБългария ако БСП се докопат до власт! Така ще преборят демографския срив, като ограничат правата на жените!

Елена Мизулина e автор на текущия законопроект за декриминализиране на домашното насилие и редица други ултраконсервативни социални закони в Русия. Всичко това е в преследването на предполагаеми традиционни руски ценности, с които жените и децата са подчинени на своите съпрузи и бащи. В съответствие с позицията на Руската православна църква, отговорността за демографските промени на Русия е поставена върху жените .

Четете в Блиц: "Джендър мафия?! Нещо страшно налази децата в училищата! Пуснаха анкети в школата с шокиращи въпроси за..."

Сега четете Внимателно господа от БСП и Национално движение Русофили! От 2011 г., когато Конвенцията е приета от Съвета на Европа и е открита за подписване и ратификация, от 47-те държави-членки на Съвета на Европа, Русия е една от четирите държави, които все още не са подписали Конвенцията. Това е така, въпреки че Русия се включи активно в преговорите за 2008-2010 г., довели до приемането на окончателния текст, на който присъстваха висши представители на Главния прокурор на Русия, Министерството на вътрешните работи и Министерството на външните работи въпроси.

Елена Мизулина e автор на текущия законопроект за декриминализиране на домашното насилие и редица други ултраконсервативни социални закони в Русия. Всичко това е в преследването на предполагаеми традиционни руски ценности, с които жените и децата са подчинени на своите съпрузи и бащи. В съответствие с позицията на Руската православна църква, отговорността за демографските промени на Русия е поставена върху жените .

Руските власти трябва да сигнализират за своя ангажимент за правото на своите граждани да бъдат безопасни от домашното насилие. Думата трябва да премахне този законопроект и да съживи усилията за приемане на законопроекта за домашно насилие. В крайна сметка Русия трябва да подпише и ратифицира Конвенцията на Съвета на Европа от Истанбул без по-нататъшно забавяне.

На 25 януари 2017 г. около 385 депутати от руския парламент се съгласиха да декриминализират домашното насилие в Руия. Отсега нататък домашното насилие, което не носи "трайна вреда" или не е повторно престъпление, ще доведе до наказание от само 30 000 рубли, 15-дневно задържане или обществена услуга. Този закон разкрива, че крайните жертви на свръхконсервативното политическо поведение на Русия са самите руски хора.

е правилно да има пряко социологическо проучване за мнението на хората. Умниците от Бан и за ИК ще се изкажат както и за АЕЦ Белене, никой нищо не разбра.

ИНТЕРЕСНО,НА КОЙ ЕЗИК Я ПРОЧЕТЕ ЦВЕТАН.ЦВ ТАЯ КОНВЕНЦИЯ ИЛИ БАШБАКАНА Б. Б. ,ЧЕ ДА Я КОМЕНТИРАТ

Сега четете Внимателно господа от БСП От 2011 г., когато Конвенцията е приета от Съвета на Европа и е открита за подписване и ратификация, от 47-те държави-членки на Съвета на Европа, Русия е една от четирите държави, които все още не са подписали Конвенцията. Това е така, въпреки че Русия се включи активно в преговорите за 2008-2010 г., довели до приемането на окончателния текст, на който присъстваха висши представители на Главния прокурор на Русия, Министерството на вътрешните работи и Министерството на външните работи въпроси.

Е, и?

Руските власти трябва да сигнализират за своя ангажимент за правото на своите граждани да бъдат безопасни от домашното насилие. Думата трябва да премахне този законопроект и да съживи усилията за приемане на законопроекта за домашно насилие. В крайна сметка Русия трябва да подпише и ратифицира Конвенцията на Съвета на Европа от Истанбул без по-нататъшно забавяне.

МАХНИ ТЕРМИНИТЕ СОЦИАЛЕН ПОЛ,ТРЕТИ ПОЛ И Т.Н.Т.ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ КОГАТО ЩЕ ВИ СЪДИМ ЗА ТОРМОЗА НА НАРОДА.И ПРЕЗ МРЕМЕ НА РОБСТВА НАРОДА НЕ Е ТОРМОЗЕ ТАКА ОТ ИЗВРАТЕНИ.ЩЕ ИЗКАРАШ ЧЕ МНОГО ПО ОБРАЗОВАНИ И ОПИТНИ ХОРА НЕ МОГАТ ДА ЧЕТЪТ.

Голям майтап! Цвъцко и академичната общност!?

Нека всички герберастки тъпунгери и хората, които все още не са рабрали за какво иде реч, да прочетат статията на Проф. Валери Стефанов: Конвенцията прави децата трансполови хуманоиди! Бъдете сигурни, че интелектът и почтеността на този уважаван човек е в пъти повече от тези на герберските първенюта, които са готови на всичко заради безкрайната си алчност и липса на морал.

"Само един референдум може да спаси нацията! Само ако всички решим заедно и се престорим, че такова нещо няма, и си го гласуваме, и си плеснем с ръце, и се прегърнем, щер можем да върнем българския живот в спокойноя коловоз на приемливото...разложени пред касата в Била."

Г-н Цветанов и СИЕ,не е ли време да попитаме Азис,Драго-чая,Ватмана,дъщерята на Йорданка Христова и много други публични личности какво точно мислят за тази конвенция,да погледнеме от другата страна

Да, нека го продължът дебата. Сами със себе си. Поведоха се по акъла на евроджендърите, тръгнаха против народа си ! За какво им беше на ГЕРБ ? Даже да беше минала - ами щеше да стане още по-лошо за тях ! Не си ли даваха сметка какво ще стане ? Или така - ако може да мине. Е, не минава.

Това няма да се случи. Оставка!

само и само да са на власт. Какъв дебат като не чувате поне вероизповеданията в България! Дебат с глухи като вас не става.

Дебатът вече мина. Обществото е ясно по въпроса - подайте си оставката.

"Цветанов също така потвърди, че депутатите от ГЕРБ са получили вчера есемеси да приемат Истанбулската конвенция" а в публикация в ДИР.БГ от26.01.2018г обявява, че есемесите не са от Борисов - когоще послушат ГЕРБ?

Цецо явно изпадна в транснационален,трансконвеционален,трансевро,трансджендър транс.....маринован с ЛСД и рейв транстранквилатори.

ЗАЩО НЕ ИЗНЕСЕТЕ ДЕБАТА НА НАЦИОНАЛНО НИВО С ЕДИН РЕФЕРЕНДУМ, ПЪК ДА ВИДИМ ТОГАВА.

ЗАЩОТО РЕШЕНИЕТО!!!Е НАДнационално!!!!нацията НЕ ПРЕДЕ,да го духа...Право има бизнесът.

не разбирам дарвин или джендар

Хората я прочетоха веднъж - не им хареса, прочетоха я втрои път - пак не им хареса. Колкото и пъти да се препрочита и тълкува на хората не им харесва! Защо се занимаваме още с този въпрос ?

Цвъцко, ако бях на твое място, щях да спра да се появявам в медиите. Не четеш ли отзивите във Форума и не виждаш ли, че дразниш хората. Скрий се най-накрая!!!

Тази сутрин пак ръсеше глупости. Сега децата и жените били незащитени, а после НПОтата щели да имат механизъм и да се координират в работата си. И насилието с магическа пръчка ще спре. Защо всички там са с такива продажни душички?

ЗА ПАРИТЕ..Държавата се ЗАДЪЛЖАВА да финансира,създава закони И АТМОСВЕРА ЗА прилагането на конвенцията..Задължава се и ДА ПРЕОДОЛЯВА СЪПРОТИВАТА.....ТОЧНО като борисов нарича съпротивата ПОПУЛИЗЪМ....а според УТВЪРДЕНИТЕ норми популизмът е ВРАГ ...

ЦВЕТАНОВ БАЩА МУ Е БИЛ ШОФЬОР НА НЯКАКВО ВЕЛИЧИЕ В ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ.БОРИСОВ ПЪК БИЛ БОДИГАРД НА БАЙТОШО И МУ РАЗТРИВАЛ УШИТЕ КАКТО СЕГА ПРАВИ С МЕРКЕЛ. ЦЕЦКА ЦАЧЕВА - БИВШ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР... ОЩЕ УТРЕ ЩЕ СЕ ПРЕМЕТНАТ КЪМ СЛЕДВАЩИТЕ...

НА КАРЛУКОВО ПОНАМИРИСВА. ШЕГУВАМ СЕ.ТАЗИ УМНА И ПОСЛЕДОВАТЕЛНА ВЛАСТ НЕ Е ЗА КАРЛУКОВО, ЗАЩОТО ИДИОТИТЕ СА НЕПОПРАВИМИ. АКО СМЕ ПО-УМНИ ОТ ТЯХ НЯМА ДА ТЪРПИМ ВСИЧКО ТОВА.АМАН ОТ АЛЧНИ НЕНАЯЛИ СЕ ТЪПЪНАРИ

СТИГА СМЕ ТЪРПЕЛИ ПРОСТОТИИТЕ НА ВЛАСТТА. ПОДАРИХМЕ ИМ ВСИЧКО НА ТЕПСИЯ- ВЛАСТ, ДОВЕРИЕ, ИНСТИТУЦИИ. А ТЕ СЕ ПОГАВРИХА С НАРОДА. ТЕ ИМАТ САМО ЕДИН БОГ И САМО В НЕГО ВЯРВАТ-ПАРАТА.ТЯ ЩЕ ИМ ЗАТРИЕ ГЛАВАТА. АЛЧНИ ПРОДАЖНИЦИ

ТЕЗИ СА ПРАВИ И КОГАТО СЪГРЕШАТ ДОРИ. НЕ ГИ КРИТИКУВАЙТЕ. ПРАВИ СА ЗА ВСИЧКО,ТЕ КРИТИКИ НЕ ПОНАСЯТ, ЗАЩОТО ВИЖТЕ КАК СЕ ГРИЖАТ ЗА НАРОДА. НАРОДЪТ Е ЩАСТЛИВ И ВЛАГОДАРЕН.... БОЖЕЕЕЕ. АКО СЕ ПОГЛЕДНЕТЕ С ОЧИТЕ НА НАРОДА...ЩЕ СЕ ЗАВРЕТЕ В МИША ДУПКА, НАГЛЕДЦИ ТАКИВА

ТЪП, ПО-ТЪП,ПРОСТ, ПО-ПРОСТ, НАЙ-ПРОСТ , ГУМЕНКА....НАГЛЕЦ. НЕ СЛУЧАЙНО МУ ВИКАТ ЦЕЦО-КРАДЕЦО

Ниама да. Стане така с дебати в БГ корупциата прави силата.

Спешно да се изработи Национална Конвенция, за да ни защитава от тъпи, упорити и корумпирани управляващи!

Ама ние си имаме от много ГОДИНИ национална конвенция е Конституцията , не знаеше ли? Но господарите на Бочка, който не е определил пола си, му налагат конвенцията.

Не дебати и запознаване, не разяснения и пояснения! Не ни трябва въобще тази скапана конвенция! А тези всичките от герб, без Георги Марков, са за затвора, в южното крило при Бай Ставри, строх, но справедлив!

Мили, Хора. Ето защо искат да я ратифицират. Този линк е за английската ратификация. Вижте колко МИЛИОНИ ЩЕ СЕ ИЗСИПЯТ ЗА СРКСУАЛНО И ДРУГО ОБУЧЕНИЕ И КОНТРОЛ. УЖАС. НЕ СЕ НАЯДОХА. https://link

А бе за далаверите ти не можаха да те осъдят ама дано жена ти те осъди и за сексуален нормоз и за домашно насилие.

С тази физиономия... 10 не му мърдат за начало!

Думата "джендър" и думата "джендем" имат един и същи индоевропейски корен и той означава ад. Коментарът направи Негово високопреосвещенство митрополит Гавриил Ловчански по време на заседание на парламентарната комисия по вероизповеданията, на което бе обсъждана Истанбулската конвенция.

Държава на абсурда. Тоя вместо да е в затвора с доживотна присъда ми се плюнчи и размахва пръст в НС.

Намирисва ми на нов Народен съд.

само един конкретен въпрос: защо по дяволите и с каква конкретна цел в тази конвенция биологичният пол е заменен с някакви несвързани измислици. и как правите "пътни карти", като чл. 60 и 61 плюс определението за пол в чл. 3 в) противоречат на "пътната ви карта". оплетохте се сами в лъжите си демагогски и популистки, шариата на джендърията! да не говорим, че тази конвенция НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, за да задължавате народа да ви я приема, антихристи!

Негово високопреосвещенство митрополит Гавриил Ловчански по време на заседание на парламентарната комисия по вероизповеданията, на което бе обсъждана Истанбулската конвенция заяви че: Конвенция за защита на жените и децата е приета от ООН още в далечната 1979 година. Тя почти не се различавала от настоящата, с разликата, че в първата нямало джендъри. Няма по-голямо уважение към жената от християнството и пример за това е Света Богородица. Може някой да ни се сърди, но ние не тръгнахме срещу съвестта си и не можем да го направим

Прочетете в Епицентър материала на проф. Валери Стефанов.Няма да съжалявате. Ако имате връзка с Боко, препоръчайте му да чете повече. Не само Винету. Има нужда.

Това ще е поредната глупост на БКП-ГЕРБ